To sorte til min kone imens jeg skal kigge på!

SPAR MANGE PENGE

Min kone Christina har igennem længere tid haft sige en husven. Faktisk har hun skiftet den ene ud med den anden, så det nu er Philip – en meget veltrænet neger med en kæmpe pik – der kommer og knepper min kone efter behov.

Christina og jeg sidder en aften og hygge os, tv’et kører og vi snakker om lidt af hvert. Christina får en sms, hvilket sker hele tiden. Hun smiler let, og skriver tilbage. “Det er Philip, han vil gerne mødes på fredag, og han har en overraskelse til mig” siger hun. Hun aftaler at mødes med Philip fredag kl. 17 i vores hjem. “Du skal også være her” siger hun til mig. Det er ellers meget længe siden at jeg har været til sted, under hendes og Philips sex udfoldelser.

Det bliver endelig fredag, og vanen tro bruger Christina en masse tid på badeværelset op til Philips ankommen. Hun er som altid frækt klædt på, i pikant undertøj og en lille g-streng. Udover har hun en næsten gennemsigtig tunika, som fremhæver hendes store bryster, flade mave og dejlige røv. Tunikaen er ikke længere end at man kan se det nederste af min kones velformede balder når hun går rundt. Det ringer på døren, og Christina åbner. Ind træder Philip og endnu en sort mand. Han er knap så veltrænet som Philip, men stadig en stor mørk mand. “Det er så min overraskelse” siger Philip til min kone. “Det her er min lillebror, som normalt bor i London. Han er på besøg, og har hørt en masse om dig. Han vil meget gerne være med, er du frisk?”. Christina hilse på broren, som hedder Chris. Herefter vender hun sig om Philip. “Hvis han har det samme i bukserne som dig, så skal han være meget velkommen” smiler hun. Hun kigger på mig, og siger “Det var en god dag jeg bed dig blive. Nu skal din lille kone gennem kneppes af ikke en, men to store sorte pikke. Tror du at du kan klare det? Ja du har jo ikke noget valg, for nu er jeg sku godt liderlig bare af tanken. Jeg skal have så meget pik i dag, så må du finde ud af hvad du gør min din lille tissetrold”. Hun smiler til Philip, som straks tager godt fat om hendes balder, og giver hende et kram. “Tænk sig at jeg skal have over en halv meter pik nu. Det bliver ikke nemt at vende sig til dine 15 cm bagefter. På den anden side, går der nok længe inden det bliver nødvendigt”. Christina er meget opstemt, og har åbenbart sat sig for at jeg skal ydmyges i dag. Jeg ved godt at det tænder hende, og sandheden er jo, at jeg også finder det ret frækt. Men desværre er der bare lidt for mange sandheder i det hun siger.

 Min kone smider hendes tunika, og vrikker af sted med Philip i hånden, og han lillebror Chris lige efter. Det er tydeligt at Chris’ øjne klæber til min kones røv. De går over til sofaen, og Christina begynder at tage tøjet af Philip. Kort efter tager hun trøjen af Chris. Der er sorte hænder overalt på min lille kone, og hendes bryster bliver hurtigt krænget ud af bh’en. “Kom og sæt dig i stolen” siger hun til mig. “Du skal da på første række se, når jeg får udlevet en af mine helt store fantasier”. Jeg sidder mig i stolen, og kan mærke min pik vokse i min bukser. Det samme er skel for både Philip og Chris, de smider alt tøjet, og jeg sidder nu og kigger på to enorme pikke. Philips vidste jeg jo var stor, 28 cm og tyk som en arm. Chris’ er nogenlunde det sammen, så nu sidder min kone på sofaen med 55 -56 cm sort pik lige ud for hendes ansigt. “Hvor er de bare lækre” siger hun og tager fat om dem begge. Hun begynder at sutte, først den ene og så den anden indtil de er rigtig godt stive. Philip fortsætter hvor min kone slap med de ydmygende gloser. “Jeg sagde jo den her lille tøs kunne sutte pik, bare vent til du skal kneppe hende. Hun er så stram, og så kan hun tage hele pikken både i fissen og i røven. Hun er fantastisk. Det er nok fordi hendes mands pik er på størrelse med en ikea blyant” siger han hoverende. “Christina kigger op og tilføjer grinende “Med et par gamle rosiner som nosser. Jeg elsker jeres store tunge mandenosser, jeg kan kun lige have dem liggende i min hånd. Med min mands drengenosser er jeg altid i tvivl om jeg er ved at massere nosser eller smutte mandler”. Drengene griner, “Så er det godt at du kan få dig noget rigtig pik i dag. Jeg tror at du skal forberede dig på at ligge i sengen resten af weekenden, når først vi er færdige med dig” siger Philip. “Åhhh det håber jeg. Jeg er så piktrængende I fatter det slet ikke. Vil I ikke godt kneppe min liderlige fisse nu?”

