Et dejligt minde

SPAR MANGE PENGE

Han virkede sød og tillidvækkende, så efter nogen tid bestemte hun med sig selv, han skal en tur omkring sengen før han får lov at gå ud af døren herfra…

Jeg er én af de, tror jeg, mange mænd som kan lide at være hanrej. Jeg ved at der også er mange mænd som er glade for at nogen kan lide at være hanrej, det giver jo nogle muligheder. Mange mænd synes det er frækt og ophidsende at kneppe en anden mands kvinde. Så det er jo en ren win win situation. Til forskel fra mange er det for mig ikke attraktivt at overvære seancen, selv om jeg har prøvet det et par gange, vil jeg hellere have det fortalt efterfølgende. Jeg vil gerne vide når det foregår, så kan jeg i fantasien følge med i hvad der sikkert foregår lige nu.

Min daværende kæreste Irene, det er nu adskillige år siden, havde jeg fortalt om min “isme”, og at jeg ikke ville have noget imod om hun tog sig lidt udenom, betingelsen var bare at hun skulle fortælle det til mig.

Hun lod ikke til at være særlig interesseret.

Vi boede ikke sammen, men besøgte hinanden ret ofte.

En dag skulle vi mødes sidst på formiddagen, hun virkede lidt træt og uoplagt og sagde også at hun var søvnig. Nå, sagde jeg, så må du jo gå noget tidligere i seng. Jeg gik i seng kl. 10 i aftes svarede hun. Du vil da ikke bilde mig ind at du er søvnig når du har sovet fra kl. 10 i aftes til kl. 8 i morges.

Hvem siger at jeg har sovet, kan man ikke andet end sove i en seng?

Hov, det må jeg høre noget mere om. (dagsprogrammet blev pludselig ændret).

Irene fortalte at hun havde set en kontaktannonce, og at den var så lovende at hun havde svaret på den. Hun fortalte lidt om sig selv, og skrev at hvis han ville vide mere så kunne han jo ringe til hende.

SEX I DAG?

Han ringede en dag sidst på eftermiddagen. De snakkede sammen nogen tid og fortalte gensidig om hinanden. Han lød meget tiltalende og det endte med at hun inviterede ham til at komme om aftenen så de også kunne se hinanden.

Han kom først på aftenen og var nogenlunde som hun havde forestillet sig. Over en kop kaffe fortalte de hinanden mere om sig selv.

Han virkede sød og tillidvækkende, så efter nogen tid bestemte hun med sig selv, han skal en tur omkring sengen før han får lov at gå ud af døren herfra.

Han sad i sofaen, hun sad i en lænestol overfor. Hendes bestemmelse påvirkede hende, hun følte sig mere og mere tiltrukket af ham. Efter nogen tid satte hun sig over i sofaen ved siden af ham. Der gik ikke lang tid før der var nærkontakt, først et lille let kys, snart efter mere krævende, og ikke længe efter mærkede hun hans hånd op mellem lårene.

Et stykke tid sad de og nød liderligheden, de vidste begge hvad der uvægerligt ville ske. Hun nød hans hænders vandring rundt på hendes krop. Hun havde også haft en hånd nede i bukserne på ham, hun fandt hvad hun søgte.

Hun var næsten nøgen da de gik ind i soveværelset. Hun var forventningsfuld, hun kunne lide den kriblende fornemmelse, hun kunne lide den forventning der lå i at det var første gang hun skulle opleve ham i sengen, det var første gang hun skulle opleve at han var inde i hende.

Det tog ikke lang tid at komme af med resten af tøjet, de lå sammen i sengen, begge to helt nøgne.

Han spredte hendes ben, hun hjalp selv til for at han kunne lægge sig mellem hendes lår.

Hun nød da han pressede sig op i hende, helt op kom han, hans bevægelser var lange og rytmiske, helt af sig selv fandt hun rytmen, de var som helt smeltet sammen, intet andet eksisterede i verden, kun de to. Han var inde i hende.

Det blev morgen før han forlod hendes seng, adskillige gange havde han den oppe i hende, hun nød det hver gang. Glad tog hun imod hver eneste af de udløsninger han fik oppe i hende.

Efter han var gået sad hun alene tilbage, alene men glad, glad for den rare fornemmelse hun følte ved at han var i hendes seng. Hun var glad for at hun en nat var hans kvinde.

Det blev en dejlig dag. Det meste af tiden opholdt vi os i sengen, nøgne og tæt sammen lå vi, mens hun detaljeret fortalte om sin oplevelse. Jeg kunne mærke på hende at hun havde haft en dejlig nat.

Hun havde ikke fået hans telefonnummer og hun hørte aldrig mere fra ham. Helt sikkert er det dog at det ikke var fordi han havde været utilfreds.

Det var den første oplevelse med Irene af den art. Heldigvis blev det ikke den sidste, mange fulgte efter, men mere om det en anden gang.

porno med danske piger