Hanrej del.1

SPAR MANGE PENGE

Deres tøj lå rundt i hele huset. Da jeg kommer ind i soveværelset, står min kone på alle 4 i sengen og Frank bagved, med pikken dybt begravet i hendes våde fisse…

Jeg havde i et godt stykke tid læst erotiske noveller på nettet. Specielt en kategori kan tænde mig og mine fantasier helt vildt. Cuckold/hanrej.

For dem som ikke ved hvad det er, er det når ens kone har sex med andre mænd, med ens vidende, og at man selv tænder på at hun har sex. Det ophidsende er at fantasere om hvad hun laver med de forskellige mænd, og endnu mere når hun så kommer hjem og fortæller om hvad og hvordan det er gået for sig.

Jeg havde den drøm i lang tid, og det fyldte mere og mere i mit hoved. Vidste ikke helt hvordan jeg skulle få solgt ideen til min kone, men valgte så at skrive følgende novelle.

I starten af december, hvor konen skulle til fest, havde jeg gået og planlagt lidt, og hvis det hele gik op i en højere enhed, ville ende med at jeg fik en del af min fantasi opfyldt.

Begge unger var hos bedsteforældrene. Når hun i byen alene skriver vi gerne lidt frækt sammen, så vi begge er tændte når hun komme hjem igen.

Det endte med, efter nogle heftige SMS´er at jeg skrev at hun skulle skrive når hun kørte hjemad, så skulle jeg nok være klar.

I løbet af aftenen havde jeg skrevet et lille brev på computeren, hvor jeg beskrev min fantasi så der ikke var noget at tage fejl af.

Inden hun skrev, at hun på vej hjem, havde jeg sørget for at være klar til hende. Været i bad og fået barberet pikken, nosserne og en rundt om det frække hul. Bagefter havde jeg med forskellige dildoer og buttplugs fået udvidet min røv, så den også kunne tage den store dildo. Den er vel 20 cm lang og 4 cm i diameter. Lidt over midnat skrev hun, at hun var på vej, så nu var der ingen vej tilbage.

Efter en halv times tid kunne jeg se bilen komme ind på vores vej. Skyndte mig ind i soveværelset, og op på alle fire, og så ellers presse dildoen godt op i røven. Lagde derefter overkroppen ned på sengen så min røv stod lige i vejret med dildoen stikkende ud. Havde i farten også fået et blindfold på, som jeg elsker, da det skærper alle ens sanser.

Kan høre, at hun stikker nøglen i døren og kommer ind. Tager tøjet af som hun plejer, og så bliver der helt stille, men jeg kan høre at hun står og læser det jeg har skrevet til hende. Hun giver sig god tid til at nusse færdig, men ved hun har set mig, for jeg har med vilje ladet døren til soveværelset stå åben, og samtidig sat den ene spejldør i vores skab, så hun kan se min røv så snart hun ser hen mod soveværelset.

Kan høre, at hun går på badeværelset. Derude har jeg lagt hendes strapon. Den har vi megen glæde af. Det er en af dem hvor hun har en kort men tyk pik oppe i fissen, samtidig med at den hun kan kneppe mig med er lidt længere.

