En fantasi som bull

SPAR MANGE PENGE

Han kiggede ned i gulvet og vidste godt at nu skulle hun ud og have noget pik. Mens de kørte sagde hun at hun vist havde glemt at tage hendes p-pille…

Jeg er en Bull for et par hvor Hotwifen godt kan lide at udmyge hendes mand, og det er noget som han tænder på. Vi har en aftale om at det er hende som udmyger ham og ikke mig, men jeg må gerne komme med ideer til hvorledes hun kan gøre dette.

Sidst vi hyggede os var hvor jeg havde sagt til hende at de skulle ud at handle tøj og at det kunne være sjovt at købe noget kvinde undertøj til ham. Dette var hun straks med på.

Dagen inden gik jeg ind til en undertøjs forretning og snakkede med en af de unge piger i forretningen, jeg forklarede hende at der ville komme et par ind dagen efter og de skulle købe noget undertøj, kvinden vidste ikke hvad de skulle købe men at de skulle finde ud af det sammen. Tøjet skulle være en g-streng, en bh, hofteholder og strømper som passede til og så skulle det være til ham.

Her kiggede den unge ekspedient på mig med et lille smil. Jeg fortalte hende om mit forhold til parret og sagde at hvis hun var med på at give dem en super god oplevelse ville det give hende nogle drikkepenge. Ok sagde hun, hvad skal jeg gøre? Jeg sagde til hende at når de kom skulle hun finde noget tøj og sende dem i prøve rummet for han skulle jo prøve det. Når de stod derinde og hun var sikker på at han var iført tøjet skulle hun gå ind til dem og have en profisionel snak med konen om hvordan det sad på ham, og gerne hive lidt op i g-strenden. Og hun måtte gerne kommenter hans Lille pik, som sikkert var i bur og grine lidt af den.

Hun skulle også informer dem om at han skulle beholde det på.

Jeg sagde til hende at jeg ville komme ind og give hende et nik når de var der.

Hun sagde ok, og smilte.

Dagen efter ringede jeg til hotwifen og fortalte hende at jeg havde lavet en aftale med en ekspidient og hvilken forretning det var. Hun sagde at så ville hun sige til sin mand at de skulle på indkøb, for han vidste ikke noget om vores planer.

Jeg sagde også til hende at hun skulle ikke have noget undertøj på men en kort kjole og en nedringet og udfordrene bluse på. Hun skulle også ligge en lille makeup, sætte håret og gøre sig lækker, for når de var færdige med at handle skulle de kører i skoven hvor han skulle bundes til et træ i hans nye undertøj mens jeg ville tage hende.

SEX I DAG?

De var i butikken 2 timer efter, jeg gav den unge ekspedient et tegn og hun gik over og spurgte dem om hun kunne hjælpe dem med noget. Hotwifen sagde at de skulle kigge på noget undertøj. Ekspidienten sagde at de havde tilbud på et helt sæt, om det var noget hvortil de svarede at de kunne kigge på det. Hun fandt det frem og spurgte om det var noget, og han sagde ja det så frækt ud. Så sagde ekspidienten at hun syntes at de skulle prøve det og viste dem over til prøverummet. Størrelsen (som passede til ham) fandt hun hurtig frem og gav dem det med ind. Så sagde hun at hun ville vende tilbage om lidt for at se om det var ok.

De gik ind og her fik han så af vide at det var til ham og han bare kunne smide alt tøjet og hoppe i det nye undertøj. Han sank en klump men måtte gøre som hotwifen sagde.

Efter ca. 10 min gik ekspedienten over og åbnede døren på vid gab, og spurgte om tøjet passede. Han blev helt vid i hovedet og prøvede at skjule sin pik, det så ynkelig ud. Ekspedienten gik helt ind i prøverummet og lukkede døren, kiggede på ham og sagde at hun jo ikke kunne se om det sad som det skulle når han stod helt sunket sammen, hun smilte til hotwifen og hun smilede igen. Stå nu ordentlig sagde de næsten i kor og grinte. Han rettede sig langsomt op og ekspedienten tog fat i trussenkanten, hev lidt op i dem og sagde at det vist var den rigtige str. Men det kan man jo ikke sige om den sagde hun og pegede på hans pik mens hun kiggede på HW. Næ den er der ikke meget nytte og glæde ved, sagde hun med et smil. Tankerne fløj gennem hovedet på ham og han var meget flov, her stod han iført dame undertøj med hans pikbur på og en ung flot ekspedienten samt hans kone i et omklædnings rum og så nedgjorde de hans pik, kendte de mon hinanden, var det aftalt spil? Efter nogen snak mellem pigerne blev de enige om at det var det som parret skulle købe. HW sagde at han skulle tage sig tøj på igen, og han begyndte at tage undertøjet af, her stoppede hun ham og sagde at han skulle beholde det på og måtte først tage det af når hun gav ham lov til det.

