Den bittersøde liderlighed

SPAR MANGE PENGE

Det var bare så godt skat” Hviskede hun til mig “Da han havde sprøjtet oppe i mig, tvang han mig til at slikke ham ren og stiv igen, det var så liderligt med en stor pik…

Her er en historie. En historie der hændte for ikke så længe siden og radikalt ændrede mit liv. Hvordan? Tja, det finder i vel ud af undervejs. Det er en historie der i dag tænder mig utroligt meget at tænke på, og som jeg håber aldrig sker igen.

Hej, jeg hedder Micheal, 28 år IT-ingeniør. Jeg er gift på 3dje år med min dejlige kone Louise, hun er lige fyldt 23. Det kan nok kaldes en decideret overscoring af rang. Hun er 1,65 høj, blå øjne, langt blond hår og altså noget nær den perfekte sexbombe. D-skåls bryster der sidder lige i skabet, faste som var hun stadig teenage. Dette sat på en krop på 56 kg, giver noget de fleste mænd sukker efter.

Mig? Ja, jeg er 1,78 vejer godt 84 kg og er vel meget normal af bygning, med hang til et lille bildæk. Hvilket nok skyldes et meget stillesiddende arbejde. Min pik er også relativt normal, måske lige i underkanten af middel med 14 cm i længden. Til gengæld har jeg af flere kvinder fået at vide at den er ret tyk.

Nogen gange undres jeg over hvorfor hun er sammen med mig, og spørger hende. Det eneste svar jeg får er “Fordi du er dejlig, forstående og bare helt igennem vidunderlig!”. Vi er meget ærlige omkring vores lyster. Louise er lidt mere vild i varmen end mig, men jeg lader hende “bruge” mig når hun har lyst. Vi har delt de fleste af vores fantasier med hinanden, hvilket har resulteret i afprøvning af samtlige af Louises fantasier bl. a. offentlig sex. Dog har hun aldrig udtrykt behov for andre end mig, og hun har konsekvent nægtet analsex.

Jeg har dog altid holdt én fantasi hemmelig, nemlig at jeg tænder vildt på at tænke på at Louise bliver kneppet af en bedre udrustet mand end mig selv. Hvorfor hemmelig? Fordi jeg prøvede det med en tidligere partner, og det var for mig kun frækt så længe det blev i mit hoved.

Nok om det, vi skal jo igang med historien:

Det var en lørdag aften som så mange før. Hvilket for os betyder “Hjemmehygge i pænt tøj med rødt kød, god sauce & rødvin”, brygget sammen af undertegnede. Louise var i en kort sort kjole, som sad stramt omkring hendes flotte former. Jeg var i skjorte med slips og sorte bukser. Vi fik drukket 2 flasker og var en smule snaldrede, da vi som så ofte før havnede i sofaen hvor vi satte en film på.

Louise lå halvt inde over mig de første 10 minutter af filmen. Hendes små hænder begyndte dog hurtigt at danse ned over min mave, hvor de langsomt åbnede mine bukser. Filmen var glemt, hun gled ned foran sofaen samtidig med at hun trak bukser og underbukser af. Min pik stod straks rank og hun slikkede sultent op langs skaftet, imens hendes små hænder skubbede op i min skjorte. Jeg nød synet et øjeblik, før jeg bøjede mig frem og greb fat i kjolens underste kant på begge sider af hoften og begyndte at trække den af hende.

Hendes smukke solbrune hud kom langsomt til syne, sammen med en rød lille g-streng. Hun stoppede med at slikke mit skaft et øjeblik for at rejse sig op og lige lirke kjolen over hovedet. Ud stod de perfekte bryster, som i den stramme kjole ikke behøvede bh. Min pik gav et ryk ved synet og hun væltede ned på alle 4 og tog min pik så langt ind i munden som hun kunne. Hendes krop bevægede sig i samme rytme som hendes hoved, hendes smukke hofter så ud som om de langsomt kneppede en fyr der var bag hende. Jeg kunne ikke lade være, så jeg lukkede øjnene og fantaserede om en fyr med en kæmpe pik var bag hende lige nu.

