Sergentskolen i Sønderborg

SPAR MANGE PENGE

Så hendes hånd glide ned til fissen, hun stod og legede lidt med sig selv samtidig med at hun “kommanderede” mig til at tage al tøjet af foran hende. Der gik vel 1/2 minut…

Som elev på Sergentskolen i Sønderborg i 1980 havde jeg en masse fritid sammen med de andre elever, og da byen er kendt for at have et utal af andre skoler, sygeplejeskole, efterskoler og idrætsskoler blandt andre, så var der altid noget at tage sig til efter tjenestetiden.

Der var relativ strenge, men også lette regler fra skolens side, al sex på skolens område ville betyde hjemsendelse med en begrundelse til regimentet om hvorfor man kom hjem uden uddannelse.
Men det var også det, der gjorde det spændende at omgå reglerne og finde steder indenfor hegnet, hvor man kunne dyrke sex.

En torsdag aften ca. 4 måneder inden i uddannelsen havde vi igen været i byen for at score nogle piger.
Jeg mødte en pige fra Fyn, der var i byen sammen med hendes mand og en fælles ven, så jeg anede straks, at det har blev en aften i hyggeligt selskab med nogle drinks og dans på diskoteket, og det var vel også godt nok.
Men sådan skulle det ikke gå.
Måske lidt tændt af de drinks vi fik, bemærkede jeg at dansene blev mere og mere tætte, og på et tidspunkt fandt hendes hånd ned i skridtet på mig midt på dansegulvet og gned hæmningsløst på pikken uden på bukserne. Det var heldigvis ikke så meget lys på gulvet, så jeg tror ikke, der var nogen, der så det, men jeg kunne mærke på hende, at hun efterhånden var klar til mere.
Tydeligt påvirket af situationen spurgte jeg hende, formentlig påvirket af spritussen, om hun kunne tænke sig at være hendes mand utro, og det blev kommenteret med et par kraftige klem på pikken.

Nu var gode råd dyre. Hvor skulle vi gå hen. Vi kunne gå på et hotelværelse, men det var dyrt og forbundet med visse problemer at “smugle” en ekstra ind på et missionshotel, så den ide blev hurtigt skudt ned.

Umiddelbart ved diskoteket og inde på kasernens område lå et lille hus, formentlig et gammelt vagtskur, hvor man relativ nemt kunne komme ind i, så det blev målet.
Da jeg selv havde siddet som vagt på kasernen, så vidste jeg, at man ikke gad gå helt over til huset under vagtturen, så vi var nogenlunde sikre, troede jeg.

Det var juli, så der var masser af lys udefra, så vi behøvede ikke at tænde lys indenfor, og det havde formentlig også afsløret os.

Pigen, Lene, var efterhånden så tændt, at hun på ca. 1 minut fik taget al sit tøj af, uden at jeg skulle hjælpe hende med det, og det var OK at se hende i silhouet mod lyset udefra.
Hun havde pæne bryster, en flot røv og en ganske veltrænet krop som hun stod der i lyset.

SEX I DAG?

Jeg så hendes hånd glide ned til fissen, og jeg fornemmede hun stod og legede lidt med sig selv samtidig med at hun “kommanderede” mig til at tage al tøjet af foran hende.
Da jeg var vant til at modtage ordret, så gik der vel 1/2 minut, så stod jeg der ved siden af hende med stiv pik og bar røv.

Lene knælede ned foran mig og tog min allerede stive pik i munden og slikkede mig stille og roligt op og ned af skaftet.
Jeg kunne ved at bukke mig lidt forover lige nå hendes bryster og masserede hende blidt medens hun suttede pik på mig.
Hun krammede mine nosser og kunne tage pikken helt til roden. Ikke at jeg har 30 cm pik og det skulle give hende et problem, men det var skønt at mærke hendes læber og mund omkring pikken i et roligt tempo. Hun slikkede pik som om hun aldrig havde lavet andet og jeg nød det i fulde drag.

Jeg fik hende trukket væk fra pikken og sat hende op i vindueskarmen, da der ikke var nogle møbler derinde.