Efter lidt tid hvor jeg kunne høre hende rumstere på badeværelset, kom hun endelig ind til mig. ”Hej lækre, sikken et skønt syn at komme hjem til” sagde hun, men hun med blide bevægelser aede mine baller, og ind i mellem trykkede på dildoen, så den kom lidt længere op i min vildt tændte røv. Hun satte sig ned bag mig, og begyndte at lege med min pik og nosser. Jeg elsker når hun gør det. Specielt når hun også er hård ved mine kugler. Min pik stod som et søm, og præspermen sivede ud i en lind strøm. Samtidig med at hun trak i mine nosser, begyndte hun at kneppe mig med dildoen, i lange seje stød. Efter nogle minutter tog hun den ud, og jeg kunne mærke på sengen at hun satte sig på hug bag mig. Kunne høre at hun smurte strapon´en ind i glidecreme og min røv fik også en tur. Pludselig kunne jeg mærke den kolde spids fra strapon´en mod min stjerne. Elsker fornemmelsen lige i det den skal i gennem ringmusklen første gang. Efter lidt kort pres fra os begge, gav den endelig efter og hun gled langt op i mig. Den følelse det giver i hele kroppen, er fantastisk. Efter kort tid begyndte hun at kneppe min røv. Først stille og rolig, men senere hårdere og hårdere. Med et godt greb i mine hofter bankede hun pikken ind og ud af mig. ”Kan du lide det. Er det det du drømmer om. Sig hvad du vil have” sagde hun, mens jeg blev taget godt og grundigt. ”Åhhhh. Giv mig pik. Knep mig sønder og sammen” Det viste jeg nu godt ikke ville ske, for jeg havde skrevet på sedlen at jeg ikke måtte komme på noget tidspunkt.

Efter et stykke tid trak hun sig ud. Lagde sig ned på ryggen og sagde. ”Fjern den plasticpik fra min fisse, og slik mig så” Havde stadig blindfold på så det var bare at føle sig frem. Fik den dog af, med møje og besvær, da selve trussen er af latex. Knap var den kommet af før jeg begravede mit ansigt i hendes vidunderligt våde fisse. Den sejlede af hendes skønne safter, og jeg slikkede dem alle op med velbehag. Pludselig trak hun knæene helt op til hendes skønne store bryster. ”Slik min røv og gør det godt” omgående gik jeg i gang. Elsker at slikke hendes lækre lille stjerne. Det tænder hende helt vildt. Hun stønnede og jamrede så det var en lyst. ”Få mig så til at komme” skreg hun og så var det ind med et par fingre, og med dem på hver sin side af G-punktet varede det ikke mange minutter før hun skreg sin orgasme ud.

Hun lå og slappede af et øjeblik, så stillede hun sig på alle 4. ”Skal du have din fantasi opfyldt nu” Kunne kun stønne ”Ja” og begravede min pik i hendes fisse. Den gled i til roden i første huk. Så våd var hun. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært og kom efter kort tid. Tanken om hvad der nu skulle ske, var simpelthen for ophidsende til at jeg kunne holde orgasmen tilbage. Jeg bankede min pik i bund i hende skønne varme våde fisse, og pumpede ladning efter ladning af sperm op i hende. ”Så er det ned på ryggen” sagde hun samtidig med at hun stadig stod på knæene og med hovedet nede på sengen, så sæden ikke rendte ud af hende fisse. Jeg kastede mig ned på ryggen, fik blindfoldet af i farten, og lagde mig lige under hendes godt brugte fisse. Hendes skamlæber var røde og lidt hævede og i mellem dem kunne jeg se sæden som var begyndt at løbe ud. Hurtigt satte hun sig på mit ansigt og tværede hende skønne fisse ud over min mund og næse. ”Slik mig så ren. Du vil åbenbart gerne gøre rent efter dig selv. Så er jeg da også fri for det” sagde hun, og så slikkede jeg det bedste jeg havde lært. Smagen fra hendes vidunderlige fisse blandet med sæd smagte fantastisk. Havde været lidt spændt på smagen, men den var mere end ok. Lidt salt, men samtidig lidt klæbrig. Fik hende slikket helt ren. Det tog sin tid, for der var rigtig meget, og hendes safter løb stadig. Da hun mente jeg var færdig fik jeg besked på at rydde op og komme ind og ligge i ske bagefter.

SEX I DAG?

Efter lidt tid, hvor jeg rydde op, men dog undlod at vaske mit ansigt, da jeg elsker duften af fisse og denne gang også blandet med sperm, kom jeg ind i seng igen. Hun slog dynen til side. ”Check lige om der er mere sperm” Jeg gik straks i gang, men det var meget lidt der var tilbage. Var dog meget omhyggelig med at checke omkring klitten og senere omkring røven, hvis der skulle være løbet lidt derned. Det gjorde at hun fik en lille stille orgasme mere.