Jeg tror min pik har givet endnu et ryk, og samtidig vokset til maksimal størrelse ved tanken om hendes stramme fisse der bliver udblokket fuldstændigt. Tanken om en fyr der bankede sig så hårdt op i hende at hun røg fremad og blev nødt til at tage mig så dybt i munden som hun gjorde, fik mig næsten til at komme på stedet. “Årh” stønnede jeg højt. Mit støn fik hende til at sætte tempoet op, tanken om en fyr der kneppede hende endnu hurtigere fik mig til at stønne igen “ÅRH JA, knep hende hå…” nåede jeg at sige før jeg tog mig selv i mit liderlige udbrud.

Hun stoppede. Da jeg kiggede ned, så jeg hende kigge frækt op på mig. “Hvad var det liiiiige du tænkte på, da du sagde det der?” Spurgte hun drilsk, imens hun gav spidsen af min pik et slik. “Jeg har altid undret mig lidt over, hvorfor du så tit har lukkede øjne skat?” sagde hun før hun igen tog mig til roden. Var stadig bundliderlig, så kunne ikke undgå et “Årrrh”. Jeg kiggede lidt forskrækket ned på hende, “Dit ansigt siger mig at det er noget du ikke vil fortælle” sagde hun skuffet. “Så må jeg jo bare gætte. Jeg lader dig ikke komme før jeg har gættet det!” sagde hun imens hun smilede, hun tog sin hånd og begyndte langsomt at spille min pik. Hun lod tungen køre fra mellemgulvet op og lege med mine kugler. “Jeg syntes jo ikke vi havde skjult nogen fantasier fra hinanden skat!” sagde hun med skuffet mine. “Det lød som om du sagde knep hende hårdt? er det korrekt?”.

I min liderlighed kunne jeg ikke gøre andet end at svare “Ja!” ud imellem mine støn. Hun lod tungen kredse om spidsen af min pik, imens hun stadig fortsatte med at spille den langsomt af på mig. “Så du tænkte på at en anden mand kneppede mig imens jeg havde dig i munden?” kom det langsomt. “Nej, jeg tænkte bare på at en anden mand kneppede dig hårdt.” Kom svaret imellem to støn, hun havde mig præcis så langt ude i liderlighed at jeg glemte alt om tid og sted. “En mand med en større pik, måske?” Spurgte hun kælent. “Ja!” var mit hurtige svar. “Ok, nu må du komme” sagde hun smilende. Hun fjernede sin hånd fra mit skaft og slugte mig til roden. Hendes hoved begyndte at køre op og ned, imens hendes tunge cirklede om skaftet og hovedet på vejen op og ned. Hendes hænder legede med min pung. Det kunne jeg ikke holde til længere og afleverede min ladning i hendes mund.

“Var det godt skat?” sagde hun med et skælmsk smil, før hun greb mit slips og bestemt førte mig op til soveværelset til de fortsatte natlige strabadser.

SEX I DAG?

Der gik nogle måneder hvor alt var som normalt, selvom Louise virkede endnu mere liderlig end normalt. Hun nævnte heldigvis ikke noget om episoden, og jeg holdt mig lidt til at have åbne øjne når vi dyrkede sex.

En dag kalder Louise med en meget kælen stemme “Skaaaaaat, kom lige og se her!”. Jeg går hen til soveværelset hvor en meget nøgen, meget smuk Louise lå på sengen. Hendes fisse var så våd at jeg fra døren kunne se hvordan den sejlede. “Kom helt tæt på og kig skat!”, mere skulle der ikke til før jeg nærmest kastede mig ned imellem hendes skamlæber og begyndte at slikke. “Uh, det er godt nok dejligt!” kom det med grødet stemme, “Men det er mig der skal gøre noget for dig!” sagde hun en smule mere bestemt og trak fat i mig for at hive mig op til sig. Hun trak min t-shirt af mig, vendte mig rundt og trak i et snuptag både bukser, underbukser og strømper af. Derefter kravlede hun lynhurtigt op og gled ned over mit erigerede lem.

