Min lillesøster Line og mig

SPAR MANGE PENGE

Historien handler selvfølgelig om mig, men mindst lige så meget om min elskede lillesøster Line. Line er en rigtig lille forkælet efternøler…

Hej alle dejlige drenge og mænd i alle aldre.

MIN LILLESØSTER, LINE.

Jeg er en ung pige på 21, der tit sidder, og læser frække noveller på Internettet. Nu synes jeg, det må være på tide, at jeg fortæller min historie. Historien handler selvfølgelig om mig, men mindst lige så meget om min elskede lillesøster, Line. Line er en rigtig lille forkælet efternøler. Vores søskendeflok består bortset fra Line og mig af vores storebror Torben, der flyttede hjemmefra for mange år siden. Da min mor havde født mig, udviklede hun allergi overfor P-piller. Hun ville ikke have hverken spiral eller pessar, da det stred mod hendes principper at få fremmedlegemer stukket op i sit underliv. Så farmand måtte troligt putte gummi på langemand, når han skulle have adgang til mors forlystelsespark. Hvis de havde glemt at købe, og far blev trængende, ordnede mor gerne kalorius med munden. Vi boede i en meget lille lejlighed, og jeg er ofte ved et tilfælde kommet til at overvære deres aktivitet fra en mørk krog i entreen. Efter en julefrokost med gutterne fra havnen, kom far hjem i en ordentlig brandert. De mange øl havde gjort ham trængende, og da mor alligevel lå nøgen og sov, stak han sin langemand op i hende, og tilfredsstillede sig selv. Ni måneder senere blev Line født. Der er 4 år imellem Line og mig. De første år var det svært for mig at være storesøster. Mine forældre havde så travlt med deres arbejde, og meget af tiden måtte jeg passe Line. Det var værst, da jeg blev teenager, og gerne ville i byen med veninderne. I de år hadede jeg virkelig min lillesøster. Først da Line selv kom i puberteten ændredes mit syn på hende sig. Det var jo mig, der havde passet hende det meste af tiden, og derfor var det vel også naturligt, at hun søgte svar på alle de intime spørgsmål hos mig. Det hele startede med, at jeg opdagede, at hun var begyndt at ryge. Jeg greb hende på fersk gerning med en af mine cigaretter i hånden. Hun var 14år dengang. Jeg var i samme alder, da jeg selv begyndte. Jeg havde godt bemærket, at hendes tøj var begyndt at lugte af nikotin, når jeg vaskede vores tøj sammen, men havde ikke tænkt nærmere over det. Line blev ildrød i hovedet, da jeg greb hende inde på vores værelse. Hun lovede, at hun aldrig mere ville stjæle mine smøger, og sagde, at hun ville gøre alt på denne jord, hvis jeg bare lovede ikke at sladre til mor og far. For første gang så jeg min lillesøster som et menneske, der begik fejl. Mine forældre havde altid forkælet hende, og fremhævet hende som noget nær det ufejlbarlige. Hun havde haft tidligt fri fra skole den dag. Jeg havde læseferie fra gymnasiet, og det varede længe før vores forældre ville komme hjem. Det var den dag, Line og jeg skabte vores alliance.

LIDT OM MIG. PIGEN EVA.

Aller først skulle jeg måske fortælle lidt mere om mig selv. Jeg har allerede fortalt dig, at jeg er 21. jeg hedder Eva, og er en slank pige, der måler 162. Jeg har kommunefarvet pagehår og gråblå øjne. Som resten af kvinderne i min familie lider jeg af det fænomen, der kaldes små bryster. Det har nu aldrig været noget egentligt problem for mig, og de fyre jeg har været sammen med har da vist heller ikke haft noget at klage over bagefter. Jeg ved med mig selv, at jeg er en meget varm pige i sengen. Jeg går med mange frække fantasier i dagligdagen. Når jeg så møder en fyr, bliver han som regel offer for mine fantasier. Jeg er bedøvende ligeglad med, om fyren stiller op med en kæmpemæssig negerpik eller bare en ganske almindelig dansk stiv tissemand. Jeg har sådan set prøvet begge dele, og havde lige stor nydelse ved den ene som den anden.

Faktisk er der kun eet krav jeg, eller rettere sagt min krop stiller til en fyr. Han skal være viril og kunne holde sin rejsning både før og under hele samlejet. Fra naturens side er jeg nemlig udstyret med en meget lille mis. Mit elskovssted er meget stramt, og ingen fyr får derfor adgang til det uden at arbejde hårdt for sin sag. Selvom jeg let bliver meget våd, er passagen ind i min krop meget snæver. Til gengæld oplever jeg kun, at fyren får stor nydelse af den stimulans min fysik giver hans erektion. Min bedste seksuelle oplevelse til dato var faktisk med en fyr, man på ingen måde ville kalde veludrustet. Jeg mødte ham på min 18års fødselsdag. Efter at have spist en god middag med mine forældre og Line, besluttede jeg mig for at tage en tur i byen alene. Jeg tog ind til Strøget i København, og gik ind på det største og mest fyldte diskotek, jeg kunne finde. Det viste sig, at det mandlige publikum for største partens vedkommende bestod af ældre mænd, der efter alt at dømme kun var ude på at score nogle unge piger. I baren faldt jeg i snak med Asger. Jeg havde sørget for at have godt med penge med hjemmefra, men da Asger hørte, at det var min fødselsdag, insisterede han på at betale mine drinks. Han fortalte mig ustandseligt, hvilken køn, naturlig og dejlig pige jeg var. Han var en moden mand med gråt hår, men jeg nød alligevel han interesse for mig. Asger var fotograf for Ekstra Bladet. Og han levede bl.a. af at tage billederne af pigerne på side 9. Selvom Asger holdt fri, og sad og hyggede sig, var han alligevel på arbejde. Han var på udkig efter en side9-pige på et sted og et tidspunkt, hvor han vidste med sikkerhed, at mange unge piger søgte hen. I starten var jeg utroligt genert, og helt afvisende overfor hans forslag. Men han blev ved med at fortælle mig, hvilken dejlig naturlig og køn pige jeg var. Han forsikrede mig, at jeg var lige den type pige, som både bladets ledelse og størsteparten af læserne satte allermest pris på. Vi satte os ind i en taxa, og kørte sammen til et meget dyrt hotel i den dyre ende af København. Sådan gik det til, at jeg blev side9-pige på min 18års fødselsdag.

Eva Björk Heltberg.

18år, Fra Brøndby Øster.
 

Hotelværelset var utroligt luksuriøst, og mindede mest om et millionærhjem fra en amerikansk serie. Asger bestilte natmad, Champagne, druer og hvidvin til værelset.

Jeg var lige blevet student, og jeg havde ikke ret mange penge, jeg var temmelig beruset og fantastisk smigret over Asgers mange komplimenter. Så da Asger havde stillet sit fotogrej op, var det med udsigten til nemme penge, samt spændingen og ikke mindst ophidselsen, at jeg gjorde mig helt nøgen overfor Asger og hans kameralinse. Inden Asger var gået i gang, havde han givet mig en kontrakt, hvor jeg havde skrevet under på, at bladet måtte bruge eet billede af mig én dag, med mindre jeg blev kåret som månedens eller årets side9-pige. Hvis Asger havde givet mig komplimenter tidligere på aftenen, var de vand i forhold til hans kommentarer, da han så min krop.

Vi havde allerede aftalt prisen mens vi var på diskoteket. Asger havde lovet mig en pris, der var omtrent dobbelt så høj så den pigerne officielt får for at lade sig fotografere. Mens jeg stod, og poserede for ham, blev han ved med at sige, en ung pige med sådan en krop nærmest var ubetalelig, og ”Ih! Eva, du kunne tjene mange flere penge endnu. Til sidst gik jeg ham på klingen, og spurgte ham, hvad det var, jeg kunne få så meget for. Inden længe lå jeg nede på gulvet, og rørte ved min egen krop. Mens Asger fotograferede på livet løs, lå jeg med spredte ben, og spillede fisse som han kaldte det. Jeg fik rigtig orgasme af det. Jeg har onaneret siden jeg var 11, og er meget dygtig til at tilfredsstille mig selv. Den nye pris vi havde aftalt indbefattede også at Asger skulle have samleje med mig. Han skød en masse billeder mens jeg kælede for mig selv. Da han var færdig klædte han sig af. Han var ikke særligt godt udrustet, men hans pik havde en utrolig fasthed og stivhed, da han trængte op i mig. Asger elskede med mig gennem hele resten af natten. Han var fantastisk udholdende, og kunne blive ved med at få udløsninger. Han var utroligt omsorgsfuld, og blid ved mig, og hans hænder var overalt på min krop. De eneste pauser vi holdt var, når vi skulle ryge en cigaret og nyde et glas vin sammen. Også her var han hele tiden opmærksom på mig. Han rørte ved mig de dejligste steder, og slikkede både mine bryster og min kusse. Selv mine fødder blev kysset og slikket, så det var en fryd. Jeg fik mange dejlige orgasmer, både på den ene og den anden måde den nat fra. klokken lidt over 2, til vi klædte os på, og tjekkede ud af hotellet næste formiddag klokken lidt i 9.

Måske synes du, kære læser, at jeg opførte mig som en tøjte den nat. Men jeg var jo teenager, lige blevet myndig samme dag og havde en krop, der higede efter eventyr. Min nat med Asger var et vidunderligt eventyr. Jeg har aldrig fortrudt at jeg gjorde det. Min far så godt nok lidt skeptisk ud, da jeg fortalte mine forældre, at jeg skulle være side9-pige. Jeg har dog senere fået at vide af én af hans kollegaer nede fra havnen, at han meget stolt havde fortalt alle kollegaerne at hans datter skulle i Ekstra Bladet næst kommende fredag. Jeg tror at alle gutterne læste Ekstra Bladet den dag. Det kan godt være, at jeg opførte mig luderagtigt den nat. Men hvis jeg var en luder den nat, var jeg den dyreste af slagsen.

Jeg fortæller ikke, hvor meget jeg fik af Asger for billederne og hyggen. Men næste fredag, da jeg var i avisen, tog jeg til København for at bruge nogle af pengene på mig selv. Jeg havde set en dyr sommerkjole, som jeg aldrig havde troet jeg fik råd til. Den købte jeg samt en ny cykel og et 20” Tv til mit værelse. Da jeg havde købt disse ting gik jeg ind i en kiosk og købte et karton cigaretter til både Line og mig. Jeg læssede det hele på en taxa, og lod mig transportere hele vejen til Brøndby Øster. Min mor fik også blomster den dag.

FORTROLIG SØSTERSNAK. Om sex og (med) onani.

