Pige sexdebut med anden pige (pigesex/lesbisk)

Pige sexdebut med anden pige (pigesex/lesbisk)

SPAR MANGE PENGE

Pigesex oplevelser og fantasier.

Frække film og fortællinger om pigers første gang med en anden pige.

Læs pigers og kvinders uartige beretninger og slemme drømme, om deres pigedebut i sengen med en veninde, kollega, eller måske en de går til idræt/sport/træning med?

Almindelige heteroseksuelle danske kvinders første erfaringer med en anden kvinde. Den første gang man har sex med en af samme køn, er for mange både pirrende, angstprovokerende, omgæret af tabu og mystik.

Undersøgelse viser at hver anden kvinde har tænkt på at være sammen med en kvinde. Og kvinder i 30’erne og 40’erne oftere gør noget ved det og føre fantasien ud i livet. Links: Alle kvinder er lidt lesbiske!+ Pigesex artikler

DEBUT MED KVINDESEX

KATHRINE 24 ÅR: Jeg har kun prøvet det én gang og det var med en meget erfaren lesbisk, som jeg kender perifert. Jeg havde i længere tid haft tanken om, at det kunne være fedt at prøve, men det var først da hun tog initiativet, at jeg rent faktisk besluttede mig for at tage skridtet. Det var en meget sanselig oplevelse. Hun var blid og blød på en hel anderledes måde end mænd, og hun tog sig utrolig god tid til at få mig til at føle mig godt tilpas. Det hele skulle handle om mig, og det gjorde faktisk at jeg for første gang nogensinde fik en orgasme med andre end mig selv. Glæder mig til jeg skal se hende igen.

SEX I DAG?

MARIA 37 ÅR: Jeg har kun prøvet at være sammen med andre kvinder, når det gælder en trekant med min kæreste. Årsagen til at vi overhovedet har gjort det er, at han har haft mange fantasier om det. Den første gang var det lidt underligt, men efterhånden blev det meget interessant. Jeg har lært rigtig meget af at se, hvad de andre kvinder gør, som min kæreste tænder på. Jeg ved det er mig han elsker, så det at han hygger sig med andre kvinder – for øjnene af mig, vel at mærke – er intet problem. Blot rigtig god inspiration til sexlivet.

JANNI 46 ÅR: Med en kvinde føler jeg mig fri, og jeg føler at hun forstår min krop på en anden måde end en mand – og ikke mindst føler jeg, at jeg ikke behøver at præstere i forhold til f.eks. at få orgasme, når jeg er sammen med en kvinde. Jeg kan bare nyde det der er. Det er også spændende at være på den anden side og se tingene fra en mands synspunkt. Første gang var det lidt skræmmende, men nu glæder jeg mig hver gang, der er en potentiel kvindelig partner i farvandet.

Ægte lesbisk leg og pigesex debut med danske piger

Billede gallerier med lesbiske par og helt almindelige piger der har deres pigedebut i hede pigefilm.

Veninder er fulde, liderlige og alene hjemme!

To veninder er lige kommet hjem fra en bytur. De mødte ingen fyre, de ku lide, men heldigvis er alle piger lidt biseksuelle efter et par drinks? Så Når først disse to tøser begynder at kysse og røre ved hinanden, kan de ikke stoppe igen – Se dem gå hele vejen! (Venindesex)

porno med danske piger