Uventet oplevelse på Phuket

SPAR MANGE PENGE

Nu lægger hun sig på knæ foran Sean og Jack for at tage deres bukser af. Jeg har taget mine af og spiller pik med det ophidsende syn af min kone der betjener to unge fyre…

Hvert år tar vi på vinterferie til sydens sol og sommer, i år var vi på Phuket for at få lidt sol, og nyde livet. På vores vinter ferier har vi tid til at slappe af sammen, og vi får selvfølgelig også mere tid til sex end der er til daglig, men i år udviklede turen sig på helt ny og spændende måde.

En beskrivelse af os, er at vi er et almindeligt par i halvtredserne, hvor Ann er middel højde og stadig har en rimelig pæn krop med nogle faste B-skåls naturlige bryster, om end hun, som de fleste andre kvinder, ikke synes at hun kan være sin krop bekendt, og helst vil dække den i lange nederdele og højhalsede bluser. Jeg Kim har et BMI på 30, og vel en typisk middelaldrende mand, og mine seksuelle evner rækker ikke længere til lange sessioner i sengen.
Jeg nyder når andre mænd kigger på Ann, så jeg var i god tid hjemmefra, begyndt at præpare hende, til at jeg gerne ville have at hun gik en smule udfordrende påklædt, med andre ord udstillede sig lidt. Hun havde vænnet sig lidt til tanken og der var smuttet en del g-strengs trusser, tynde nedringede bluser og korte kjoler med i bagagen, hun har altid haft lidt med, men denne gang var de sexede i overtal. Med hensyn til hendes bikinier så havde hun taget de normale med, dem klager jeg ikke over, jeg havde dog også sagt, at jeg gerne blot en enkelt gang, gerne ville se hende i hendes g-strengs bikini, så den var også kommet med.
Efter vi havde været på Phuket et par dage havde jeg en aften endelig fået hende overtalt, til at tage en tynd stropkjole uden bh på. Vi skulle ud for at spise på en restaurant, vi har brugt før, restauranten ligger et stykke fra vores hotel, så undervejs kan jeg nyde alle dem der spiser Ann med øjnene, det er nemlig tydeligt at hun ikke har bh på, og man kan også se hendes g-streng trusser gennem kjolen, jeg tror ikke hun har lagt mærke til det. Da vi kommer derhen, er der næsten fuldt, så tjeneren spørg om det gør noget at kommer til at sidde ved siden af to yngre fyre, hvilket vi siger at det er helt ok. Da vi nærmer os bordet, kan jeg se at de to fyre lige øjer Ann op og ned (dejligt).

SEX I DAG?

Efter vi har sat os, kommer vi selvfølgelig i snak med de to fyre, som hedder Sean og Jack, de kom fra USA, nærmere betegnet midtvesten (bibelbæltet), de var taget ud for at se lidt af verden og deres første stop var Phuket, hvor de havde læst sig frem til at der er fest og farver, men efter at have været på Phuket i 3 dage var de lidt skuffede. Nu var de taget til et af de steder på Phuket der er mest beregnet for børnefamilier og ældre ægtepar som Ann og jeg, så det var forklaringen på at der ikke var mange barer og diskoteker, netop årsagen til at vi var taget til denne del af Phuket. Det fortalte vi dem og hvor de kan finde diskoteker og barer. Vi sagde også at hvis de vil til Patong Beach kunne de tage en Tuktuk, hvilket ikke er særligt dyrt. Vi udfrittede dem mere om hvad de ellers gerne vil, mens de var på Phuket, noget nølende, sagde de at de selvfølgelig gerne ville være sammen med nogle piger, da pigerne derhjemme var lidt snerpede (no sex before marriage) og de endnu ikke havde haft sex, udover en del selvspilleri, til hvad de kunne finde på internettet og for Seans vedkommende lidt petting. Jeg kunne se på Ann at hun nu havde bemærket at de og andre mænd på restauranten ”gloede” på hende, for hendes brystvorter var blevet stive. Da vi var færdige med at spise ønskede vi dem god jagt med hensyn til fest og piger, og gik så hjem. Jeg må sige at hele turen hjem havde jeg stiv pik af at se alle de mænd der gloede på min kone samtidig med tanken om de to amerikanske fyres blik på hendes bryster, gjorde mig liderlig.