Efter den dag, hvor jeg havde grebet Line på fersk gerning med en af mine cigaretter, var det som om vores utallige skænderier om opvask og daglig rengøring ebbede lidt ud. Line blev mere flink til at hjælpe til, og jeg tog mig mere sammen til at hjælpe hende en gang imellem. Hun begyndte også at komme mere og mere ind til mig på mit værelse om aftenen omkring sengetid. Ofte lod jeg hende blive, og det skete, at hun sov inde hos mig. Jeg har både en seng og en sofa, så der er plads nok til at to mennesker kan sove derinde. Mine forældre ved godt at jeg ryger, men vi holdt det hemmeligt med Line. Inde på mit værelse kunne hun komme til at ryge, da det ikke gjorde noget, at der lugtede af røg derinde. Hun sad med en cigaret i hånden, den dag vi for alvor begyndte at tale om sex og onani. Det var hende der lagde ud. ”Hvordan er det E.?” Line kalder mig altid for E. ”Jeg mener, hvordan er det, når man har en dreng rigtigt oppe i sig?” ”Det er dejligt, Line. Du skal bare sørge for, at du er rigtigt våd før han trænger ind i dig” Sagde jeg. ”Men hvis du går og tænker på det, skulle du nu først tænke på, hvordan du bedst tilfredsstiller dig selv. Men du er måske begyndt at onanere?” Spurgte jeg. ”Ikke sådan rigtigt . . . Jeg har da prøvet at røre lidt ved den, og det er da også meget rart. Men der står i fars blade på de der sider med frække historier at damerne får det så dejligt, at de både stønner og vrider sig af det. Sådan er det da slet ikke for mig”. ”Det er jo nok fordi, du måske ikke gør det rigtigt” Sagde jeg. ”Jeg ved snart ikke . . . jeg synes efterhånden jeg har prøvet det på så mange forskellige måder” Sagde hun, og trak på skuldrende. ”Men jeg kan da godt vise dig, hvordan jeg gør” Jeg var noget forbløffet, jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle komme til at se min forkælede lillesøster lege med sig selv. Jeg er selv meget genert med hensyn til at lade andre se mig, når jeg masturberer, og jeg har faktisk kun gjort det den ene gang for Asger. Line begyndte at klæde sig af. ”Det er vigtigt, at jeg er helt nøgen, når jeg gør det. Ellers kan jeg slet ikke komme i den rigtige stemning”. Sagde hun, mens både bluse, bukser og trusser landede på mit gulvtæppe. Hun lagde sig ned foran min sofa. Med spredte ben åbnede hun skamlæberne. Så kussen lukkede sig op, som en tulipan, der springer ud. Hendes skedeåbning var alligevel så stor, at jeg kunne se, at hun næppe kunne være jomfru mere. ”Har du ikke prøvet det med en fyr?” Spurgte jeg, og så skeptisk på hendes skedeåbning. ”Aldrig” Sagde hun tonløst, men med en teenagers ærlighed, og jeg vidste, at hun talte sandt. ”Jeg har en enkelt gang gjort det med en gulerod, og jeg har tit brugt stearinlys. Jeg kom til at smile. Vores mor brokker sig ofte over, at hun ikke forstår, hvor alle de stearinlys hun køber, bliver af. Line lå længe, og baksede med sig selv. Jeg kunne godt se, at der ikke rigtigt skete noget. ”Du skal bruge dine muskler. Det er lidt de samme muskler, som når du tisser” sagde jeg. Line så koncentreret på mig. ”Nåh . . . mener du tissekonemusklerne?” Spurgte hun. Jeg kom igen til at smile. Hun var nu egentlig sød, min lillesøster. Hun havde også en pæn krop. Selvom jeg er heteroseksuel, og selvom det var min lillesøster, blev jeg faktisk ophidset af at kigge på hende, som hun lå der på mit gulvtæppe. Vores forældre var gået i seng, og vi kunne høre, at de var i gang med at hygge sig inde i soveværelset. ”Så! Nu sutter mor på fars igen” udbrød Line. Jeg var noget forbløffet, over at opdage, at Line godt vidste, hvad mor og far foretog sig om aftenen, når døren var lukket på klem ind til soveværelset. Her havde jeg gået rundt og troet, at jeg var den eneste, der kendte alle hemmelighederne i vores familie. Det var jeg ikke, og Lines hemmelighed med hensyn til sin spirende seksualitet havde jeg i hvert tilfælde heller ikke haft kendskab til før nu. ”Line så spørgende på mig. ”Har du prøvet at sutte på sådan én?” Ville hun vide. ”Ork! Ja! Masser af gange” Sagde jeg med en smule stolthed i stemmen. Jeg har aldrig opfattet mig selv som særligt erfaren eller oplevelsesrig på det seksuelle område, men når man sidder overfor sin lillesøster, der er et helt ubeskrevet blad, og beskriver sine oplevelser for hende, finder man ud af, hvor meget man alligevel har prøvet. ”Smager sådan én ikke underligt?” Fortsatte hun. ”Jeg synes den smager dejligt. Fyren skal bare være ren, inden man begynder på det”. Fortalte jeg. ”Jamen . . har du så også smagt det der . . .stads, der kommer ud af tissemanden?” Spurgte hun. Jeg lo. Jeg har både smagt på det, og prøvet at sluge det. Jeg kunne se, at Line rynkede lidt på næsen. Selvom hun var nysgerrig, væmmedes hun vist alligevel lidt ved det. ”Jeg kunne godt tænke mig at se, når en fyr selv sidder, og spiller på den. Mia fra klassen siger, at hun har set sin fætter gøre det i sommerferien oppe i deres sommerhus”. Line havde rejst sig op. Hun stod med den ene hånd i siden. Den anden hvilede på mit skrivebord, som hun lænede sig op ad. Lines fantasi om at komme til at se en fyr spille pik, var ikke chokerende for mig. Line og jeg ligner hinanden på det område. Jeg er normalt ikke vild med at udstille mig selv uden tøj på (Bortset fra dengang). Til gengæld kan jeg godt li´, når jeg er på stranden eller i skoven, at lure på andre, der er nøgne eller foretager sig et eller andet med hinanden eller sig selv. Jeg har en vild fantasi om en gang at komme til at opleve et par, der elsker med hinanden. Enten i en skov eller på en strand. Jeg har endnu ikke haft held med det. Jeg har derimod et par gange set, når en fyr, der lå på et øde sted på stranden lå, og legede med sin pik. I de situationer har jeg passet godt på, at jeg ikke er blevet opdaget. Det er en bestemt strand, jeg opsøger, når jeg er i mit lurerhumør.

Jeg tager min cykel. (Den jeg købte efter jeg var nøgen i avisen) Så kører jeg til Brøndby strand området, og fortsætter, til jeg er ude af Brøndby området. derude ligger der en strand/skov, der hedder Trylleskoven. Dette sted ligger i et område, hvor der ikke bor nogen mennesker. Derfor er Tryllestranden et meget populært sted for mennesker, der holder af at være meget let påklædte. Hvis man tror, at nøgenbadere bare er nogle gamle, fede og grimme mennesker, burde man unde sig selv en sommerferiedag eller lørdag i trylleskoven.

Her kommer alle slags mennesker, og mange af de fyre jeg har set derude, har nærmest været græske guder. Den lækreste jeg har set, var en udenlandsk meget ung fyr. Har var fra Cuba, og jeg faldt i snak med ham næsten med det samme. Han var utroligt selvglad, og sagde, at danske kvinder slet ikke var, vandt til de veludstyrede mænd fra Latinamerika. Jeg sagde til ham, at det måtte da bevises, og spurgte ham direkte, om han ikke havde lyst til at masturbere, mens én af de dårligt stillede danske unge kvinder kiggede på. Det lod han sig ikke sige to gange, og smed straks sine badeshorts. Jeg måtte indrømme at Pascal, som han hed, ud over at være en meget smuk ung mand, også var meget gudbenådet, hvad angik hans udrustning.

Mens han lå og gned på pikken værdigede han mig ikke et blik. Han lå bare og betragtede sig selv. Desværre for Pascal holdt hans syvtommersøm ikke ret mange minutter før en tyk stråle med små cubanske potentielle celler væltede ud af ham, og gjorde hans kampudrustning til et almindeligt dingleværk.

Jeg har mange gange set Pascal for mig, når jeg onanerer. Men det er kun en fantasi. I virkeligheden ved jeg jo godt, at han slet ikke er den type, der kan give mig noget. Næh! Lad mig få en almindelig god dansk voksen mand. Helst en del ældre end mig selv. Gerne en fyr som Asger, der tør/ kan vise, at han begærer én. Jeg havde en plan til, hvordan jeg kunne opfylde Lines fantasi. Jeg ville tage hende med i Trylleskoven i morgen, hvor det var lørdag.

Line havde mildest talt ikke fået noget ud af at lege med sig selv. Jeg kunne mærke, at hun gerne ville prøve igen, men som den fornuftige storesøster jeg er, sagde jeg, at vi skulle sove, og lovede hende, at hvis hun kom ind til mig i morgen aften, når vores forældre var gået i seng, ville jeg vise hende, hvordan hun skulle gøre. Line tog sin yndlings nat-trøje på. En grøn baseball T-shirt med nummeret 73 skrevet med store hvide tal på maven. Hun satte sig på gulvet igen, og jeg kunne se, at hun havde min yndlings neglelak på tæerne. Jeg nævnte det for hende, og hun smilte bare til mig, og stak på det nærmeste sine tæer op i hovedet på mig. ”Synes du ikke også de er lækre?” spurgte hun. Jeg betragtede hendes tæer, og kom til at tænke på Asger, der havde slikket mine fødder. Jeg havde aldrig fortalt om min nat med Asger til andre end en meget god veninde. Denne aften fortalte jeg også detaljerne til Line. Hun lyttede intenst og sagde til sidst, at hun også havde tænkt på at blive Side9-pige. ”Tør du det?” spurgte jeg. ”Ja! Da! Det er jo bare at tage tøjet af og vise patterne og tissekonen frem til en fotograf. Er det ikke?”. Line havde en meget let opfattelse af al ting, men jeg måtte jo give hende ret. Selvom det var over to år siden, jeg havde været i Ekstra Bladet havde jeg stadig kontrakten med Asgers telefonnummer på i min skuffe. Jeg kunne jo godt ringe til ham, men han skulle i hvert tilfælde ikke behandle min lillesøster på samme måde, som mig!

”TRYLLESKOVEN”.

Dagen efter skulle Line og jeg en tur til Trylleskoven og stranden. Line havde kun været på stranden, når vi var på tur med vores forældre, og det havde aldrig været den strand.

”Er der langt endnu?” spurgte hun, da vi sad på vores cykler, og racede det bedste vi kunne. ”Det er ikke så galt!” svarede jeg. Vi var kommet ud af Brøndby, og langt forude kunne jeg skimte de træer, der udgjorde Trylleskoven. det var August måned. Det var varmt, og solen havde slet ikke sluppet sit tag i landet. I vejrudsigten i går havde de lovet skyfrit og mellem 28 og 32 grader. Vi havde stillet vores cykler op ad et lavt rækværk, der førte ind til stranden. Der var ikke overdrevet mange på stranden den dag, men vi var også tidligt på færde.

Nede ved strandkanten lå tre unge piger. De to af dem var ved at dække den tredje til med sand. De havde alle tre trusser på, men var topløse. De lo og fjantede. Line havde også fået øje på dem. ”Jeg troede, at du sagde, at det hersens var en nøgenstrand” Sagde hun, og lød næsten skuffet.

”Det er det også!” Sagde jeg. Vi bevægede os hen ad stranden, for at finde et godt sted, hvor vi kunne sidde. På et lille græs areal mødte vi Anja fra Lines klasse. Hun var nøgen, og sad på et stort tæppe.

Anja var kommet ind i Lines klasse for to år siden, da de gik i 6. Anja skulle egentlig have gået i en klasse højere, men hendes forældre havde brugt så meget tid på at flytte og skifte bopæl, at Anja var gået glip af for mange skoledage, og derfor ikke ville kunne følge med på det klassetrin, hun egentlig tilhørte.

Hun var aldrig faldet helt til i Lines klasse, og havde det ikke været fordi, Line havde taget hende til sig som sin veninde, havde Anja formentlig ikke haft nogen venner overhovedet. Jeg så på hende. Hun var faktisk en køn pige. Måske en lille smule buttet. Hun havde langt brunligt hår og rimeligt store bryster. Jeg havde mødt hende et par gange, når Line havde haft hende med hjem fra skole. Hun var en sød lidt stille pige, der ikke gjorde så meget opmærksom på sig selv. Hun var 16, altså et år ældre end Line. Jeg kunne se, at hun var helt normalt behåret mellem benene. Vi satte os sammen med hende. Vi klædte os af, men beholdt trusserne på. Line og hun faldt straks i snak, og jeg kunne forstå på deres samtale, at det ikke var helt ualmindeligt for Anja at færdes på tryllestranden.

”Så i går, da jeg var herude ikk´?” Begyndte hun. ”Så sad der et ægtepar.

De kyssede hele tiden, og manden sad og gramsede hende på patterne. Hun var smælderfed, og hun havde hængepatter. Line var to store ører. Hun tog sine cigaretter frem, og tændte én.

