Venskab med mere

SPAR MANGE PENGE

Han skrev direkte til hende, om hun fik nok pik af sin kæreste, altså mig! Jeg var chokeret, men ikke ligeså meget som da jeg hørte hvad hun havde svaret ham…

Jeg er en fyr i slutningen af tyverne, der altid har haft en drøm om at se min frække kæreste med en anden mand! Hun er en meget flot pige på knap 180, lange lækre ben, en flot strittende numse, perfekte bryster og et frækt smil. Hun har langt mørkeblond hår og mørke-grønne øjne. Virkelig en pige der er vant til opmærksomhed! Det var noget jeg lige skulle vænne mig til i starten af vores forhold, da jeg tit lagde mærke til forskellige mænds begærlige blikke efter hende.  Efterhånden som vi kom tættere på hinanden fortalte vi mere og mere til hinanden om vores seksuelle oplevelser i fortiden og hold da op! Her gik det op for mig hvor fræk en kæreste jeg egentlig havde fået mig! Hun var 21 da jeg mødte hende, men havde allerede prøvet masser af frække ting. Flere end jeg selv havde, på trods af at jeg var fire år ældre (og mand!). Jeg lyttede altid intenst efter når hun fortalte om noget hun havde gjort og begyndte at forstå hvor meget jeg egentlig tændte på at hun havde været så fræk! Og ikke mindst på at høre hende beskrive i detaljer hvad der var sket på diverse diskoteks-toiletter, i baggårde og parkerede biler!

Der var flere af de ting hun fortalte der tændte mig meget, men særligt én episode satte sig fast i mit sind. Hun havde fortalt mig om en morgen fest hun havde været til sammen med sin veninde, da de var en 18-19 år. Til festen havde også været venindens noget ældre fætter, en muskuløs “rockertype”, med tatoveringer op og ned af begge arme! Min kæreste havde syntes han var ret så fræk! Hun har altid haft en svaghed over for stærke, maskuline og farlige mænd. På et tidspunkt hvor hun skulle ud for at tisse havde hun stået og ventet da døren til toilettet pludselig gik op. Der stod venindens fætter! Hurtigt tog han fat om hendes mund med sin ene hånd og trak hende med ind på toilettet med den anden! Han låste døren bag dem og tvang hende ned på knæ. Inden hun havde nået at reagere, havde han fisket en meget tyk pik frem og proppet den ind i kæften på hende. Han beordrede hende til at sutte og slikke grundigt på den og hun gjorde som han sagde! En lille smule skræmt og meget liderlig, som hun sagde. Efter en del ros og en temmelig hård behandling af min kærestes mund kom han hende i munden og ansigtet og forsvandt så igen!  Min kæreste havde fortalt mig at hun var blevet sjask våd, men til hendes store fortrydelse nåede hun aldrig at mærke den tykke pik i sin unge fisse! Veninden havde aldrig fået noget at vide og dermed var jeg altså den første hun havde fortalt det til. Om han har snakket om hende, ved jeg ikke, men mon ikke det er blevet nævnt overfor en kammerat en enkelt gang eller to. Han havde nemlig fortalt hende flere gange undervejs hvor god hun var til at sutte pik! Noget jeg kun kan tilslutte mig!

Jeg har tænkt meget over hendes oplevelse siden hun fortalte om den og vi har tit bollet imens hun fortalte mig om hans tykke pik og hvor meget hun gerne ville mærke den imellem hendes ben osv. Hun viste mig også billeder af ham på facebook, billeder af en meget muskuløs fyr med mørke tatoveringer op og ned af armene! Og da jeg fandt ud af at han kendte nogle af min brors venner, kom det pludselig megettæt på. Jeg fik det ikke skidt med det, snarere tværtimod! Jeg begyndte nærmest at plage hende om at tilføje ham som ven, men hun ville ikke! Hun kom med den begrundelse at han garanteret bare ville tro alt muligt og skrive frække ting til hende og det ønskede hun jo ikke, da hun kun ville have mig. Øv øv tænkte jeg og opgav med tiden min fantasi.

SEX I DAG?

Så pludselig efter et par år, skrev hun i en sms-besked til mig, om jeg havde set hvem hendes nyeste ven på facebook var! Det gav et ordenligt sug i maven og jeg fandt straks mobilen frem, ind på facebook og ganske som forventet; Det var HAM!! Jeg skrev en besked hvor jeg vist nok endte med at takke hende for at have taget kontakt til ham. Jeg spurgte lidt ind til hvad hun tidligere havde sagt, omkring hvis han gjorde tilnærmelser. Hendes svar var ordret: “Altså jeg ved at han gerne vil kneppe mig, for han syntes jeg var vildt god til at sutte pik! Og hvis han spørger om noget med dig, spørger jeg ham bare om han ved hvad en Hotwife er.. 😉 Og så lader jeg ham sgu kneppe mig med sin tykke pik!! Jeg tror nemlig han er rigtig hård og beskidt..!!” Jeg kunne næsten ikke tro det! Min største drøm var ved at gå i opfyldelse. Nu havde jeg tigget og bedt hende om at kneppe en anden i så lang tid og så pludselig ud af den blå luft, vælger hun ham! Hun var vendt 180 grader og jeg vidste nu at jeg intet kunne gøre for at stoppe hende! Jeg var udmærket klar over at hun havde længtes efter hans pik og nu ville hun åbenbart gøre noget ved det!  

