Det tilfældige sidespring del.1

SPAR MANGE PENGE

Det gav et sug i min mave, da jeg med fuldt nærzoom filmede pikken der trængte op i hendes kusse. Jeg havde en underlig følelse, både liderlig, svigtet, nysgerrig og pirret…

Taxaen stoppede, jeg betalte og forlod den for at gå op til vores villa. Vores, det vil sige min kone Susanne på 36 og mig selv Johan på 41. Børn havde vi ingen af – ikke fordi vi ikke ville, men vi måtte bare konstatere, at der ikke var sket noget. Sexlysten var der stadig, men var dog faldet lidt i omfang, og vi kneppede ikke lige så tit, som vi gjorde, da vi startede med at komme sammen for 12 år siden.

Vi er begge veluddannede og jeg har mit eget firma, som tit bringer mig ud og holde foredrag samt hjælpe erhvervsledere med ar forbedre deres virksomheder. Det var efter sådan en tur jeg nu var på vej hjem.

Solen skinnede og jeg glædede sig til at smide det formelle jakkesæt til fordel for noget mere afslappende, sætte sig ud i vores have og nyde et gals kold hvidvin sammen med Susanne og måske deres midlertidige logerende Mark. Mark var en studerende, fra USA, som vi gennem en fælles bekendt havde givet husly til, mens han studerede i Danmark.

Seminaret var forløbet rigtig godt, og det havde for en gang skyld været muligt at afslutte i god tid, hvilket nu betød at jeg var kommet hjem næste tre timer før jeg havde forventet. Jeg fik åbnet hoveddøren til villaen, og gik op på første sal til vores soveværelse for at skifte tøj.

Vinduerne var åbne, og en let brise strømmede ind i værelset.

Jeg undlod at råbe ned i haven, hvor jeg forventede at Susanne var, men håbede at jeg kunne overraske hende glædeligt ved, for en gang skyld, at være kommet tidlig hjem. Jeg fik smidt jakken og kiggede ned i haven, hvor Susanne ganske rigtigt lå og solede sig iført bikini trusser og bikinitop. Hun så lækker ud som hun lå der på maven med let spredte ben og bikinitrusserne som kun dækkede en del af hendes velformede numse.

Mark vores logerede lå et lille stykke derfra, og man kunne se at han havde haft gang i læseriet, da der lå indtil flere bøger spredt rundt om ham. Lige nu var der på ingen måde gang i læseriet, da han temmelig sikkert lå og sov. Jeg tænkte kort, at jeg håbede de havde fået noget solcreme på, da solen virkede varm og brændende, og Mark var på samme måde som Susanne kun iført badeshorts som tillod solbadning.

Det så fredeligt og rart ud, og jeg fortsatte med at tage mit snærende forretningstøj af.

Susanne rørte på sig, og jeg så hvorledes hun dovent satte sig op og strakte sig, mens hun lod hænderne glide ned over hendes svedige krop, og gav brysterne lukket inde i bikinitoppen et lille klem. Hun smilede et underfundigt skælmsk smil, og på en nærmest lydløs og snigende måde så jeg hvorledes hun rejste sig op og gik over mod den lille swimmingpool.

Jeg havde efterhånden fået det meste af mit tøj af og havde netop fundet et par shorts som jeg ville have på, da jeg ud af vinduet så Susanne række en hånd ned i poolens vand. I hånden var et lille bæger, og da hun samtidig med dette kiggede over mod Mark, trak jeg på smilebåndet ved tanken om at hun ville give ham en lille uventet skyller.

Dette var helt klart noget der skulle foreviges og da vores bærbare computer stod på et lille bord sammen med det digitale kamera, hvor jeg et par dage i forvejen havde været ved at overføre filmene fra vores sidste ferietur, greb jeg det opladte kamera, tændte det, og fik mig placeret lidt skjult men med et fuldt udsyn over den scene som jeg forventede ville udspille sig om et kort øjeblik.

