148 cm høj sex appel

SPAR MANGE PENGE

Hans store sorte pik sprang lige ud mod mig. Den var meget større end hvad jeg var vant til, den var mindst en halv gang længere og meget tykkere, end Nicolais lille pik…

Nicolai og jeg (Victoria) er en kaukasisk par, der har været gift i tre år. Vi har altid haft et godt ægteskab, og vi har to små børn, som vi elsker overalt på jorden. Men da jeg så min 30 års fødselsdag i horisonten Jeg begyndte at føle, at det var tid til at foretage ændringer, for at tage kontrol over mit liv og gøre mine egne ting til en forandring.

Jeg har et deltidsjob som advokat sekretær og jeg nyder mit arbejde. Jeg har tænkt at tage nogle ekstra eksamener så jeg kan arbejd på fuld tid. Ja, det kan jeg gøre det, men der er andre ting i livet ud over familie og arbejde. Med mine 148 cm har jeg altid haft en attraktive sex appel på mænd, jeg er slank med pæne kurver uden at mine bryster er for store. Jeg har langt brunt hår og brune sexede øjne. Jeg klæder mig omhyggeligt, og elsker at vise min slanke talje og mine kurver. Jeg ved jeg ikke ser 30 år ud, men det har jeg kun gjort til min fordel.

Efter at være gift med min mand i 5 år, der har ikke er nogen brand mellem os på det sidste. Men vi har haft vores sex tider, som har været varmt og trøstende. Jeg begyndte at se på yngre mænd og spekulerer på, hvordan jeg kunne gnide min lille krop imod deres. Nicolai og jeg er regelmæssige kirkegængere, og vi føler, at det er vigtigt at involvere vores børn, så de kan lære de rigtige værdier. De mennesker, vi møder i vores kirke er generelt ikke så spændende. Så da jeg så et nyt medlem af menigheden, ville jeg se om jeg kunne tænde ham. Og måske se om han kunne give mig det sex som jeg manglede, for mit sex behov er ret stort. Han var en høj slank sort mand, og hed Corey, og han havde et indtagende smil og var altid venlig som havde tid til alle. Han var omkring 189cm høj og havde en atletisk krop og formentlig omkring 23 år gammel. Jeg begyndte at tænke meget på ham, især når jeg skulle sove om natten. Jeg fandt ud af, at han for nylig var flyttet til min by fra Canada, og han boede alene i en etværelses lejlighed. han arbejdede som assistent administration for et lokalt selskab.

Jeg tog fat om Nicolais pik med min hånd, når vi gik i seng om aften, og strøg op ad ned på den. Han var ikke vant til denne opførsel fra min side, men jeg følte noget rørte sig i mig, så jeg arbejdede på en plan. Jeg ville ikke gøre det hver nat, så han fik mere opmærksomhed end normalt. Det meste af tiden ville jeg nægte at have sex med ham. Hver gang hans lille pik blev stiv, sagde jeg var for træt til at kneppe og havde brug min skønhedssøvn. Han blev lettere frustreret hver gang, men han blev mere opmærksom på mig i løbet af dagen, så når han ikke kunne holde fingrene fra mig, lod jeg ham at kneppe mig, det var meget bedre, end det havde været før. Så den måde vores sexliv var på, var ikke helt normalt men vi elskede hinanden meget højt. Han kunne godt lide den måde jeg var på uden at være jaloux.

Efter et par uger af dette begyndte jeg at tale med ham, imens jeg strøg hans pik og begyndte at introducere ham for emnet, hvordan jeg havde set min tiltrækkende på ung mand i løbet af dagen var. Jeg sagde ikke noget seksuelt til den unge mand, men han kommenteret hele tiden min figur, bryster, bagdel og hvordan han gerne ville kneppe mig. Men jeg var ikke interesseret i ham. Jeg var mere interesseret i Corey, for at tiltrække hans opmærksomhed uden at være for indlysende når andre så det. Det lykkedes mig at gnide mine bryster i mod ham, når vi begge stod ved alterbordet der stod op af kirkevæggen. Jeg sørgede for hele tiden at finde rigtige form for tøj, med en tætsiddende top, der viste et absolut antydning af min kavalergang. Jeg var diskret, lige nok til at få ham interesseret i mig uden at det er indlysende, hvad jeg gjorde.