Fissen var ikke trimmet, så det var naturlig hårvækst, der mødte mig.
Hun duftede utroligt dejligt og jeg slikkede hende stille og roligt omkring klitten og op og ned ad kønslæberne hvilket havde sin virkning på hende.
Hun stønnede højere og højere og jeg måtte tysse lidt på hende, da vi jo trods alt var på militært område, og jeg ville ikke gå glip af det her.
Da jeg nåede ned til stykket mellem fissen og røven så gik hun lidt amok og skreg, at nu kom hun,hvis jeg ikke holdt op.
Med to fingre stukket op i hende samtidig med at jeg slikkede hendes mellemkød var for meget for hende, og hun kom i en voldsom orgasme. Hun kunne næsten klemme mine fingre ud af fissen, så hårdt kom hun.

Da orgasmen døde ud, rejste jeg mig op igen og vi stod tæt op af hinanden og nød øjeblikket.
Jeg mærkede en hånd på pikken, der stadig stod lige op af maven på mig, og hun sagde kælent til mig, at nu ville hun tages i røven.
Jeg havde været tilfreds med fissen, da jeg havde mærket hvordan hun kunne arbejde med musklerne i fissen, men jeg syntes ikke, jeg ville skuffe hende.

Stadig stående ved vinduet vendte jeg Lene rundt, så hun stod med ryggen til mig, og da jeg lige ville smøre pikken lidt med hendes skedesafter, så stønnede hun igen og sagde: Knep mig så i røven.

Jeg fik lidt smørelse på en finger, og fik den langsomt stukket op i røven på hende, så to fingre og til sidst tre fingre, så jeg mente hun var klar til at få pikken op i sig.

Under behandlingen stod hun op legede med fissen, og da jeg forsøgte stille og roligt at komme ind i røven på hende, så tog hun fat rundt om mine nosser og nærmest trak mig ind i hende. Jeg mærkede ringmusklen kraftigt og lige pludseligt gav den efter og jeg gled indenfor, hvilket gjorde hende helt vild.
Jeg var nødt til at fjerne hendes hånd, idet hun trak helt vildt i nosserne, og det gjorde lidt ondt.
Jeg gled i bund og trak mig langsomt ud igen, så langt at jeg kunne mærke ringmusklen lige bag pikhovedet, og så stak jeg den ind igen.
Lene stønnede og råbte på mere pik, så jeg kørte pikken ud og ind i et tempo så sveden sprang fra os begge.
Hvor lang tid, der gik ved jeg ikke, men jeg kunne mærke, at det var lige op over, og spurgte hende om jeg skulle trække mig ud og komme ud over hendes røv, men jeg skulle bare komme i hende.
Pludselig kom den kendte følelse, pikken blev spændt og jeg kom i en kraftig udløsning, hvilket sendte Lene helt ud af fatning, og hun råbte og skreg på pik.

Jeg tømte mig totalt i hende og kunne mærke hendes sammentrækninger, da hun også kom.
Færdig stod jeg med pikken i hende og mærkede, at pikken var ved at blive slap.
Jeg trak mig ud, og vendte Lene om, så vi kunne stå og kysse lidt medens vi fik pusten igen.
Lidt efter stod Lene med pikken i hånden igen og følelsen var ved at komme igen. Jeg skulle til at dykke ned og slikke fisse på hende, da vi hørte en lyd uden for skuret.

Vi skyndte os over i det mørke hjørne i skuret og ventede spændt på, hvad der ville ske.
Lyden kom ikke igen, men der var ingen grund til at udfordre skæbnen mere, hvis det var vagten, der var gået forbi.
Det blev derfor kun til lidt kys og kram, vi fik tøjet på og listede ud af kasernens område.
Vi aftalte at mødes dagen efter, da de skulle være dernede i 14 dage.

Forholdet holdt i ca. 3 år med mandens godkendelse, eneste krav var, at jeg ikke gjorde hans kone gravid.

Mange spændende timer fulgte i de tre år, og hvem ved, måske kommer der lidt mere, hvis der er interese for det.

Sergenteleven

porno med danske piger