SMS flirt med kaffe

SPAR MANGE PENGE

Læser min sms. Morgen frække kvinde, hvad laver du? Er du komme op? Har du taget tøj på eller render du rundt og frister? Er du alene hjemme eller pjækker manden i dag?…

Solen er stået op, den varmer dejligt ind af vinduet. Jeg ligger og strækker mig i sengen og ved at det er meget tæt på slut, for vækkeuret ringer om få minutter.

1-2-3, dynen til siden og så ud af kassen, jeg strækker min krop som er 170 cm, slank uden at være skind og ben, efter sigende skønne blågrå øjne og et rødlig hår det i solens stråler ligner et flammehav.

Natten har været så god, søvnen som indfandt sig lige før midnat har forkælet mig med lækre drømme, ro og kræfter så den hektiske hjemme arbejdsdag som er i vente vil være nemmere at klare.

Jeg kigger rundt på kommoden og ser en let sommerkjole, tankerne flyver lige tilbage til vejrudsigten, jo det er vist ok.

Ned af trappen fra 1 sal, ud under bruserne og begynde at sæbe mig ind. I det fjerne hører jeg en sms tikke ind, uhmmm mine tanker løber straks, maven kilder lidt. Så er Adam vågen og på job, det er altid lidt spændene da intet på forhånd er aftalt om det er det frækt spil, lige som i går eller om det bare er hygge snak.

Det var et tilfælde at Adam og jeg faldt i snak og som det udviklede sig fandt vi ud af at vi faktisk bor inden for en overskuelig radius. Det startede en leg da Adam som er sælger og køre rundt i hele landet, vi gav små hint til hinanden og holdt øje, lidt lige som find Holger for børnene, vi hyggede og det blev til en små flirte på sms og tirre hinanden lidt med hvad vi kan lide.

Sms chatten bølgede frem og tilbage i går. På et tidspunkt endte det med at jeg i sjov skrev, der er kaffe kl. 9, tag rundstykker med og kan du så skrubbe hjem og holde fyraften og rigtig god aften..

Min liderlighed gik kraftig ud over min mand og nok også derfor at morgen er så god, jeg slukker bruserne og rækker ud efter håndklædet binder det fast omkring mig og læser min sms.
Morgen frække kvinde, hvad laver du? Er du komme op? Har du taget tøj på eller render du rundt og frister? Er du alene hjemme eller pjækker manden i dag?
Svaret sandt som det var og mærker at kroppen reagere. Jeg begynder at smøre kroppen ind, føntørrer mit hår og under mig over at der ikke kom noget svar retur, men ok så har han travlt og det er det som der sommetider sker.

SEX I DAG?

Pludselig stivner jeg, det lød som om der gik nogen ind i huset, men hunden har ikke reageret så det kunne da ikke passe. Men tager lige håndklædet omkring og lister ud af badeværelset, hen i mod køkkenet og høre med det sammen en ukendt stemme, sagde du ikke der var kaffe kl. 9?

Jeg stiver total, min hjerne køre på højtryk og Adam kommer smilende hen i mod mig og nikker anerkendende, jeg tror du tog gas på mig da du skrev du ikke var komme i tøjet endnu, uhm dejlige lille dig. Adam smiler til mig og bukker sig for at give mig et let kys. Jeg er tavs kigger mundlam op på ham, han er høj, jeg kan ikke huske at han har nævnt sin højde, jeg skal have tøj på, hvad er det jeg gør, alle mine tanker flyver rundt i hovedet på mig, kinderne brænder, fingrene holder krampagtig fast i håndklædet og jeg står stadig på sammen plet.

Det er som om Adam ikke vil bemærke min tavshed, min forlegenhed og chok og han går hen til skabet og begynder at åbne dem for at finde en kop og spørger om jeg har en kop til kaffe?
Jeg har ikke sagt et ord, det er som det går op for ham og han vender sig grinende rundt… jamen du sagde da at der var kaffe kl. 9 og jeg skulle tage rundstykker med.

Han kommer hen tager fat omkring mine skulder føre mig hen til bordkanten og løfter mig op og sidde.