Snart efter lå vi i ske og puttede.

”Hvordan var det at blive taget så hårdt i røven” spurgte hun efter lidt tid. ”Super fedt, men tror den ægte vare ville være bedre” svarede jeg. Kunne mærke at hun stivnede lidt, men sagde så ”Det kan vi da sikkert nok finde ud af. Skal du så også slikke mig ren efter han har kneppet mig sønder og sammen” Den havde jeg ikke lige set komme, men var efter lidt betænkningstid med på ideen. Hun løftede det ene ben så min igen stive pik kunne komme ind i varmen. Kunne mærke hvor tændt vi begge var af den snak vi var begyndt på. Det varede ikke længe før jeg skød endnu en ladning op i min kones skønne fisse. ”Du ved hvad der skal gøres, og jeg skal komme inden du er færdig” sagde hun. Straks var jeg i gang med at slikke hende ren igen. Koncentrerede mig mest om klitten men måtte rundt over det hele for at få det hele slikket op. Efter lidt tid kom hun i en stille orgasme, som pressende det sidste sæd ud af hende.

”Vi må hellere sove. Løber der mere ud skal jeg nok vække dig, så du kan gøre rent” Hun faldt hurtigt i søvn, mens jeg lå og tænkte på hvad fremtiden ville bringe. Det gjorde mig totalt liderlig, men faldt dog i søvn. Efter et par timer lød det ”Min fisse er helt klistret sammen. Gør noget ved det” Straks var jeg vågen og dykkede ned og slikke det hele rent igen. Nu kunne der vel snart ikke være mere J ”Tak, det rækker” sagde hun og lagde sig til at sove igen, og inden længe sov jeg også.

Næste morgen vågnede vi ved 10 tiden. Hun kiggede på mig, og sagde. ”Synes min fisse stadig er klistret” Jeg dykkede omgående ned og begyndte at slikke den ren. Sikken en duft. Duften af godt brugt fisse blandet med duften af sperm, som har ligget og varmet hele nattet. Det er en himmelsk duft.

”Nu går jeg i bad, mens du laver morgenmad, og du behøver ikke tage noget tøj på” sagde hun og gik. Jeg gik i gang med morgenmaden. Det var en speciel fornemmelse at gøre det klar uden at have tøj på. Gik og blev liderlig, men det måtte vente. Efter nogen tid kom hun ud fra badeværelset. ”Er det hele klar” spurgte hun, og jeg kunne kun svare ”Ja” Vi satte os og begyndte at spise. Efter lidt tid spurgte hun ”Er du sikker på at du kan klare at se mig med en anden mand, og at han bruger os begge som det passer ham” spurgte hun, mens hun så mig dybt i øjnene. ”Det kan jeg. Det har været en drøm i mange år” svarede jeg. ”Godt så. Opret en profil på Scor, og led efter mulige emner. Han skal være på vores alder, slank og have en god stor pik, som virkelig kan fylde mine huller godt ud. Først rydder du selvfølgelig af, og så kan du tage et bad bagefter”. ”Tak min skat” svarede jeg. ”Det hedder det ikke mere. Det hedder Tak frue, eller Ja frue, så længe børnene ikke er i huset” ”Ja frue” svarede jeg og så ned i bordet.

Fik hurtigt ryddet af, mens hun sad inde i stuen og slappede af. Så var det elles i bad. Blev vasket rigtig godt over det hele, og pik, boller og røv barberet endnu en gang.

Kom ind i stuen, hvor hun sad med den bærbare. Hun sad og læste en erotisk novelle. ”Samler lige lidt appetit” Sagde hun, og rakte mig computeren. ”Få oprettet en profil, og find så en som kan komme i aften”.

Fik oprettet os, og skrev som det var at vi søgte en fyr, 30-40 år, slank og velsoigneret, med en pik på +20 cm og gerne en tyk en også. Skrev også at han skulle være til os begge to. Gik senere ind i det forum hvor man kan søge partnere her og nu, og fik vores profil lagt op med det samme.