Derefter rakte hun pakken over mod Anja, som også tog en. ”Hvad skete der så?” spurgte Line. ”Jo!” fortsatte Anja. ”Så klædte de sig af. Damen lagde sig ned på tæppet med benene lige i vejret. Manden lagde sig på knæ nede ved hendes tissekone, og så begyndte de ellers at bolle. Damen klynkede hele tiden, som om hun græd. Hun sagde, at hans tissemand var stor, og at det var dejligt, det han gjorde med den.” Anja holdt en pause. Line og jeg sagde ingenting, for vi kunne se på Anjas ansigtsudtryk, at hun ikke var færdig med historien. ”Jeg troede slet ikke, de havde set mig. Men pludselig mens manden lå der, og pumpede løs i damen, begyndte han at stirre sådan på mig. Han havde det samme udtryk i øjnene, som det lærer Pedersen har ovre i klassen, når han har fortalt en af sine sjofle vitser, Line”. ”Da de var færdige, lagde de sig begge bed, og slikkede sol. Jeg rejste mig, for at gå lidt ned ad stranden. Jeg ville jo lige se hans tissemand rigtigt sådan tæt på. Den lå bare nede mellem hans ben. Den var altså lille og krøllet, og ikke spor stor, Line”.

Jeg tog selv en cigaret. Anja havde oplevet det, som jeg selv havde en fantasi om. Efter Anjas mening havde parret vist ikke været særligt smukke eller velskabte.

Bedst som vi sad, og røg på vores cigaretter, kom Rune fra Anja og Lines klasse cyklende ude på stien. Da han fik øje på os, hoppede han straks af cyklen, og smed den op ad rækværket. Han sprang over det, og kom ind på stranden til os. Anja trak benene op, og samlede dem. Jeg forstod, at hun ville skjule sin nøgenhed overfor Rune. Rune var en pæn fyr. Lidt af en rod at se på. Han havde en kasket på med skyggen bagud i nakken. ”Hva´ søren!” udbrød han. ”Sidder der ikke tre halvnøgne kvinder og viser deres skønheder frem?” han betragtede Anja. ”Den ene er oven i købet mere end halvnøgen”. Anja rødmede. ”Hvis ikke jeg havde vidst at du er ældre end mig, ville have foreslået dig, at vi to skulle gå ind i skoven, og lege far, mor og børn”. Rune tændte en smøg, og begyndte at gå i retning af skoven. ”Han er nu pæn”. Sagde Anja, og så drømmende efter ham Line sad bare tavs og kiggede ind mod skoven. ”Hvad tror I han skulle der ind efter?” Spurgte hun omsider. Anja begyndte at tage sin kjole på. ”Hvad skal du?” Spurgte Line. ”Skal vi ikke finde ud af, hvad han skal inde i skoven?” Sagde Anja. ”Vi kunne jo udspionere ham på afstand, og finde ud af hvad han laver derinde”. Line og jeg tog også tøj på. Vi begyndte at gå hen mod skoven. ”Blev du genert da han kom?” Spurgte Line. Anja så eftertænksomt ned i jorden. ”Hvis han ikke havde gået i vores klasse, så tror jeg, jeg ville have lagt mig ned og spredt benene for ham”. Vi var ved at nå skovbrynet. Vi skulle over et lavt hegn, som man faktisk kunne skræve over. Vi listede os gennem de høje krat Da vi kom forbi krattene, kom vi direkte ud i en lille lysning. Ude midt i lysningen sad Rune på en væltet træstamme. Han havde stadigvæk sin omvendte kasket på. Ellers havde han kun underbukser på. Han sad med sin pik i hånden. Den var stiv, og han gned i små hurtige ryk på den. I det samme vi kom ud i lysningen så han op. Han fortrak ikke en mine, men fortsatte med at hygge sig. Line brød sammen af grin. ”Så sidder han bare der og gnider på den!” Sagde hun. Nu tog Rune sig sammen. ”Det er sgu´ da klart” Sagde han. ”Hernede på den her strand vrimler det sgu´ da med lækre damer, der er både halvt og helt nøgne”. Da han sagde helt nøgne så han på Anja. Anja rødmede igen. ”Så er det Sgu´ da klart, at ens diller bli´r både stor og fræk i bukserne”. Vi kiggede vist alle tre samtidigt på Runes Diller. Jeg indrømmede for mig selv, at den faktisk var forbløffende stor. Rune var en høj, tynd, lidt ranglet fyr. Det var som om hans penis slet ikke passede til ham. Den var ikke almindeligt stor. Den var også overraskende tyk. Line var oppe på mærkerne igen. ”Hvis vi alle tre får lov til at se, når den sprøjter, så får du et kys af Anja!” Anja langede ud efter hende, og ramte hendes ene bryst. ”Næh, Tak!” sagde Rune. ”Det var ellers et godt tilbud, men så tror jeg Sgu´ jeg får ballade med Belinda”. Line og Anja så på hinanden. ”Ja! Jeg er Sgu´ begyndt at kæreste med Belinda fra parallelklassen” Sagde Rune. ”Hun ligger lige ude på den anden side af skoven. Hun er li´ så naturligt påklædt, som Vor Herre har skabt hende. I kan jo gå ud og sige hej til hende så længe. Så kommer jeg, når jeg er færdig med det her.

Der var vist ingen af os, der kunne finde på mere at sige. Så vi gik over lysningen, ud af skoven og ud til græsstranden på den anden side Vi fik omgående øje på Belinda. Jeg havde kun hørt om Belinda gennem Line. Hun havde ry for at være skolens frækkeste pige. Hun havde allerede i en tidlig alder haft meget veludviklede bryster, og havde derfor haft stor tække hos drengene. Hun lå på det bare græs uden tæppe eller noget, og hun var nøgen. Hun så os med det samme, og vinkede os over til sig. Vi bredte Anjas tæppe ud på græsset, og vi satte os alle på det inklusive Belinda. ”Nå! Mødte i Rune?” Spurgte hun. ”Han cyklede efter smøger og bajere for en time siden, og han er ikke kommet tilbage endnu. Typisk Rune!”. Vi fortalte, at vi havde mødt han på stranden og senere inde i skoven. Belinda kastede et opgivende, men lykkeligt blik op i himlen. ”Den mand er Sgu´ bare for meget. Han er simpelthen forelsket i sin egen pik . . . Han elsker at vise den frem til alle, der gider se på den”.

I det samme kom Rune ud fra skoven. Han løb over til os. ”Hej lille skat!” sagde han, og gav Belinda et langt inderligt tungekys. ”Undskyld ventetiden!” Belinda sendte ham et vidende blik. ”Var det dejligt?” spurgte hun. ”Vid – und – erligt” sagde han. ”Tænk at man i en alder af snart 16 stadig kan være så fantastisk viril”. Han så selvsikkert fra den ene af os til den anden. Der var ingen tvivl om, at Rune var fantastisk selvsikker, men på én eller anden måde syntes jeg nu, at han var sød.

”Nå, så I er blevet kærester. Hvornår er det sket?” Spurgte Anja. ”Til sidste skolefest” Sagde Rune. ”Det krævede kun to kinddanse, før Belinda kunne mærke, hvor meget min underkrop har at tilbyde en kvinde”. Han så igen på os med sit kejtede acceptsøgende blik.

”Du er bare så selvglad!” udbrød Belinda. Rune lod sig slet ikke slå ud af hendes kommentar. ”Da Belinda og mig mødte hinanden, var hun ved at blive lidt rusten, men nu får hun sprøjtelakeret sin lille dejlige undervogn flere gange om ugen.

Belinda så forelsket på ham. ”Er han ikke bare dejligt fræk?” Sagde hun. ”Ska´ vi ikke tage hjem til mig ? min mor og far er i Jylland hele weekenden Spurgte Anja. Vi cyklede alle sammen tilbage til Brøndby Strand. Anja boede i et af højhusene, der kendetegner bydelen. Vi havde fået nogle øl i løbet af dagen. Klokken var lidt i tre, og stemningen var lettere løftet i elevatoren op til 7. etage, hvor Anja boede.

Privatfesten.

Belinda og Rune havde købt en kasse øl i centret. ”Vi skal holde en fed fest” Sagde Anja, da vi var kommet ind i lejligheden. ”Nøgenfest!” rettede Belinda hende. ”Vi skal alle sammen være nøgne! Også de to søstre”.

Line var mildest talt beruset.

Uden at tøve et sekund, smed hun sine trusser, og trak T-shirten af. Hun var den første nøgne af os alle sammen. Den næst hurtigste Var selvfølgelig Rune. Jeg kunne ikke undgå at se, hvordan hans blik nærmest klistrede sig til Lines glatte, hårløse krop. Jeg var selv længe om at tage mig sammen. Det var ikke lige min stil at være nøgen sammen med en masse teenagere. Mens vi sad i sofaen og rundt omkring i stuen og drak øller, faldt jeg i snak med Rune. Det viste sig selvfølgelig, at Rune var en utrolig sød fyr, når man havde ham på to mands hånd. Han fortalte mig, at han og Belinda havde haft et lille uheld, lige efter de havde mødt hinanden. Belinda havde ikke vidst ret meget om prævention, og han var kommet til at gøre hende gravid. Hun havde fået en abort, og han havde været meget bange for, at hun ikke ville have mere med ham at gøre. Rune og jeg sad lige overfor hinanden. Mens vi snakkede havde vi hele tiden øjenkontakt.

Selvom jeg så ham ind i øjnene, kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til, hvordan hans pik langsomt blev længere og længere.

(Det var vel lidt til ære for mig, tænker jeg).

Mens jeg sørgede for, at han stadig så på mig, sagde jeg, mens jeg stirrede på hans pik: ”Belinda er en meget heldig pige, at hun har sådan en sød fyr som dig. Rune lyste op. ”Hun er i hvert tilfælde glad for denne her” Sagde han, og kiggede stolt ned af sig selv. Nu var han vist sig selv igen. ”Alle piger ville være glad for at have sådan én”.

Sagde jeg, og blinkede til ham.

Anja og Belinda havde for længst fået tøjet af.

De var gået ud på altanen. De følte sig vist meget dristige, men der var næppe nogen, der kunne se dem nede fra gaden helt oppe på 7. etage.

Det var stadig hedt. Belinda havde hentet en dunk med vand, som hun stod, og hældte ud over Anjas krop Belinda grinede, men Anja stod bare, og så ud som om hun nød det. De så dejlige ud. Rune kiggede også ud på altanen. Han så drømmende på Belinda. ”Jeg kan godt sige dig, Eva! Den pige er bare en lille vildbasse”. Sagde han ud i rummet. I det samme kom Line ind i stuen. Hun havde lige været ude og pisse som hun kaldte det. Hun satte sig på armlænet af den blomstrede sofa, der stod i den anden side af stuen. Med benene spredte, så man kunne se hele hendes  lille herlighed mellem benene, tændte hun en cigaret, mens hun sad og rodede sig kælent i håret. Så rejste hun sig fra sofaen. Med sin cigaret i hånden gik hun rundt i stuen ,og vrikkede påtaget frækt med numsen. Hjemme hos mor og far har vi da godt nok gået nøgne rundt, men jeg var sikker på, at Line nød at være centrum for Runes sultne blik. Hun forlod stuen, og gik ud i køkkenet efter en øl mere. Både Belinda og Rune havde sagt at alle bare skulle ta´. ”Hun er godt nok sød, din lillesøster” sagde Rune. ”Men den der revne . . . er den så glat fra naturen af, eller barberer hun den?”

Jeg tog en ordentlig tår af min øl.

Jeg var ved at være rimeligt beruset.

min generthed over at være nøgen var næsten forsvundet.

Jeg nød at sidde sammen med Rune. selv om han var 5 år yngre end mig, var han jo meget fornuftig og moden.

