Fluffer og Cleaner, femaleslave

SPAR MANGE PENGE

Vi gør hende til vores lille fluffer. Så kan hun sutte din pik stiv og se på at du knepper mig og bagefter kan hun slikke min fisse ren for mine safter…

Jeg troede jeg havde skudt papegøjen da jeg som 35-årige blev gift med en ung kvinde på 22 år. Hun var smuk som en gudinde, Høj, slank, meget store bryster og en dejlig bred røv. Langt blondt hår der hang uskyldigt ned over hendes ansigt og det sødeste nervøse smil jeg nogen sinde havet set. Hun var helt uskyldig og en lille smule tilbagestående i udviklingen. Stadig jomfru og havde ikke engang haft en kæreste i sine unge år. Ingen sex før ægteskabet var en selvfølge, og det var lige før hun havde hovedpine på bryllupsnatten, men der fik jeg dog taget hendes mødom lige efter bogen i missionærstillingen, pænt under dynen. Opvokset ude på Djursland på sine forældres gård og landlivet havde formet hendes velskabte krop så man ikke kunne se et overflødigt gram fedt, ud over den naturlige smule der gav hende de dejlige runde kvindefomer. Men hun var genert og havde ikke den store lyst til sex. Hun nægtede kategorisk enhver form for oralsex, jeg måtte ikke engang slikke hende. Hun nægtede alt om analsex, ikke så meget som en lillefinger måtte jeg presse op i hende, kun missionærstillingen blev accepteret og kun yderst sjældent. Det gjorde mig frustreret efter de første par år hvor forelskelsen lige så stille forsvandt sammen med den smule sex der kunne blive bevilget en gang om måneden.

For selv den smule sex forsvandt da jeg også begyndte at miste lysten til hende, hun lå bare helt stille når jeg lå oven på hende, spredte benene og lod mig gøre min pligt. Der var ingen følelse, ingen passion og ingen vildskab. Det var en øjenåbner da jeg pludselig forelskede mig over hals og hoved i en kollega til en julefrokost. Jeg havde et mindre firma og for at det ikke bare var os 8 fra kontoret, tog vi ind til en fælles firmajulefrokost med 300 andre i Aarhus. Stor fest, gang i den, snaps på bordet og pludselig stod jeg og dansede tæt med sekretæren, mærkede hendes krop vride sig op af min og der kom liv i kalorius, han kunne dufte fissen på den anden side af de få stykker tøj, mærke fugten fra hendes skød og han huskede pludselig hvordan det var at flå dyner i stykker og bide i brystvorter, mens hun rev lange rifter på min ryg. Da hendes læber rørte ved min hals og hendes tænder bed forsigtigt i mig, måtte jeg skubbe hende væk ”Nej, det går ikke. Jeg er gift” Hun så undrende på mig som om det betød noget, hun forstod jo ikke hvad jeg mente, 23 år og ved at score direktøren, så er man ligeglad med hans kone og hans familie. ”Og? Hun er jo ikke her i aften” hviskede hun og kyssede mig igen. Denne gang besvarede jeg kysset, holdte hende i mine arme, nød varmen fra hendes velformet krop og den seksuelle energi hun udstrålede. Jeg havde lyst til at tage hende her, midt på dansegulvet, trække trusserne af hende og gennemkneppe hende. Det var bare ikke muligt, for da mine fingre gled op under hendes korte nederdel, fandt de ingen trusser. Kun nogle nøgne baller der nød deres befamling og en driv våd og glatbarberet fisse.

Vores tunger mødtes i en vild dans, hendes hånd klemte om min pik ”Jeg vil ha’ dig nu” hviskede hun liderligt og jeg lagde mærke til en del der kastede lange blikke efter os da vi forlod dansegulvet og gik hen mod toiletterne. Der var køligt og roligt ude i gangen, så da jeg pressede hende op af den kolde mur gispede hun og hendes brystvorter forsøgte at stikke hul i den tynde bluse der skulle skjule dem. Jeg kyssede hende og gramsede på hende ”Så du vil være min lille firmaslut i aften, du skal komme til at sutte direktørpik så du aldrig drømmer om at prøve andet” Hun fniste ”Så skal den satme være god, for min sekretærfisse er forvent med byens bedste pik”. Vi fortsatte vores dirtytalk mens hun trak mig ud på dametoilettet, der stod et par unge piger og fniste mens de ordnede deres make up. De så på os ”Bare slap af, jeg skal bare misbruge hans lille direktørpik, vi forstyrre ikke” fik hun fyret af med et fnis. Jeg tog hårdt fat i hendes hår og trak til ”Sagde du lille, din slut, hvis den er lille så skal vi måske hente en vinflaske for at din brugte fisse kan mærke noget” Hun gispede af smerte og jeg så liderligheden i hendes øjne, skubbede hende ind i en tom bås og lukkede døren bag mig, hun satte sig straks på toilettet og lukkede mine bukser op. Hun smilte til mig da hun trak pikken frem ”ok, lille er måske et forkert ord, tror jeg får problemer med at tage den til roden” Jeg tog pikken ud af hendes hånd og slog hende i hoved med den ”du er en slut, så det skal du nok klare, ellers må vi øve på kontoret på mandag, se så at få gang i munden”