Det var ved at være tæt på middag. ”Jeg smutter lige et par timer” sagde hun pludselig. Jeg lignede et stort spørgsmålstegn, og hun sagde ”Skal lige ud og handle lidt. Du kan jo gøre klar i soveværelset til ham der forhåbentlig kommer og gennemknepper os begge i aften”.

Jeg gik i gang i soveværelset. Fik lagt rent på sengen. Fundet manchetterne frem. De sidder altid fast på sengen. De ligger bare under madrasserne når vi ikke bruger dem. Vi har en kasse med en masse sexlegetøj i, som jeg fandt frem. Fik lagt alle tingene op på et bord vi har i soveværelset. Det er efterhånden en del. Både til hende og jeg.

Var inde og checke på Scor flere gange i timen, og efter et par timer var der et par stykker som havde skrevet. Samtidig med at jeg sad og checkede deres profiler kom hun hjem. Et kæmpe smil og et dejligt glimt i øjnene. ”Er der bid” spurgte hun. ”Du kan jo komme og se” svarede jeg. Fik hurtigt sorteret nogle af dem væk. Til sidst var der en tilbage. Skrev til ham at vi var interesseret, men at vi godt lige ville se flere billeder, og evt. også snakke med ham i telefonen. Han skrev tilbage med adgang til hans billeder. Han så rigtig nydelig ud mente hun. Jeg var nu heller ikke afskrækket. ”Jeg ringer til ham” sagde hun. ”Du forsvinder i mens. Du kan gå ud og rense din røv så den er ren og lækker til i aften”

Jeg forsvandt ud på badeværelse, hvor jeg gik i gang med det hun havde bedt mig om. Efter nogen tid, mente jeg at, nu kunne min røv og tarme vist ikke blive renere. Syntes ikke jeg kunne høre hende snakke i telefon, og gik derfor ind i stuen igen. ”Er du ren” spurgte hun. ”Ja frue” svarede jeg. Så åben din pakke og tag det på der er i den. Jeg åbnede spændt pakken. Det var en dansetrusse med en ordentlig pik monteret indvendig. Ikke nogen udvendig. ”Den skal du have på indtil du får andet at vide” Har snakket med Frank om hvordan aftenen skal forløbe. Du har ikke noget at skulle have sagt. Er det forstået” ”Ja frue, og mange tak frue” skyndte jeg mig at sige.

Nu ville hun også i bad. Det tog sin tid, og da hun endelig kom ud, var det eneste hun havde på en dansetrusse som lignede min. Den har dog dobbelt så god, for hun havde to store pikke oppe i sig. Hun kom over til mig ”Buk dig ned, med røven i vejret” Skyndte mig at gøre som befalet. Nu begyndte hun at tage på min pik, uden på latextrusserne samtidig med at hun pressende pikken i trussen så langt op i mig som muligt. Det var vildt frækt, og strammede så dejligt i røven. ”Frank kommer kl. 19 og inden da har du lavet mad. Vi har spist og du har vasket op” ”Ja frue” sagde jeg og skyndte mig i køkkenet for at lave maden.

I mens kunne jeg se og høre at hun sad i sofaen og så en pornofilm. Hun havde med vilje skruet så højt op at jeg ikke var i tvivl om hvad der skete. I mens filmen gled over skærmen, sad hun og trykkede på begge dildoer. Det så vildt frækt ud. Efter lidt tid forsvandt hun ind i soveværelset. Hun lod filmen køre. Det var lidt distraherende, specielt når jeg ikke kunne se skærmen, men kun høre lyden. Da jeg næsten var færdig med maden kom hun ud i en meget lille og lårkort kjole som absolut ikke overlod noget til fantasien. Det var tydeligt at hun havde trusser på, for dem kunne den slet ikke dække. Hun havde også en speciel vuggende gang. Spurgte hvorfor hun gik sådan. ”Du kan jo selv prøve” Svarede hun. Det gav mening. Pikken bevægede sig endnu mere oppe i mig. Hvordan måtte det så ikke være for hende med en pik dybt begravet i begge huller? Jeg fik serveret maden og vi spise, mens vi snakkede om hvad aftenen måtte bringe. Vi aftalte et stopord, men ingen af os regnede med at det ville blive nødvendigt. Frank var også informeret om hvad ordet var. Efter vi havde spist, fik jeg ryddet af og vasket op. Havde lige et kvarter inden Frank kom til at få checket det sidste og kommet en tur på toilettet. Vidste ikke hvornår jeg fik chancen igen.

