Dagen før dagen til mit nye liv

SPAR MANGE PENGE

Ja, din kommende kone sidder her drivvåd. Tre fingre er lige forsvundet op i hende og brystvorterne stritter som aldrig før. Du kan tro at lille tøsen nyder at se dig ydmyget…

Kapitel 1; Sandhedens time. – Det er dagen, før dagen. Den største dag i mit liv, den dag hvor jeg skulle giftes med min dejlige kæreste Belinda. Dagen er en dejlig fredag, klokken er 13:34 og jeg har snart tidligt fri mit arbejde som bankfuldmægtig af selvsamme årsag. Delvist fordi jeg skal ud og hente smokingen jeg skal bruge dagen efter, men også for at gøre mig mentalt klar til dagen derpå.

Vi havde haft en fin polterabend weekenden før. Mig gående ned af strøget med et skilt, hvorpå der stod “kram 10 kr, kys 5 kr og knald er gratis!”. Jeg var blevet iklædt hotpants-agtige trusser, hvor jeg var nødt til at lægge min pik på langs for at den ikke skulle dingle ud af trusserne og ned imellem mine ben, en meget lille og dermed meget stramtsiddende netundertrøje og et hårspænde med kanin ører, samt et par enorme stilethæle. Som prikken over í’et havde en af mine kammerater fået sin kæreste til at sy en lille hvid pompom bagpå trusserne, så jeg var en mandlig karikatur på playboy’s “bunnies”.

Heldigvis var jeg utroligt fuld. Mine venner gjorde det uden tvivl for venligt, men bestemt at ydmyge mig og gøre mig lidt til grin før jeg blev en holden mand. Hvad de ikke vidste var, at det er lidt en fantasi jeg har, nemlig at være damen i forholdet og har noget lingeri godt gemt i min (snart vores) lejlighed til når lysten trænger sig på.

Heldigvis havde vi drukket så tæt tidligere at min pik var bare nogenlunde blodfyldt og stod flot ud til siden, men uden at forsøge at lave et telt i de utroligt stramme trusser. Fik en del fine kommentarer fra piger og fyre på vej ned af strøget, flere kys fra fyre and fra piger. Heldigvis tog ingen tilbuddet om knald seriøst, for så havde jeg enten stadig haft ondt i røven eller nok intet kommende ægteskab.

Efter dette gik turen til et lejet sommerhus, hvor der selvfølgelig ventede en stripper og utrolige mængder drikkelse. Alt hvad der skete efter stripperens show var færdigt og hun satte sig i bilen, husker jeg ikke. Jeg ved bare at vi vågnede en masse fyre i et meget varmt sommerhus. Hvor alkoholdunsten hang tæt over stuen og vores kollektive tømmermænd var næsten til at tage og føle på.

Hvad min kæreste lavede sammen med hendes veninder, tja det regnede jeg aldrig med at få at vide. Det eneste jeg vidste, var at hovedparten af de inviterede piger allerede omkring kl 00:30 havde skrevet og kommenteret i en “tak for en dejlig (og våd) aften”-tråd inde på kærestens facebook profil. Så de var åbenbart gået rimeligt tidligt til køjs.

Klokken på min computer tikkede 13:35, “fuuuuck den her dag går langsomt!” nåede jeg lige at tænke inden en lyd fra højtalerne og en lille pop-up fortalte mig at jeg havde en ny e-mail på min arbejdskonto.

Når jeg får email’s på arbejdskontoen er det oftest forespørgsler fra vores kreditbevillings afdeling, som har spørgsmål til eller vil påpege mangler ved ting som en af vores bankfunktionærer har sendt ind. Oftest gør de kun dette for storkunder eller erhvervskunder, og derfor er der tale om hastesager der skal løses hurtigt. Så jeg får åbnet outlook og klikket på mailen.

De første ord der møder mig er “Hey, lille tøsedreng!”. “Hvem fanden kan tillade sig at sende mig sådan noget, på min arbejdsmail!” får jeg tænkt og er begyndende rød i hovedet af raseri. Jeg læser afsender emailen som lettere kryptisk hedder “[email protected]”. Tjekker lige derefter nederste linje for et afsender navn, imens jeg kan mærke at mine kinder bliver varme af vrede. Sidste linje af mailen slutter med “Du har 45 minutter!”. “Fuck en nar, men hvordan har han fået min arbejdsmail?” Meget få udenfor banken har den, da den kun er til interne mails. Da jeg indser det får jeg en kuldegysning hele vejen ned af ryggen og mine øjne vender hurtigt tilbage til mailens indhold.

