Min frække kæreste

SPAR MANGE PENGE

Elsker når hun savler udover den. hun sutter mig længe, og jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at komme. Jeg river hende op og lægger hende på spisebordet…

Det er fredag aften i København. Jeg er på vej hjem fra arbejde og hjemme venter min smukke og frække nyindflyttede kæreste. Hun er jyde, har langt lyst hår, store fyldige bryster og verden lækreste runde numse. Jeg glæder mig til at komme hjem til hende og har taget blomster med fra mit job på strøget. Hun har lovet den helt store middag i aften!

SEX I DAG?

Jeg løber op af trapperne, og bliver mødt af stearinlys, højt musik.. et flot dækket bord.. men ingen kæreste. jeg går rundt i lejligheden og kigger efter hende. Hun er hverken at se eller høre nogen steder.. Indtil jeg hører hendes smukke stemme. Hun er i bad og synger med på musikken.. Døren står åben, så jeg ligger blomsterne fra mig, smider jakken, skjorten og bukserne, og stikker hovedet ind til hende. Hun ser mig først ikke, og danser lidt imens hun synger med på musikken. Hun er glad tænker jeg! imens jeg beundre hendes smukke fyldige numse, det lange våde hår og hendes smalle talje. Hun har rigtig timeglas figur, og så er hun ikke særlig høj. Pludselig vender hun sig om, smiler og siger ” Hej skat!! Er du allerede hjemme? Jeg tog mig lige et bad. Har glædet mig sådan til du kom hjem til mig. To sekunder, så kommer jeg ud”. Jeg er blevet liderlig af at stå og se på hendes flotte røv danse frem og tilbage, så jeg trækker mine bokseshorts stille af, går ind og tager fat om hende bagfra, kysser hende på halsen imens jeg presser mig helt op af hende. Vores badeværelse er meget småt, så vi kan ikke undgå at stå meget tæt sammen. Jeg lader mine hænder røre ved hendes store frække bryster.. mmm.. bare følelsen af dem tænder mig for vildt. Samtidigt kan jeg mærke min pik blive stiv op af hendes lækre røv.. kysser og bider hende mere i halsen, og jeg kan mærke på hendes vejrtrækning at hun også er tændt nu. niver stille i hendes brystvorter, og krammer og ælter hendes bryster.. Uh hvor hun nyder det!

Jeg arbejder i et stor-magasin hvor der arbejder mange kvinder. De har stramt tøj på, små nederdele, og en masse makeup. Jeg kan ikke undgå at fantasere lidt om dem engang imellem, men kunne aldrig finde på at røre dem. Tværtimod tænder de mig op af dagen og når jeg så kommer hjem til min kæreste, er jeg på mit højeste.

jeg har gramset løs på hende og kysset og bidt hende i halsen, tager hun fat om min pik. Sæber hele min krop ind, og spiller den af på mig. Hun nyder at se den vokse, og hun sætter sig på gulvet i kabinen og tager den i munden. Jeg elsker når hun sutter min pik. Hun er den bedste til det! Hun kan få den så langt ned.. og hun tager den helt ned i halsen nu.. mm hvor er det godt. jeg tager fat i hendes lange våde hår og hiver hendes hovede tilbage så hun er nødt til at kigge på mig; “mmm skat, hvor er du fræk..men jeg er så sulten! ” Hun fniser og siger noget om at jeg driller hende, – men hun ved jo heller ikke hvad jeg har af planer for resten af aftenen. Vi vasker hinandne, kysser lidenskabeligt, og får os tørret. Hun tager en flot kort kjole på, mørk men casual makeup og lader luften tørre hendes lange hår.
Hun er så smuk. Til middagen har hun lavet en lækker cuvette steg med min yndlingssauce. Hun spiser ikke selv sauce, så jeg sætter virkelig pris på når hun laver det til mig. Vi får rødvin til maden, og både hende og jeg er vilde med vin, så der ryger hurtigt to flasker, og snakken går.