Kl. 19 ringede det på døren. Hun sprang op, og skyndte sig ud for at åbne. ”Du kan vente lidt inde på et af ungernes værelser” sagde hun, da hun røg forbi. Jeg smuttede ind på det ene værelse tættest på stuen. Så kunne jeg da høre hvad de lavede. De sad og snakkede et stykke tid. Så kaldte de på mig. Jeg gik ind i stuen, og fik hilst pænt på Frank. Rigtig godt førstehånsindtryk. ”Nåå. Så du vil gerne se mig kneppe din kone sønder og sammen” sagde han. Jeg kunne kun nikke. ”Og du står også til rådighed for min lyster” Kunne igen kun nikke. ”Det lyder rigtig godt. ”Sæt en stol ind i soveværelset. Når du har gjort det kan du forsvinde en times tid. Så skal jeg tage mig kærligt af din kone imens” Den havde jeg ikke lige set komme, men gjorde som befalet. Smuttede ud i vores garage hvor der er kontor også. Mine tanker fløj rundt i mit hoved.

Forestillede mig hvad de havde gang i. Var simpelthen så liderlig. Fattede ikke at han nu lå og gennemkneppede min kone. Det var den længste time i mit liv. Endelig kom der en SMS. Så kan du godt komme herind.

Da jeg kom ind i huset kunne jeg høre at de var i gang i soveværelset. Deres tøj lå rundt i hele huset. Da jeg kommer ind i soveværelset, står min kone på alle 4 i sengen og Frank bagved, med pikken dybt begravet i hendes våde fisse. ”Læg dig ind under din kone så du kan slikke hende og min pik mens jeg knepper hende” sagde Frank. Jeg kom på plads, og kunne nu se min kones røde og hævede fisse blive godt brugt af Franks pik. Jeg havde ikke set hele hans pik endnu, men tykkelsen og den længde jeg kunne se, gjorde at jeg ikke var i tvivl om at han havde en ordentlig pik. Pludselig stoppede han. ”Slik mine kugler” sagde han. Jeg gik straks i gang. Kunne høre på ham at det var noget han kunne lide. Pludselig begyndte han langsomt at trække pikken ud af fissen. ”Er du klar til at slikke mig ren for din kones safter” Ja, Herre” svarede jeg og åbnede munden. Sikken et syn. Hans pik blev bare ved og ved. Den var nok 22 cm lang og 4 cm i diameter. Da den slap fissen dryppede safterne ned i hovedet på mig. Skyndte mig at slikke dem op, inden han begravede pikken i min mund. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Efter lidt tid, trak han pikken ud igen, og begravede den i et hug i min kones fisse. Der kom et grynt fra hende, og hun stønnede nu helt vildt. Kunne mærke på hende at det var skønt at blive kneppet af så stor en pik. Efter nogle minutter kunne jeg høre på dem at det var op over. Min kone kom i kæmpe skrig, der må have vækket alle naboerne, og han brummede som en olm tyr, da han begravede pikken helt i bund og begyndte at pumpe min kone fuld af sæd. Frank holdt pikken i bund et godt stykke tid. Kunne se at spermen så småt var begyndt at sive ud af min kone. ”Du slikker det hele op. Ikke en dråbe må gå til spilde” Sagde hun. Frank trak nu langsomt pikken ud af hende, og i det samme væltede der sperm ud af hendes opsvulmede fisse. Jeg slikkede som en gal. Var nødt til at sætte munden rundt om fissen for at få det hele med. Da Franks pik nu var ude, kunne jeg se vores store buttplug var dybt begravet i min kones røv. Hvordan det var lykkedes, undrede mig, da vi har prøvet til flere gange uden held. ”Ret dig op” sagde Frank, til min kone. Det gjorde at det sidste sperm løb ud af hende. Min pik dunkede af smerte, så stiv og liderlig har jeg sjældent været. Vidste at der ikke skulle meget til før jeg ville komme. Tror min kone havde fortalt Frank dette, for pludselig kunne jeg mærke en snor omkring min pik og nosser. Det var Frank der var i gang.  Den blev strammet godt til, så blodet ikke kunne løbe fra igen, og samtidig blev hver af mine kugler bundet op, så de strittede til hver sin side. Det var vildt lækkert, men samtidig smertefuldt. ”Rejs dig, og sæt dig over på stolen” jeg gjorde som befalet, og snart sad jeg bastet og bundet til stolen. Kunne ikke røre mig ret meget, og slet ikke røre min pik som bare skreg på udløsning.