Han fik sit tøj på, HW tog hans undertøj som han havde på da de kom og gik op til ekspedienten ved disken, de måtte stå lidt i kø før det blev deres tur. Da de skulle til at betale skulle ekspedienten kører stregkoderne ind i kasseapperartet, men han havde jo glemt at tage dem af så de begyndte at trække op og hive ned i hans tøj for at finde stregkoderne og der var andre i kø efter dem, så han blev endnu en gang udmyget af disse to kvinder, men de fandt alle stregkoderne og betalte. Lige inden de skulle til at gå gav HW hans gamle trusser til ekspedienten og spurgte om ikke hun gad at smide dem ud for dem fik de vist ikke brug for mere, hvortil at det ville hun gerne og så grinte de højlydt.

De gik ned til deres bil det var lidt varmt og bh´en begyndte at drille ham lidt, det kunne hun se på ham og tog fat i hans bluse, hev op i den og rettede på bh´en, mide på gaden. Og hun sagde til ham at hun syntes at det klædte ham, det nye tøj som han der havde fået. Så grinte hun lidt og sagde syntes du ikke også at det var flot, og hun grinte endnu højere.

De kom til deres bil og hun sagde at hun havde en aftale med mig og at de skulle derhen nu.

Han kiggede ned i gulvet og vidste godt at nu skulle hun ud og have noget pik.

Mens de kørte sagde hun at hun vist havde glemt at tage hendes p-pille (det havde hun ikke, men ville lige give ham en lille ekstra ting at tænke på)

De kom ud til det aftalte sted, som var ude i en skov. I skoven var der en lille lysning lidt væk fra en sti, men man kunne se stien fra lysningen. Her havde jeg pakket en tæppe ud og havde nogle kolde drikke med som vi kunne få.

Da de kom satte vi os alle tre ned, jeg lod som om jeg intet vidste om det med tøjet og spurgte om hvad de havde fordrevet tiden med. Mens vi så sad der og  snakkede om løst og fast, begyndte HW og jeg at sidde og kæle, hendes mand kunne nu se at hun ingen trusser havde på og at hun var temmelig våd. Der gik ikke ret lang tid før jeg sad og finger kneppede hende. Og jeg spurgte om hvorfor hun var så våd, hvortil hun svarede at de havde været ude at købe det tøj til hendes mand og at det havde tændt hende helt vildt. Jeg lød overrasket og spurgte om ikke jeg måtte se tøjet, hvortil hun sagde jo da, han har det på grint hun.

Hun kiggede over på manden og sagde at han skulle smide tøjet så hendes elsker kunne se hvor ynkelig en mand hun havde. Han rejste sig og smed tøjet. Da han stod der i bh, g-streng, hofteholder og strømper kunne vi ikke lade være med at grine, vi bad ham dreje rundt hvilket han gjore.

Så rejste jeg mig og fandt det tov frem som han skulle bindes med og bad hende om at komme over til det træ med ham, vi fik ham bundet til træet så han kunne se os kneppe men så han også kunne ses fra stien hvis der kom nogen forbi.

Vi gik i gang og kneppede i alle mulige stillinger og hyggede os rigtig meget. Og efter ca. 1 time kunne jeg ikke holde mig mere og sagde til hende at jeg var ved at komme, jeg viste ikke at hun havde sagt det om p-pillerne, og hun sagde til mig at hun ville gerne have at jeg skød det hele af oppe i hende og det gjorde jeg, da jeg kom lå vi i missionær stilling og hun tog sine ben om og klemte mig ind til sig og holdt mig fast et godt stykke tid efter jeg var færdig med af sprøjte. Mens vi lå der drejede hun hovedet og kiggede på sin mand og sagde at det var super dejligt at mærke når en rigtig mand sprøjter sit sæd op i hende hvor det hører hjemme. At det var så dejligt at mærke den varme væske dybt inde i hendes livmoder.

Efter ca. 10 min slap hun sit tag i mig og lod mig rejse mig, min pik var tømt og slap og man kunne se mit sæd rende ud af hende, hun fangede en dråbe af mit sæd og tog med en finger, tog den op til sin mund og slikkede den af. Derefter tog hun og stak en finger ind i sin fisse, fedtede den godt til, rejste sig og stak den ind i munden på sin mand så han også kunne smage hendes elskers sæd.

Vi bandt ham op, satte os alle tre og fik noget koldt at drikke. Så pakkede vi sammen og han fik som det sidste lov til at tage sit tøj på. Så gik vi hver til sit, med et tak for en dejlig dag.

Der tikkede en sms ind omk. kl. 21.30 fra HW hvor hun skrev at hun havde fortalt ham at det var mig som havde arrangeret det med undertøjet og at hun naturligvis tog sine p-piller. Og at hun havde sagt det som for at give ham et ekstra lille kik. Hvilket han måtte indrømme at det havde han bestemt også fået. Og at det havde været vildt frækt at stå inde i omklædningsrummet med HW og hende ekspedienten. Han havde haft en god oplevelse hvor vi havde flyttet en del af hans grænser og at det var ok, han kunne jo bare have brugt vores >>stop<< ord.

porno med danske piger