“Hvad var det jeg skulle se?” nåede jeg at spørge før liderligheden tog overhånd. Hun kastede sig frem så mit hoved blev begravet i hendes bryster, “Det her” sagde hun og greb min arm og tvang den op over mit hoved. Hørte en klik-lyd, men før jeg nåede at reagere havde hun også snuppet den anden hånd. Klik kom det igen, “skat i dag vil jeg bestemme alt, og jeg har lidt lyst til at du skal være bundet forsvarligt fast”. Jeg kunne ikke bevæge armene, men liderligheden havde allerede taget overhånd, så det eneste fornuftige svar var “gør med mig hvad du har lyst til elskede!” mumlede jeg ud imellem hendes fantastiske bryster.

“Godt, så skal du også lige den her dildo våd så den kan komme op i min stramme røv” sagde hun og løftede sin overkrop lidt, så mit hoved kom fri af hendes bryster. Hun pressede noget plastikagtigt imod min mund. “Yes!” nåede jeg at tænke, endelig får jeg lov til at lege med hendes numse, så jeg åbnede velvilligt munden for at fugte plastikgenstanden som hun pressede ind. I et snuptag fæstede hun noget bag mit hoved, gled af min pik og begyndte at rumstere med noget nede ved mine ben.

Jeg slikkede fortsat på plastikken, men begyndte at undre mig over at den bevægede sig nu når hun havde givet slip. Jeg forsøgte at spytte den ud, men den sad fast. Jeg mærkede et træk i mine ankler og kiggede ned. Louise havde hurtigt spændt manchetter omkring mine ankler, og forbundet dem til noget reb hun må have gemt et sted. “Så!” sagde hun med den mest grødede stemme af liderlighed jeg nogensinde har hørt. “Nu kommer du ingen vegne. Jeg ved ikke rigtig om du vil det her eller ej, men det vil jeg.” sagde hun lidt mere kontant. “Bare for at være helt sikker på du ligger stille…” sagde hun imens hun greb velcro stropper fra begge sider af sengen og spændte dem stramt hen over mine hofter.

Louise stillede sig for fodenden af sengen. Imens hun langsomt lod sine fingre køre imellem sine skamlæber faldt ordene ud af hende “Skat, lige siden du sagde det der for 2 måneder siden. Ja, så har min største fantasi pludselig blevet at blive kneppet foran dig, af en kæmpestor pik. Jeg har prøvet at finde en fornuftig en, men der har ikke rigtig været et match. De fleste af dem var simpelthen for Brian agtige og dumme i deres kommentarer til at jeg kunne tage dem seriøst. Kemi skal der trods alt være!”, hun greb fat i et af sine store bryster med den anden hånd. “Så jeg faldt i snak med Henriette fra kontoret om folk med store pikke. Jeg vidste ikke at vores chef Søren havde scoret næsten samtlige tøser på arbejdet. Han er charmerende og så er han jo min chef!” siger hun og smiler et uskyldigt smil. “Han virkede dog lidt for gammel til mig. Dog har Henriette prøvet ham og siger han er meget stor. Så jeg blev overbevist, og har inviteret ham herover til kaffe om lige godt en time. Jeg er sikker på han vil prøve at score mig! Endnu en lille uskyldig pige fra kontoret” Blev det sidste der kom ud af hende før hun gennemrystedes af en orgasme, som hendes ivrigt arbejdende fingre og fantasi havde frembragt.