De næste par dage kunne jeg overhovedet ikke koncentrere mig på jobbet! Tankerne fløj rundt i mit hoved og min pik prøvede desperat at rejse sig i mine bukser i tide og utide.

Så en dag fik jeg en sms! Hun skrev at han havde skrevet en privat besked til hende, hvor han spurgte hvordan det gik osv. meget uskyldig besked, til min og åbenbart også hendes store skuffelse! Men den varede dog kort, for i den næste besked skrev han direkte til hende, om hun fik nok pik af sin kæreste, altså mig! Jeg var chokeret, men ikke ligeså meget som da jeg hørte hvad hun havde svaret ham; “Nej! Vil du ikke godt kneppe mig? Kunne virkelig godt bruge din tykke pik!” Da jeg læste beskeden var jeg nødt til at finde et toilet og tage trykket, ellers tror jeg virkelig at jeg var eksploderet!!

Da jeg endelig kom hjem overfaldt vi nærmest hinanden! Begge to tydeligvis ophidset af hele situationen! Vi bollede flere gange, hele aftenen og faldt i søvn tæt omslyngede.

De næste dage var hun meget hemmelighedsfuld overfor mig! Jeg lagde godt mærke til at hun fik en del sms´er og hvordan hun smilende, næsten fnisende bad mig om at blande mig udenom hvis jeg spurgte ind til det. Da weekenden nærmede sig, bad hun mig om at tage over til nogle kammerater eller noget, fredag til lørdag! Hun sagde lige ud at han ville komme forbi og at hun ikke gad at jeg skulle være hjemme når hun blev gennemkneppet! Hun mente ikke hun kunne give nok af sig selv til ham, hvis jeg var til stede. Og hun ville gerne kunne koncentrere sig fuldt ud om den lækre tykke pik, hun vidste han havde til hende!! Jeg gjorde som befalet og fik arrangeret det.

Da jeg var ved at være færdig på jobbet om fredagen, tikkede en mms ind på mobilen. Det var et billede af min smukke kæreste. Hun stod foran spejlet på badeværelset, iført nyt undertøj! Hun havde været ude at købe frækt undertøj, men ikke for min skyld!! Det var et sort og lyserødt korset med blonder, matcende trusser og hofteholder klipset fast i sorte strømper! Fuck hvor så hun lækker ud!!! Og lidt billig. Frækt! Teksten i beskeden lød; “Ikke til dig ;)” bagefter fik jeg en besked om at han ville komme om en time og at jeg bare kunne tage over til min kammerat! Det gjorde jeg så.