Jeg planlagde således, at vi begge var til et udvalg sammen på en onsdag aften. Jeg var blevet gruppe formanden for menigheden, og havde klædt mig smart og nedtone sexet til møderne, jeg bemærkede at Corey kiggede ofte på mig – så hvad, jeg så søde ud. Efter at jeg havde arbejdet på min plan i et par måneder. Så en aften vi lå i sengen, imens jeg gned min mands lille hårde pik jeg sagde, "Du ved, elskede, jeg har undret sig over hvordan det ville være som at have en ekstra elsker. Jeg vil aldrig ønsker at ændre det vores kærlighed i mellem os. Men jeg spekulerer på, hvordan det ville være som at blive værdsat som kvinde af andre og ikke kun dig, som en mor eller hustru. Nicolai sagde ikke noget, og heller ikke denne nat ønskede at ha sex med ham.

Den følgende nat, da jeg gned hans dunkende pik sagde jeg, "Du ved, hvad jeg sagde om at have en elsker? Nå, men jeg tror, at jeg gerne vil have en mand som en ven til at tage mig ud af min ensformige eksistens fra tid til anden. Intet dramatisk, bare en elsker. ”Igen, Nicolai var tavs, men denne gang lod jeg ham kneppe mig, og jeg var altid sød imod ham, og han fik en rigtig god orgasme og kom i mig. Næste gang jeg så Corey ved kirken, fik jeg kunne få en snak med ham, jeg styrede samtalen rundt til mit eget liv. Jeg fortalte ham, hvordan jeg var kørt var kørt lidt fast, og havde brug for en til at tage mig og give mig pik som jeg aldrig havde fået før. Jeg havde allerede fundet ud af, at Corey ikke havde en kæreste i Canada mere.

Med et henkastet forslag, på en legende måde, at han kunne tage mig ud en aften for at "give mig en pause". Han var ikke sikker på, om jeg mente det for sjov, men denne måde han kikkede på mig, smilede til mig var helt sikkert nysgerrig.
Et par dage senere, da vi alle var til kirke møde. Fortalte jeg Nicolai at Corey, ville tage mig ud på følgende lørdag aften. Nicolai sagde gøre du det og blive så sent ude som du vil. Så Nicolai gik over til Corey og snakkede med ham i den anden side af lokalet. Så jeg vidste at Nicolai ville følge mine anvisninger som Corey og jeg havde snakket om. Nicolai kommenteret aldrig mine handlinger. Jeg følte at han nød den nye mig, og at han var imponeret og ophidset af min nye uafhængige ånd. Jeg snakkede med Corey inden aftenen var forbi, og aftalt at mødes med ham på en restaurant i byen.

Lørdag aften jeg forberedt mig grundigt. Jeg havde taget en stram sort sweater og en shortish nederdel, sorte strømpebukser en elegant jakke og nogle meget sexede 5cm høje hæle på. Jeg syntes, jeg så ret godt ud. Vi mødtes og spiste middag. Under middagen talte vi om alt og flirtede en masse. Corey spurgte mig, hvad min mand syntes om vores aften, og jeg fortalte ham, at han var meget glad for, at Corey ville underholdende mig. Vi flirtede med vores øjne og lo og smilede. Vores fingre havde fundet hinanden, som vi klemte over bordet.

Da måltidet var forbi, og vi var ved at forlade restauranten, var Corey lidt tøvende. Han vidste ikke, hvad der skulle ske. Jeg tror, han ville bede mig om at tage mig hjem i en taxa og siger godnat til ham. Men jeg havde andre planer.
Vil du tage mig til dit sted for en kop kaffe?" Spurgte jeg. "Jeg vil ikke have noget imod, svarede han. Jeg er ligeglad med du har tøj hængende på dine stole, og heller hvis du ikke har støvet af for nylig, så længe du har nogle kaffe og kan få mig til at føle mig velkomnen. Luften mellem os var fuld af elektricitet, vi kunne ikke tage øjnene fra hinanden. Vi puttede os tæt ind til hinanden i taxaen men sagde ingenting hele vejen.

SEX I DAG?