Gennem filmkameraet fik jeg zoomet ind på Susanne, der nu som en panter på jagt listede sig over mod Mark med bægeret i hånden klar til et overraskende kast mod Mark. Jeg zoomede lidt ud da hun nu var så tæt på Mark, at det kun kunne være et spørgsmål om tid før hun kastede vandet. Jeg grinte indvendig, og tænkte på hvordan mon Mark ville reagere.

Vandet ramte Marks lænd lige over badeshortsene, og med et ryk kastede han sig til siden inden han kort efter kom op og stå. Hans øjne smilede og hans mund trak sig skævt til siden og indikerede at han tænkte på hævn. Han kiggede sig omkring, og ud af øjenkrogen fik han øje på en lille spand som vi brugte til at sprede regnvandet fra regnvandstønden ud i haven.

Han løb hurtigt over mod spanden, men Susanne igen løb hen til poolen for at fylde det lille bæger. Super tænkte jeg. En lille vandkamp i den varme sol, og jeg overvejede kort om jeg skulle stoppe filmeriet, tage underbukserne af og shortsne på, men undlod at gøre andet end at filme vandkampen i haven.

Susanne og Mark nærmede sig hinanden med hver deres vandbeholder, om end at Marks nok ville gøre Susanne meget mere våd end Susannes lille bæger ville gøre med Mark. Netop som Mark skulle til at kaste vandet i spanden på Susanne slyngede hun den begrænsede mængde vand som bægeret rummede lige i ansigtet på ham, hvilket betød at han skiftede sigte med spanden og kastede hele indholdet forbi Susanne.

Hun grinede højlydt, og skyndte sig over mod poolen for igen at fylde bægeret. Det sammen gjorde Mark, hvilket betød at de nu lå på knæ tæt ved siden af hinanden for at fylde deres beholdere. Mark rejste sig op lidt før Susanne, og med et stort smil lagde han an til at kaste det på ham. Susanne satte bægeret fra sig og kravlede let grinende og bedende hen mod ham, mens Mark stadig sod med den fyldte spand klar til at tømme indholdet ud over hende.

Igen snød Susanne ham. Da hun næsten rørte hans fødder mens hun igen og igen sagde ”please, please, please” samtidig med at hun kiggede bedende på ham, stoppede hun med et, rakte hænderne op mod hans hofter, greb fat i kanten på shortsene og hev dem ned på hans ankler.

Mark mistede korvarigt balancen og forfejlede igen hans kast, og for at gøre nederlaget endnu større greb Susanne sit lille bæger og kastede på hans nu nøgne krop med shortsene om haserne. Et stort slapt lem hang ned mellem benene.

SEX I DAG?

Marks bandende grinende og sparkede shortsne af mens han igen fyldte spanden med vandet fra poolen. Susanne var løbet lidt væk og stod nu grinende og kiggede på den nøgne Mark der kom mod hende med den fyldte spand. Igen prøvede hun at undvige, men denne gang var Mark forberedt og han kastede med stor sikkerhed vandet mod Susanne og ramte hende på maven så det sprøjtede ud til alle sider og op i hendes ansigt.

De løb nu begge hen til poolen, Mark med spanden og Susanne med bægeret som hun igen havde samlet op, hvilket naturligvis også gjorde at hun kom sekunder senere hen til poolen for at fylde bægeret, og mens hun lå med hånden neden i vandet stod Mark igen med den fyldte spand og kastede det uden at vente ud over Susanne så håret og kroppen blev plaskvåd.

”Nåh….” Susannes grinende hævnudbrud stod malet i hendes ansigt, og da Mark havde smidt spanden, mens han tak sig lidt væk fra hende, smed hun bægeret og greb i stedet spanden som hun nu forsøgte at fylde i poolen.

I et nu var Mark hende ved hende, og i stedet for at skubbe hende i poolen, som jeg havde forventet, greb hans hænder i stedet fat i bikinitoppens ene sløjfe samt bikinitrussernes samme på hendes ene hofte, og med et snuptag løsnede han stropperne. Susanne slap spanden i ren overraskelse og tog hånden ned til den nu åbnede sløjfe ved hoften, dog kun med det resultat at Mark, som stadig stod tæt på hende greb fat i sløjfen på den anden side af bikinitrusserne og løsnede den med et snuptag.

