Halinspektøren havde sin kone med i saunaen

SPAR MANGE PENGE

Helle lukker sine læber stramt om min pik og jeg boller hende forsigtigt i munden i mit favorittempo og kommer hurtigt i hendes mund. Nu får Frank endnu en orgasme…

Helle er den ældste kvinde jeg har haft en affære med. Dette er historien om hvordan det gik for sig og det er den eneste gang hvor jeg har været tæt på at blive husven. Den foregår i 2005 hvor jeg er 45 år. Helle er 52 år og hendes mand Frank er omkring de 60.

Helle er den type kvinde der ikke har ændret udseende siden hun rundede de 30 stort set, selv om de har fået 2 børn. Høj, slank, mellemstore velformede bryster, god talje, fast stram bagdel og lange slanke ben. Tydeligt tilfreds med sin krop og går altid super elegant klædt hvor tøjet smyger sig til hendes krop. Lynende rødhåret med store flagrende bløde krøller ned til omkring skulderen. Store flotte brune øjne, et halvlangt ansigt og kindben i den rette højde giver Helle et klassisk smukt ydre. Fregner selvfølgelig, men selv hendes fregner har indordnet sig, så de bidrager kun til hendes charme uden at trække noget fra.

Sidder i fælles saunaen i idrætshallen en fredag aften efter træning. Alle bortset fra lidt personale er taget hjem for at se Vild med dans og så kan jeg normalt have saunaen for mig selv. Tænder for saunaen og efter et kvarters tid sidder jeg og døser lidt i hjørnet da halinspektøren Frank kommer ind i saunaen. Jeg åbner det ene øje og ser lige Frank komme ind og lukker så øjet igen. Lidt efter kan jeg høre nogen hviske og åbner det ene øje igen og nu ser jeg hans kone Helle sidde ved siden af ham på den høje bænk længst væk fra mig på to store badehåndklæder.

Jeg vil beskrive mit forhold til dem som venligt og afslappet ud fra vores møder i hallen, men jeg har ikke noget nært kendskab til dem. Selv med et øje har jeg hurtigt skannet Helles krop, hendes meget appetitlige C-skåls bryster og en perfekt trimmet ræverød mis. Lukkede mit øje igen og tænkte hvem der bare var Frank.

Jeg fornemmer en person stå foran mig, og nu ser jeg Frank. Øh – er det rigtigt at du ikke har nogen kæreste for tiden, spurgte Frank. Joh – svarer jeg og når at tænke om 18 år uden en fast kæreste kan kaldes ”for tiden”. Ser du ehh– min kone og jeg – har talt om – at tage en ekstra fyr med i sengen – og jeg vil bare sige at min kone og jeg synes godt om dig. Jeg vil med det samme sige at jeg absolut ikke er udstyret med en pornopik. Min pik er 18 cm lang, men med 16 cm i omkreds på det tykkeste sted, så det er altid tykkelsen som overrasker kvinder mest, men Frank og Helle kunne sagtens finde en større pik ude i byen, hvis de ville.

Frank’s pik ser ud til at være næsten lige så lang som min, men noget tyndere. Jeg siger med det samme til Frank at jeg slet ikke er til mænd, men det er han heller ikke. Han vil bare gerne se på. Ser igen over på Helle som nu sidder og stirrer spændt på mig med sine lår presset sammen. Sender hende et smil og siger ja til Frank. Helle lyser op som en lille sol, men smilet er væk igen da Frank ser på hende.

Jeg vil lige sige at vi ikke har prøvet det her før, siger Frank forsigtigt. Jamen så er vi tre. Det har jeg heller ikke, svarer jeg. Jeg er blevet tilbudt at blive fremmed husven før, men det har hver gang været manden som opsøgte mig og dermed valgte mig. Det tænder jeg ikke på. Nu ved jeg at Helle har valgt mig og hende tænder jeg på.

Da Helle ikke foretager sig noget, går jeg ud fra at hun vil tages og så beslutter jeg mig for en dominerende stil over for Frank. Jeg tænder dog ikke på at være med til at gøre nogen kede af det, så der går min grænse. Jeg beder nu Frank om at åbne for døren til saunaen, slukke for varmen igen og hente noget rødvin til os i cafeteriet, fordi det her kan godt tage lang tid. Frank parerer ordre.

