Jeg gjorde mig selv til hanrej (Cuckolding)

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde fået nyt job, og blev den første dag præsenteret for Søren, som skulle lære mig hvordan de gjorde tingene i dette firma. Lige fra starten kom Søren og jeg godt ud af det sammen, han kunne komme med små udtalelser som:

Janni i bogholderiet ville jeg ikke have noget imod at leje ride-ranke med!

Eller:
Maria skulle da bare ha’ en ordentlig rusketur!
Nå, men et par uger var gået, og en fredag til frokost fortalte jeg at jeg var gået i gang med at renovere vores garage, men manglede en borhammer, så jeg var gået lidt i stå. Søren sagde at han da havde sådan en og at han kunne komme forbi lørdag formiddag med den, og give en hånd med i byggeriet.
Jeg takkede og Søren dyttede i vores indkørsel ved 8 tiden dagen efter.

-Godmorgen, skal vi ikke starte med en kop kaffe?
Spurgte jeg, mens Søren bar sit værktøj hen til garagen.
-jo, udemærket ide.
Vi gik ind i køkkenet og satte os, min kone Thea havde stadig sin morgenkåbe på og håret stod ud til alle sider.
-du har sku’ ikke fortalt at du havde sådan en flot kone. Hvis jeg havde vidst det, så havde jeg taget lidt pænere tøj på, og måske en lille blomst med.
-årh lad være, jeg ligner jo noget katten har slæbt ind.
Sagde Thea, mens hun smilede til Søren.
-nå ja, måske lige nu, men når du senere har fået et bad og vil servere frokost for os, iført en dejlig fræk sommerkjole, så vil jeg sku’ kikke langt efter dig!
-du driller.
-nej jeg mener det. Du er en meget smuk kvinde, du skal bare ha’ det rigtige tøj på, så ligner du en million!

Vi grinede lidt, men jeg kunne se at Thea kikkede lidt indgående på Søren, måske for at finde ud af om han talte sandt eller han tog pis på hende. Nå, men vi gik ud og gik i gang med arbejdet. Efter lidt tid mente Søren at det måtte være tid til en lille øl-pause, så vi satte os i et par havestole og knappede et par kølige op.

-du, din kone er sku´da noget af en hottie.
-nå, mener du det.
-ja hende kunne jeg da godt fjolle lidt rundt med.
-det tror jeg sku’ ikke du kunne få hende til, dertil er hun alt for stille og genert.
-arh måske hvis du er i nærheden, men hvis jeg havde hende aMaria, så skulle du bare se.
-se hvad? du har jo det hele i munden, tro mig, hun ville aldrig hoppe på dig !
-skal vi vædde?
-det kan vi sku’ godt, en flaske whisky?
-det er en aftale, men du må love mig at du ikke fortæller hende noget. Du må heller ikke komme med dumme kommentarer, eller på anden måde forhindrer mig.
-det er i orden, det bliver dejligt at drikke din whisky!
-hvor langt må jeg gå ?
-hvad mener du ?
-ja, når jeg nu får hende overtalt, hvor langt må jeg så gå med hende, skal jeg stoppe efter et kys, eller snakker vi blow-job ?
-ha ha ha, du kan gå, all the way !

Jeg var totalt sikker på at Thea ikke kunne finde på noget som helst, da hun altid har bedyret at hun kun elsker mig og at utroskab ville være ensbetydende med øjeblikkelig skilsmisse.

Nå, men vi arbejde videre og lidt senere kaldte Thea på os, og sagde at der var frokost i haven, da det nu var så godt vejr.

Vi satte os ved boret og Thea kom ud med den sidste tallerken med æg og tomat og satte den på bordet.
-gå til den. Der er mere derinde.
-uha det ser godt ud, og det gør du i øvrigt også.
-tak.
-men jeg troede vi havde en aftale om at du skulle have en sommerkjole på, og så har du bare jogging bukser og T-shirt på ?
-vi havde ikke nogen aftale… du mente det bare.
-nej ved du nu hvad, her lover du mig at du ville smuk’sere dig for min skyld, og så skal jeg bare sidde og kikke på en gammel slidt T-shirt.
-jamen jeg har slet ikke en sommerkjole, så det er så nemt med det.
-det skulle du da bare ha’ sagt, jeg har en i bilen, som jeg skulle ha’ afleveret til min søster i gave, men så kan du jo få den.