SEX I DAG?

Hun suttede min pik stiv og hun savlede så meget at hendes spyt løb ned af mine kugler og dryppede på hendes bryster, hun forsøgte at tage den til roden, men måtte opgive. ”stop slut, inden jeg fylder din mund med sperm, jeg vil op i din fisse nu”. Der var ikke meget plads i den lille toiletbås, men vi fik vendt hende om så hun stod med hænderne på bagvæggen og jeg gled ind i hende bagfra. Hun stønnede da jeg langsomt gled op ”Fuck du er stram, tror ikke du er så billig en slut alligevel” stønnede jeg, mens jeg allerede kunne mærke at min ladning var på vej. Jeg tog fat i hendes hår og trak hendes hoved tilbage mod mig, tvang hende til at tungekysse mig, mens jeg stod stille med pikken dybt begravet i hendes fisse. Det tændte hende og hun tiggede mig om at kneppe hende, men det gav også mig tid til at få lidt styr på min pik, så jeg ikke spermede i hende efter 10 sekunder som en liderlig teenageknægt. Jeg skubbede hendes hoved frem så hun var ved at banke det ind i væggen og så tog jeg godt fast om hofterne og begyndte at kneppe hende i lange rolige bevægelser. Jeg kunne mærke hvordan hendes fisse allerede trak sig sammen i små orgasmer og hun stønnede sagte. Jeg trængte igen til en lille pause så jeg ikke kom for tidligt, så jeg trak mig ud og tvang hende til at sutte pik på mig igen, jeg kunne se at hun nød smagen af sin egen fissesaft. ”slik mine kugler” stønnede jeg til hende og hun gav dem en så kærlig behandling at de var helt ømme efterfølgende.

Jeg fik hende op og stå igen og bankede pikken hårdt op i hendes fisse, hun skreg af lyst. Jeg tog hårdt fat i hendes hofter og pikken gik som et stempel i hendes fisse. Hun klynkede og fissen begyndte at malke min pik med sine små kramper, pludselig brølede hun dyrisk og bankede hoved tilbage så hun var lige ved at banke det ind i mit hoved, safterne væltede ud af hendes fisse da hun kom i en enorm sprøjteorgasme. To stød mere i hendes fisse og mit første sprøjt pumpede ind i hende, min pik blev ved med at pumpe sperm ud i hende. 3 ugers opsamlet sperm. Hun faldt sammen på gulvet og lå helt udmattet i sine egne safter mens de sidste par dråber sperm dryppede ned på hende. Jeg lod hende ligge på gulvet og åbnede døren, de to unge piger stod stadig ved vasken, men de var ikke kommet videre med deres make up. De så både misundelige og chokerede ud. De gloede på Tanya, min sekretær, der lå inde ved toilettet, med nederdelen oppe om livet og fisse og røv smurt ind i fissesaft og sperm. Der gik et par minutter før hun kunne rejse sig op og få styr på sit tøj. ”skal vi tage hjem til mig og fortsætte?” hun smilte til mig, jeg kyssede hendes glade ansigt ”Nej, lad os tage hjem til min kone, hun bliver bare bekymret hvis jeg ikke kommer hjem i nat” ”lækkert, en lille fræk trekant også længe siden jeg har nyt en kvindekrop”. Jeg kysser hende dybt og længe inden jeg svare ”Tror ikke det bliver en trekant, min kone er ikke så… hvordan skal jeg sige det… så interesseret i sex”.