Hey, lille tøsedreng! Sidder her og er lidt misundelig på dig, for du skal jo giftes i morgen. Er blevet fortalt at det også er en dejligt udseende tøs.

Til gengæld ved jeg at du har gemt noget for din kommende kone. Gad víde hvordan hun ville reagere på at se dig som en lille liderlig og ophidset tøs gående hen af strøget, eller endnu bedre som en lille luder i lingeri i jeres store dobbeltseng. Tror du hun ville kigge på dig med de samme øjne nogensinde igen?

Jeg har 14 film af dig og et par hundrede billeder, hvor du er noget så fin i dametøj med stiv pik. Se den vedhæftede fil, for et enkelt bevis på min påstand. Udover din kone ville det jo også være en mægtig skam hvis de blev sendt til resten af din familie, venner, alle på din arbejdsplads og på jeres hovedkontor.

Så skynd dig hjem, hop i dit fineste lingeri og læg dig i jeres snarlige ægteseng.Tag din bærbar med og tilføj min email på skype, ring til mig så snart jeg accepterer og tænd dit webcam og lav det til en videosamtale.

Tror du, at du kan huske alt det din uduelige tøsedreng? Du har 45 minutter!

Jeg klikker næsten i trance på den vedhæftede .avi fil, og så snart den er hentet får jeg den åbnet i mediaplayer. Der ligger jeg, med stiv pik i hånden og onanerer i mit hvide sæt lingeri. Ud af højtalerne kan jeg høre mit eget støn “Ååååh!”, panisk lukker jeg mediaplayer og ser mig omkring. Håber ingen udenfor mit kontor hørte det. “Kameraet må have stået gemt på eller i vores kommode, hvordan fa’en?” når jeg at tænkte imens jeg får åbnet stifinder, slettet filen og tømt papirkurven. Sletter emailen og fjerner den fra min slettede mails. Kan bare håbe at vores IT system ikke lavede back up af den i løbet af den korte tid den var på computeren.

Klokken på computeren skifter til 13:41, det føltes som en evighed siden jeg fik den mail. “Hvordan ved han det? hvordan har han fået adgang til at tage billeder og film af mig uden jeg ved det? Hvordan har han fået min arbejdsmail?” tænker jeg før jeg indser jeg ikke har noget valg.

Verden går næsten i slow motion imens jeg rejser mig op og griber min frakke og går mod døren. Hilser pænt god weekend til alle mine kollegaer, der gratulerer mig på vejen ud. Nogle af dem skal jeg se i morgen. Selvom i morgen, lige nu føles utroligt langt væk. I bilen på vejen hjem til lejligheden farer de samme tre spørgsmål igennem mit hoved hundredevis af gange, uden at finde svar.

Kapitel 2; Skammens dag.

Jeg står i soveværelset, tog bærbaren med herind på vejen. Har det lidt som om jeg drømmer, og har nevet mit i armen et par gange for at bevise det modsatte. Tvivler på hvorvidt jeg burde gøre det her, men ser ikke nogen anden udvej.

Tænder bærbaren og stiller den på en lav kommode, imens finder jeg mit sorte sæt med blonder frem. Tager hurtigt mit arbejdstøj af. Bare tanken om at jeg skal have lingeri på har allerede gjort mig halvstiv, og da jeg trækker trussen på stikker min stive pik trodsigt ud fra det minimale stykke stof. Jeg indtaster hurtigt kodeordet til bærbaren og tilføjer emailen på skype, før jeg hæfter BH’en foran og håber de 45 minutter ikke er gået endnu. Inden jeg får den drejet og taget stropperne på har “sh3s0urs” accepteret min anmodning. Jeg skynder mig at få den drejet, stropperne på og tjekket at den sidder rigtigt. Selvom det er lidt komisk på min rimeligt veltrænede krop, da jeg ikke rigtig har noget til at fylde skålen ud med.

SEX I DAG?

“Dubdub, dub, dududub” kører det ud af højtalerne fra et skype opkald, og jeg er ved at hoppe op i loftet. Jeg hopper nærmest som refleks over og får trykket på “modtag opkald” uden at nå at tænke over hvad det egentlig betød!

“Din uduelige tøsedreng!” kommer det snerrende ud af højtalerne som det første. “Det er en kvindestemme!” farer overrasket igennem mit hoved, en kvindestemme jeg kender. Tror jeg, jeg kan ikke lige sætte navn på.