Jeg aer mit ben op af hendes da vi er færdige med at spise og bare sidder og slupre vin, længere og længere op.. Jeg ved det pirrer hende og når hun har fået rødvni bliver hun ekstra liderlig. Jeg kan se hendes brystvorter bliver stive og hun får det bestemte look i hendes øjne som bare siger “pik”. Hun kommer over og sætter sig overskrævs på mig, kysser mig på halsen og holder rundt om min nakke. knapper min skjorte op og kysser mig på bryskassen. Hun flår nærmest min skjorte af mig, og sætter sig mellem mine ben. kysser og slikker min mave og kigger op på mig.. fuck hvor er hun fræk!
Hun løsner mine bukser, tager min pik ud. Den nærmest vælter i hovedet på hende. Hun tager om den og kører hånden op og ned af den, stadig har vi øjenkontakt. Så tager hun den i munden, og helvede går i mig. Jeg tager fat i hendes hår, rejser mig og mundknepper hende. først stille, men så mere brutalt. jeg ved hun kan lide det på den lidt hårde måde.. hun savler, og gagger på den. jeg elsker når hun savler udover den. hun sutter mig længe, og jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at komme.
Jeg river hende op og lægger hende på spisebordet, også benene. de er let spredte allerede, og jeg hiver den korte kjole op.. mm, hun har ingen trusser på.. kysser hende mens jeg tager et hårdt greb om hendes hals. “Har du nu igen ingen trusser på? din lille tøjte..” bevæger mig ned til hendes lækre fisse igen, lader en finger køre stille som en fjer op og ned af hendes skamlæber og strejfer hendes klitoris. hun gisper.. jeg ved det er hendes helt ømme sted. spreder hendes skamlæber lidt og begynder at slikke hende. hun smager dejligt ren, og samtidig kan jeg smage hendes liderlige safter. slikker og suger hendes klit imens hun vrider sig og begynder at stønne mere og mere. jeg stikker en finger op i hendes grotte og knepper hende ligeså stille. – hun er så stram i fissen.. slikker hende imens jeg fingerknepper hende, og må holde en fast hånd på hendes underliv da hun vrider sig som ind i helvede. lig så stille siger jeg til hende.. jeg river hende op og klasker hende i røven, siger hun skal gå ind i soveværelset.
Hun smider sig på sengen på alle 4 og kigger som en fræk lille liderlig tøjte på mig, må jeg få din pik nu? siger hun og smiler. jeg vender hende om så jeg får hendes røv og fisse lige i hovedet. hun har den frækkeste røv og hun ved det, så hun stritter med den. jeg giver hende et kæmpe klask i røven, inden jeg presser mit store lem op i hendes stramme mis.. ååh.. vi stønner, og jeg starter ud med at kneppe hende ligeså stille, men hurtigt bliver hun mere våd og jeg kører til. tæsker nærmest løs i hende bagfra, tager fat i hendes hår og river hendes hovede bagud imens jeg klapper hende bagi.. “Du er så fucking fræk.. fuck yeah” siger jeg og kan næsten ikke styre min lyst. Min kæreste er meget frigjort seksuelt og
ligger ikke skjul på hendes lyster.. jeg finder hendes dildo i natskuffen, presser den op i hende og knepper hende lidt med den.. hun stønner som en vild og skyder ryg. stille presser jeg en finger mod hende røvhul. hun sutter på min finger så den bliver fuld af savl og spyt og jeg presser fingeren op i røven af hende, kører den ud og ind mens jeg knepper hende med dildoen. hun siger stop.. hun er ikke så vant til analsex.. “ti stille, du stønner som en eller anden tøjte. du er jo helt vild med det!” stille tager jeg dildoen ud af hendes fisse og presser den op i hendes anale hul.. AV siger hun, klapper hende bagi og siger hun skal holde sin mund ellers skal jeg sørge for der ikke kommer en lyd ud af hende. finder en gagball og giver hende den på. jeg ved hun godt kan lide det, hun skal bare presses lidt!
Da dildoen er kørt ind og hun ikke brokker sig så meget mere, begynder jeg at kneppe hende i fissen, samtidig med jeg knepper hende i røven med dildoen. indimellem får hun nogen smæk bagi, og jeg har stadig fat i hendes hår.. hun savler med gagball’en i munden.. hun sprøjter ud af fissen, og skriger det hun kan imens. jeg nyder det og jeg nyder at bestemme over hende. at være en rigtig mand.. frække lile mis. hun skal tilfresstilles som hun aldrig har prøvet det før. tager pikken og didoen ud, vender hende rundt på ryggen. sætter mig oppe ved hendes hovede og tager gagballen af hende. hun sutter min pik igen, og hun er meget vild og kører den helt ned i hendes hals.. vi er på vores højeste nu. hurtigt kommer jeg ned og slikker og leger med hendes klitoris igen, inden jeg banker min pik op i hende, niber alt hvad jeg kan i hendes vorter, slår lidt til hendes brytster og holder en fast hånd om hendes hals.. ååh ååhå ååh, hun skriger og sprøjter!! jeg kan ikke holde den mere, hiver pikken ud af hende og spermer udover hendes bryster som har hoppet op og ned den sidste halve time.. hun sutter mig ren, og smiler med lidt sæd i mundvigen.. MIN frække kæreste.

porno med danske piger