Først nu gik det op for mig hvad der var ved at ske, og mens jeg filmede på livet løs, tænkte jeg, at det var nu jeg skulle give mig til kende. Jeg gjorde det ikke.

Susanne rejste sig nu med den fyldte spand, og da begge sløjfer som holdt bikinitrusserne oppe var løsnet fladt trusserne lige så nydeligt ned til jorden og afslørede hendes tynde stribe hår over hendes ellers glatbarberede kusse. Bikinitoppen hang løst om halsen på hende og hendes store fyldige bryster, der ikke længere blev holdt på plads, vuggede lystigt fra side til side mens hun gik over mod Mark med den fyldte spand.

”Not over the books, not over the books…” nærmest smålo Mark, mens han gik baglæns mod tæppet som han havde ligget på for lidt siden. Susanne tøvede, og i stedet for at få kastet vandet på Mark, var det ham der greb spanden i hendes hænder og fik hældt det over hende.

Drivvåd gik hun nu mod Mark, der igen gik baglæns, og ved et uheld gled i en af bøgerne så han landede på ryggen på tæppet. Susanne kastede sig over ham, og til trods for hans store fysiske overmagt, lod han hende overmande sig, så hun nu sad på hans mave mens hendes hænder havde grebet fat om hans håndled.

Nu, tænkte jeg, nu! Situationen kunne stadig redes, der var intet sket. Det eneste der var specielt var den intime position de nu var havnet i. Igen forblev jeg tavs, og med kameraet zoomede jeg nu ind på Marks pik som lå halvslap bag Susannes bare baller. Pikken, som jeg ikke havde skænket en tanke før på denne måde, voksede langsomt men sikkert fra slap til dunkende fyldt tilstand. Jeg fik filmet hele rejsningen, og kunne mærke, at en spirende kæmpende liderlighed ramte min krop, og min egen pik begyndte at røre på sig.

Mark spændte kroppen og fik Susanne til at hoppe op fra hans mave, uden at hun på nogen måder faldt af, men tværtimod fik bevæget sig lidt frem og tilbage. Igennem kameraet så jeg tydeligt hvorledes hendes baller igen og igen ramte hans pik. Igen fik han hende til at hoppe lidt op fra kroppen, mens han behændig fik trukket i position, således at hendes skød nu ikke kunne undgå at mærke hans rejste lem.

De lå stille.

Ganske svagt begyndte Susanne at glide frem og tilbage over hans rejste lem, som jeg ikke længere kunne se, men helt sikkert viste blev maseret ved hendes berøring. Susanne gled lidt frem og afslørede igen hans fyldte pik. Hun løftede hofterne let, og greb med den ene hånd ned og greb hans lem som hun nu førte mod hendes ventede kusse.

Det gav et sug i min mave, da jeg med fuldt nærzoom filmede pikken der trængte op i hendes kusse. Jeg havde en underlig følelse, både liderlig, svigtet, nysgerrig og pirret på en og samme tid, dog uden at opfatte det som en bevidst handling fra Mark og Susanne. Ville jeg ikke selv kunne have været havnet i samme situation? Ville jeg ikke have kaste mig ud i hed elskov? Jo, jeg ville, og med denne blandede følelse filmede jeg videre.

Pikken gled glinsende ind og ud af hendes kusse, og Susanne holdt ikke længere fat i Marks håndled, hvilket sås tydeligt, da Marks hænder skiftevis kærtegnede hendes baller, ryg og fyldige bryster. Og da Susanne satte sig let op og greb ned mod hans hofter, så pikken trængte op i hendes og blev holdt fast som i en skruestik, greb hans hænder om hendes bryster som Mark igen og igen krævende æltede mens Susannes hoved slog let bagud med en tydelig angivelse af at hun nød det.