Min kone lagde sig på ryggen. ”Kan du se den store buttplug er kommet ind hvor den hører hjemme” sagde hun. ”Det var Franks ide. Så er min røv klar til en ordentlig pik” Så forklarede hun at det var det der havde taget så lang tid. Masser af glidecreme og tålmodighed havde gjort at den til sidst kom ind i mørket. Godt at vi havde gjort klar til analsex.

Frank lagde sig ved siden af min kone. Begyndte at lege med hendes store bryster. Kysse hende over hele kroppen, for til sidst at havne nede ved hendes sejlende våde fisse. Den var godt nok rød og hævet, af besøget af den store pik, men kunne se og høre at hun var klar til mere. Frank begyndte at lege med buttpluggen. Hun stønnede og gav sig, men efter et stykke tid havde hendes røv vænnet sig til den, så Frank uden problemer kunne tage den helt ud, og skubbe den på plads i en lang bevægelse. ”Tror du skal smøres rigtigt inden din røv skal gennemkneppes” sagde Frank. ”Gå over og slik din mand, men han må ikke komme” Han skubbede buttpluggen på plads igen, og så kom hun over og begyndte at sutte. Hun elsker at slikke pik, og ved jeg slet ikke kan stå for det, når hun suger på min pik, som var det et sugerør. Det gør pikken superfølsom. Det varede ikke længe før jeg var ved at sprøjte. ”Stop” sagde Frank. Som hun stod der bøjet over min pik havde han fri adgang til hendes røv. Han trak buttpluggen ud og sagde ”Sæt dig, så pikken lige er inde i din røv” Som sagt så gjort. Hun vendte sig, og ganske langsomt nærmede hun sig min pik, og pludselig kunne jeg mærke trykket fra hendes ringmuskel mod hovedet. Den gav rimeligt nemt efter, og pikhovedet gled indenfor. ”Stop, og bliv der. Ikke længere ind” sagde Frank. Det var tortur. Var så tæt på at eksplodere, og det vidste Frank. Nu begyndte han at onanere mig, mens pikken var oppe i min kone. Sikken en fornemmelse. Det varede ikke mange minutter, før jeg med et brøl skød en kæmpe ladning op i min kones røv. ”Træk dig ud, og klem ballerne sammen så det ikke løber ud” sagde Frank. ”Stil dig på alle fire i sengen, så skal du få en rigtig pik at mærke i din lækre røv” Hurtigt stod hun klar, og Frank satte pikken mod stjernen og pressede pikken i bund i en lang bevægelse. Kunne høre på konen at det næsten var for meget, men efter lidt tid, hvor han holdt pikken helt stille, havde hun vænnet sig til den. ”Knep mig. Knep min røv i laser” skreg hun og så tog fanden elles ved Frank. Han kneppede hende i et helt sindssygt tempo. Kunne høre på min kone at det var ved at være tæt på at hun kom. Hun jamrede og skreg, og pludselig kom hun. Hendes fisse trak sig sammen, og så sprøjtede safterne ellers ud af hende. Har før fået hende til at sprøjte, når hun kom, men slet ikke i de mængder. Der gik ikke mange sekunder, så kom Frank også med et brøl. Han begravede pikken helt i bund i hendes røv og kunne se på ham hvordan han bare pumpede sperm langt op i min kone. Det var sindssygt frækt at se på. Min pik stod som et søm igen. Stille trak han sig ud efter lidt tid. Kunne se hvor brugt min kones røv var da pikken slap helt. ”Nu løsner jeg dig, og så ved du hvad opgaven er ” sagde han. ”Ja Herre” svarede jeg og kravlede op til konen. Begynde at slikke rundt om hendes røv. Spermen nærmest væltede ud. Var så koncentreret at jeg ikke lagde mærke til at Frank havde lagt sig ind under mig, og nu begyndte at slikke min pik. Det var himmelsk. Han slikkede på en helt anden måde end en kvinde gør. Vi fik drejet os så min kone også kunne slikke Frank, og så gik det ellers derudad. Kunne mærke at det ikke varede længe inden jeg ville komme, så jeg tog et par fingre til hjælp, som jeg begravede i konens fisse, og da jeg sprøjtede min sperm i munden på Frank, gik den på min kone. Endnu engang sprøjtede hun. Jeg sluprede det meste i mig. Super lækkert. Efter kort tid kom Frank også ud over min kones hoved. Vi faldt nu helt sammen i en stor varm klynge. Kravlede op til min kone og kyssede hende. Vidste jo godt hvad mit job var, så det sperm hun havde i hovedet slikkede jeg også op. Nu kunne vi ikke mere. Lå og snakkede lidt, indtil Frank sagde at nu ville han tage et bad, og så vende næsen hjemad.