Da vi kom ind i Corey’s lejlighed, spurgte han mig, hvad jeg ønskede at drikke. Jeg sagde, jeg ville gerne have en whisky og satte i sofaen. Han satte noget blød musik på og bragte whiskyen og noget chokolade på en tallerken hen til mig på bordet. Han smilede og spurgte, om jeg gerne vil smage. Vi stirrede hinanden ind i øjnene, og jeg sagde "ja" i en meget tankevækkende og seriøs måde, således at han vidste, at jeg sagde "ja" til en masse mere end chokolade. Han brækkede et stykke af med nødder og tilbød det til min mund. Jeg tog det mellem mine læber og tog hans fingerspidser ind i min mund så og kunne lide dem. Så jeg kiggede på ham, som om jeg havde været en uartig pige, som kunne lide at blive straffet.
Han smilede til mig og sagde: "Du er sød". Og så kyssede han mig. Spidsen af hans tunge fandt spidsen af min tunge, de rørte hinanden meget kort før de var helt inde i munden. For nu udforskede vores tunger sig i lang tid. Jeg sad meget tæt ind til ham, mine næsebor blev fyldt af hans vidunderlige duft. Vi sagde ingenting i et stykke tid, men holdt og aede hinandens hænderne.

Så kiggede han lige ind i mine øjne. Han strøg min kind og sagde: "Du ser sexede og lækker ud." Så hans hånd strøg sig op af min mave mod mit bryst. "Kom med mig," sagde han og rejste sig op. Han førte mig ind til soveværelset, og vi kyssede med det samme da vi kom ind. Jeg fjernede min sweater og vi kyssede lidt mere, før jeg fjernede min bh. Mine brystvorter stod op stort og hårdt. Corey tog hver mellem hans pege-og tommelfinger og gav den et lille klem, som jeg smilede længselsfuldt ind i hans øjne. Nød så hans kærtegn, hans øjne og hænder. Jeg havde ikke travlt, og ønskede hans opmærksomhed for at det skulle fortsætte foreviget.
Jeg knælede ned foran ham og lynede hans lynlås ned, og tog hans boxershorts af. Hans store sorte pik sprang lige ud mod mig. Den var meget større end hvad jeg var vant til, den var mindst to tomme og en halv gang længere og meget tykkere. End Nicolais lille pik.

Det var et dejlig stort pæreformet pikhoved og årer der omkransede pikken, der gjorde den så rå og mere indbydende ud på samme tid mens den sorte hud skinnede. Jeg var helt betaget ved synet af det for et øjeblik, så jeg tog hovedet ind i min mund, kørte min tunge kærligt langs kanten af skaftet. Den bankede på min tunge som en vældig venlig monster, og jeg længtes efter at tæmme den og gøre den til min. Jeg trak den ud af munden og løb mine læber langs skaftet. Det så ud til at fortsætte for evigt. Med min højre hånd fandt jeg hans kugler, dejlige og bløde som jeg klemte dem let imellem mine fingre. Jeg tog hver en i min mund og sugede den igen. Da jeg vendte tilbage til hans dejlige store pikhoved var der en stor klat for præ-sperm glinsende der. Jeg slikkede det taknemligt og den velsmagende salthed af med min tunge.

Jeg var nu desperat og ville have ham inde i mig, så jeg lå på tigge med mine benene udover senge ende, spredt langt fra hinanden for ham at komme ind. Han var helt sammensat som en stærk sort gud, viser ingen følelser kun intens koncentration. Han lagde sig ind mellem mine spredte ben og hans store pikhoved gled nemt ind i mellem mine våde fisse læber. Det var så dejligt at føle den gled ind. Han kørte langsomt frem og tilbage, hver gang kørte han lidt dybere. Det tog flere minutter, før han helt var inde i mig, helt inde i mit underliv. Jeg kunne næsten se hvor langt oppe han var oppe i mig på min mave. Jeg var helt fokuseret på hans rytme og følte, som om vores kroppe var blevet en. Så jeg følte min orgasme byggede sig op inde i mig.

Den voksede og voksede, indtil hele min krop vred, min fisse kontraherede og rystede, og jeg gav et skrig, der kunne høres over på den anden side af gaden. Han trak sig ud og vippede den skinnede pik op og ned. Jeg var pustende og forsøger at få min vejrtrækning igen. Vi kiggede dybt ind i hinandens øjne og lo. Vi kyssede og han vendte mig rundt, så jeg lå på knæ på alle fire på sengen med toppen af mit hoved mod hovedgærde. Hans storslåede, stiv hårde pik trængte ind i mig igen, denne gang bagfra, og han begyndte at kneppe mig i hunde stilling. Jeg følte mig så fantastisk, så fuld og elsket og så meget en kvinde. Han nåede rundt under mig, og klemte mine brystvorter hårdt, først en dernæst den anden, og han kneppede mig sådan en halv time.