Da vi kom hjem var Ann godt liderlig, jeg følte på hendes trusser og de var gennemblødte, jeg spurgte hende, hvad der var så ophidsende, og hun sagde, at jeg jo havde sagt at mænd ville glo på hende, men hun havde ikke troet på mig, hun var jo ikke særlig attraktiv, men at den måde de to amerikanske fyre havde kigget på hende, havde gjort at hun var blevet opmærksom på hvordan andre mænd kiggede på hende, og at det havde ophidset hende. Hun havde derfor på hele vores gåtur hjem været opmærksom på de mænd vi passerede, eller som passerede os, og hun havde noteret sig, at de havde brugt elevator blikket og at de alle sammen var vent tilbage til hendes bryster, også dem der gik forbi, havde vendt sig om. Da  hun var godt liderlig havde det ikke generet hende, men derimod gjort hende mere liderlig og hun kunne ikke komme hjem til hotellet hurtigt nok. Jeg sagde til hende at man tydeligt kunne se hendes g-streng trusser gennem kjolen, så det var nok derfor at mændene var blevet opmærksom på hende, når de kom bagfra. Jeg fik  nu hurtigt tøjet af både hende og mig selv, hvorefter jeg begyndte at slikke hendes drivvåde fisse, jeg kunne mærke og høre at hun virkelig nød det, jeg lod min tunge  slikke klitoris, stak den op i fissen som var det en pik ind og ud. Hun vred sig og stønnede højlydt, jeg koncentrerede mig nu om hendes klitoris, mens jeg lod et par fingre glid ind og ud a hendes fisse, efter et stykke tid kunne jeg mærke at hun var tæt på, jeg fortsatte med slikkeriet og pludseligt stivnede hendes krop og hun kom kraftigt og rystede i hele kroppen. Efter at have sundet sig lidt vendte hun sig om og gav mig et dybt og langt tunge kys, hun gled derefter ned af mig og endte med at lade sin tunge slikke forsigtigt rundt om pikhovedet, hun lod nu pikken glide ind i hendes mund mens hun legede med min nosser, hun suttede kraftig på pikken og lod den glide dybt ind, dog uden at deep throate, men skønt var det og jeg måtte hurtigt sige at hun skulle stoppe da jeg var ved at komme. Ann lagde sig om på ryggen med spredte ben, så jeg kunne lade min pik glide op i hende, jeg kneppede hende hårdt og det varede da heller ikke længe før jeg kom, nu skete noget som ellers kun yderst sjældent sker Ann kom samtidigt med mig i endnu en kæmpe orgasme. Vi lå bagefter og talte om aftenens forløb og Ann sagde at det ikke ville vare længe før hun ville klæde sig udfordrende på igen.