Vi lå og puttede imens. Efter lidt tid fik jeg konen til at løsne båndet om min pik. Den var efterhånden temmelig øm. Det gjorde lidt nas, da blodet fik lov at strømme frit igen. Vi fik sagt farvel til Frank. Han fik et kæmpe kram af min kone og jeg, og vi aftalte, at det måtte vi gøre om en anden gang.

Vi gik ind i seng igen. ”Hvor var det super fedt at blive kneppet så vildt og voldsomt” sagde min kone. Vil gerne falde i søvn med begge huller fyldt ud. Vil du ikke give mig dansetrussen på igen” Selvfølgelig ville jeg det. Var ikke i stand til mere sex selv alligevel, så det var superfedt at hjælpe hende trussen på. Begge dildoer gled nemt op i hende. De er jo meget mindre end Franks pik. Da de sad som de skulle spurgte hun” Vil du have din på også” ”Ja tak, Frue” svarede jeg og nu hjalp hun mig dem på. Elsker fornemmelsen når dildoen er begravet i min røv. Nu lagde vi os i ske og puttede. Snakkede om hvor frækt det havde været med en ekstra fyr i sengen. Konen spurgte om jeg ikke var jaloux. ”Nej. Det giver mig et kick at se dig med en anden mand. Jeg ved det er mig du vil have resten af tiden, men jeg under dig gerne fremmed pik når du har lyst. Skulle du falde i, uden jeg er i nærheden, er mit ønske at du kommer hjem og viser mig din dryppende fisse, og fortæller mig alt om hvad der er sket, og hvordan det var” ”Jeg elsker dig” sagde hun. ”Frank sagde at han gerne vil komme og kneppe dig igen, og er det ikke nok, finder vi en eller flere på nettet som kan ordne dig samtidig” Hun kiggede på mig med et vildt glimt i øjnene. ”Du er fantastisk. Glæder mig til du får arrangeret det”

Det var slutningen på en fantastisk aften, som gav vores sexliv et kæmpe boost, men det kan i høre om senere J

porno med danske piger