Mark fik taget bikini toppen af, og de var nu begge helt nøgne, og han trak hende nu ned mod sig, således at hans mund kunne fange hendes bryster, og inden længe slikkede, suttede og nappede han i hendes bryster og brystvorter, mens Susanne fastholdt hans hoved mod de pirrelige svulmende bryster, mens hun begærligt red hans stive pik.

Jeg ved ikke hvor længe det stod på, men da Susanne kom i en vældig orgasme var det ikke til at tage fejl af. Hun red i et vanvittigt tempo, og med et, smed hun hovedet bagud mens hun krampagtigt fastholdt hendes kusse mod hans pik. Indtil flere gang rystede hun mens orgasmen skyllede ind over hende.

Hvor Mark var henne i dette ridt var ikke til at sige, men jeg var sikker på, at hvis det havde været mig der var blevet redet med en sådan intensitet, var jeg kommet for længest. Jeg zoomede igen ind på hans pik der stadig var boret op i hendes kusse, og lagde nu mærke til at hans sperm blev presset ud af kussen og løb ned af hans pik. Hans orgasme var kommet under det voldsomme ridt.

Susanne forblev sidende oven på ham et stykke tid inden hun væltede om på siden så de nu lå ved siden af hinanden, nøgne, tilfredsstillede, glinsende og Susanne stadig med Marks sperm flydende ud af hendes kusse. Om der var fordi hun kunne mærke spermen eller fordi hun blot havde lyst til at mærke sin egen kusse ved jeg ikke, men med den ene hånd fangede hun noget af spermen som løb ned af hende og førte nu hånden op til munden og slikkede den endnu varme sperm af fingrene.

Hun lagde sig let på siden og kiggede ned af Marks slanke krop, mens hendes ene hånd kærtegnede hans bryst og nippede let til hans brystvorter. Hun kærtegnede hans hoved, mave og igen brystvorterne i et let fast mønster som hun gentog igen og igen. Mark lå med lukkede øjne og nød det. Hånden gled ned og greb om hans lem der stadig lå spændstigt hen over hans mave. Hun lod en finger glide rundt om nosserne og op langs undersiden af pikken, mens hun slikkede sig om munden.

Susanne satte sig op på knæ, og bukkede sig ind over Mark, og tog hans endnu stive lem i munden, og slikkede med stor iver spermen af som endnu piplede let ud af pikken samt ned af dens sider. Jeg zoomede ind og filmede på livet løs. Og efter noget, der føltes som en evighed, hvor Susanne ikke kun havde renset hans pik for enhver rest af sperm, men også havde kysset og slikket enhver del af hans krop, var det ikke nogen overraskelse da Mark skubbede hende væk og kravlede ind over hende så hans pik hvilede ud for hendes ansigt mens han selv gik i gang med at slikke hendes kusse.

Det var primært Marks behandling af Susanne jeg kunne filme, men det var også en forestilling for sig selv. Han slikkede, suttede og sugede med en voldsomhed hendes skamlæber og klitoris ind i munden, og tog lidt efter et par fingre til hjælp som gled op i hendes kusse. Den var velsmurt og efter lydende at dømme var det noget Susanne kunne lide. Mark stoppede fingerknepperiet, og da han kiggede på hånden, kunne han tydeligt se en del af hans egen sperm som han for kort tid siden havde afleveret i hende kusse. Han trak pikken ud af hendes mund og vendte sig i stedet rundt op lod hende slikke hans spermindsmurte hånd. Hun stoppede først da der ikke var en dråbe tilbage.

Det var tydeligt at Marks pik igen var klar til at kneppe Susanne, og for første gang fik jeg filmet den i hård og rejst tilstand. Den var faktisk utrolig stor, og jeg undrede mig kort over hvordan den havde kunnet være i Susannes kusse når hun sad op. Den måtte have været presset helt i bund.