Min pik er allerede blevet hård af at se på dejlige Helle og nu rejser jeg mig op og går hen til Helle som sidder tilbagelænet helt ud til siden på den todelte bænk med sine ben på den nederste bænk og holder sig for munden. Jeg kan både stå foran Helle og ved siden af hende. Tæt på bemærker jeg at Helle ser lidt nervøs ud bagved hendes smil og så vil jeg ikke starte med at dominere hende voldsomt, men ”angribe” hende nedefra.

Allerførst går jeg dog roligt hen ved siden af Helle og bøjer mig ned. Tager hånden væk fra hendes mund med den ene hånd og placerer den anden hånd på hendes lår. Du er rigtig dejlig smiler jeg til Helle og min hårde pik viser ret tydeligt at jeg mener det. Kysser hendes læber blidt i flere sekunder. Helle smager lidt på kysset. Trykker endnu et kys lidt fastere imod hendes læber og Helle lægger sin hånd oven på den som jeg har liggende på hendes lår og begynder at kysse mig igen. Inden længe står vi og tungekysser ganske let mens Helle krammer min hånd på hendes lår. Nu kan vi høre Frank vende tilbage med vand, rødvin og nogle glas.

Jeg stiller rødvinsglasset fra mig. Stemningen er blevet mere afslappet. Lægger et sammenfoldet håndklæde på gulvet og lægger mig ned på knæ ved siden af Helle som stadig sidder med samlede lår. Jeg drejer Helle rundt så hendes ben hænger ud over kanten på den høje bænk. Frank står nu ved siden af os. Kysser Helle på begge hendes knæ, mens jeg hele tiden fastholder hendes blik.

Holder fast om hendes ene knæ og trykker et fast kys på indersiden af hendes andet knæ. Helle læner sig tilbage og spreder villigt sine lår helt ud til siden og i takt med det lader jeg mit kys glide op af hendes lår. Frank har ikke set os kysse, så der kommer et forbavset grynt fra ham da han ser Helle give efter så hurtigt.

Hvor ser du bare dejlig ud, siger jeg. Hun er sgu dejlig siger Frank bestemt. Et hurtigt smil farer hen over hendes ansigt. Uhm – jeg glæder mig til at mærke den lille bløde pude mellem dine lår. Jeg tager fat i hendes knæhaser og trækker Helle ud til kanten af bænken. Placerer hendes ben på mine skuldre.

SEX I DAG?

Med faste kys og slik bevæger jeg mig op af hendes ene lår. Jeg ser op på Helle som nu sidder og nyder det med lukkede øjne. Da jeg kysser stykket mellem hendes lår og hendes let glinsende fisse lægger Helle sine hænder på mit hoved for at holde lidt igen. Jeg kysser hendes dunbløde dusk så der kommer et luftigt åårhhhh fra Helle, men hun prøver stadig at skubbe mig lidt væk. Kysser ned imod hendes fisse og først da jeg slikker hendes fisse begynder Helle at nusse mig i nakken.

Jeg trykker min tunge dybt ind i hendes fisse og nu kan jeg mærke at det ikke kun er restvarmen der har gjort hendes fisse glinsende. Helle presser sine lår lidt sammen i nyk når jeg rammer et godt sted. Der kommer nogle kraftige MMMHHH, MMMHHHH fra Helle og hun begynder at rotere så kraftigt med underlivet, da jeg begraver min tunge dybt i hendes lækre fisse at jeg må tage et solidt greb om hendes lår for at dæmpe det.

Uhhm – du smager pragtfuldt siger jeg hurtigt før jeg dykker ned igen. Helle slapper mere af nu og hendes lår hviler på mine skuldre. Slikker omkring hendes klit og lader lige en finger glide op i hende. Begynder at fingerbolle Helle samtidig med at jeg slikker hendes klit. Der kommer nogle højlydte støn fra Helle ÅÅÅRHH,ÅÅÅRHH og hun presser nu min mund imod sin fisse.