Rune mindede mig utroligt om min første fyr. Eller jeg skulle måske hellere sig den første fyr, jeg havde rigtigt samleje med. Det var Janus fra klassen. Det skete efter en klassefest, hvor Janus og jeg havde gået meget sammen. Vi var begge to 16 dengang, og jeg tror heller ikke, at Janus havde prøvet det rigtigt før. Janus var én af de fyre, der fra naturens hånd er meget godt begavet hvad angår størrelsen af tissemand. Han havde meget svært ved at komme rigtigt ind i mig, og mens han elskede med mig, gjorde det rimeligt ondt. Efter festen var Janus og jeg sådan en slags kærester i en måneds tid. Vi forsøgte et par gange at have samleje, men det lykkedes ikke rigtigt. Mange gange endte det bare med, at jeg lå, og spillede ham af. (Den gang kunne jeg ikke få mig selv til at sutte pik). Efter en måned fandt Janus en pige, der var mere spændende end mig, og jeg var knust. Rune havde siddet i lang tid uden at sige noget. Så tog han en dyb indånding. ”Tror du nogensinde hun har . . .jeg mener, om hun har gjort det rigtigt med en fyr?”. Han så spændt på mig. Jeg lo lidt. ”Nej søde Rune! line har aldrig haft en rigtig tissemand oppe i sig, hvis det er det, du mener”. Rune sukkede. ”Du må altså ikke fortælle Belinda, hvad jeg har sagt, men jeg synes godt nok, at Line er lækker”. Jeg lovede ham, at vores samtale ville blive mellem os ”Hva´ så? Din frække fyr. Sidder du der og bager på min venindes storesøster?” det var Belinda, der var kommet ind fra altanen. Hun smilede, og virkede slet ikke jaloux. Hun stod og kørte en hånd gennem håret, og gjorde sig til for ham. Hun var egentlig en dejlig pige. Hun var naturlig, og brugte ikke sminke. Jeg kunne godt forstå, at Rune var glad for hende. ”Vil I ha´ en øl med fra køleren?” Spurgte hun på vej ud i køkkenet. Vi sagde begge ja tak, og få sekunder efter stillede hun to åbnede flasker på sofabordet til os. Belinda var hurtigt ude på altanen igen.

Det virkede som om hun og Anja havde en leg i gang med at stå og vise deres bryster frem ud over altanens rækværk. Det gjaldt vist om, at få forbipasserende helt nede på gaden til at kaste deres opmærksomhed helt op på 7. sal.

Rune og jeg sad, og snakkede videre. Han fortalte mig, hvor dejligt han og Belinda havde det sammen. Det var Belinda, der havde vist ham stranden. De kom der tit, og han syntes, det var fedt at komme dernede.

Belinda havde en drøm, som han meget gerne ville opfylde for hende. Hun ville gerne elskes dernede en dag, med risiko for at de blev opdaget. Rune ville gerne prøve det, men han var nervøs for, om han ville kunne få den op at stå, hvis der stod nogen og kiggede på imens.

”Vi har faktisk gjort det en enkelt gang”. Sagde han. ”Vi havde ligget og kælet i en halv times tid. Så foreslog hun det. Det var lidt svært, og jeg kunne slet ikke komme op i hende. Det var som om jeg bare blev helt slap”. Jeg forstod Rune. jeg havde selv oplevet mange fyre, der blev slappe, når de skulle være sammen med mig. ”Vi lå bare der sammen. Hun var åben, og klar til mig. Der var en ældre mand, der havde stået og kigget på os mens vi kælede. Hun lå der bare, Eva. Hun var klar til mig. Og så kunne jeg bare ikke”. Jo mere jeg snakkede med Rune, desto mere gik det op for mig, hvilken sød og ærlig fyr, han var. Han havde rejsning, og jeg tog fat om rejsningen med min ene hånd. Han sukkede, da jeg trak hans forhud helt tilbage. ”Belinda er stadigvæk en meget heldig pige!” sagde jeg, og ville slippe hans erektion. Han tvang mig til at fortsætte mine bevægelser. ”Hvis jeg var muslim, og måtte havde to koner . . . . så ville jeg gifte mig med dig og din lillesøster!” Sagde han. Selv om jeg på det tidspunkt gned rimeligt hårdt på ham, fik han ikke udløsning af det. Jeg tænkte igen på min gamle kæreste. Janus. Rune både var og føltes på samme måde. Han smilede til mig. ”Du har nogle dejlige hænder, Eva!” Sagde han. Jeg tror, det allerede dengang gik op for mig, at jeg ikke er en pige, der er bygget til at være sammen med fyre som Janus. ”Og du har en smuk tissemand!” Sagde jeg.

Da Line og jeg cyklede hjem fra Anjas fest, var vi begge to rimeligt stive. Line var flere gange ved at vælte på cyklen. ”Jeg kunne altså godt tænke mig at blive side-9 pige” Sagde hun. Jeg lovede hende, at jeg ville ringe til Asger dagen efter.

Det var jo tre år siden Asger havde taget billederne af mig, og jeg regnede ikke med, at han kunne huske mig. ”Hej med dig, Eva” sagde han. ”Du kan tro, jeg kan huske dig. Du gav mig jo en rigtig dejlig nat, dengang”. Asger havde gået nyt arbejde. Det vil sige, han lavede sådan set det samme som før, men han var blevet ansat på Se og Hør. Her var det Se og Hør pigerne, han lavede. Han var utroligt glad for, at snakke med mig, og han sagde, at han glædede sig til at møde min lillesøster. Vi aftalte at Line og jeg skulle møde ham om mandagen ved frokost tid i Nyhavn. Tidspunktet betød, at Line var nødt til at pjække fra de to sidste timer i skolen.

Vi tog toget til København. Line havde sommerfugle i maven. Vi skulle bare mødes med Asger, og ordne det rent praktiske i forbindelse med fotograferingen.

SEX I DAG?

Asger var fantastisk sød overfor Line. Han roste hendes udseende, og sagde, at hun var en meget dejlig teenage-pige. ”Jeg glæder mig meget til at lave billederne af dig”. Sagde han. Asger gav frokost. Det var en dyr restaurant vi sad på. Asger havde købt en dyr rødvin til os. Line er egentlig mere til hvidvin, men hun drak gladelig af Asgers dyre dråber. Asger fortalte hende i detaljer, hvordan fotograferingen ville komme til at foregå. Line skulle møde på Se og Hørs fotostudie. Hun skulle på forhånd beslutte sig for, hvor meget hun ville vise frem. Om hun ville være helt nøgen, eller om hun ville beholde trusserne på. Line havde allerede besluttet, at hun ville være nøgen, men hun ville nok gerne stå lidt med siden til, så man ikke så, så meget af missen. Asger var helt med på den. ”De fleste piger, specielt de helt unge har det sådan”. Sagde han, og skænkede vin til os begge. ”Du får jo 1000kr. for det af bladet, Line, men hvis du vil lade mig tage flere, og måske lidt frækkere billeder af dig til mit eget private brug, kan jeg give dig noget mere”. Line så interesseret på Asger. ”Hvad mener du med lidt frækkere billeder`” Spurgte hun. ”Tjoeh . . .jeg mener såmænd billeder, hvor du måske viser lidt mere af dig selv. Måske kan du åbne missen lidt eller måske kæle lidt for den”. Line var stadig ikke helt med. ”Jamen de kommer ikke i bladet vel?” Asger lo. ”De kommer ingen andre steder end i min private fotosamling” Sagde han. ”Så en gang i mellem, kan jeg tage billederne frem, og kigge lidt på dig”. Line fik en rynke i sin pande. ”Vil du virkelig betale ekstra for nogle billeder, du bare skal sidde og kigge på?” Asger lo igen. ”Så enkelt er det nu ikke, lille Line. Vi mænd holder meget af at kigge på billeder af en dejlig nøgen pige. Som regel sidder vi ikke bare og kigger på billederne. Mens vi kigger sker der jo som regel det, at vi får rejsning. Så er vi jo nødt til at ta’ den frem, og gnide lidt på den ikke sandt?”. Nu var Line med. ”Nåh! Du skal altså bruge dem til at gokke din diller af efter”

Asger lo. ”Du kan lige stole på, at jeg skal gokke den” Sagde han. Line skulle fotograferes den næstkommende fredag. Vi aftalte, at jeg skulle tage med hende. Vi sagde farvel, og Asger kyssede Lines hånd. Line var meget betaget af Asger, da vi kørte hjem med toget. Hun snakkede stort set kun om ham hele vejen hjem. ”Og så sagde han . . . og så gjorde han . . .”. Hvis man tror, at unge piger i Lines alder kun falder for flotte unge fyre, så tro om igen. Vores forældre lukkede døren ind til soveværelset, da vi havde spist. Jeg havde godt lagt mærke til, at mor havde købt kondomer, så nu skulle far sikkert have en ordentlig omgang. Egentlig har jeg lidt ondt af far. Det må da være skide irriterende altid at skulle bruge gummi. Så vidt jeg ved, er alle I fyre da vilde med at få lov til at sprøjte direkte op i en kvinde. Er I ikke? Efter kort tid kunne Line og jeg høre, at der var ved at være gang i den inde i soveværelset. Line var inde på mit værelse. ”Satans!” udbrød hun. ”Jeg har ikke flere smøger tilbage. Line var begyndt at ryge Prince Lights, og kunne ikke længere lide mine menthol smøger. ”Døgneren har da åbent endnu” Sagde jeg. Line stak sine bare fødder ned i sandalerne og løb ned ad trappen. Lige da hun var gået ringede hendes mobil. Jeg tog den, for at sige, at hun kom tilbage om lidt. Det var Rune. han var glad for, at det var mig, der tog telefonen. Han havde fået Lines nummer af Belinda, men det var mig, han gerne ville tale med. Belinda havde fået ham overtalt til at prøve at gøre det nede ved Trylleskoven. Han ville høre, om jeg havde prøvet sex i det fri. Han var noget nervøs ved situationen. Han var bange for, at der ville stå nogen og grine af dem. Til sidst spurgte han, om ikke jeg havde lyst til at komme derned, og sørge for, at de ikke blev opdaget af alt for mange, mens de gjorde det. Jeg lovede ham, at jeg ville gå derned. Så ringede vi af.

Det var jo faktisk en hemmelig drøm, der var ved at gå i opfyldelse. Jeg havde længe godt kunnet tænke mig at se et par, der gjorde det i naturen. Rune havde fortalt mig, at det skulle ske på onsdag. Altså i overmorgen. Runes og Belindas klasse havde nemlig tidligt fri fra skole om onsdagen. De ville tage deres cykler direkte derned efter skoletid. Rune var nervøs for, om han kunne bevare rejsningen i kampens hede, hvis der var nysgerrige blikke, der kiggede på. Rune og Belinda var et par søde og kønne unge mennesker. Han havde fortalt, at Belinda var en meget varm pige. Jeg var klar over, at det var hende, der var mest vild med at blotte sig offentligt. Rune var dybt forelsket i hende, og ville gøre alt for at føje hende. Vi havde aftalt, at jeg skulle være derude klokken 12.30, det eneste problem var, at Line havde fri samtidigt, og ville være kommet hjem inden jeg skulle gå. Jeg ville ikke have Line med på denne lille udflugt. Det var en oplevelses tur af de lidt vildere jeg skulle ud på. Jeg vidste at jeg tænder meget på at kigge. Men jeg var ikke helt sikker på, hvordan jeg ville reagere på synet af to teenagere, der elskede med hinanden.

Det var stadig strålende sommervejr, skønt det var midt i August måned. Rune og Belinda ville med garanti ikke komme til at fryse, mens de hyggede sig i Trylleskoven. Jeg havde haft arbejde i den lokale Netto, hvor jeg satte varer på plads og ryddede op i forretningen. Jeg havde dog selv sagt op. Arbejdsforholdene var strenge, og en aften mens jeg stillede varer på plads til næste dag, begyndte chefen at rage mig på numsen, mens han kaldte mig en lækker fræk tøs. Han lugtede af sprut, og næste morgen gik jeg ind på hans kontor, og sagde op. Han var meget undskyldende, og gav mig to måneders løn efter min opsigelse, hvis jeg ville lade være med at bringe det videre. Jeg havde således fri den onsdag, hvor jeg skulle i skoven. Jeg var spændt på den oplevelse, der ventede mig. Jeg fandt mit massageapparat i bunden af klædeskabet.