Med forskellig vinkel og hastighed med hans sorte monster som han pumpede ind og ud af mig, mens han holdt om mig, på et tidspunkt da jeg var lige på kanten af min anden orgasme vendte jeg mig rundt, så vi kunne kysse på fransk. Endnu en gang kunne jeg mærke en orgasme stigende inde i mig og som jeg åndede sværere kunne jeg mærke hans orgasme steg også. Vi begge kom på samme tid og kastede os rundt ukontrolleret mod hinanden, da hans pik sprøjtede hvad der føltes som en fyldt ballon med varm klæbrig sperm ind i min livmoderhals. Jeg havde aldrig følt så godt. Med den lovning at min mand ikke måtte kneppe mig, hver gang havde lyst.
Jeg gik hjem tidligt næste morgen, fuldstændig ændret og gennemkneppet, lavede jeg morgenmad til mine børn. Jeg vågnede min mand og bemærkede en lille bunke kleenex ved siden af sengen. Han må have nydt et par fem finger øvelser, tænkte jeg med et skævt smil. Denne morgen gik vi til kirke som sædvanlig, og som sædvanlig var Corey der og hans sædvanlige optimistiske, solrige selv. Vores adfærd overfor hinanden kunne de andre ikke læse, men det kunne vi.

Samme aften efter jeg kom hjem om morgen, jeg havde en snak med min mand. Jeg kommer til at tilbringe lørdag aften og nat med Corey fra nu af, sagde jeg. Jeg finder hans selskab meget afslappende, og det gør mig godt at komme væk fra ting for en stund. Jeg nød at have sex med ham, han var så god. Han er ret sød. Jeg lovede ham, at jeg ikke ville lade dig kneppe mig mere end én gang om måneden fra nu af, så han kunne føle, at jeg var Coreys kæreste. Selv om jeg var udlånt fra dig min mand. Og jeg vil have du skal bruge et kondom fra nu af. Den nat Nicolai kneppede mig, men det var lidt af en akkord, for at være ærlig, og ikke noget med erfaringerne fra den foregående aften. Jeg tilbragte hver lørdag aften og nat med Corey de næste par uger. Han kom inde i mig igen og igen, og jeg følte mig så tæt på ham, vi kneppede som vilde kaniner og i alle stillinger. Jeg havde fået sat en spiral op, så vi ikke havde brug for et kondom. Jeg var glad for at være hans kone, og han var også meget tilfredse med arrangementet.

Nicolai behandlet mig med en meget mere respekt og omtanke, end han havde gjort. Jeg følte mig speciel og værdsat og ikke længere en del af møblerne. Jeg var gladere og mere selvsikker og følte mig bedre om mig selv.
En lørdag aften vi sad i en restaurant, hvor en meget smuk ung mand kom over til at tale med Corey. Tyler var en af Corey’s gamle. Corey præsenterede os. Han var også midt i tyverne og ganske sød. Han var meget høflig og var god til at holde en samtale igang. De talte om kirke og Corey forklarede, at Tyler boede i en anden del af byen og deltog i en anden kirke.
Efter at han var gået fortalte jeg Corey, hvilken godt indtryk Tyler havde gjort på mig.

Den følgende lørdag spurgte jeg Corey, hvordan Tyler havde det. Corey fortalte mig, at han havde sagt nogle meget positive bemærkninger om mig, hvor smuk jeg var. "Oh god," sagde jeg. "Hør Corey, næste lørdag vil jeg gerne Tyler at komme sammen med os."
"Selvfølgelig, vil jeg bede ham om at slutte os til middag," sagde han.
"Åh, jeg ikke bare til middag," sagde jeg. "Jeg vil gerne have en trekant, jeg vil have sex med jer begge på samme tid."
Corey kiggede lidt overrasket og morede sig. Det tror jeg han er med på, svarede han smilende tilbage. Det er jeg glad for at høre, for jeg vil føle mig som en hel kvinde. Når så 2 virile mænd som jer gennemknepper mig. Den næste lørdag mødtes vi og spiste middag sammen.