– nej da.
-jo, kom nu ! den er selvfølgelig helt ny, jeg tror den vil klæ’ dig helt vildt godt.
Jeg sad og grinede indvendig, da jeg jo kendte min kone, men smilet stivnede lidt da hun lidt efter sagde:

-OK jeg prøver den, men jeg beholder den kun på, hvis den passer.
Søren røg op af stolen og nærmest løb ud til bilen, og kom tilbage med en plastikpose, med en æske i, som han rakte til Thea -gå så ind og gør dig lækker, jeg glæder mig til at se dig.

Vi spiste færdig og gik i gang med arbejdet igen, Søren gik rundt med et smørret grin på, og det samme gjorde jeg, da jeg stadig var totalt sikker på at vinde den whisky. Det blev øl pause igen, men da det var meget varmt, smed vi os på græsset bag garagen i skyggen. Pludselig kom Thea rundt om hjørnet og sagde:

-den er for lille.
Hun stod i sollyset, så man tydeligt kunne se hendes flotte former i modlyset.
-hvad mener du ?
-den kan ikke lukkes ordentligt.
Hun trådte et par skridt nærmere, ind i skyggen. Nu kunne jeg se kjolen: En lyseblå ting i noget blankt stof, med en fandens masse knapper ned foran, den gik hende til lige over knæene og sad stramt om hendes røv. De øverste 4-5 knapper kunne ikke lukkes, da hendes bryster var for store, så nu var der udsigt til en meget flot kavalergang.

-slap dog af, hvor ser du godt ud.
-ja tak, men den er altså lige et par numre for lille.
-vrøvl, sådan skal den sidde… har du selv set hvordan du ser ud, du ligner jo en fotomodel, du mangler bare nogle høje stilletter, så ville værket være fuldendt.
-aarh jeg ved nu ikke…
-du er da den smukkeste kvinde jeg længe har set, og det siger ellers ikke så lidt. Hvis du nu knapper de nederste knapper op, så de matcher de øverste, så er der ingen der lægger mærke til at den er lidt stram.
-det kunne du li’
-ja selvfølgelig, kom her hen, så skal jeg vise dig hvad jeg mener.
Thea gik hen til ham, Søren kørte hurtigt sine hænder op af hendes lår og knappede kjolen lidt op foran, men beholdt den ene hånd på hendes knæ.
-sådan! Nu ser du meget bedre ud, hvis du så lige fik et par høje hæle på, ville værket være fuldendt!
Thea stod et par sekunder foran ham, mens hans hånd lavede små cirkler på hendes knæ og lår, så vendte hun sig om mod mig og sagde:

-hvad syntes du?
-du er smuk, skat.
Søren kørte en hånd op af hendes ben til knæet og kildede hende, så hun trådte hurtigt et skridt frem.
-syntes du også jeg skal have stiletter på?
-ja gerne, de pynter da altid.
-altså i mænd… bliver du og spiser i aften Søren?
-kun hvis du tager stiletter på og serverer for os!
-det gør jeg ikke.
-hvad ? serverer?
-ja, ja, ja, så får du din vilje, jeg tager stilletter på, men jeg servere altså ikke.
-nej det er i orden, bare jeg får dig at se fra din smukkeste side, så er jeg glad. Men så må jeg nok lige låne en T-shirt, så jeg kan få et bad.
-hov hov, du kunne godt tage noget pænt på for mig.
-jamen jeg har jo ikke noget her.
-nej men jeg finder noget, du kan have på.
-det er en aftale.

Vi arbejde videre et par timers tid, inden Thea råbte nu at vi godt kunne stoppe og komme ind. Vi gik ind og Thea forklarede at hun havde fundet noget tøj frem til os begge, så nu kunne vi bare aftale hvem af os der først skulle i bad, det blev mig. På badeværelset, havde Thea lagt undertøj, sorte bukser og skjorte frem til mig.