Helle vrider sig i nydelse og nu kan jeg høre Frank pruste. Nu sætter jeg fuld fart på. Både med tungen og med 2 fingre som spiller hurtigt op og ned af hendes skamlæber. Lidt efter stønner Helle kort og hårdt HÅÅÅRHH, HÅÅÅRHH. Det får Frank til at komme. Helle klapper lårene sammen om mit hoved. Det gibber flere gange i hendes krop og så haaarrrrrhhhhhhh , haarrrrhhh – haarrrhhh. 1 lang og 2 kortere orgasmer.

Hendes orgasme støn er ikke nær så højlydte som hendes støn undervejs. Det er som om de går dybere i kroppen på hende. Derfor nyder jeg modne kvinder. Det har jeg altid gjort. Ikke fordi de som sådan er bedre til at dyrke sex, men de kender deres egen krop og ved hvad der giver dem lyst.

Jeg stopper med at slikke Helle og rejser mig op for at kysse hende med det samme. Helle lægger begge sin arme om min hals og trækker mig ind til et heftigt tungekys hvor vores tunger mødes først. Der kommer et kraftigt grynt fra Frank, der får mig til at se hen på ham efter tungekysset. Det kys gjorde ondt kunne jeg se.

Frank står og holder om sin pik der er faldet noget og synker nogle gange, men får så et mere fast udtryk i øjnene igen. Nikker til mig og jeg fortsætter. Jeg tænder selv voldsomt på kys, så jeg vil ikke holde mig tilbage. Frank må stoppe mig, hvis det bliver for meget. Vi får os lidt mere rødvin og stemningen er stadig god.

Jeg drejer Helle rundt så hun igen sidder med benene på den lave bænk. Står ved siden af Helle. Vi kysser igen inderligt og min hånd nusser blidt hendes bløde dusk. Helle er nu fuldstændig på og virker mere selvsikker. Kysser Helle ned af halsen og ned til hendes meget flotte og faste bryster. Slikker rundt om hendes brystvorter og Helle trykker mig ind til sig. Jeg tager blidt fat om hendes nakke og vil trække hende ned af bænken og ned til min pik.

Helle dykker villigt med ned. Sætter sig til rette. Slikker sig om munden før hun går i gang og kærtegner min pik med lange bløde tag. Giver sig god tid. Lækkert. Suger mig nu så dybt hun kan og nulrer mine glatte kugler. Frank er vågnet op til dåd igen og jeg kan høre ham pruste. Jeg kan mærke at Helle vil have mig til at komme, så jeg tager fat om hendes hoved. Stram din læber siger jeg og Helle lukker sine læber stramt om min pik og jeg boller hende forsigtigt i munden i mit favorittempo og kommer hurtigt i hendes mund. Nu får Frank endnu en orgasme.

Vi står og får os et glas rødvin til. Helle og jeg vil gerne mere. Helle står med ryggen til mig og nulrer min halvstive pik. Hun ser hen på Frank og han nikker. Min plan er at bolle Helle på flere forskellige måder, da jeg ikke ved hvad Frank tænder på.

Vi står for enden af den høje bænk. Helle drejer sig rundt. Slår armene om min hals og trykker sig ind til mig med et dybt og inderligt kys, men som har lidt mere glød end de forrige. Min hånd masserer fast og roligt hendes nu meget våde fisse. Der kommer nogle mmmhhhh, mmmhhhh fra Helle. Helle tager fat om min pik der hurtigt bliver hård i hendes kompetente hånd og nu kommer der også nogle mmmhhh, mmmhhh fra mig.

Jeg trykker et par fingre op i hendes fisse og lidt efter står Helle meget uroligt på benene mens hun er ved at æde min tunge. Jeg løfter Helle op på bænken. Tager fat i hendes lår og løfter, så Helle automatisk lægger sig ned på bænken. Helle stirrer forventningsfuldt på min pik. Frank skynder sig hen, så han kan se det bagfra og fra siden.