Efter middagen gik vi tilbage til Corey’s lejlighed, jeg sad i sofaen med de to vidunderlige neger på hver side af mig. Jeg havde flirtet med dem begge hele aftenen og gned min krop mod hver af dem, når jeg kunne uden at være for indlysende, især Tyler. Det var tydeligt, at vi var meget tiltrukne af hinanden, og han kunne ikke tage øjnene fra mig. Corey havde ikke noget i mod at dele mig, og jeg følte virkelig, at han tændte på kemien mellem Tyler og mig. Jeg startede med at kysse Corey, så jeg skiftede til Tyler og Corey strøg mine lår med hans store sorte hånd. De begyndte at køre hænderne over mine bryster, Corey på min højre og Tyler på min venstre. Da mine brystvorter blev hårdere og hårdere, Tyler klemt hver en af dem med den helt rigtige mængde af fasthed. Jeg følte, at han og jeg var meget i harmoni med hinanden.
Jeg klædte mig af foran dem i stuen, imens de så på. Jeg fortalte dem de skulle tage alt deres tøj af, så jeg var i stand til at sammenligne deres to dejlige pikke. Tyler’s var ikke så tyk som Corey’s, men den var en lidt længere og ikke så kroget med store årer, men glattere. Tyler var iført en kasket med top til bagsiden. Jeg bad ham om at smide den fordi jeg følte, at det gav ham en sød og respektfuld look. Jeg tog en pik i hver hånd og førte de to drenge ind i soveværelset. Jeg sad på kanten af sengen og Tyler knælede mellem mine ben. Corey sad ved siden af mig, og vi begyndte at kysse.

Tyler klemt sammen mine fisse læber og gned op og ned. Hvorefter han lod sin mund komme tættere på mine læber så han kunne slikke mine fisselæber. Tyler begyndte at kyssede og slikkede på læber. Tyler gled hans tunge mellem min kusse læber op og ned og med forsigtigt spor af hans slikning. Han arbejdede sig op mod min klitoris og fandt den på én gang, hvor han arbejder med et rytme med spidsen af hans tungen. For han gjorde det godt, hans gned en finger på klitten den anden førte han ind, indtil han fandt mit G-spot, som han stimuleres med en cirkulær bevægelse. Jeg kom i en langsom stønnen af hans kunnen med tungen og fingeren.

Jeg lagde mig på siden på sengen med Corey bag mig. Han gled let min fisse, jeg var så våd og godt smurt. Corey’s store negerpik gled nemt op i mig, som han hurtigt begyndte at kneppe dybt. Tyler kravlede op i den anden ende, tog jeg hans dejlige pik i min mund. Corey kneppede mig dybere og dybere, imens jeg arbejdede min tunge rundt i underkanten af Tyler’s pikhoved og derefter over spidsen. Jeg sugede den ind og slikkede hurtigt op og ned Tyler’s pik, imens Corey’s pik pumpede løs på min fisse. Jeg var i himlen.
Så var der et af de magiske øjeblikke, som bare sker engang imellem. Tyler trak sin pik ud af min mund og kiggede ind i mine øjne med en sådan intensitet, at jeg troede, han kunne se centrum af min sjæl. Så han bøjede sig ned og kyssede mig på munden med stor ømhed. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har følt mig så tæt til nogen i mit liv.
Jeg skubbede Corey ud af min fisse og fortalte, at det var Tyler’s tur derinde. Mine safter sejlede nedover hver millimeter af Corey’s pik og det mine lår også. Tyler overtog Corey’s plads og gled ind i mig. Corey klemte mit bryst, med et helt fast håndtryk imens kyssede mig. Tyler pumpede løs, med dybe og hårdere stød. Tyler stønnede jeg tror din luder kan klare os begge to. En i hvert hul. Ja det tror jeg også hun kan, stønnede Corey.

Lige nu var jeg ligeglad med om jeg blev totalt fyldt ud, af deres 2 store negerpikke i min sejlende fisse. Eller det var i en neger sandwich hvor jeg var fyldet i. Bare de ikke ville holde op med at kneppe mig. Hvad siger du Victoria? Er du klar til at blive helt fyldt ud i begge dine huller? Ja stønnede jeg, jeg vil ha jeres store negerpikke i alle mine huller. Tyler trak sin pik ud af min fisse, der var helt smurt ind i mine safter. I en hurtig vending var jeg over hans pik, som jeg grådig slikkede løs på for at få alle mine safter med. Imens var Corey i gang med at udvide det bagerste hul med fingrene. Min ringmuskel gav hurtigt efter så han ikke havde nogen problemer med at få 3 finger ind. Som han udvidede hullet langsomt med, da han mente hullet var stort nok satte han sit pæreform pikhoved. For hullet og uden besvær gled halvvejs ind.