Da jeg var færdig og kom ud stod Søren tæt bag ved Thea i køkkenet, med begge hænder på hendes hofter, mens han sagde:
-du ser altså supergodt ud, efter de høje hæle er kommet på, og håret er blevet sat op.
-tak, men se nu og kom i bad, du lugter og vi spiser om en halv time.
-ja ja, hvor er det tøj jeg skal have på?
-det ligger inde på sengen.
-hvor står den, kan du ikke vise mig den?
-ihh du er da som et lille barn!
-så skulle du bare se mig uden tøj, så tror jeg nok du vil skifte mening!
-Ha ha, du er godt nok fræk.

Thea gik ind i soveværelset og Søren fulgte efter, der gik lidt inden de kom ud igen og Søren gik ud i bad. Jeg hjalp med at få det sidste på bordet og lukkede et par flasker vin op. Pludselig stod Søren i døren, han havde min smoking bukser på, en tætsiddende blå T-shirt og en sort jakke.

Jeg kunne ikke genkende den T-shirt, da jeg normalt kun går i sort, men Thea forklarede at det var en hun havde fået på hendes arbejde, men hun mente at den nok var for lille til mig, hvilket hun selvfølgelig havde ret i. Men på Sørens muskuløse overkrop passede den fint.
-hvor ser i godt ud, drenge.
-ja i lige måde, man skulle næsten tro du var fotomodel eller filmstjerne så godt som du ser ud.
Vi satte os og spiste, det var hyggeligt og snakken gik fint, på et tidspunkt løb vi tør for vin, så jeg rejste mig og hentede en flaske mere i bryggerset, da jeg kom tilbage, fik jeg lige et glimt af Sørens hånd flyve fra Theas lår og tilbage i skødet på ham. Thea kikkede ikke på mig, men stirrede stift ned i bordet. Vi spiste færdig og Thea sagde:
-nu sætter i jer ind i stuen, så laver jeg kaffen.
-og din mand servere whiskyen.
-ja det lyder fint, vi har vist det hele til irish coffee.

SEX I DAG?

Vi rejste os grinende, men jeg lagde mærke til at Theas kjole var knappet lidt mere op foran, så man kunne se noget mere lår, da hun rejste sig.

Vi satte os i stuen, jeg i min sædvanlige stol og Søren satte sig i sofaen, Thea kom ind med krus, tallerkner, småkager, puddersukker og flødeskum på en bakke, hun bukkede sig ned for at sætte det på bordet, og Søren havde så næsten frit udsyn ned i kavalergangen. Han lænede sig frem og tog imod krusene og de små tallerkner og rørte hurtigt ved hendes hånd hver gang han fik noget af hende.
Thea gik ud i køkkenet og hentede kaffen, hun satte sig i sofaen ved siden af Søren og vi fik lavet nogle gode store drinks. Efter en halv times tid kunne jeg godt mærke sprutten, men det var ingenting imod Thea, jeg kunne se på hendes blanke øjne og lettere snøvlen, at hun var godt fuld.

Jeg rejste mig for at gå på wc, og inden jeg gik ud af døren vendte jeg mig om og så at Søren havde lagt den ene hånd på hendes lår, mens han lænede sig ind til hende og viskede hende noget. Hun grinede og jeg gik ud på wc. Jeg ventede med vilje lidt længe med at gå ind igen, og da jeg åbnede døren til stuen ganske stille, så jeg at Søren kyssede Thea, på halsen, mens hans hånd var på vej op under kjolen i små cirkelbevægelser. I samme øjeblik de hørte mig, trak Søren hånden til sig og lænede sig tilbage, mens han grinede højt.

-hvad er det der er så morsomt?
-årh jeg fortalte bare Thea, om den julefrokost hvor Janni fra bogholderiet blev så stiv at hun lå under bordet og gramsede på folks ben, og bed dem i låret.
-nå nå, det lyder da til at være sjovt.
-ja, når først hun for noget at drikke, så bliver hun en rigtig vildbasse, li’som Thea her!