“Var instruktionen ikke at du skulle ringe så snart jeg accepterede?!” kommer det vredt, “Du er en uduelig lille tøs! Er du ikke?”. “Jo?” svarer jeg spagt, var ikke forberedt på det her. “Jo, herskerinde. Skal du svare i fremtiden, min lille tøs. Hvis du da ikke har tænkt dig at dele dine syge lyster med hele din omgangskreds” kommer det bestemt, men jeg syntes også der er et snert af leg i stemmen. Jeg tøver et øjeblik, “Sig det så!” tordner det ud af højtalerne. “Jo, herskerinde” svarer jeg tilbage med forvirring i stemmen. “Godt! Få så startet videosamtalen, skal jo kunne se min lille tøs!” kommanderes der bestemt fra computeren.

“Endelig skal jeg se hvem det er der hundser med mig”, når jeg at tænke imens jeg fumler med touchpad’en for at starte webcam samtale og kører billedet op på fuldskærm. Hun accepter med det samme, men hendes skærm er bare sort. “Tja, du har sku ikke gjort for meget ud af dig selv min lille tøs. Næste gang har du make up på før du ringer, ikke?”, kommer det bestemt. Jeg får igen tøvet et øjeblik, er stadig ikke vant til det og “Ikke? jeg hader at gentage mig selv!” kommer dundrende ud af højtaleren. “Jo, herskerinde!” får jeg sagt hurtigt og højt. “Dygtig tøs” kommer det kælent fra højtalerne. Er helt sikker på jeg kender stemmen, men hvorfra? “tip skærmen ned, jeg kan jo ikke se den tøsekrop som jeg nu ejer. Forstår du det?” lyder det triumferende fra bærbaren, “Ja, herskerinde” ordene vælter frem.

Midt i alt det her indser jeg at min pik stadig står stiv ud af trusserne, jeg bliver grebet af panik og forsøger febrilsk at gemme den bag alt for lidt stof. “Stop det, lad tøjet og… vedhæng være som det er og tip skærmen NU!” bliver der kommanderet, “Ja, herskerinde” siger jeg imens rødmen stiger mig til hovedet og jeg langsomt tipper skærmen nedad.

“Det var dygtigt, ja jeg kan jo godt se hvorfor det er du har problemer. Den der tynde pind kan næppe gøre meget glæde, men som tøs bliver det ikke så vigtigt.” ydmygelsen rammer mig i ansigtet som et slag og jeg synker lidt sammen, men bliver samtidig tændt af det. Endelig er der nogen der behandler mig som min fantasi-kvinde i et parforhold. Så imens min krop synker sammen, stritter min pik endnu vildere frem fra det sorte blonde lingeri.

“Indstil webkameraet imod sengen, læg dig på knæ med røven i vejret og onaner på din ynkelige splint.” lyder kommandoen og mit allerede lydige svar kommer prompte. Retter bærbaren ind og tipper skærmen så jeg tror den fokuserer på sengen, før jeg hopper op på knæ og lader mig falder forover. Min stive pik står direkte ned imellem mine lår, jeg rækker bagud og griber fat i den og gnubber langsomt forhuden frem og tilbage over pikhovedet med højre hånd imens venstre nulrer langsomt for mine kugler. At ligge her i mit sorte sæt, kommanderet til at onanere med røv og underliv kun gemt sparsomt væk af strengen fra min lille sorte trusse, og vide der sidder en og holder øje, får mig næsten til at komme med det samme. Før jeg kan, lyder der dog ud af højtalerne, “Du er en dygtig lille tøs hva, nu skal du have dig en lille overraskelse tror jeg.”.

“Hej skat, du er godt nok en fin lille tøs, når du ligger der i lingeri.” kommer min kærestes stemme ud af højtaleren. Før min hjerne når at bearbejde det jeg lige har hørt, fortsætter hun “Lige meget hvad der sker så skal du vide jeg elsker dig og kun dig, men der er ting jeg ikke kan undvæ… ååååååhhhh”. Et støn afbryder hendes talestrøm, “Så har du vidst også sagt nok, mere end du fik tilladelse til!” lyder det påtaget småsurt fra kvinden der sidder sammen med min kæreste.

“Ja, din kommende kone sidder her og er drivvåd. Tre fingre er lige forsvundet op i hende, og hendes søde små brystvorter stritter som aldrig før. Du kan tro at lille tøsen nyder at se dig ydmyget.” I den pludselige tavshed hvor der ikke tales, er det eneste jeg kan høre min kærestes småsuk ud igennem højtalerne.