Jeg fik fat i en taxi og han fik lidt af et show i barkspejlet. Først sad hun og viste sin fisse frem, så han var lige ved at køre galt, da han glemte alt om vejen, så begyndte hun grinende at sutte pik på mig, med røven højt løftet, så han også fik et godt indblik i hvordan hendes perfekte røv så ud. Vi gik op til min hoveddør og stod og kyssede lidt inden jeg låste os ind. Da vi kom ind i stuen sad hun og så fjernsyn, hun smilte til mig ”du er tidligt hjemme…” men gik i stå da hun så Tanya, hun så fra Tanya til mig og tilbage. ”Hej Sofie, det er Tanya, min sekretær” Jeg smilte da de gav hinanden hånden ”Jeg har lige kneppet din mand til julefrokosten, det er bare en god pik han har. Du er en heldig kvinde” Tanya smilte som om hun roste Sofie. Sofie stod bare og gloede, kunne ikke sige en hel sætning ”Har du… i… jeg mener… hvorfor…” Jeg gav Sofie et kram ”fordi jeg ikke får sex nok her hjemme, men det er slut nu. Du er velkommen til at være med, men nu lægger vi os ind i soveværelset og knepper hele natten og du kan ikke stoppe os” ”jamen skat, du kan ikke, vi er jo gift…” ”Jeg har ikke forladt dig endnu, men du må accepterer at jeg vil have et sexliv. Du kan enten joine os, eller du kan finde et tæppe og sove her i stuen. Hvis du sover her i stuen, men fortsat vil være min kone, så stiller du med morgenmad til os, kl. 9 i morgen tidlig, nøgen så vi kan se at du underkaster dig min vilje. Ellers så anser jeg vores ægteskab for at være udløbet og vi må så få fat i en advokat”.

”ellers en smuk og fræk kone du har, jeg ville ønske hun ville med os” sagde Tanya, da vi gik ind i soveværelset, jeg er sikker på at Sofie hørte det, for hun så underlig ud i ansigtet da hun kiggede. Inde i soveværelset fik vi hurtigt tøjet af og for første gang så jeg rigtigt hendes smukke nøgne krop, de store fyldige bryster, den stramme mave og de brede hofter. Den glatbarberet fisse og de lange velskabte ben. Hun var lige til at spise. Da jeg lod mine fingre kærtegne hendes venusbjerg, mærkede jeg at hun stadig var smurt ind i sperm. ”Tror vi skal i bad inden jeg slikker din fisse” hviskede jeg ind i hendes øre. Vi gik ud i badet og jeg råbte lige til Sofie ”Skat, skaf os lige nogle håndklæder, vi skal have vasket de første elskovssafter af os. Vi gik ind i brusekabinen og brugte lang tid på at kysse og vaske hinandens kroppe, da jeg havde skyllet hende helt ren, satte jeg mig på knæ og ”tvang” hende til at sprede ben, hun stod op af vægen og satte det ene ben op på glasruden, så jeg virkelig kunne komme til hendes åbne og allerede våde fisse. Hun smagte ny og ren da min tunge gik på opdagelse. Snart lød der små klynk fra hende og hun havde svært ved at stå stille, da hun tog fat om mit hoved og holdte mig fast stønnede hun ”du våger på at stoppe nu”. Så jeg blev nød til at stoppe og hun klynkede ”du er ond og modbydelig” jeg grinte af hende ”og du er en lille liderlig slut, sut min pik stiv”.

Hun satte sig på gulvet og begyndte at sutte min pik ”det burde være din kone der sad her og suttede den stiv, så kunne du kneppe mig bagefter” ”Skal jeg kalde på hende?” ”Nej, lad henne vente til i morgen, så gør vi hende til vores lille fluffer. Så kan hun sutte din pik stiv og se på at du knepper mig og bagefter kan hun slikke min fisse ren for mine safter”. De ord fik min pik til at stå med det samme, selv om hun jo holdte pause i slikkeriet ”Nu vil jeg have pik igen” stønnede hun. Jeg lagde hende ned på gulvet og trængte forsigtigt op i hende ”Ikke så stille dit fjols, jeg vil gennemkneppes” Jeg lå et stykke tid og kørte kun lige pikhoved ind i hendes fisse ”Hvem er det der er direktør her i firmaet?” ”Det er du” stønnede hun ”og kom så i gang med at kneppe mig” ”Hvem er det der bestemmer her i firmaet” Hun så på mig med et liderligt blik ”Det gør du direktørpik” ”Skal en lille liderlig firmaslut så give sin direktør ordre?” ”Nej, undskyld, selvfølgelig ikke” ”jeg tror du skal sutte pik og slikke fisse på alle på kontoret på mandag” I det samme bankede jeg pikken helt i bund. ”Åhh ja, bliv ved” ”så du vil godt være firmaslut” ”Ja” skreg hun ”jeg vil være hvad som helst for at få din pik”. Min pik gik nu som et stempel i hendes fisse og hun skreg og gav mig lange rifter på ryggen, hendes fisse trak sig sammen i en kæmpe orgasme som hun skreg ud i det lille rum. Da jeg også havde tømt mine kugler i hendes hungrende fisse, vaskede vi os og gik ud. På toilettet lå der to store bløde badehåndklæder, som min kone havde lagt frem til os. Vi gik ind på soveværelset, vores tøj var lagt pænt samen på en stol, sengetæppet fjernet og dynerne rystet så sengen var klar til os, vi kravlede ind under dynerne og Tanya fniste ”sikke en god kone du har, hende bliver jeg glad for”.