Vi havde aftalt at vi ville gå på stranden den næste formiddag, for at få lidt sol, men også for at bade i det dejlige varme vand, som der er på Phuket. Ann sagde at hun stadig var liderlig efter i går, og at hun ville tage sin g-strengs bikini trusser på, så blev min pik stiv igen. Nå men vi kom ned til stranden og fik lejet et par strandstole og gik hen for at lægge os, der var det at jeg igen blev overrasket af Ann, hun havde ikke taget top med og ville bade og solbade topløs, jeg havde nu et problem med en legemsdel, som jeg ikke selv helt kan styre, med andre ord min stive pik. Mens vi lå og tog sol, der var kun  nogle få bemærkede at Ann var topløs, men efter et stykke tid ville jeg gerne køles lidt af. Jeg kunne mærke på Ann at hun nu var blevet betænkelig ved at skulle udstille sig, men efter lidt overtalelse, blandt andet sagde jeg at hun jo hurtigt kunne komme under vandet, rejste vi os op og gik ned til vandet, der var nu en del fyre der fik kigget på Ann, oh jeg nød det igen. Vi kom i vandet og Ann kom hurtigt under, mens vi lå og nød det varme vand, så jeg at vores to amerikanske venner, kom gående langs stranden, Ann sagde at hun håbede at de ikke tog et par stole for tæt ved os, da hun trods alt var lidt genert over at være topløs, så vi holdt os under vandet og Ann håbede på at de gik forbi, men til mit held, var de to stole lige ved siden af os fri, og dem valgte de.
Så var der ingen vej tilbage og vi måtte op, da vi nærmede os, var deres øjne ved at trille ud af hovedet. Vi lagde os og snakkede, efter et stykke tid ville vi i vandet igen, Sean og Jack gik med. Ude i vandet kan jeg se at de vimser rund om Ann, På et tidspunkt kommer hun hen til mig og siger at de ind i mellem gnider sig op ad hende, og at hun er ved at blive liderlig igen, og så vidt hun kan mærke er Jacks pik ret stor. Hun spørg mig, hvad hun skal gøre, jeg er nu også er godt liderlig, siger til hende, at hun skal gøre hvad hun har lyst til. Hun spørg om det også betyder at hun må tage på deres pikke, jeg siger ja, men at hun så skal være klar over at de så vil forvente mere. Vi bader nu videre og Sean og Jack er nu igen meget tæt på Ann, lidt efter kommer hun igen over til mig og siger, at nu ved hun at Jacks pik er stor, og at de i øvrigt har inviteret os op i deres hotel, hvad jeg siger til det? Jeg siger at jeg længe har haft en fantasi om at se hende med en anden mand, så det lyder dejlig frækt med to. Jeg tror ikke jeg har set Ann så liderlig før, så vi samler vores ting sammen, og Ann tager sin tynde sommerkjole over hovedet, da hun har den på, tar hun sine trusser af og lægger dem i tasken, både Sean, Jack  har set det og jeg kan se at de har problemer med at skjule deres begejstring, med andre ord de tynde sommerbukser står ud fra kroppen. Vi går efter dem op til deres hotelværelse, hvor vi sætter os ned, der er kun en stol, så Ann er nødt til at sætte sig mellem dem på sengen, hun siger er det til mig, mens hun tar uden på deres bukser, derefter kysser hun først Jack med et dybt tunge kys, og så får Sean en tur, mens hun kysser Sean er Jack gået i gang med at tage hendes kjole af, hun løfter sine arme op så han kan få den helt af, de tar først på hendes bryster, hun siger til dem at de skal prøve at sutte på brystvorterne, utroligt så hurtigt unge fyre lærer, et split sekund efter sutter de løs på hende nu stive brystvorter. Nu lægger hun sig på knæ foran Sean og Jack for at tage deres bukser af. Jeg har taget mine af og sidder og spiller pik med det ophidsende syn af min kone der betjener to unge fyre. Da Ann har fået taget deres bukser af, kan jeg se hvad hun mente, med at Jack har en stor pik, den er større end tyve cm, Seans er også større end min, gad vide om hun kan klare Jacks. Hun begynder nu at slikke på først den ene og derefter den anden, hun gaber over Seans og lader den glide ind i sin mund, hun tar normalt ikke min pik særligt dybt, men her forsøger hun alt få den dybt ned i halsen, ikke med så stor succes, men hun har den dybere end jeg nogen sinde har været, så jeg mærker et lille stik af jalousi, nu lader hun Seans pik være i fred et stykke tid for at koncentrere sig om Jacks monster, hun må virkelig åbne munden på vid gab for at få den ind, men ind kommer den og hun sutter de bedste hun har lært, hun lader tungen lege rundt om pik hovedet. Hun lægger sig nu på ryggen og siger til Sean at han skal slikke hendes fisse, han begynder straks, og hun hjælper ham med at finde de rigtige steder, hun klynker lidt da han ramme hendes klitoris, hun vender nu  tilbage til Jacks pik, som hun bearbejde med sine læber og tunge, hun slikker også op og ned ad pikken og tager nosserne ind i munden. Jack stønner, han er ikke upåvirket af Anns arbejde. Nu er det Jack tur til at slikke fisse, igen med kyndig vejledning, han må være god til det, for hun får hurtigt sin første orgasme. Ann kalder nu på mig og siger at hun vil slikke både min