Den korte tavshed afbrydes brat af kvindens stemme, “Ja, hvis du ikke allerede har gættet det. Så er det Anna der sidder med fingrene oppe i din perverse og kommende kones hellige indre. Det er mig som har sendt mailen, og vi har igennem lang tid planlagt det her. Vi vidste jo godt at du også var lidt småpervers, så nu tager vi dig derud hvor du ikke kan bunde.” Kommer det i legesyg tone fra højtaleren. Straks kommer det dog i et hårdere toneleje “Hvis du ikke tør være mand nok til at svømme frit, eller hvis du forlader eller gør Belinda ked af det så gør jeg alvor af truslen i mailen! Dit familie og arbejdsliv vil blive ødelagt for altid! Jeg skal også nok finde eventuelle fremtidige arbejdspladser og sende billederne til dem, er det forstået?” Jeg sluger al min stolthed, forstår egentlig ikke hvad der sker. Ser dog ingen anden udvej end, at jeg her med hovedet parkeret ned i min seng, røven i vejret, strittende pik og bankende hjerte må svare “Ja, herskerinde.”

“Dygtig lille tøs!” Kommer det spydigt…

Kapitel 3; Der tændes…

“Læg dig på ryggen og hænderne bag dit hoved!” kommanderes det strengt fra computeren. “Ja herskerinde” svarer jeg. Jeg strækker mig ud og presser mig derved lidt længere ind på sengen, før jeg vender mig om. Slipper nødtvungent min utroligt stive pik, den er klar til at eksplodere og står rank som aldrig før ud af det sorte lingeri. Det hiver næsten i mellemgulvet for at få udløsning, men jeg tvinger mig selv til at placere mine hænder under nakken.

“Dygtig tøs. Fra i morgen så vil vi jo, efter Belindas ønske, skulle inkludere dig i vores leg siden i indgår den hellige ægtestand. Så nu får du lov til at se din kommende kones sidste to oplevelser der er planlagt uden dig. Kig nu godt efter og find ud af hvad hun i virkeligheden er!” Kommer det legefuldt, “Nårh ja, hvis du bevæger dig ud af stedet eller kommer, så slukker jeg igen. God fornøjelse!”.

“Sidste to oplevelser?” tænker jeg forvirret med øjnene klistret til skærmen. Fra højre begynder der pludselig at trænge noget igennem på skærmen, den sorte tape fjernes langsomt og afslører min smukke, nøgne kæreste der sidder i Anna og Kenneths sofa.

Hun sidder med halvt lukkede øjne, godt lænet bagover og kæler langsomt for sig selv. Kan selv på bærbar skærmen se at hendes fisse, inderlår og sofa hvor liderlig hun er. Langsomt løber væden ned og har i løbet af Anna’s snakken, dannet en plet lige foran hvor hun sidder. Min kærestes langsomme nulren af sin klit og kælen for sine skamlæber skaber et næsten perfekt øjeblik, der brat afbrydes da Kenneth hurtigt og bekvemt træder op på sofaen som gud skabte ham.

Har aldrig tænkt på det før, men han er væsentligt mere muskuløs end mig og ud fra den lille skærm at dømme også væsentligt bedre udrustet. Han griber fat i min kærestes nakkehår og trækker hendes mund groft nedover sin pik. Hun kommer med en lille halvkvalt lyd, og begynder at kæle mere aggressivt for sig selv. Med godt fat i hendes hår, begynder Kenneth at trække hendes hoved frem og tilbage over hans store pik. Jeg kan skimte to begyndende bække af savl omkring min kærestes mundvige på grund af mundknepperiets voldsomhed.

“Som du kan se er min mand jo væsentligt bedre udstyret end dig. Belinda har ofte klaget over din almindelighed i sengen.” kommer det spydigt bagfra kameraet, og bryder den trance jeg næsten var gået i. Det føles som en glohed kniv der bliver stødt i hjertet, men min pik reagerer modsat den forsøger at blive endnu stivere og trangen til at komme bliver endnu mere overvældende. I to sind fortsætter jeg med at se på at min kommende kone brutalt bliver mundkneppet.

“kloink!” kommer det skarpt fra computeren. Den velkendte lyd af et fjernsyn der går i gang. Først nu opdager jeg at deres stue ikke ser ud som når vi plejer at være ovre til middag. Fjernsynet er blevet flyttet over ved siden af sofaen.

Imens der langsomt kommer billede på skærmen af deres kæmpestore TV, siger Anna “Ja, jeg sagde jo sidste to oplevelser. Denne her er fra hendes polterabend, hvor Kenneth var ret sur over ikke at kunne være med. Så det vil han tage hævn for i morgen når Belinda er i brudekjole, men det skal du ikke bekymre dig om nu!”