Jeg var kommet ud af min liderlighed og mine øjne og min pik må have talt sit eget sprog om hvad jeg syntes om det her. “Bare rolig skat, jeg elsker kun dig. Det er bare snart 3 år siden jeg har fået en rigtig stor kæp. Jeg savner det sådan. Husk nu at det trods alt er din fantasi!”. Jeg prøvede febrilsk at skrige ud igennem gag-ballen som jeg havde indset det var, men det eneste der skete var at der kom lidt savl ud langs kanten. Jeg forsøgte at ryste mig løs, men kunne knap bevæge mig en centimeter til hver side.

Louise slentrede over til skabet og begyndte at tage tøj på. Hvid g-streng, lille hvid og let sommerkjole. Hun drejede rundt en gang, og til min forfærdelse var sommerkjolen så gennemsigtig at man tydeligt kunne se hendes bryster igennem. Der var ingen tvivl om, at han ville fatte hendes hensigter så snart hun åbnede døren. Jeg forsøgte en sidste gang at ryste mig fri, “Så, så lille manse. Lig nu stille, jeg skal ned og lave kaffe.” kom det næsten sødt fra Louise.

Louise gik med svingende hofter og let gang ud af døren, og jeg lå her med min nu meget lille pik imellem mine ben, fuldstændigt fastspændt. Den næste halve time kunne jeg høre Louise rumstere i køkkenet. Jeg lå og håbede jeg snart vågnede, at det bare var en dårlig drøm. Ring klokken vækkede mig af min illusion om at det var en drøm, “Det her sker bare ikke!” nåede jeg at tænke før jeg kunne høre at døren gik op.

Desværre var det for langt væk til at jeg kunne høre stemmer, men jeg hørte at døren smækkede igen. “Bare en der kom og ringede på for at spørge om mælk” forsøgte jeg at bilde mig selv ind. Indbildningen holdt i præcis halvandet minut, hvor jeg hørte vores køkkenbordsstole skrabe henover gulvet.

Den næste halve time hørte jeg et par gange stolene skrabe over gulvet. Hvilket nok var når Louise hentede mere kaffe eller man lige rettede på stolen. Endnu en halv time gik, jeg bildte mig selv ind jeg kunne høre en knirken. “Det kan ikke være sandt!” tænkte jeg, og håbede bare snart at høre døren smække igen. Hun havde jo gjort det klart, ingen kemi var lig ingen sex lige meget hvor stor en pik fyren havde.

Pludselig gik døren op, ind kom Louise med vildt pjusket hår, stadig i sit tøj. Hun lugtede langt væk af sex og liderlighed. Hun lagde sig ned ved siden af mig. “Han er så vild!” kom det helt væk beundrende fra hende. “Knap var han inde af døren, før han havde mig inde over køkkenbordet med det største jeg nogensinde har mærket oppe i mig! Jeg tror vores køkkenbord blev flyttet næsten en meter af hans vilde knepperi! Det var bare så godt skat!” hviskede hun mig i øret. “Da han havde sprøjtet oppe i mig, tvang han mig til at slikke ham ren og stiv igen! Han nærmest kneppede mit ansigt, det var så liderligt med så stor en pik! Han er nok dobbelt så stor som dig både længde og bredde!” sagde hun og slikkede min øreflip. “egentlig havde jeg bestemt mig for kun at tage et knald og så sende ham hjem, men det var så godt og han var klar så hurtig igen, at jeg red ham ovre i sofaen. Han trækker bare min lille g-streng til side og tager mig som jeg er. Jeg kom igen og igen, tror jeg fik 4 eller 5 orgasmer, så store som du aldrig har givet mig dem før.” liderligheden stod ud af hendes stemme, jeg var lige ved at bryde sammen i gråd bag gag-ballen.