Det er en mørkeblå dildo. Udover at den ligner en pik sidder der lige som to fingre på den. Når en pige stikker den op i kussen, rammer fingrene hendes klitoris. På den måde er man næsten sikker på at få orgasme, når man bruger den. Jeg købte den i en pornobutik dengang, da jeg havde været Side-9 pige. Da jeg havde købt cyklen, Tv-apparatet og cigaretterne til mig og Line, havde jeg stadig over to tusinde kroner tilbage ( ! ) (Asger var meget gavmild den nat). Dildoen var ret dyr, men manden i pornobixen garanterede at den var effektiv. Garantien har holdt indtil nu.

Den onsdag formiddag fik jeg flere orgasmer sammen med min kunstige sexpartner. Jeg tog min cykel i god tid. Jeg ville ikke være hjemme, når Line kom hjem. Jeg havde lagt en seddel til hende, hvor der bare stod, at jeg var cyklet en tur i det strålende vejr.

Ung sex i Trylleskoven.

Jeg havde aftalt et sted med Rune i telefonen i forgårs.

Jeg skulle stille mig inde bag nogle buske på et bestemt sted. De var allerede kommet, da jeg nåede mit sted. De stod ved deres cykler og snakkede højlydt. Belinda ville åbenbart lige give Rune nogle regler. ” Vi ska’ altså være helt nøgne, Rune. og du er nødt til at varme mig lidt op, inden du boller med mig”. Jeg kom til at smile. Hvis Rune i forvejen var en smule nervøs over det han skulle præstere, gjorde Belinda det bestemt ikke lettere for ham.

Da de havde taget alt deres tøj af, lagde de sig direkte ned på græsset i lysningen. Belinda spredte benene, og jeg kunne se, at hun havde fjernet alle hårene på fissen. Rune havde bemærket, at Line og jeg er helt glatte. Han havde givet udtryk for, at han syntes, det så frækt ud. Han havde nok overtalt Belinda til at barbere sig inden deres lille opvisning. Belinda var begyndt at stønne. På et tidspunkt bad hun selv om det. ”Du skal bolle med mig, Rune. jeg vil mærke dig helt oppe i mig. Du får bank, hvis du trækker dig ud. Du skal sprøjte op i mig”. Rune lagde sig ind over Belinda. Jeg kunne se, at han gled op i hende, men jeg kunne også hører det. Belindas kusse gav den karakteristiske lidt slubrende lyd, der kommer fra en våd kusse, når en fyr trænger op i den. ”Åh! Hvor er den dejligt stor og tyk!” stønnede hun. ”Den fylder bare min fisse totalt ud!”. Rune og Belinda elskede sammen det meste af en time. De kyssede, kælede og kærtegnede hinanden, så det var en ren fryd at være tilskuer til det.

Et par gange måtte jeg have hånden ned i min trusse og kæle lidt med mig selv. Til sidst tog Rune Belinda bagfra, mens hun lå på knæ i græsset. Jeg kunne både se og høre, at han kom oppe i hende, som hun havde bedt om. ”Årh! Rune hvor var det bare lækkert. Du gi’ r bare den bedste pik”.

De tog tøj på, og gik over til cyklerne.

De gik hånd i hånd ned ad skovstien, mens de trak cyklerne efter sig. Klokken var næsten fire, da jeg var hjemme. Line var skide sur. Det var hende og jeg, der stod for madlavningen den uge. Hun havde været nødt til at købe ind helt alene, og var gået i gang med aftensmaden. Line er hamrende god i et køkken. Det er som regel hende, der bestemmer, hvad vi skal lave til aften. Line havde sat kartoflerne over med skræl på. Jeg hader at pille kartofler, når de er kogende, men jeg sagde ikke noget. Hun havde jo trods alt gjort alt forarbejdet. Line var ikke sur længere. Line er altid meget gnaven et kort øjeblik. Så bliver hun god igen. Der var noget hemmelighedsfuldt over hende. Når Line er hemmelighedsfuld, ved jeg, at jeg ikke behøver at spørge hende. Jeg skal bare lade hende gå lidt, så kommer hun altid selv, og fortæller det på et tidspunkt. ”Her i dag da jeg kom fra skole, ikk´ ” Hun så ned i køkkengulvet.

”Jeg lånte altså din . . . ja den der massagedimmer, du har inde i bunden af dit klædeskab”. Jeg var nærmest mundlam. I min alder, hvor man går og tænker på at flytte hjemmefra, er der unægtelig et par småting, man prøver at holde hemmeligt for sine daglige omgivelser. Line havde åbenbart opdaget, at jeg havde den, skønt jeg prøvede at holde den helt for mig selv. ”Jeg lånte den altså, og . . . hold kæft E. jeg tror vist nok jeg fik lidt af en orgasme. Den er edermanme go’ den dildo ”.

Nøgenbillederne.

Torsdagen fløj afsted. Jeg havde en masse ansøgninger, jeg skulle have skrevet. Line havde sent fri fra skole. Da hun kom hjem, var hendes nervøsitet for fredagen ved at sætte ind. ”Jeg tror ikke jeg tør . . . der er jo så mange mennesker, der kommer til at se mig”. Jeg forstod godt hendes følelser. Da jeg selv var blevet fotograferet, havde jeg været i byen, og var rimeligt godt op at køre. Jeg havde slet ikke haft de tanker, som Line nu prøvede at bearbejde. Jeg prøvede at opmuntre hende, og jeg tror det lykkedes. Vi tog toget fra Brøndby klokken halv fem. Vi skulle være på Asgers private fotostudie i København. Klokken seks skulle optagelserne af Line starte, men Asger havde sagt, at det var en god ide´ at være i god tid. Vi var der allerede da den var et par minutter over fem. Asger var lidt stresset, da han åbnede døren til studiet. Han var i gang med en anden fotoserie. Asger var også freelance fotograf for nogle andre mande blade en gang i mellem. Han gav os en øl hver. ”Jeg er lige ved at starte en optagelse af Linda og Dennis” Sagde han. ”Det er et ungt par, der skal have en kærligheds billedserie i et andet blad. Hvis I har lyst, tror jeg ikke, de har noget imod, at I sidder derinde, og kigger på, mens jeg tager billederne”. Jeg så bekymret på Line. ”Ja! E. Det kunne jeg godt tænke mig at se . . .Kom!”

”I må bare ikke sige noget. For der er video på!” Råbte Asger efter os. Inde i studiet var det unge par ved at gøre sig klar. De befandt sig i en stor seng, der stod ovre i det ene hjørne af rummet. Fyren, der måtte være Dennis lå dovent på ryggen med sin slappe pik op ad maven. ”Nu må vi jo hellere se at få liv i din dejlige tryllestav, sagde Linda, og begyndte at massere pikken. Asger var allerede i gang ved videokameraet. Linda satte sig oven på Dennis. Da han var kommet op i hende, begyndte hun at bevæge sin røv i cirkler Rundt på hans underliv. Asger bad ham kæle for Lindas bryster. Linda havde små bryster. De lignede unægtelig begge teenagere. På deres måde at tale sammen på, kunne jeg også høre, at de begge måtte være under 18. Asger gav dem hele tiden instrukser om, hvordan de skulle agere. Nu lå Linda på ryggen, mens Dennis tog hende halvt fra siden. Lines øjne var som klistret til de to unge mennesker. Dennis var begyndt at stønne. ”Nej du må altså ikke komme endnu. Asger har kun betalt os for en time, og du har jo så svært ved at blive stiv, når du lige har spermet” Sagde Linda. Asger foreslog, at Dennis lige lå stille et øjeblik for at bremse udløs-ningen.

Efter en kort pause be-gyndte Linda at kysse ham. Dennis forstod straks, at det var et tegn til at han skulle begynde at bevæge sin pik igen. Asger skiftevis filmede og fotograferede dem, mens han ind imellem kom med instruktion til de to teenagere i sengen. Det var som om den korte pause havde bekommet Dennis godt. Han pumpede af fuld kraft i Lindas krop. På et tidspunkt kiggede Linda op på det store ur, der hang over døren ind til studiet. ”Så min skat!” sagde hun ”Nu er det snart ved at være tid til at du sprøjter lidt på mig med din dejlige pind. Dennis begyndte at stønne. I samme øjeblik Dennis begyndte, gik Linda i gang med at vride sig og stønne. Det var et sandt skuespil. Kort efter trak han sig ud af hende, og sprøjtede op ad maven på hende. Da Asger havde fulgt de to unge ud, kom han tilbage med en lyshåret pige ”Det er Mette!” Sagde han. ”Mette skal også være Se og Hør pige. Men hun kommer helt fra Ålborg, og skal tilbage om en time. Må jeg ikke nok tage hende først? Hun har prøvet det før, og det tager ikke ret lang tid”.

Mette var hurtigt ude af tøjet, og Asger var ligeså hurtig til at begynde at skyde billeder på kameraet. Da Asger havde skudt et par ruller film af den kønne lyshårede Mette, klædte hun sig på igen. Hun var ligeså hurtigt ude af døren, som hun var kommet ind af den. Inden hun løb kyssede hun Asger på munden. ”Vi ses næste fredag. Så skal du nok få rigtig god tid” Sagde hun.

Line var en smule nervøs. Asger prøvede at fotografere hende fra flere vinkler, men hun var ikke så samarbejdsvillig, og afslog flere af forslagene. ”Jeg vil helst ikke have, at man kan se for meget”. Sagde hun flere gange. Resultatet blev, at Asger tog et billede af hende fra siden, hvor hun stod med det ene ben oppe på et sofaarmlæn. På billedet kunne man dog se, at hun var glatbarberet.

Resultatet blev super godt syntes jeg.

Asger var meget fascineret af Line. Han roste hendes udseende til skyerne, og Line slugte ham råt. Da han havde nævnt et pengebeløb, skulle der ikke meget overtalelse til at Line gav ham lov til at tage nogle billeder til sit eget private fotoalbum. Line skulle først ligge på gulvet med spredte ben. ”Jeg vil også meget gerne have et billede af din revne” Sagde han

Line skulle også tages bagfra.

Hun skulle ned på alle fire med sin lille parisernumse ud mod kameralinsen. Også her havde Asger frit udsyn til hele hendes kusserevne.

Line var begyndt at smile. Hun havde været nervøs, før de gik i gang, men Asger charmerede hende, og fik hende til at føle sig tryg. Line er god til at lade som om. Og hvis der er noget galt, er Line ekspert i at sørge for at ingen opdager det. Jeg kender dog Line godt nok til at vide, at hun nød denne aften hos Asger fuldt ud Asger prøvede at overtale hende til at ligge og kæle for sig selv. Jeg ku’ have væddet en million på, at han aldrig fik hende til det. Det gjorde han.

Sandheder, en lækker fyr til Line – og et nyt job til mig.

Line var i sit es på vejen hjem i toget. Hun havde fået 1000 kr. for billedet til Se og Hør, og Asger havde stukket hende 1000 ekstra for de billeder, han havde taget til sig selv. Line var selvsagt spændt på at se sig selv i

Se & Hør.

Jeg havde selv oplevet, hvordan man i en kort periode, i hvert tilfælde i sin omgangskreds, bliver en kendt person, når man udstiller sig selv i et blad. Jeg foreslog Line, at hun skulle være åben omkring det overfor sine klassekammerater, så hun undgik, at nogen begyndte at tale nedsættende om hende bag hendes ryg.