Søren lagde en hånd på hendes lår og gav det et klem, Thea gav et lille hop og tog straks en arm i brug for at få hans hånd væk, med det resultat at hans hånd ramte hendes side og hun gav et lille hyl fra sig.
-nåå er man kilden?
-ja meget, så det gør du ikke!

Søren strakte straks en finger frem og prøvede at ramme Thea, men hun fik afværget, nu brugte han begge hænder og selvfølgelig kom han til at kilde hende, så hun skreg og hylede, mens hun vred sig for at undgå at blive kildet mere. Under denne “kamp” fik hun løftet det ene ben op under sig, men det viste sig at være lige det der skulle til for at Søren kunne føre en hånd op af hendes inderlår, mens den anden stadig kildede hende i siden under det ene bryst. Sådan rodede de rundt et stykke tid, Sørens hånd gled længere og længere op under kjolen, og ind i mellem fik den frie hånd lov til at køre let over det ene bryst, med en flot rejst brystvorte til følge.

-stop, stop, jeg tisser i bukserne.
-så kan du lære det.
-nej stop nu, jeg skal nok være artig og gøre hvad du siger, bare du ikke kilder mig mere.
-ok, så stopper jeg.

Thea rejste sig og gik ud på wc, Søren kikkede på mig og sagde:
-holder vores væddemål stadig?
-ja selvfølgelig.
-jeg skal også pisse.

Han rejste sig og gik ud og bankede på døren.

-skynd dig ! jeg er ved at pisse i bukserne, og de er ikke end gang mine !
Jeg kunne høre døren blive åbnet, men der gik lidt tid inden den blev lukket igen. Lidt efter kom Søren ind igen og satte sig i sofaen. Thea dukkede op i døren, kjolen var knappet yderligere op, både for oven og for neden. Hun satte sig i sofaen og sagde:

-skal vi ikke se en film?

Jeg fandt en god film og satte den på. Søren sad stille og kikkede ind i mellem på Thea, når han så sit snit til det, lidt efter fandt Thea et tæppe og lagde det over sine ben, som hun trak op under sig. Efter endnu et stykke tid strakte hun benene ud så de kom til at ligge i skødet på Søren, med tæppet over. Først havde han hænderne liggende oven på tæppet, men hurtigt gled den ene ind under tæppet, med små cirkel bevægelser nussede han hendes knæ og lår.

Ind i mellem hviskede Søren et eller andet til Thea, der så fniste eller smågrinede, inden hun hviskede noget tilbage til ham.

Thea gled længere ned i sofaen, så hendes ben kom længere over mod Søren, hans hånd under tæppet kunne nu komme op på midten af hendes lår. Han hviskede igen noget til hende, og hun vendte sig om på siden, hvilket gav Søren en fin mulighed for at køre en hånd op på hendes røv, sådan sad de et stykke tid, mens hans hånd arbejdede sig vej mellem hendes balder og ben.

Theas vejrtrækning blev mere dyb og nogle gange kom der er lille ryk i hendes krop efterfulgt af et undertrykt støn, da filmen på et tidspunkt havde en meget stille passage kunne jeg høre lyden af noget der ligesom smaskede, og da jeg drejede hovedet kunne jeg se Sørens hånd køre rytmisk frem og tilbage mellem hendes ben, mens Thea lå med lukkede øjne og skød røven mere over mod hans hånd.

Søren kikkede på mig og nikkede en skål, og hævede sit glas triumferende. Jeg fik et lille sug i maven, men var jo selv gået med på spøgen, så jeg skålede og rejste mig for at gå på wc igen. Da jeg lukkede døren til stuen, kunne jeg høre et støn, men gik alligevel på wc’et.

Da jeg kom tilbage havde Thea sat sig op ved siden af Søren, hun havde tæppet over benene og sad og lænede sig ind mod Søren. Han havde en arm omkring hendes skulder, som dog hurtigt gled ned på hendes ryg, så han kunne nå hendes bryst, da hun drejede sig lidt og gled ind i “ske’en”. Ind i mellem viskede de sammen og Theas hånd var på opdagelse under tæppet der lå over Sørens skød. Hun fnisede lidt da han igen viskede noget til hende. Hun flyttede sig lidt fremover så Sørens hånd kunne komme til på hendes hofte og røv, hun havde selv travlt med at fiske hans pik frem under tæppet, og hun måtte have begge hænder til hjælp med at løsne hans bælte, men efter lidt kæmpen lykkedes det hende at få hans pik ud, som dog stadig var “gemt” under tæppet.