Billedet på den store skærm, afslører Belinda der står foroverbøjet og med bind for øjnene ind over Anna og Kenneths spisebord. Selv på den store tv-skærm kan jeg ikke se det, men Udfra armene og benenes position kan jeg kun forestille mig at hun er bundet fast til bordbenene. I sofaen har Kenneth trukket sin pik ud, men presser hendes ansigt imod sine kugler som hun slikker velvilligt. Lidt for velvilligt til min smag, men min pik forråder mig og rykker sig som om den næsten skal komme uden at blive rørt.

“Ja, hun skulle jo have en ordentlig polterabend. Så på min kommando måtte hun kun sippe til sine drinks. Imens sørgede jeg for at skåle rigeligt, og den sidste af hendes veninder gik da også kold omkring kl 24. Så tog vi herhjem, hvor jeg havde en aftale med nogle gode venner vi har brugt før til hendes små huller.” kommer det triumferende og fortsætter “For at fortælle hele sandheden, så er nogen af dem kommet over hver gang du er gået kold på sofaen efter lidt for meget vin til en parmiddag, men det må hun selv fortælle dig om.”

Som om han havde timet det, trækker Kenneth min kæreste op ved håret og smider hende ned over sofa armlænet. På tv-skærmen træder en fyr hen bag min kæreste. Samtidig sætter de deres pikke mod hendes fisse. Den eneste forskel er at fra tv-skærmen nærmest skriger en tydeligt halvfuld Belinda “Jaaarh giv mig kæmpestor pik”, imens hun bare stønner dybt over at mærke Kenneths store hoved lægge sig til rette.

Samtidigt støder de dybt op i hende og det gutterale støn fra min kæreste lyder som noget jeg aldrig har hørt før. Kenneth begynder at kneppe som om fanden havde taget ved ham. Støder besat ind og ud af den utroligt våde grotte, imellem to stød kan jeg høre hende stønne “Knep mig, knep mig… knep mig som min lille tøsemand ikke kan kneppe mig med hans lille pik!”.

Ydmygelsen rammer som en bølge af sten mod min krop, det eneste sted der ikke rammes er tydeligvis min pik og min liderlighed. Imens har ham på tv-skærmen tydeligvis mindre travlt og støder i hende med lange, dybe og seje stød der får hele bordet til at ryste.

“Skift!” kommer Anna’s stemme højt fra Tv’et og en ny mand træder til og begynder også at kneppe hende langsomt, imens jeg bare kan høre på hendes hulken både fra tv’et og fra Kenneths knepperi. Imens den nye mand knepper sig til rette i hendes velvillige skød, vender Kenneth min smukke kæreste om så hun ligger på ryggen med vidt spredte ben. Kan se han langsomt lægger pikken til rette igen, før han langsomt begynder at støde helt i bund hver gang. Det føles som en uendelighed hver gang han trækker sig ud i forhold til når jeg knepper hende, og hendes bryster skvulper stille frem og tilbage i takt med at han går i bund.

“Skift!” kommer Anna’s stemme igen fra Tv’et og endnu en ny mand træder til. Før han hårdt støder sig op i min kærestes gennemkneppede fisse, når jeg at se hvor meget den glinser af hendes safter der nærmest løber ned af hendes inderlår. Det er lidt pinligt når man tænker på vi enkelte gange har måtte skulle bruge glidecreme, selvom hun sagde hun var i humør til sex.

Imens ydmygelsen står ind over mig, når jeg lige at tænke “Hvor mange har hun egentlig kneppet med, imens hun var sammen med mig?” før Anna meget påtaget siger “Guuuud, har du ikke glemt din smoking tøsedrengen?!”.

“Skulle den vist ikke hentes i dag? Nå bare rolig vi skal nok tage os godt at Belinda!” Kommer det spydigt før billedet abrubt forsvinder og forbindelsen afbrydes. Min baggrundsskærm og skypes “hvordan var samtalens kvalitet” pop-up på bærbaren, står som en tydelig kontrast til de tidligere meget levende billeder.

Fuldstændigt forvirret ligger jeg nu her. Liderlig og i sort lingeri med stiv pik, føler mig utroligt snydt samtidig med at stik af jalousi prikker til mit hjerte.

På grund af Anna’s bemærkning får jeg set på uret. Jeg kaster mig ud af sengen og hopper i en t-shirt og nogle løse bukser med lingeri’et indenunder. “Shit, pis, fuck. Udlejningen lukker om godt 30 minutter” når jeg at tænke imens jeg halvløber ud af døren på vej til bilen.

Først i bilen indser jeg at jeg bliver nødt til at prøve smokingen igen efter de lagde den op…

porno med danske piger