Line havde fulgt mit forslag. Hele hendes klasse vidste det en hel uge før, den udgave hun var med i udkom. Flere af drengene havde måbet noget, og et par af dem havde sagt, at det glædede de sig fanme til at se. Der havde dog ikke været noget direkte drilleri. Det var som om de alle sammen på eet eller andet plan beundrede Line for det mod, hun alligevel havde haft til at gøre sådan noget. Den dag Se & Hør udkom, skulle jeg hente Line nede på skolen. Jeg havde lovet hende, at gå med hende ud og købe noget tøj til hende. Jeg kom til at overhøre to 10. klasses drenge, der stod, og snakkede sammen. Frikvarteret var slut, og de var de eneste to i skolens aula. De stod med bladet mellem sig, og kiggede på sidste side i bladet. ”Hun ser kraft edeme godt ud” Sagde den ene. ”Tja, hun er vel ok!” Sagde den anden. ”Ok!” vrængede den første. ”Hun er sgu’ da lækker!” Den anden så betragtende ned i bladet, som han havde i hånden. ”Hendes patter kunne da godt være lidt større” Sagde han, og lød som en specialist i kvindebryster. Den første rystede på hovedet, mens han gav sin kammerat en venskabelig knytnæve på skulderen.

”Du ved jo godt, jeg har fortalt dig, at det er de piger, der har små jader, der er de vildeste i sengen. De er sgu’ ikke så vandt til at få køllepik, hvis du forstår mig”.

Kammeraten så næsten lidt beundrende på ham. ”Du er bare så selvglad for din pik!” sagde han opgivende. Den selvglade fyr tog sig ned til pikken, og lavede kneppebevægelser. Med underlivet. Jeg kendte godt de to drenge. Da jeg gik i tiende, gik de i sjette klasse. De vare altid meget højrøstede, og blev tit sendt ned på skolens kontor i timerne.

Den største af dem, den selvglade hed Mikkel. Der gik rygter om at han som 14årig havde været i seng med sin mor. Mikkels mor arbejdede sammen med Lines og min mor. Hun havde stolt fortalt vores mor, at hun i en brandert havde ladet sønnen befamle hendes krop, og givet ham lov til at stikke tissemanden op i hende. Line havde været lun på ham, da hun gik i syvende. Den anden fyr hed Ulrik, vidste jeg. Han stod stadig og betragtede Linebilledet.

”Hendes storesøster har været i Ekstra Bladet” Sagde han fraværende. ”Hun ser fanme godt ud. Selvom hun også har små Jader. Og så har hun bare sådan nogle flotte øjne”. De tændte begge en cigaret, og gik ud i skolegården. Jeg blev stående i aulaen. Der var kun 10 minutter til, at Line havde fri. Jeg havde taget min pæne bordeauxrøde sommerkjole på. Line og jeg skulle ind til København. Når hun skulle have lækkert tøj, ville jeg ikke ligne en fattig – røv.

Line kom ned ad trappen med sin veninde, Gritt. Line og Gritt havde været skoleveninder siden tredje klasse. ”Hej E!” råbte hun, og kom over til mig. Hun faldt mig om halsen, og kyssede mig på munden. Line ved godt, at det kan virke provokerende, at to piger kysser hinanden, men Line elsker at provokere. Hun laver det nummer hver gang vi er sammen på offentlige steder. Line synes det er evigt skægt, hvis hun kan få folk til at tro, at hun er lesbisk. En gang i mellem når hun kysser mig, stikker hun også sin lille tunge ind i min mund. Hun gør det kun for også at provokere mig. Hun ved godt, at jeg bliver rasende, og giver hende en knytnæve på skulderen, men hun griner bare sit søde grin. Når sandheden skal frem, bliver jeg ikke vred, fordi jeg er bange for at andre skal tro noget. Nej! Sandheden er at jeg bliver meget ophidset af min lillesøsters kys og tunge. Efter den aften hvor Line og jeg havde vores lille tøsesnak, hvor Line lå, og spillede fisse på mit gulv, har jeg haft en hemmelig fantasi. Jeg kunne godt tænke mig at slikke Line mellem benene. Line er bare desværre i en alder, hvor hun laver grin med det meste, hvis man prøver at fortælle hende noget alvorligt. Jeg tror Line inderst inde godt havde på fornemmelsen at jeg tændte seksuelt på hende. Når vi var alene i lejligheden, gik hun ofte nøgen rundt. Hun kunne finde på at smide sig i vores forældres lædersofa med en smøg, og ligge med let spredte ben. ”Synes du, min kusse er pæn?” Kunne hun finde på at spørge. Jeg sagde flere gange, at jeg syntes, hun så dejlig ud. Line kunne godt lide, når folk sagde noget pænt om hende. Line og jeg skulle i Magasin. Hun havde set en bluse, hun gerne ville have. Da hun havde købt den, gik vi op på cafeteriet, der lå på øverste etage. Jeg havde selv købt en lyslilla sommertop. Jeg havde allerede taget den på. Line gik op, og købte et koldt glas hvidvin til os hver. Der lå et Ekstra Blad på bordet. Det var fra i dag. Jeg var nysgerrig. Det var over eet år siden jeg selv var nøgen på side 9 i den avis. Dagens side-9 pige hed Lene.

Hun var 16, stod der. .

Jeg var begyndt at opleve, at jeg blev seksuelt opstemt af at se på andre piger.

Et billede af en pige, hvor man kunne se hendes bryster eller hendes kusse, gør mig faktisk meget ophidset.

Lene Petersen

16år. Fra Greve

Jeg bladrede videre i Ekstra Bladet. Der var mega kø oppe, hvor Line stod.

Jeg var kommet til de sider, hvor massagepigerne har deres annoncer. Selvom jeg er en meget varm pige, og jeg holder utroligt meget af sex, kunne jeg aldrig finde på at sælge min krop på den måde. Lade tilfældige mænd trænge ind i mig bare for penge. Der var også nogle annoncer med arbejde. Stillinger tilbydes.

Stod der.

Jeg faldt over en annonce.

Telefonmedarbejder.

Har du en god telefonstemme?

Kan du lide at snakke med spændende mennesker?

Og kan du arbejde på skiftende tidspunkter (Både dag og nat). Line kom, vi drak vores vin, og snakkede hyggeligt sammen en times tid. Jeg havde revet annoncen ud af avisen, og puttet den i min lomme. Da vi kom hjem fra byen, gik Line over til en veninde. Jeg fandt snippen fra avisen, og ringede nummeret op. Det var en ung fyr, der tog telefonen i den anden ende. ”Det er Laust” Sagde han. Laust var charmerende. Det lykkedes ham uden, at det kom til at virke pinligt at fortælle, at det handlede om telefonsex. Jeg var først meget skeptisk, men Laust fortalte, at det hele handlede om skuespil. Pigen skulle selvfølgelig ikke dyrke rigtig telefonsex med kunden. Bare fortælle fyren noget frækt, mens hun snakkede med ham.

 

Jeg skulle til ansættelsessamtale allerede samme aften på Hotel Sheraton.

Jeg havde forestillet mig en mørk kedelig restaurant med en flaske dyr vin på bordet. Samtalen foregik på et hotelværelse. Der var Champagne og ostebord. Det var kun Laust og mig, der var til stede. Laust fortalte mig om arbejdet. Jeg skulle tale med de mænd, og i sjældne tilfælde kvinder, der ringede for at få telefonsex. Jeg skulle selvfølgelig lyde som om, jeg var med på legen. Jeg behøvede ikke fortælle nogen personlige ting om mig selv. Mange af pigerne oplyste heller ikke deres rigtige udseende til kunderne. Laust begyndte at fortælle om klinikken, som han kaldte den. ”Alle pigerne sidder i et fællesrum, hvor de snakker, ryger cigaretter og drikker kaffe. I er alle sammen udstyret med en trådløs telefon. Mange af pigerne sidder sådan set over en kop kaffe i fælles rummet, mens de fuldt påklædt har sex med telefonkunderne”. Laust tænkte sig om. De fleste mænd sidder jo bare, og stønner, men mange af pigerne oplever på eet eller andet tidspunkt at snakke med en fyr der tænder dem. Vi har 7 små rum til det formål. Her går telefonpigerne ind for sig selv, og hygger sig med ham eller hende, de snakker med.” Selvom Laust var meget professionel, flirtede han meget med mig. Han roste mit udseende, (”Skønt det jo ikke betyder så meget i det her job” Sagde han). Han sagde også, at min stille lidt hæse stemme passede perfekt til jobbet.

En varm mand i røret, og en nødvendig finger i missen.

Jeg skulle starte på jobbet om mandagen.

Jeg var egentlig ikke særlig spændt på selve arbejdet. Jeg glædede mig derimod til at møde de andre piger på Klinikken. Jeg havde farvet mit hår, så det var blevet lidt lysere. Mine forældre troede, at det var et rengøringsjob, jeg havde fået. Jeg havde fortalt Line, hvad det var for et job, jeg skulle starte på. Line syntes, det lød spændende. ”Skal du så sidde og gnide fisse mens du snakker med fyrene?” Spurgte hun. Line var rigtigt begyndt at onanere. Efter den dag hun havde stjålet min dildo, havde hun virkelig fået blod på tanden. Hun havde fundet et sted, hvor det var rigtigt dejligt, når hun gned. Hun havde fortalt mig, at hun fik orgasme af at røre ved det sted. Hun havde sovet inde hos mig om søndagen. Vores forældre havde været på værtshus, og var først kommet sent hjem. Vi havde set én af min fars pornofilm. (Han ved ikke, at vi ved, han har dem). Line og jeg havde ligget og onaneret til filmen, og jeg var ikke i tvivl om, at hun fik orgasme et helt par gange. Jeg tog toget ind til klinikken (Jeg må ikke fortælle, hvor den ligger). Klinikken var nærmest en stor lejlighed med 7 små værelser til pigerne. Det var en pige, der hed Laila, der viste mig rundt. Hun var 18år, og gik på HF. Hun havde fået en lejlighed, og havde ikke råd til at betale huslejen, hvis hun skulle leve af sin SU. Hun havde arbejdet et halvt år på klinikken, og havde efterhånden fået et par stamkunder. ”Jeg lægger vægt på at være ærlig overfor mændene. De får mit rigtige navn, og jeg fortæller dem, hvad jeg tænder på i virkeligheden.” Laila viste mig de syv værelser. Tre af dem havde en seng. ”Her ligger jeg som regel, hvis der er ledigt” Sagde hun, da vi gik ind i det rum, der stod et 4-tal på. Hun smed sig på sengen inde i værelset. ”Gør du det rigtigt?” Spurgte jeg. ”En gang i mellem . . .nogen af mændene er rigtig gode til det” ”Gode til det? Kan man være god til telefonsex?” Spurgte jeg mistroisk.

Laila lo. ”Man kan faktisk være rigtig god til det. Jeg har en fyr, der ringer til mig et par gange om ugen. Han hedder Dan. Han fortæller mig levende om alle de ting, han gerne ville gøre ved mig, inden han sprøjter. Som regel ender det med, at jeg sidder og gnider fisse af, mens jeg snakker med ham. Lailas telefon ringede ”Hej Dan!” Sagde hun glad.

”Ja, da. Jeg er skam på arbejde i dag. Jamen jeg havde da også håbet, at du ville ringe til mig i dag. Skal vi snakke videre derfra, hvor vi kom til i går, da du blev nødt til at gå ind til mødet?” Laila havde klædt sig af, mens hun snakkede med Dan. ”Ja! Dan, selvfølgelig er jeg da nøgen. Det er jeg altid, når jeg snakker med dig. Hvad? Ja, min mis er behåret. Nå, synes du, det er lækkert? Jamen den er også meget våd efter dig” Hun lyttede et kort øjeblik til, hvad Dan fortalte hende. Så fortsatte hun. ”jamen jeg kan godt li’ en mand, der kan være sød og kærlig overfor mig i dagligdagen, men han skal også kunne vise mig, hvem der bestemmer i sengen . . . . ja! Jeg vil gerne domineres, og du må også gerne give mig en røvfuld, hvis jeg er uartig”.