SEX I DAG?

Christina stiller sig på alle fire i sofaen, Philip kører forsigtigt sin kæmpe pik ind i min kones drivvåde fisse. Chris stiller sig foran Christina, og har meget svært ved at lade hendes store bryster være. Christina kvittere ved at sutte videre på hans stenhårde pik. Der går lidt, hvorefter Philip henvender sig til sin bror “Sådan der, nu er jeg helt oppe i den her lille tæve. Er det ikke vildt at hun kan?” Chris mener at det snart er hans tur. Han sidder sig i sofaen, og Christina sidder sig ovenpå ham, hans pik glider let ind, og er med et helt væk. “Fuck hun er lækker, det er den strammeste fisse jeg længe har prøvet, og så kan hun tage den i bund”. Philip smiler, og min kone ridder Chris’ store pik, imens hun sutter Philips pik og nosser. “Jeg elsker det her, hold kæft jeg for pik”. Hun kigger på mig “Kan du se hvor meget pik jeg får? Hvad siger din lille tissemand til det? Den er helt sikkert lige ved at gå af i bukserne på dig”. Hun tage Philips pik i munden igen.

Et øjeblik efter rejser Philip sig. Han stiller sig bagved Christina og løfter hende af brorens pik. Han knepper min kone bagfra, og hun har igen fået Chris’ pik i munden. Chris begynder at grynte højlydt, og pludselig kommer han i en kaskade af sperm i munden på min kone. Christina suttet det bedste hun kan, og får slugt det meste sperm. Chris smiler og har stadig godt fat i min kones bryster. Philip kaster Christina ned i sofaen, og kommer ud over hendes bryster, og hendes ansigt. “Shit hvor har I meget sperm i jeres dejlige mandenosser. Jeg skal have mere. Mere pik og mere sperm”.

Chris sidder og spiller pik, for at få den stiv. Christina hjælper ham med fornøjelse med både hånd og mund. Philip leger med min kones fisse, og lader et par fingere glide op. “Du er ikke helt så stram nu, du vil garanteret slet ikke kunne mærke din mand hvis han skulle kneppe dig”. Han grinede og Chris tilføjer “Så er det sku da godt at vi kan bolle dig, din liderlige tøs. Så lækker som du er, er det sku da synd og skam at du ikke altid får rigtig pik”. Christina rejser sig, hun går over til mig, og tager fat om min pik uden på bukserne. Den er helt stiv og hård, men Christina er ikke imponeret. “Kom, knep mig med din lille tissemand. Jeg skal se hvor stor forskellen faktisk er. Bol mig bagfra, og lad os se om jeg overhovedet kan mærke dig”. Hun hiver min pik ud af bukserne, og tager hårdt fat om mine nosser. “Du skal bolle mig, men du må ikke komme. I dag skal jeg kun have sperm fra dejlige store sorte pikke. Du kan tømme din små rosin nosser i vasken, så skal jeg se til at Philip og Chris får tømt deres mandenosse. De må jo komme lige hvor de vil”. Christina rejser sig, og vender ryggen til mig, hun læner sig fremover, og står med røven lige imod mig. “Kom så, stik den så ind”.