“Det store problem er jo så bare, at det var jo ikke din fantasi. Vel skat?” kom det om muligt endnu mere liderligt ud af hende. “Jeg skulle jo faktisk kneppes hvor du kunne se det! Så jeg bliver nødt til ihvertfald én runde til på hans fantastiske pik!” kom det langsomt og liderligt fra hendes mund. Jeg følte mig hensat til et andet univers, et fantasi univers hvor min dejlige smukke, tro, unge kone pludselig var blevet den mest liderlige person i verden. “Det er ihvertfald mange gange bedre end den her lille sjover!” sagde hun nærmest henslængt, hvorefter hun daskede til min slappe pik og vimsede ud af døren. Jeg nåede ikke at tænke før hun kom tilbage, hendes chef Søren hang efter hende imens hun trak ham ind i soveværelset ved hånden.

Hvor hun stadig var fuldt påklædt, eller hvad man vil kalde to stykker tøj. Så var han helt nøgen, behåret overkrop, ølvom, ingen intimbarbering i midt halvtredserne ville jeg gætte på. Det eneste der ikke virkede som en middelaldrende mand, var at der hang der et kæmpestort og slapt lem imellem hans ben. “Jeg kan da godt se hvorfor det er du har savnet rigtig mande pik, lille Louise!” kom det spydigt fra ham. “Burde du ikke gå ned på knæ og sørge for at din mand kan se hvordan en rigtig pik ser ud?” spurgte han venligt men bestemt, mest rettet til mig. Louise faldt nærmest ned på knæ, hendes lille ansigt ved siden af det kæmpestore halvslappe lem var helt groteskt. Louise begyndte at onanere med hendes ene hånd, som lige akkurat kunne få fat halvt rundt om. Samtidig skiftedes hun til at slikke op og ned af skaftet og tage hans pikhoved, samt de første 6-7 centimeter indenfor i hendes lille mund.

Da hans lem var helt erigeret var det kun få centimeter under hans ølvom, så louise måtte kante hovedet en smule for at få den længere ind. Han tog fat bag hendes nakke og pressede til og endnu et par centimeter forsvandt. “Ja du er da en dygtig lille kontorluder, er du ikke?” spurgte han ud i luften. “Det er altid godt med sådanne små villige piger på kontoret som kan lette trykket på deres chef! Du er specielt dygtig til det, og med din krop kommer mit tryk virkelig til at stige. Så du kan godt forvente meget chefpik i din fremtid.” Sagde han imens han kiggede ned og rykkede hendes hoved frem og tilbage. Louise savls løb fra hans store lem, hendes smukke blå øjne var halvt lukkede. Det man kunne se var nogle matte øjne, helt væk i liderlighed.

“Så, det er vist godt nok” sagde han og greb fat i stropperne til hendes sommerkjole og begyndte at trække opad. Louise måtte slippe pikken et øjeblik for at den kunne komme af. “Nu tror jeg du har fortjent lidt mere stor pik i din stramme jomfru fisse! Det føles ihvertfald sådan efter at din mand har haft dig alt for længe for sig selv!” hans ord ramte mig hårdere end de burde, for det var vel bare et spil eller var det sandhed? Jeg vidste det snart ikke længere, den groteske forestilling foran mig var ikke noget jeg egentlig ønskede at se, men jeg kunne ikke kigge væk.

Han trak hende op ved håret, vendte hende rundt så hun stod med front mod mig, tog fat i hendes trusser og trak dem hurtigt af hende. Derefter puffede han hende voldsomt fremad så hun landede med armene på hver side af min hofte, hvor hun klemte velcro stroppen yderligere ned. Min slappe pik lå lige imellem hendes store bryster. Søren kiggede mig triumferende i øjnene imens han klatrede op i sengen bag min kone. Han greb fat om sit lem og førte det op imod min kones drivvåde fisse. Han pressede hovedet indenfor og jeg hørte hende stønne dybt “Årrrrrrh den er så stoor!”. Mere nåede hun ikke at sige før han havde grebet fat om begge hendes hofter og presset sig i bund, han ramte bunden før pikken var helt inde så min kone blev presset frem. Hendes hoved ramte min brystkasse og efterlod et spor af savl der duftede af pik. Han stønnede og prustede imens han i et febrilsk tempo kneppede hende. Hendes bryster kørte op og ned af min pik, men jeg var i en anden verden så jeg ænsede det ikke.