Mark trak Susanne op og fik hende placeret på alle fire, og satte sig nu hen bag ved hende. Kameravinklen var mig igen gunstig, og da han tog fat om hendes hofter og førte pikken ind i hendes kusse fik jeg filmet det hele. Formodentlig fordi det dog ikke var lang tid siden han sidst var kommet, virkede det som en evighed mens han kneppede hende. De klaskende lyde fra deres knepperi blev fint fanget af den lille mikrofon som var i kameraet, og Susannes højere og højere støn tilsvarende. Pikken farende ind og ud i et hurtigere og hurtigere tempo, men ganske som før var det Susanne der først kom i en voldsom orgasme, hvor hun skød enden bagud mod hans pumpende pik og lagde sig med hænderne over hovedet og brysterne ned mod tæppet. Hun gav et stønnede lavt og liderligt, og jeg var glad for at der formodentlig ikke var nogen naboer der kunne se eller høre det ”lille” optrin.

Mark var ikke kommet endnu, og naturligvis varede det længe, meget længe følte jeg, mens jeg filmede den glinsende pik der med en fast rytme kneppede min kones kusse. Klaskelydende virkede høje, og det virkede nærmest som om lyden blev skruet op da tempoet blev øget. Hans hænder holdt godt fast om hendes hofter mens knepperiet fortsatte i nogle længere sejere træk. Det så ud som om han bevidst forsøgte at få pikken banket helt i bund, mens Susanne liderligt tog imod pikken i sin fulde længde. Igen øgede han tempoet, og det kunne kun være et spørgsmål om tid før han kom.

Mark faldt sammen over hendes ryg, med kroppen i spasmer huggede han pikken op i hende. Han tømte igen sin unge virile sperm op i hende mens pik og nosser klaskede mod Susanne. Endnu en gang var de blevet seksuelt forløst, og da de kort efter lå stille ved siden af hinanden mens solens stråler varmede dem, stillede jeg kameraet på bordet med retning mod mig, trak underbukserne af, greb min hammer stive og liderlige pik, og gave mig selv en udløsning som fik spermen til at sprøjte ud af pikken med en intensitet der nær havde fået mig til at sætte mig ned. Jeg slukkede kameraet, og følte mig underlig vel tilfredsstillet, og tænkte på om Susanne og jeg alligevel skulle være forældre, der var jo ikke nogen der kunne vide, at Mark var faderen……

Efter et lille stykke tid, hvor jeg havde konstateret at Mark og Susanne stadig lå roligt ved siden af hinanden, trak jeg mine badeshorts på, fandt min mobiltelefon og ringede til Susanne. Mobiltelefonen ringede i haven, og jeg så hvorledes de to for kort tid siden havde kneppet som besat, nu hurtigt fandt deres badetøj, og fik det på i en fart.

”Hej skat, vi er blevet noget før færdig, så jeg er hjemme lige om lidt. Hvordan er det gået?”. Susanne svarede at det havde været en god dag, og at hun kun havde været i haven, hvor hun havde solet sig sammen med Mark, som dog havde brugt det meste af tiden til at læse, men det havde da været hyggeligt…

Efter kort tid gik jeg gik ned til hoveddøren, åbnede den lydløst, smækkede den hårdt, råbte så højt jeg kunne ud mod haven ”Hej, så er jeg hjemme, jeg smutter lige op og skifter til noget mere behageligt og kommer så ud med et glas vin”.

Da jeg kom ud i haven med de tre glas vin, virkede det som om alt var helt normalt, og at den døsige sommervarme betingede en sløv men afslappet stemning. Deres ansigter afslørede intet, og jeg undlod at kommentere den store fugtige plet i Susannes trusser, som tydede på at Marks sperm for kort tid siden var blevet tømt i hendes kusse. Jeg smilede.

De næste par dage brugte jeg en del tid i soveværelset, for at ordne film fra den sidste ferie som jeg sagde, men klippede i stedet passende underlægningsmusik ind over de forskellige ”scener” og fjernede dårlige vinkler, for til sidst at brænde den redigerede film ud på en DVD.

Jeg havde en plan, som fyldte mere og mere i mit hoved……

porno med danske piger