Thea drejede sin krop så hun sad nærmest med ryggen til Søren, så trak hun det ene ben op i sofaen og lænede sig tilbage, så Sørens hånd kunne komme til mellem hendes ben. Hun havde stadig fat i hans pik med den ene hånd og gned den roligt, mens hendes vejrtrækning blev mere og mere heftig, efterhånden som Sørens fingre fandt ned mellem hendes ben.

Sådan sad de et godt stykke tid, Theas stønnen blev mere og mere udtalt, Igen viskede Søren noget til hende og hun lod fnisede sit hoved glide ind under tæppet. Nu var jeg ikke i tvivl om at hun suttede hans pik under tæppet, hans øjne blev himmelvendte for jeg vidste jo godt hvor god Thea er til at sutte pik. Søren satte farten op med sine fingre og kørte hårdt på, Thea stoppede for at give et stort suk fra sig, og så igen køre pikken dybt ind i munden.

Tæppet gled langsomt til side, først så jeg kunne se hendes spredte ben og Sørens hånd der bearbejde hendes fisse, så kom hendes hoved til syne, da tæppet gled ned på gulvet, og afslørede at Søren var udstyret med en noget større pik end min.

Thea stoppede sit sutteri og rejste sig op, og rettede sin røv mod Sørens pik og nærmest lod sig falde ned over den. Hun sad lige et stykke tid for lige at vende sig til størrelsen, inden hun begyndte at ride hans pik. Hendes øjne var lukkede og hun var tydeligt så liderlig at hun end ikke registrere at jeg sad og så hendes fisse blive spiddet af Sørens pik.

Hun stønnede højere og højere, indtil hun pludselig skreg højt:
-jaaaa ! knep mig, jeg kommer !!

Hun kastede sit hoved fra side til side og kom i en voldsom orgasme. Hun red Sørens pik i et rasende tempo og skreg højt da orgasmen rullede gennem hendes krop. Efter et stykke til klingede hendes orgasme af, og hun faldt sammen oven på Sørens pik. Han var dog ikke sen til at skubbe hende om på ryggen og vippede hendes ben i vejret og borede pikken hårdt op i hendes fisse, han kneppede hende i lange rolige stød, dybe men rolige stød, som sendte Thea ud i endnu en orgasme rus. Hun lå og rallede og trak sine ben op under sig, ved at holder sig selv i knæhaserne.

Det gav lidt mere plads til Sørens pik der kørte ud og ind i hendes glohede fisse.
Efter et stykke tid stønnede hun:

-giv mig din pik i munden, jeg vil sluge din pik! Min fisse er totalt mørbanket!
Søren stoppede et øjeblik og Thea gled hurtigt ind under ham og fik hans pik i munden, hun slugte ham til roden og lavede sit glans nummer, nemlig at stikke tungen ud og slikke på hans nosser mens pikken var helt nede i halsen på hende. Så tog fanden ved hende, hun suttede ham kraftigt op og ned af pikken, satte mere og mere fart på.

Efter lidt tid måtte Søren kapitulere og pumpede sin sperm ud i hendes mund, der var dog mere end hun kunne sluge, så spermen væltede ud af mundvigene for hvert stød Søren lavede med pikken, hun fortsatte dog med at slikke og sutte hans pik til den var helt slap og ren for sperm, så væltede han bagover i sofaen med et bredt grin på fjæset.
-du skylder en flaske whisky!

Thea kikkede på mig, derefter på Søren, så satte hun sig op og tog fat i hans pik, mens hun sagde: nu har du jo gjort dig selv til hanrej, så er du også selv ude om det. Hun bukkede sig ned og begyndte at sutte og slikke hans pik igen.

 

Forfatter: denanden

porno med danske piger