og Seans pik, hun får nu lagt Jack så han kan fortsætte med at slikke mens Sean og jeg står foran hende, min pik får sig først en tur, denne gang tager hun min pik næsten helt ned til nosserne, hun har jo trænnet med et par større, hvorefter hun sutter på Seans, nu hvor jeg står ved siden af Sean kan jeg se at den også er betydeligt større end min. Efter et stykke tid hvor hun skiftevis har sutten Sean og min pik, lægger hun sig nu på ryggen og siger til Jack at han skal stikke pikke op i hendes fisse, men forsigtigt da hun ikke har prøvet noget så stort før. Ann fører nu forsigtigt Jacks pik ned til fissen og Jack lader den langsomt glide ind, cm for cm forsvinder Jacks pik op i min kones fisse, hvilket er den første gang en anden pik end min, er i hendes fisse, vi har efterfølgende talt om det og hun siger at hun ikke har bollet med andre, heller ikke før vi kom sammen. Jacks pik er nu dybere oppe i Ann end jeg nogensinde har haft min, sikket et syn af hendes udspillede fisse, hun er helt væk. Hun siger nu til Jack at han nu blot skal bolle hende, mens vil hun sutte på Seans pik. Jeg sætter mig tilbage til stolen for at nyde synet af min kone. Hun sutter nu på Seans pik, mens Jack knepper løs, alle tre er helt væk og Ann får sin anden orgasme, jeg er helt opslugt af at se på, så jeg glemmer helt at spille pik. Sean sige nu at han er ved at komme og skal til at trække sig tilbage, men Ann holder fast, hvilket jeg er overrasket over, da hun normalt ikke er vild med at få sperm i munden, og absolut ikke bryder sig om at synke, men nu er hun helt væk og da Sean komme synker hun det bedste hun har lært, kun lidt kommer ud af munden, det tar hun med sin finger og slikker i sig, Jack brøler nu sin orgasme ud, samtidigt med at Ann får sin tredje og største orgasme, hun ligger bagefter lidt og gisper efter vejret, jeg er kommet bare ved synet også kommet. Hun ligger og kæler med Seans pik og langsom rejser den sig igen, hun smiler og spørger, om han også gerne vil bolle hende, det skal hun ikke sige to gange, et sut på pikken og den er helt stiv og klar igen. Så da hun lægger sig op på fire, er han ikke sen, til at presse sin pik ind i hendes nu sperm fyldte fisse, Jack ser lidt udslugt ud, men da han ser Sean i gang med at bolle Ann, rejser hans pik sig langsomt igen, og hun tar den ind i munden vokser den til fuld størrelse, hun bliver nu kneppet i både mund og fisse og drengene arbejder virkelig på sagen, hvor mange orgasmer hun får er svært at tælle, hun sutter løs pik Jacks pik og Sean knepper hende vildt, denne gang holder de længere. Både Sean og Jack kommer samtidigt og sender sperm dybt op i hendes fisse og i hendes mund, igen sluger hun, Ann kommer igen ud over orgasmekanten og hun skriger sin orgasme ud. Jeg er også spillet pik og er kommet igen, det har været en oplevelse udover det sædvanlige. Ann siger nu at hun er helt færdig, og gerne vil hjem til vores hotel for at slappe af. Vi siger farvel til Sean og Jack, og de siger tak for en dejlig eftermiddag og en god oplæring.
Ann og jeg går nu hjem, dvs. Ann humper en del, jeg tror hun er øm i fissen, hun kunne i hvert fald ikke tage trusser på, fordi hendes fisse er øm. Vi har ikke gået ret langt før hun siger at spermen løber ned ad hendes lår, det griner vi af og skynder os hjem. Da vi kommer hjem til hotellet falder Ann hurtigt i søvn, imens sidder jeg og tænker over dagens forløb, det har været en helt igennem skøn og ophidsende oplevelse, som jeg godt vil gentage dog, kunne jeg måske godt tænke mig at deltage lidt mere aktivt. Da Ann vågner sidder vi og taller dagen igennem og Ann siger hun har dårlig samvittighed overfor mig, men jeg siger at jeg jo har opfordret hende til at udstille sig og at jeg længe har fantaseret om at se hende med en andenfor. Jeg siger også at for første gang er jeg kommet uden fysisk stimulering, hun kigger nu på mig og kan se at min pik er stiv bare ved tanken, så siger hun mm måske en anden gang, for det er noget af det bedste sex hun nogensinde har fået.
Om aftenen går vi ikke så langt  for at få noget at spise da Ann stadig er øm. Næste dag slapper vi af ved poolen Ann i ganske almindelig bikini, men om aftenen går vi igen en tur i byen efter aftensmad, der møder vi vores venner, de siger tak for i går og siger at de skal ind til Patong Beach for at feste, og de skal snart videre til Australien. Ann giver dem et stort kys og ønsker dem god fornøjelse. Vi giver dem vores telefon nr. og siger de kan kontakte os hvis de kommer til København.

Efter den dag ryger alle bh’erne i kufferten og det samme gør de almindelige trusser. Efter et par dage (Ann var stadig øm) dyrker vi sex minimum en gang om dagen. Ann har almindelig bikini på når vi er ved poolen på hotellet, men ved stranden er det g-strengs bikinien hver gang og vi er tit ved stranden.

Vi bliver enige om at når vi kommer hjem skal vi finde nye veje i vores sexliv.

porno med danske piger