Hendes arme rystede hver gang hun fik orgasme, jeg opgav at tælle efter nummer tre. Ville ikke ødelægge min fornuft mere end den allerede var blevet. “ÅRH jeg kommer oppe i din lille kontorfisse!” skreg Søren og hev hende helt ind over sig. Hendes ryg stod som en bue, imens han holdt hende fast. Hun var i en lang orgasme, da han gav slip på hendes hofter brasede hun sammen over mine ben og mit underliv hvor min pik stadig lå slap. “Nå, det var noget hun ku bruge. Chefsæd helt op i sin lille livmoder” kom det fra Søren der stod ind over hende og nonchalant spillede på sin pik. Selv hans hånd så lille ud i forhold til det monster der var imellem hans ben.

“Hun ser lidt flad ud, men jeg går aldrig fra en tøs før jeg har ødelagt alle hendes huller for hendes kæreste, mand eller fremtidige elskere” sagde Søren imens han kiggede hårdt og bestemt på mig. “jeg har jo fået at vide du er spændt godt fast, så jeg kan jo gøre hvad jeg vil med hende og være ligeglad med dig!” sagde han og løftede hendes lille krop lidt til siden og frem. Sådan så hun lå med sine ben spredt på hver sin side af mit højre ben og overkroppen let hældende nedad. Jeg kunne mærke sæden der stadig piblede ud af hendes fisse og indså til min rædsel at han ville bruge mig som “pude” til at løfte hendes numse så han kunne fortsætte med at bruge hende efter at hun var gået ud som et lys.

Han spyttede et par gange på sin kæmpe pik og fugtede hendes røvhul med deres blandede safter fra hendes fisse. Så satte han pikhovedet mod hendes røv og pressede så langsomt. Louise vågnede op til dåd og begyndte at stønne “aarr…åååårrhh den er alt for stor til min røv. AARV! ÅÅRRH!”. Han lagde sine hænder på hendes skuldre og pressede hende ned, imens han fortsatte med at øge presset på hendes lille røvhul. “AARV!” skreg Louise da han langsomt gled ind i hendes hellige jomfrugrotte, “ÅRH HVOR ER DU STOR. HOLD DEN STILLE!” skreg hun ildrød i ansigtet.

Han lod hende vænne sig til den i et par minutter før han langsomt begyndte at trække sig frem og tilbage. De spæde ynk af smerte blev hurtigt erstattet af suk, så Søren begyndte at støde til. “Nå, kan den lille kontorluder også lide mandepik i røven! Det er da godt at vide når man har forretningsforbindelser på besøg!” skreg han ud imens han øgede tempoet. Min kone lå og skreg i en blanding af smerte og nydelse, pludselig gennemrystedes hun igen. “Ja, se lille mand. Når bare en chefpik er stor nok så kan den give dem orgasmer i alle deres huller!” klemte han ud i min retning, imens han holdt koncentrationen om at holde tempoet. Pludseligt stønnede han “Dit stramme hul malker mig for hurtigt! Jeg kommer nu!” hvorefter han væltede ind over både hende og mig. Han var hurtigt oppe igen og trak sig ud. En hvidbrun blanding klistrede til hans pik, så han greb fat i dynen og tørrede sin pik af.

“Vi ses på mandag kl 08:15 på mit kontor, lille Louise!” kommanderede han. “Nu tager jeg hjem, så kan du jo måske lade din lille mand føle hvad han ikke længere kan føle” kom det som en sidste spydighed, hvorefter han stavrede ud af værelset.

Louise kiggede på mig med sine engleblå øjne “Hvor var det en fantastisk fantasi du havde, skat!”. Dette var de sidste ord i vores forhold.

porno med danske piger