Næste morgen vågnede jeg med Tanya i mine arme og min kone stod nøgen i døren til soveværelset, med en bakke med morgenmad ”Godmorgen, jeg håber i har sovet godt” Hun så ned i gulvet og var helt rød i hoved. Tanya satte sig op ”stil den bakke fra dig luder, jeg vil først have min morgenpik og du skal sutte den stiv for mig” ”jeg sutter ikke øhh pik” hviskede Sofie. ”Det gør du nu, stil bakken og få din lækre mås her over i sengen”. Hun satte bakken på bordet og kom op i sengen ”jeg vil bare gerne blive her, i må godt elske med hinanden, det var jo aftalen, jeg forstyrrede jer ikke” Tanya grinte ”du er godt nok underlig, se nu at vækket din mand med et blowjob min lille fluffer, sut hans pik stiv så han kan kneppe mig” Hun tog fat i Sofies hoved og tvang det ned til min pik, jeg kunne mærke hendes nervøse og uerfarne læber lukke sig om min pik. Forsigtigt begyndte hun at sutte mig ”få gang i spyttøjet, pikken skal fedtes godt ind. Ellers kommer du også til at slikke mig klar” Hun pressede Sofies hoved ned over pikken så hun fik svært ved at trække vejret ”sut den helt til roden fluffer, lad som om du kan li’ det”. Min pik voksede sig hurtigt stiv i min kones mund men hun kunne ikke få halvt så meget af pikken i munden, som Tanya havde gjort i går aftes. Tanya begyndte at tage min kone på røven og brysterne ”du er nu en dejlig velskabt kvinde, jeg glæder mig til at gå på opdagelse i din krop”. Pludselig stoppede Sofie ”Jeg tror pikken er stiv nok nu” ”du bliver bare ved til jeg er klar, men han må ikke sperme i din mund” Sofie nikkede og fortsatte med at sutte min pik, mens Tanya fortsatte med at befamle hende. Da Tanya endelig var tilfreds, fik Sofie ordre på at slikke mine kugler, mens Tanya red mig. Det var så frækt at mærke hendes varme ånde og bløde tunge på mine kugler, mens Tanyas stramme fisse gled ned over min pik og malkede mig, der gik ikke lang tid før spermen væltede ud af mig. Tanya rullede af og så på Sofie ”Så skal du sutte hans pik ren og husk nu at malk de sidste dråber sperm ud. Da pikken var helt ren, så Sofie på Tanya med blanke øjne ”Må jeg også få pik nu, jeg har aldrig haft så meget lyst før”. ”Nej, den tid hvor du får pik er forbi, nu er du en fluffer og en cleaner, så kom i gang med at slik min fisse ren og sug al hans sperm ud af mig” Sofie nikkede og jeg nød virkelig synet da hun begyndte at slikke Tanyas fisse og suge spermen ud af hende.

Tanya flyttede ind med det samme og Sofie fik en hundekurv ved siden af vores seng så hun altid var tæt på hvis min pik skulle suttes op eller vi begge skulle rengøres. Efter nogle uger fik jeg lov til at kneppe Sofie i røven, hun græd da hendes jomfruhul blev taget første gang, men det blev stoppet da hun efter nogle gange fik en orgasme, mens jeg kneppede hende i røven. Sofie passer alt i huset og hendes tunge sikre at Tanya og jeg har et godt sexliv, hun har ikke haft tøj på siden julefrokosten for to år siden og hun får aldrig lov til at tage noget på igen. Sofie er meget ivrig så det er slet ikke nogen dårlig rollefordeling. Hun er dog lidt bekymret fordi Tanya snakker om at købe en stor schæferhund, så Sofie ikke skal ligge alene i sin kurv. På den anden side vil hun godt have pik igen.

porno med danske piger