Jeg kører lige pikhovedet et par gange rundt i hendes skamlæber og smører det godt ind i hendes safter. Trykker min pik op i hendes fisse med et par stød og den er dejlig fast i det, men alligevel på en måde så jeg kan kneppe hende hårdt og længe uden at hun bliver øm. 3-4 dybe stød i fuld længde får Helle til at stønne højlydt HÅÅÅRRRHHH, HÅÅÅRRRHHH.

Nu sætter jeg farten op og knepper Helle i bund med hårde korte stød indtil hun slet ikke kan nå at sætte lyd på sine støn. I stedet kommer der små klynk fra hende hver gang jeg støder i bund. Helle ser tiggende op på mig og strækker sine arme op efter mig.

Jeg kan mærke på Helle at hun gerne vil være tæt, men først trækker jeg hende ned på gulvet. Vender hende rundt og bøjer hende ind over bænken. Jeg knepper Helle bagfra med korte hårde stød indtil Helle stønner ORRRHHH, ORRRHHH og nu kan jeg høre Frank få sin tredje orgasme. Frank har da en god udholdenhed, tænker jeg.

Nu vil Helle ride mig finder jeg ud af, så hun skubber mig væk og op på den høje bænk, så jeg til sidst læner mig op af væggen. Helle myrer rundt med mig som en sæk kartofler og prøver på at sætte sig på skødet af mig. Skønt at mærke at Helle tager initiativet og nu går målrettet efter hvad hun vil. 

Jeg vender Helle rundt, så hun sidder med ryggen til mig. Løfter hende op og Helle styrer min pik op i sig. Med to lange stød er Helle i bund og nu begynder hun at ride min pik i fuld længde. Helle dyrker også sport, så hendes adræthed burde ikke komme bag på mig.

Helle læner sin nakke tilbage og begynder at ride mig kortere men hurtigere. Frank står med store øjne og ser på. Da Helle kan mærke hun er ved at komme, stopper hun mig nærmest med vold og vender sig rundt. Sætter sig tæt ind til mig så min pik er presset ind i mellem os.

Helle trykker et glødende varmt kys mod mine læber og kører sin fisse op og ned af min pik nogle gange, før end hun med sikker hånd trykker sin fisse ned over min pik. Det er lige ved at få mig til at komme, men heldigvis begynder Helle at ride mig med korte stød. Hele min pik og mine kugler er smurt ind hendes safter. I takt med at hun bliver mere liderlig støder hun kortere og kortere samtidig med at hun gnubber sine hårde brystvorter imod mit bryst.

Det passer mig bedre og det gør Helle meget liderlig. Helle knepper min pik hårdt nu og stønner AARRHHH, AARRHHH. Hun læner sin nakke tilbage og så kommer hun i flere lige lange orgasmer aaaarrrrhhhh, aaaarrrrhhh, aaaarrrhhhh. Igen er hendes orgasme støn ikke nær så højlydte. Det er om de kører rundt inde i kroppen på hende.

Hun trykker sig ned til mig hver gang og sidste gang presser hun sin tunge ind i min mund. I samme tungekys får jeg Helle vendt rundt og lagt ned. Helle slår meget hurtigt sine ben omkring mig og jeg knepper hende med lange dybe stød i mit favorittempo. Helle borer sin tunge rundt i min mund og nu er jeg blevet så liderlig at jeg hurtigt kommer i hende med et brøl.

Jeg ser hen på Frank som ser lidt mellemfornøjet ud, men han havde også set noget som jeg ikke havde. Jeg troede at alt hendes ophidselse kom på grund af situationen, men nogle få dage senere trak Frank mig til side og sagde at han kunne se at Helle var ved at blive glad for mig. Derfor undgik Helle og jeg hinanden i lang tid, men ud fra at vi begge to mente at det var det bedste. Jeg synes trods alt også at Frank havde været sej, fordi han ikke havde stoppet det til glæde for sin kone. Det kalder jeg kærlighed og det har jeg stor respekt for. Frank og Helle er stadig sammen og i dag betragter vi oplevelsen som et ”varmt” minde. Jeg skal jo heller ikke klage. Rødvin og en våd fisse. Det kalder jeg en perfekt start på weekenden.

porno med danske piger