Vi kigger lige ind i hinandens øjne, liderlighed stråler ud af Adam, han tager et fast om mit ansigt, bukker sig lidt og kysser mig, først lidt forsigtig men det bliver hurtig krævende. Langsomt tør jeg op, min krop reagere kys bliver varmt, intens og fængslende, mine hænder slipper håndklædet og jeg røre forsigtig ved Adam mens jeg besvare hans kys.

Adam træder et lille skridt tilbage og jeg sidder med håndklædet løst omkring mig, han lægger sine hænder på mine lår, lade dem glide op under håndklædet som glider mere og mere fra, pludselig åbner det sig helt.

Han sukker dybt og brummer.. uhmmmm hans hænder går på opdagelse, begynder at lege med mine brystvorter, hans mund finder min hals, tungen leger med min pulserende blodåre, beruselsen, liderligheden flyder gennem mig, jeg slår begge mine ben omkring hans krop, trækker ham så tæt på at jeg kan mærke alt hans stivhed igennem bukserne stof.

Adam skubber min overkrop bagover så den kommer til at stå som en flitsbue, mine bryster stritter lige op i mod ham og hans mund er ikke sen til at fange dem, tungen og læberne leger, bider og sutter, vækker alle mine sanser, sender liderlighedens safter ned igennem kroppen og videre ude til min brand varme mis.

Den ene hånd holder min ryg, den anden glide fra halsen ned over maven og ind i mellem os, hans finger finder min klit, den først berøring får mig til at gispe højlydt, kroppen giver et ryk, Adam stønner .. ååhhh ja du er liderlig og med et mærker jeg 2 fingre op i mig.

Min safter gør hans fingre helt våde, han føre dem op til min mund, beder mig slikke dem rene, min tunge leger med hans fingre som var det var hans pik, nipper, slikker og sutter. Adam vrider sig fri af mine ben, tager et fast greb og spreder dem, lader sin tunge rammer min klit som et slag, jeg vrider mig og skubber mig tæt på, men han er for stærk, holder mig fast mens sin tunge leger med min sjaskvåde, varme og liderlig mis. Hans læber omslutter min klit, suger, nipper og kæler så meget at hele min krop fare op i en bue, orgasmen vælter ind over mig. Han har stadig sit fast greb, en aktiv mund og tunge som forsætter deres lege, mens min orgasme får alt til at forsvinde i en tåge omkring mig.
Adam hiver mig op og sidde, kigger på mig, mens han smider tøjet og sige, der er ingen vej tilbage nu, jeg må simpelthen have dig.

Adam åbner sine bukser og hans stive pik ud vælter ud, glinsende våd og klar, jeg griber ud, taget et fast greb.
Han lukker øjne af lyst, nyder mine finger, jeg bliver løftet ned at bordet, presset i knæ, hvor jeg lader mine hænder kæle for ham og drillende lege med pikken, mens min tunge tirre hans kugler, jeg tager et fast greb om dem, tager pikhovedet og suger det ind i munden, min tunger danser hen over og omkring hovedet mens mine hænder leger.

Adam tager pludselig et fast greb i mine skulder siger meget myndigt STOP, forskrækket stopper jeg og kigger op på ham, hans øjne skinner og han hiver mig op, løfter mig op i sin favn og lægger mine skulder på bordet, mens mine ben griber fast omkring hans hofter, mens hans hænder støtter under mine balder, lader hans pik finder min åbning.

Ham står og tirre mig lidt, jeg vil skrige til ham… tag mig nuu… men ikke et ord kommer der, Adam bliver ved indtil han ikke kan vente, med et kraftig stød er han oppe i mig.

Alt flimmer, mens han køre ind og ud, hele rummet bare køre rundt, min krop begynder at gå i krampe, missen begynder at gribe mere og mere fast om hans pik, han stønner sagte, hvilke giver min krop det sidste skub, orgasmen ruller ind over mig og malker pikken og i samme sekund mærker jeg spermen sprøjter ud af ham.

Da vores kroppe begynder at genfinde sig selv rejser Adam mig op så jeg sidder i hans favn, han kysser mig varmt og siger … ja det skulle altså kun have været en kop kaffe og rundstykke som straf for at du er så satans dejlige og fræk.

Vi har fået vores kaffe og rundstykke og nu sidder jeg her efter at Adam er kørt og vil være sikker på at manden får den rigtige fortælling om hvad der skete fordi jeg kom til at udfordre skæbnen lidt. 

porno med danske piger