Jeg tager fat om hendes hofter, og kører min pik ind i hendes fisse. Aldrig før har hun være så slap i underlivet. Normalt skal jeg kører forsigtigt ind den første tid. Men her kunne jeg gå lige i bund med det sammen, og det føltes nærmest som et stort tomrum omkring min pik. “Nej hvor sjovt” udbryder min kone. “Jeg kan mærke dine drengenosser imod min fisse, men jeg kan slet ikke mærke at du er oppe i mig. Det er virkelig bare en lille tissetrold du render rundt med. Prøv lidt hårdere, hårdere endnu”. Philip og Chris sidder i sofaen med nu stive pikke og griner. “Tror du ikke at vi skal overtage, ellers før du vidst ikke noget ud af det” siger Philip til min kone. “Jo, gider du stoppe. Eller du er måske allerede stoppet, hvad ved jeg, jeg aner jo ikke hvad du laver deromme”. Christina rejser sig, og kysser Philips pik. Så sidder hun sig ovenpå ham, og hans mega pik glider op i hendes fisse. “Se den her pik kan jeg mærke, hold nu kæft hvor er det lækkert. Kigger du efter, sådan her ser en rigtig pik ud. Pak du bare din ikea blyant sammen. Nu skal jeg have rigtig pik igen”. Hun rider Philip vildt, imens hun spiller Chris’ pik med den ende hånd. Chris rejser sig, og skubber mig lidt længere væk. “Nu skal du bare lade et par rigtig mænd komme til” siger han og stiller sig bag min kone. Han bukker sig ned, og Christina stopper sit vilde ridt af Philip. Chris sætter sin stive pik mod min kones røv, og forsigtigt glider han op i hendes røvhul. Christina sidder nu med Philips 28,5 cm pik helt oppe i hendes fisse, og Chris’ yderligere knap 28 cm på vej op i hendes røv. Og hun nyder det. “Fuck hvor er det godt. Jeg har aldrig fået så meget pik før. Knep min fisse og min røv samtidigt”. Det gjorde de så. Længe og i flere forskellige stillinger fik min kone i begge huller på en gang. Orgasmerne rullede ind over hende, og da drengene smider hende i sofaen, og skyder deres ladning af sperm udover hendes bryster, er min kone helt udmattet. De falder alle sammen i sofaen.

“Nu kan du godt gå ud og få dig en spiller. Jeg gider ikke se på en stiv tissemand resten af dagen, og tror ikke at jeg efter den her tur, har det mindste lyst til igen at få den op i mig, uden at kunne mærke noget”. Hun kører spermen rundt på hendes store bryster, som er sat helt til. “Prøv at se alt det her sperm. Det kommer fra et par store stive sorte dejlige pikke. Derfor ligger det nu udover mine bryster. Nu kan du tage din sperm, og skylle det ud i vasken. Sådan er det når man kun har en lille tissemand. Jeg ville tilbyde dig at holde dine nosser imens du spiller den af. Men jeg er i tvivl om jeg overhovedet kan finde dem, og faktisk har jeg mere lyst til at slikke lidt på de her lækre mandepikke”. Christina ligger hovedet ned i Philips skød, og slikker på hans slappe men store pik. Jeg går ud på badeværelset, og kort tid efter kommer jeg i en kæmpe orgasme.

Tilbage i stuen har drengene rejst sig. Christina smiler, og siger at hun ikke kan stå på sine ben. De tager afsked og på vej ud siger Philip “Jeg skal jo nok komme igen, du skriver jo bare. Men næste gang min lillebror kommer på besøg, så tager vi en hel nat. Så skal du få lov til at falde i søvn og vågne op med en rigtig pik i din umættelige fisse”. “Det glæder jeg mig allerede til, du skriver bare” siger Christina. Drengene går, og jeg sidder mig i stolen. “Gider du ikke lige give mig et tæppe, jeg kan ikke stå på mine ben”. Min kone tilbragte resten af dagen på sofaen, ude af stand til at rejse sig. Christina taler stadig om sig eftermiddag hvor hun fik to store neger pikke på en gang. Hun beskriver det som den bedste sexoplevelse nogensinde.

porno med danske piger