Laila havde fortalt mig, at værelse nummer 2 var ledigt i dag. Rummet tilhørte egentligt en kvinde, der hed Ulla. Ulla var en voksen dame, der gerne ville være alene med kunderne. Jeg gik ind i nummer to. Jeg tog mine sko, strømper, bluse og bukser af, så jeg kun sad i trusser og intet andet. Jeg havde fået en trådløs telefon af Laila. Der gik et kvarter, før min første kunde ringede. Han præsenterede sig som Oluf. Han fortalte, at han var 37, men han lød nu mere som en mand i 50’erne eller 60’erne. Han ville høre, hvordan jeg så ud. Jeg fortalte kun sandheden. En slank mellemblond pige på 19, små bryster og en glatbarberet mis. Han begyndte straks at stønne lidt mere, og da jeg fortalte, at jeg var mest til modne normalt udrustede gentlemen, indrømmede han. ”Årh!” stønnede han. ”Jeg er egentligt 62, min pik er 16cm, og jeg kunne ufatteligt godt tænke mig at sprøjte op i dig. Mens jeg roste ham, og fortalte, at jeg godt kunne tænke mig at mærke hele sprøjtet oppe i min stramme frække fisse, kunne jeg høre, at den gik på ham. Jeg havde overhovedet ikke rørt ved mig selv. Min næste kunde var straks en helt anden type, der krævede meget mere selvbeherskelse fra min side. (Det er længe siden jeg har spillet mig selv af så godt og grundigt af) Allerede da han havde præsenteret sig, satte jeg telefonen på medhør, så jeg havde begge hænder fri. ”Jeg hedder Leif” Sagde han, og rømmede sig. ”Lad mig starte med at være ærlig over for dig. Jeg er en gammel dreng på 59. Jeg kunne sikkert næsten være din bedstefar”. Der var noget over hans stemme og over hans ærlighed, der tiltalte mig meget. ”Jeg synes da, det er dejligt med en moden mand, der ved, hvad han kan li’, og hvad han ka’ gi’ ”. Sagde jeg.

”Du er da en dejlig pige” sagde han grinende. ”Sådan én findes da ikke i virkeligheden?” Leif var meget interesseret i at høre en masse om mig. Han var høflig og ville gerne høre, hvad jeg tændte seksuelt på, og fantaserede om. Min samtale med Leif var jo helt uforpligtende. Han kendte mig ikke, og vi ville aldrig komme til at møde mig i virkeligheden. Jeg besluttede, at jeg ville bruge denne telefonsex til at betro Leif den fantasi jeg gik og tumlede med på det tidspunkt. Jeg fortalte ham om min lyst til at være sammen med Line.

Leif lyttede meget interesseret, og stillede mange uddybende spørgsmål, både med hensyn til mine fantasier og Lines udseende. Jeg forklarede i korte træk om hende. Leif havde selv oplevet noget lignende. I sine tidlige teenageår havde han været seksuelt sammen med sin lillesøster. De havde tilfredsstillet hinanden med hænderne i starten. Det havde udviklet sig til, at hun havde suttet ham, og han havde slikket hendes mørke skød til orgasme. Som han udtrykte det. Leif fortalte meget malende, og jeg blev oprigtig talt meget ophidset af vores snak. Leif og Birthe, som søsteren hed, havde aldrig haft rigtigt samleje. Birthe havde været alt for snæver, og nogle år senere havde hun været på hospitalet og blevet opereret for skedeforsnævring.

På det tidspunkt havde hun en rigtig fyr, som hun gerne ville have samleje med. Leif havde startet med at spørge mig om mine fantasier og mit liv.

Det var endt med, at han havde siddet og fortalt mig om sit liv. Det havde været en fantastisk fræk historie, hvad enten den så var sand eller ej. Under fortællingen havde jeg kunnet høre en konstant lyd i baggrunden. Lyden af en knyttet hånd, der banker mod en åbentstående buksegylp. Leif havde siddet og hygget sig med sin pik imens han fortalte. Den sidste halve time, vi snakkede, havde jeg siddet helt nøgen med en nødvendig finger i missen. Da Leif, (og jeg selv) var blevet tilfredsstillet, sagde han pænt tak for sludderen, og jeg sagde tak i lige måde

Det var blevet frokosttid. Jeg gik ned i opholdsstuen.

Den eneste der var kommet derned før mig, var Laila. Hun foreslog, at vi skule bestille én pizza, som vi kunne dele. ”Jeg spiser som en fugl” Sagde hun. ”fyren vil gerne have at hans dame har en pæn figur”. Hun så undersøgende på mig. ”Du ser svedt ud. Har du haft en krævende kunde?” Jeg smilede. ”Han var god!” Så fortalte jeg om Leif. ”Det er lækkert, når man får en kunde der har lidt fantasi. Én der selv kan sætte gang i samtalen”. Hun så eftertænksomt ud i rummet. ”De værste er dem, der bare forventer, at man ligger og stønner hele tiden, og fortæller, at man har store frække patter og en våd glatbarberet fisse”. Så kom vores pizza. Resten af dagen havde jeg kun tre opkald på min telefon. Det var tre unge teenagefyre. De var alle tre den type, som Laila havde snakket om. Jeg gjorde mit bedste for at komme dem i møde. Laila havde givet mig nogle hemmelige fif til, hvad man skulle sige til de unge fyre. ”Hvis du gør sådan” havde hun sagt. ”Så spermer de, inden der er gået fem minutter”. Efter at have talt med de tre unge fyre, måtte jeg konstatere, at Laila virkelig havde vidst, hvad hun snakkede om.

Line bliver nysgerrig, lidt jaloux og reder sig en endefuld.

Jeg havde sagt ja til at arbejde på Klinikken hver dag den første uge. Dagen efter var vi kun to på arbejdet. Hende jeg skulle passe biksen sammen med hed Britta. Britta var en meget overvægtig pige på 20år. Hun havde været på bistandshjælp siden hun gik ud af skolen, da hun ikke kunne passe et normalt arbejde på grund af dårlig ryg. Hun var enlig mor til en datter på 4. fortalte hun.

”Piger i min vægtklasse er jo ikke så forvendte med, at en fyr ligefrem selv siger, at han gerne vil elske med én. Jeg mødte ham til en privatfest, og vi havde det rigtig dejligt sammen. Vi tog hjem til ham, og i flere timer lå vi bare nøgne, og rørte hinanden de dejligste steder, han slikkede mig, så jeg hørte englene synge

Han havde en kolossal pik. Stor, smuk og fuldstændig glatbarberet.” Hun roede efter noget i sin taske, og rakte mig et billede. Det var en stiv pik, og jeg måtte indrømme, at den var stor.

”Jeg ved godt, at man siger, det ikke er størrelsen, det kommer an på, men en stor pige som mig skal altså have et par tommer op, før hun kan mærke, der sker noget dernede vi tog hver en cigaret, og satte os til at vente på den første telefonkunde. Britta foreslog, at vi skulle tage rum nr. 7 sammen. ”Så kan vi sidde og hyggesnakke, når der ikke er tissemænd i telefonrøret” Sagde hun. Det første Britta gjorde, var at tage alt sit tøj af. ”Man ved jo aldrig, om man får en rigtig dejlig fyr i røret” Sagde hun. Jeg tog selv tøjet af, men beholdt trusserne på. ”Du er måske den generte type?” spurgte hun, og så på mine trusser. ”Næh . . . for hvis det bli’r mig, der får den får den lækre fyr i røret først, kan jeg jo hurtigt smide dem her” Sagde jeg, og hev uf i elastikken på trusserne. Britta fortalte, at hun havde arbejdet på klinikken i et halvt år. Hun var glad for jobbet, og hun havde snakket med mange søde fyre og dejlige voksne mænd. Gennem vores snak forstod jeg snart, at Britta ligesom jeg selv tændte mest på en moden mand. ”jeg har faktisk mødt en del ældre mænd.” sagde hun. ””Om aftenen, når min datter er lagt i seng, sidder jeg tit, og ringer til træfpunktet hos tele Danmark. Der er masser af mænd, der sidder, og venter på at komme til at tale med en pige. Det er som regel de midaldrende, gerne lidt ældre fyre, der er lettest at tale med.” Britta havde haft nogle stykker hjemme på en kop kaffe. En del af dem havde været i seng med hende, og et helt par stykker havde været rigtigt gode til det. ”Min største fordel er nok, at jeg kommer utroligt let” Fortalte Britta videre. ”Fyren behøver ikke gøre særligt meget, før jeg kommer. Jeg er fra naturens side udstyret med en rimeligt stor klitoris, og der skal slet ikke noget vildt til, før den går på mig” Britta lagde sig på maven på sengen i det lille rum. ”Det kan jo være, du kommer til at opleve det, hvis min yndlings fyr ringer til mig i dag.” Sagde hun hemmelighedsfuldt. ”Din yndlings fyr?” Gentog jeg forundret. ”Jah! Han hedder Ove. Han ringer sådan ca. en til to gange om ugen, og dyrker telefonsex med mig. Han er gift, men siger, at han gerne vil møde en dejlig ung buttet pige som mig. Han siger, at han gerne vil binde mig, give mig bind for øjnene og bruge mig i alle mine huller” Hun sukkede. ”Jeg tænder på SM. Jeg tror, jeg kunne blive en rigtig masochistpige sammen med den rigtige elsker”.

Brittas telefon ringede, og jeg gjorde tegn til, at jeg ville gå ud af rummet. Britta vinkede afvisende med hånden, og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig ned igen. Jeg forstod, at det var Ove, der havde ringet til hende. ”Jeg er bare så våd og så klar til dig i min kusse!” Sagde Britta i telefonen. Jeg troede hun bare lavede professionelt telefonsex med manden, men pludselig lagde hun sig ned på sengen med vidt spredte ben, og begyndte at kæle for kussen. Jeg kunne se, at hun havde en meget stor kusse. Britta spillede afgjort ikke komedie overfor Ove. I løbet af få minutter fik hun orgasme.

Under samtalen havde hun med jævne mellemrum kigget på mig.

Det så ud som om hun tændte lidt på situationen.

Da Ove havde lagt på, snakkede vi en del om sex.

Britta sagde, at hun syntes, jeg var en flot pige, og at mine små bryster klædte mig fantastisk godt. Jeg havde kun to telefonopkald den dag. Det var begge to teenage- Drenge der bare ville prale med hvor solbrændte, muskuløse og veludrustede de var.

Det lykkedes mig dog at give dem begge udløsning af vores snak.

Jeg onanerede ikke selv den dag.

Da jeg kom hjem fra arbejdet den dag, var huset på den anden ende. Min far var tosset, min mor skældte ham ud og Line græd. Min far havde fundet to fotografier af Line i hendes skrivebordsskuffe. Billederne var taget inde på Lines værelse foran computeren. På det ene billede sad Line i en kort sort nederdel med nøgne bryster. På det andet stod hun op med et par trusser, som hun havde hevet præcis så meget ned, at man lige kunne se hendes glatbarberede revne mellem benene. Far havde givet Line en endefuld. ”Han kaldte mig en billig møgtøs, og luder” Sagde Line indigneret, da vi var blevet os selv inde på mit værelse senere på aftenen.

Det havde ikke været så slemt de seneste år, men far havde ofte givet os en endefuld, når vi ikke opførte os, som det passede ham. Det havde været værst, da vi var i starten af teenagealderen. På dage hvor han var alene i lejligheden med én af os, kunne han finde på at blive tosset over én eller anden bagatel. Så tog han os i håret, og slæbte os ind i stuen, hvor han trak vores trusser ned om knæene. Han sørgede altid for, at vi stod med front mod ham, når han blottede vores underliv. Line og jeg har senere talt om, at vi begge har kunnet mærke, at far fik rejsning, når han gav os endefuld. Sidste gang jeg kom over knæet, var jeg 14. jeg havde dengang pænt meget hår på kussen, og jeg følte mig meget ydmyget og krænket af, at han betragtede mit underliv med så stor interesse.