Det næste er gengivet som hun har fortalt mig det. Han var ankommet til aftalt tid og hun bød ham indenfor, kun iført hendes nye undertøj! Det var en betingelse han havde stillet. Hun Serverede en kold øl for ham imens han begærligt fulgte hende med øjnene og kommenterede hendes fine påklædning med begejstring! Hun havde også selv taget sig en øl, da hun var temmelig nervøs! Og lige som hun tog en tår spurgte han hende om hun ikke ville sutte hans pik igen! Hun var blevet overrasket over hans direkte spørgsmål og kom til at spilde lidt ud af sin ene mundvig. Han havde igen givet udtryk for hvor lækkert det havde været sidst hun havde den i munden, hvilket havde gjort hende lidt genert. Så havde han rejst sig op fra sofaen og stillet sig lige foran hende og bedt hende om at tage den frem! Hun havde ikke tøvet med at løsne bæltet og knappe hans bukser op. Hun trak dem lidt ned og gav hans tykke pik et vådt kys udenpå boxerne. På det tidspunkt var hun helt klar til at lade ham kneppe hende lige der på vores sofa! Og hun fortalte mig at hun havde sitret lidt i kroppen, da hun trak boxerne ned over røven og den lækre tykke pik, hun havde tænkt på så længe, sprang frem!! Grebet af det frække i situationen, havde hun med det samme givet sig til at slikke på det store pikhoved!! Det medførte en lille lussing til hendes venstre kind! Lettere overrasket havde hun kigget op og fået besked på at bede om lov, til at sutte på hans lækre pik! “Det er jo ikke din kærestes” havde han sagt til hende. Hun havde givet ham ret og fortalt ham at hans var betydeligt tykkere og bedt ham om lov til at tage den i munden. Det havde hun selvfølgelig fået lov til og han havde med en fast hånd om hendes nakke, styret sin tykke pik ind og ud af hendes mund! Igen fik hun stor ros og denne gang startede han ud med at behandle hende temmelig hårdt! Da det var kommet frem igennem deres sms´er, at hun nød den slags meget havde han gået til den fra starten! Han havde haft hårdt fat i hendes hår og kørt pikken godt rundt i hendes mund og ansigt. Imens han kommenterede hendes villighed og liderlighed! Han drillede hende med hendes utroskab og fik hende til at indrømme hvor meget hun havde tænkt på hans pik. Hun fortalte mig at han havde fortalt sine kammerater om hendes mundarbejde og at han nu ville fortælle dem at hun havde været så liderlig efter hans pik, at hun havde sendt mig ud af huset for at blive gennemkneppet!! Hun havde givet ham ret og bedt ham om at kneppe hendes fisse godt og grundigt. Det havde udløst en syngende lussing!!! Lettere forskrækket havde hun undskyldt og han havde kneppet videre i hendes mund. Nu endnu hårdere og han begyndte at stikke hende flade imens han havde fat om halsen på hende med den anden hånd!! Det havde gjort hende helt ustyrligt liderlig fortalte hun bagefter! Hun havde sejlet i trussen og stønnet som om hun blev kneppet i hendes fisse. Han havde selvfølgelig bemærket at hun var vild med behandlingen og fik mod på mere. Hun blev nu bedt om at tage trusserne af og aflevere dem til ham, hvilket hun gjorde. Jeg ved af erfaring at hun kan blive VIRKELIG våd, når hun er helt oppe og ringe og det fik han så også at se. Hendes små trusser var helt gennemblødte af hendes safter! Han proppede dem i munden på hende og fik hende ned på alle fire på gulvet. Så gav han sig til at smække hende! Først blidt skiftevis på hver balle. Men efter lidt øgede han gradvist tempoet og hårdheden i slagene, indtil hun til sidst skreg i en blanding af smerte og nydelse. Hun fortalte mig at det vist var fint at hun havde trusserne i munden, så hun ikke larmede alt for meget når hun fik slag i røven. Hun var dog ret overbevist om at hvis naboerne var hjemme, ville de ikke være i tvivl om hvad der foregik, med de mange høje klask!  Da hun efterhånden var blevet godt varm og rød i numsen hev han hende op i håret og gav hende et dybt tungekys, imens hans hænder vandrede på hendes krop. Så væltede han hende ned på sofaen, så hun lå på ryggen. Han fik fat i hendes lår lige under knæene og pressede hendes  ben op om ørene på hende. Så endelig mærkede hun hans tykke pik imod sin åbning! Hun var ekstremt våd, så det havde ikke været noget problem at trænge dybt ind i hende med det samme og hun havde følt sig fuldstændig spiddet, som hun sagde! Det næste stykke tid kneppede han hendes fisse hårdt og bestemt!! Vendte og drejede hende. Holdt hende om halsen og slog hendes bryster! Snakkede beskidt til hende og fik hende til at sige alverdens liderlige ting retur. Bla. noget om at hun elskede hans pik og at hun aldrig var blevet kneppet så godt før! At han havde hele retten til hendes krop, især fissen og at jeg bare skulle finde mig i det!! Hun fortalte mig at det var det bedste pik hun nogensinde havde fået! Den sved lidt må jeg nok indrømme, men som hun sagde var det jo nok bare var hele situationen op til og det at det var forbudt osv.  

 Efter et par rystende orgasmer som hun havde hylet og jamret ud i vores stue, blev hun hevet op og slæbt ind i vores dobbeltseng. Han havde sagt til hende at hun skulle være utro i hendes og hendes kærestes seng, da han mente det ville være noget hun så ville tænke tilbage på hver gang hun lå der sammen med mig. Hun blev anbragt på alle fire og gennempulet med et fast tag i hendes hår! På et tidspunkt havde han endda spyttet hende i røven og stukket et par fingre op! Hun var blevet endnu mere liderlig af hvor beskidt han var ved hende og havde ladet ham fingerkneppe hendes røv imens han pulede videre i hende efterhånden temmelig brugte fisse! Igen havde hun krampet sammen om den tykke pik og denne gang var det åbenbart for meget for ham! Han havde hurtigt trukket sig ud, vendt hende om på ryggen og rejst sig op, inden han lod den store tykke pik oversprøjte hende!! Hun fortalte mig hvordan den bare blev ved og ved med at pumpe udover hende. Og jeg så efterfølgende beviserne på hendes korsét. Hun havde været meget udmattet efter alt det pik og slet ikke haft energi til at rejse sig, så han havde sagt farvel til hende som hun lå der! Da han var smuttet fik hun slæbt sig ud på badeværelset og kom til sig selv med et langt bad, imens hun stod og gennemlevede hele oplevelsen i tankerne!

porno med danske piger