I en langsom bevægelse begyndte han nu at kneppe mit hul. Jeg stønnede højlydt som jeg havde gjort så mange før, for det var en ny nydelse jeg blev udsat for. Jeg kikkede op og så dybt inde i Tyler’s øjne, der var ikke i tvivl om hvad jeg mente med de øjne som jeg sendte. Skal du ha pik i din lille fisse?? Jah! Jeg vil ha din pik i min lille fisse. Giv mig din store pik i fissen. I skal kneppe begge mine huller på samme tid, stønnede jeg højt. Corey tog om min lille krop og ventede os om, så han kunne sætte sig på kanten af sengen og falde bagover med mig. Stadigvæk med pikken i røven. Corey tog om min bryster som han krammede, hans fingere greb fat om mine følsomme vorter. Som han rullede og klemte. Tyler stod med sin stive pik og slog hårdt ned på min klit. Hvad vil du ha? Vil du ha min pik i fissen?? Ja mig din pik nu, jeg vil fyldes helt ud i begge huller. Nej jeg tror ikke du vil ha den, grinede han. Fortæl mig hvorfor jeg skulle stikke den fissen?? Hvorefter han slog igen hårdt ned på min klit. Jeg har en stor sexlyst som kun i kan udfylde, så stik din store negerpik op i mig. Tyler og jeg vidste godt han ikke holde sig fra min fisse nu, så han kørte sit pikhoved op og ned imellem klitten og indgangen til fissen.

Corey kørte langsomt ind og ud i røven, lige indtil han kunne mærke Tyler glide ind i fissen så stoppede han. Så han kunne glider længere ind i fissen. Jeg stønnede højt så man ikke var i tvivl om at jeg fik pik. Begge pikke fandt hurtigt en rytme, så når den ene var halvt ude var den anden helt inde. Vores 3 kroppe var smeltet sammen til en krop. Jeg kunne mærke, præcis hvor Tyler og Corey var på vej hen, min reagerede på deres rytme med min egen. Det var lidt ligesom at lave musik sammen. Vi kunne mærke hinandens orgasmer kommer fra et stykke ude, og vi flyttede i et fællesskab mod klimaksen. Når det føltes som en vulkan eksploderer.

Vi skreg af glæde og Corey holdt om mig med sine arme, mens jeg vred mig vildt oven på ham. Tyler’s pik var helt i bund så hans pikhoved var lige ud for min livmoderhals, som han sendte den ene ladning af sperm efter den anden. Som han fyldte min fisse med og fik mig til at føle mig fuldstændig. Corey kunne heller ikke holde sig tilbage mere og sendte sin sperm op i røven. Den orgasme jeg havde med Tyler en halv time før var tam i sammenligning med den jeg lige fik her. Da han kom dybt inde i mig. Og da Corey sendte også sin ladning af sted, blev det til den største klimaks af dem alle. Da jeg kom hjem, fortalte jeg Nicolai, at Corey ville ha mig til at kneppe en af hans venner, og fordi jeg nu var hans kæreste, havde jeg følt en forpligtelse til at overholde det. Jeg bemærkede, at bunken af Kleenex ved siden af hans side af sengen var en lidt større, efter jeg havde fortalt ham om vores trekant. Han er nem at behage, velsigne ham.

Jeg ønskede ikke at gøre dette til et fast forhold, jeg ville have at trekanter skulle være noget særligt for Corey og mig. Corey fortalte mig, at Tyler havde en kæreste, og havde planer om at gifte sig snart. Men jeg havde hans mobiltelefon nummer, og vi aftalte at datoen for en uregelmæssig trekant som en særlig oplevelse for os begge. Jeg har ikke fortalt Corey eller Nicolai om dette arrangement. Vi mødtes onsdag eftermiddag på et hotel ca. en gang om måneden og havde en fantastisk tid.
Jeg har tænkt på at tale med Nicolai om en anden idé, jeg har haft. Jeg er stadig ung nok til at få et barn, og jeg ville gerne have Tyler skulle gøre mig gravid. Måske jeg er blevet lidt forelsket i ham. Jeg ved ikke, men jeg tænker på ham ofte, især jeg tænker på hans vidunderlige pik, og hvordan den føles inde i mig.

porno med danske piger