Mens han gav mig 15 slag i min bare, kunne jeg mærke, hvordan pikken voksede i hans bukser. Da han var færdig, og jeg havde trukket min bukser op, gik han ind på sit arbejdsværelse. Jeg gik hen, og kiggede ind af nøglehullet. Far sad på sin stol med bukserne nede om anklerne. Hans pik var stiv, og han gned lystigt på den.

Line var ikke ked af, at hun havde fået nogle bagi. Det var hun så vandt til. Men at far havde kaldt hende billig og luder, havde gjort ondt på hende. Jeg gav hende en cigaret for at dulme hendes nerver. Hun var godt oppe at køre. ”Åndssvage stodder! Han skal fanme ikke kalde mig luder, når han selv får ståpik af at glo på min fjams” Sagde hun arrigt. Line er en lille smule rødblond, men har temperament som en rigtig rødhåret. ”Hvis jeg bare kunne finde mig et arbejde . . . så ville jeg købe min egen lejlighed” Sagde hun eftertænksomt. Det var lidt komisk. Line var alt for ung til at få sin egen lejlighed, og hun kunne slet ikke tjene nok ved siden af skolen til, at hun ville kunne betale alle udgifterne ved at bo alene.

Det var første gang jeg selv overvejede mulighed for at flytte hjemmefra. Det var sådan set Line, der foreslog det. ”Du er jo gammel nok, E. Du kunne da søge en lejlighed. Så kunne vi jo bo der sammen. Hvis du betaler, skal jeg nok lave mad og gøre rent derhjemme!” Line havde jo ret. Jeg tjente rimeligt godt, og jeg kunne sagtens betale en husleje i en lille lejlighed i Brøndbyområdet. Det krævede bare, at jeg skrev en ansøgning til kommunen.

Line ville gerne sove inde hos mig den nat.

Jeg begyndte at redde op til hende på sofaen, men hun stoppede mig. ”Jeg vil meget gerne sove ovre hos dig i nat” Sagde hun. Vi klædte os af, og gik i seng. Vi havde begge beholdt trusserne på. Line var nysgerrig. ”De der mænder, du snakker i telefon med” Begyndte hun. ”Gør du det rigtigt med dig selv, når du snakker med dem?” vi lå så tæt, at jeg kunne mærke hendes lår, hofter og skuldre mod mine. Det ophidsede mig. ”Nogen gange gør jeg” Sagde jeg. ”Det må edermanme være frækt at snakke sådan med en fyr, når man ved, at han sidder i den anden ende af røret, og gejler sin pik af imens!” mente Line. ”Jeg ku’ godt tænke mig at prøve rigtig telefonsex med en fyr”. Jeg skulle være helt alene på Klinikken dagen efter. Britta havde ringet til min mobil og sagt, at hun var blevet syg. Jeg skulle altså passe biksen helt alene. Jeg skulle møde kl. 10, og arbejde til kl. 19. det blev en lang dag, når man ikke havde nogen at snakke med mellem kundernes opkald.

Line blev helt vild, da jeg foreslog, at hun kunne tage med dagen efter. ”Må jeg så også godt tage telefonen?” Spurgte hun forventningsfuldt. ”Selvfølgelig” Svarede jeg. ”Du er altså bare verdens bedste storesøster, E” Sagde hun glædesstrålende. Hun kyssede mig på munden.

Der var sådan set ikke noget mærkeligt ved at Line og jeg kyssede hinanden. Jeg tror alle søskende på eet eller andet tidspunkt har prøvet at give hinanden et venskabeligt kys enten på kinden eller på munden. Line og jeg havde kysset hinanden i forbindelse med jul og fødselsdage, når vi havde givet hinanden gaver. Dette kys var helt anderledes. Jeg mærkede det med det samme. Lines læber var våde, og hun stak sin tunge ind i min mund. I det samme mærkede jeg hendes hånd unde på mine trusser. Hun afbrød kysset, da jeg trak mine trusser af. ”Du må gerne røre rigtigt ved den” Sagde jeg, og kyssede igen..

”Så skal du også røre ved min” Sagde hun spændt.

Hun trak sine egne trusser af, og lagde sig tæt ind til mig. Vi lå dejligt længe, og kælede for hinanden. Vores tunger gik på opdagelse i munden på hinanden, og vores fingre legede med hinandens kildere. Det var mig, der først kom. Line havde nogle dejlige fingre, og hun stimulerede min klitoris meget dygtigt. Line og jeg gav hinanden mange orgasmer den nat.

En spændende dag på Klinikken.

Line og jeg skulle have toget kl.8.30 næste morgen, for at kunne nå at åbne telefonerne kl.10.00. Line var gået ind i Perkerkiosken efter cigaretter til os. I Brøndby kalder vi alle de fremmede for perkere. Det er ikke fordi, jeg er racist. Tværtimod. For et par år siden var jeg vidne til et indbrud i vores lokale Netto. Da politiet afhørte mig, vidnede jeg falsk, så den unge fyr gik fri. Det rygtedes i blandt indvandrerne, og jeg blev meget populær i deres kreds.

Line har også altid haft mange venner blandt fremmedarbejderne. Flere af dem har hun været lun på, og et par stykker har hun haft med nede i cykelkælderen, hvor de har leget nøgenleg og ”Skal vi vise tissemand og tissekone til hinanden?” Jeg har selv med stor fornøjelse leget den slags lege. Allerede som 13årig oplevede jeg at røre ved en pik, der blev stiv i hænderne på mig. Det var Hassan. Ham jeg senere vidnede falsk for. Han havde endnu ikke fået hår på den, og jeg gned ham til udløsning. Han ragede også mig i fissen, men jeg fik ikke noget ud af det.

Det er mit indtryk, at mange af os piger fra bolig-komplekset har haft deres første seksuelle/eksperimenterende oplevelser nede i cykel-kælderen. Det var også her, jeg fik min første orgasme ved at en anden (pige) stimulerede min klitoris med fingeren. Vi var nysgerrige, og cykel-kælderen gav os et fristed, hvor vi kunne få de første spæde oplevelser i hemmelighed. Længe efter jeg var færdig med at være jomfru brugte jeg kælderen i ny og næ, hvis jeg skulle opleve noget hemmeligt (frækt) med en fyr eller en anden pige. Den dag, jeg havde hjulpet Hassan, fulgtes vi ad hjem. Han ville fejre, at han var blevet frikendt. Han gik ind i kiosken lige overfor boligkomplekset, og købte en hel masse øl. Jeg troede, at han ville feste sammen med vennerne, men da vi kom til min opgang, spurgte han, om vi ikke skulle gå ned i kælderen og drikke en øl sammen. Mine forældre var uvenner, og jeg gad egentlig ikke gå op i lejligheden. Vi drak alle 8 øl sammen, og røg et gram hash, Hassan havde haft i lommen. Hassan blev meget kærlig, og sagde, at hvis hans forældre ikke havde arrangeret, at han skulle giftes med sin kusine, ville han gerne ha’ haft sådan en dejlig dansk pige som mig. Jeg havde en dårlig periode i skolen, og mine gamle var åndssvage. Jeg labbede hans søde ord i mig.

Vi lå lang tid, og kyssede og kælede på det kolde gulv, i det lille rum der lå isoleret for enden af en lille gang i forbindelse med cykelkælderen.

Rummet blev af og til brugt som tørrerum.

Det lykkedes mig med stort besvær at snige mig op i lejligheden og stjæle et af min fars kondomer. Hassan tog mig på gulvet i kælderen. Han var ikke særligt veludrustet, men han bollede mig så blidt og længe, mens han stimulerede min klitoris med sine fingre. Jeg fik en dejlig orgasme, og klynkede lidt, da han fyldte min fars kondom med sin udløsning. Line havde købt cigaretter til os begge to. De sædvanlige Prince light 100 til mig og nogle nye blå Cecil det var light cigaretter med filter. Jeg havde min egen nøgle til Klinikken. Line følte sig straks hjemme på Klinikken. Hun tog bukser og bluse af. ”Er det ikke nu, vi skal være nøgne?” Spurgte hun, og lo. Hun havde stadig trusser på. Jeg betragtede hende. Hvor var hun dog en dejlig pige. Det var efterhånden gået op for mig, at jeg ikke blot var en lille smule bifil. Jeg var forelsket i min egen lillesøster. Var det mon gensidigt? Vi havde jo på det nærmeste elsket sammen natten før. Godt nok havde vi kun kysset og givet hinanden fingerfisse men alligevel. Det var da sex. Vi havde i hvert fald begge to fået orgasme af det. ”Line må have kunnet mærke, at jeg betragtede hende. Hun så på mig med kærlige øjne. ”Hvor ser du dejlig ud, E. du har sådan nogle flotte øjne. Line havde spankuleret rundt i klinikken. Hjemme i Brøndby bor vi så højt oppe, at ingen kan se os, når vi render nøgne rundt. Herinde var der masser af genboer, der let ville kunne se Lines små nøgne bryster. Jeg trak gardinerne for, inden jeg klædte mig selv af. Jeg tog det hele af, og gik over til Line. Vi lagde armene omkring hinanden og kyssede blidt. Vores tunger legede dejligt sammen, og jeg kunne mærke, at Line også blev ophidset af det. Line vred sig løs. ”Nej! E. det går jo ikke. Vi er søskende. Det er jo incest. Vi må ikke!” Jeg tog hendes hånd, og knugede den i min.

”Der er så meget man ikke må” Sagde jeg.

”Man må heller ikke gøre andre fortræd. Det vi gør, er jo bare rart for os begge to. Jeg nød det i hvert tilfælde meget i nat” Line så usikkert på mig. ”Mig også” Sagde hun stille. Vi tændte begge en cigaret, mens vi fortsatte med at kæle. Pludselig ringede telefonen. Line var fyr og flamme. ”Må jeg ikke nok tage den?” Spurgte hun. ”Du taler med Line, hvem snakker jeg med?” Line havde sat telefonen på medhør. Hun havde smidt sig i hjørnesofaen i opholdsstuen.

”Øh, goddag Line. Jeg hedder Knud”. Sagde manden, der havde ringet op. ”Du er da vist en meget ung pige” Fortsatte han”, line havde spredt benene. ”Jeg er 15” Forklarede Line. ”Jeg er med min storesøster på arbejdet i dag.” ”Så er det måske din storesøster, jeg skal tale med, med mindre du har lyst til at snakke uartigt. Hvordan ser du ud Line?” Line var allerede begyndt at kærtegne sine bryster, da hun beskrev sig selv for Knud. Knud trak efter vejret dybt. Han sad og spillede pik. ”Er det en stor tissemand du har, Knud?” Spurgte Line påtaget barnligt. ”Den er omkring 18cm.” Sagde han stolt. ”18cm!” gentog Line. “Det kalder jeg godt nok en mandepik. Den må pigerne da være glad for?” Knud stønnede endnu højere nu. Min frække lillesøster snoede ham om sin lillefinger. ”Du kan tro min fisse bliver våd af at snakke med dig” Fortsatte hun. Så kom Knud. Han sagde tusind tak for snakken, og lagde på. Line og jeg tog os en velfortjent cigaret. ”Jeg tror godt nok, jeg bliver liderlig af det her!” Sagde Line. Telefonerne glødede den dag. Line talte Med mange kunder den dag. Hun var dygtig. Mange af fyrene roste hende, og det lød som om de fik nogle gode udløsninger. Line fik også selv orgasme med én af fyrene. Han var utrolig fræk i telefonen. Line sad og gned sin kilder og revnen. Det så, så dejligt ud, at jeg var nødt til at røre lidt ved min egen kusse imens.

Line var opmærksom på, at jeg kiggede på hende. Måske var det en del af grunden til, at Line fik orgasme. Jeg fik i hvert fald selv orgasme. Så den heldige fyr, Line talte med, fik lyden af hele to piger der kom samtidigt.

Da klokken var 19 den aften lukkede vi Klinikken af, og gik ned til toget. Line havde haft en meget spændende dag, og hun talte om kunderne hele vejen hjem i toget. Gud ske lov havde vi rygekupeen helt for os selv hele vejen.

porno med danske piger