Hanrej del.2

SPAR MANGE PENGE

Stirrede med vantro på det syn der var foran mig. Det så sindsygt frækt ud. Han havde pikken helt nede i hendes hals, og hendes næse rørte ved hans mave…

Der gik nogle uger efter vores møde med Frank. Vi snakkede meget om det, hvilket ophidsede os begge, og vi elskede mange gange, og fandt ud af at det er vores måde at leve sammen på. Min kone er i hvert fald utroligt glad for at have fået frie tøjler, bare jeg i sidste ende kommer ind over, og jeg nyder tanken om at hun måske er sammen med en lige nu.

Konen skulle på et to dages kursus i Århus. Et eller andet arbejdsrelateret, men den eneste fra firmaet, og da hun ikke gad køre frem og tilbage flere gange, betalte firmaet overnatningen på hotellet. Vi skrev sammen mange gange, og sidst på dag 1, skrev hun at der var flere attraktive emner som hun måske ville se om hun kunne få med i seng og fylde hende godt grundigt med sperm. Skrev tilbage at jeg var ked af at jeg ikke var der til at gøre rent, efter de havde dyrket sex, men hun skrev tilbage at det gik nok, og at hun havde fundet en løsning på det lille problem. Tænke meget over hvad hun mente med det, men kom ikke sagen nærmere.

Alle kursisterne skulle ud og spise i samlet flok, og det lød til at det havde været en hyggelig aften. Fik en SMS ”Hej skat, sidder ved siden af en meget fræk bordherre. Har fortalt ham om vores lille arrangement, da vi var ude og ryge. Er sikker på at jeg får pik i aften. Den føles dejlig stor og tyk. Sov godt skat” Som om jeg så kunne sove. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Forestillede mig dem i alle mulige og umulige stillinger. Men det var en del af gamet og var vildt spændt på at høre nærmere når hun kom hjem igen.

Skulle dog ikke vente så længe. Pludselig ringede telefonen. Kunne se at det var konen. Der blev ikke sagt noget. Kunne dog høre stønnen og en seng der knirkede. Det lød i hvert fald sådan. Pludselig kunne jeg høre min kones velkendte stønnen, jo tættere hun kom på orgasmen. Pludselig kunne jeg høre hende ”Ja ja, giv mig pik, fyld mig helt op med din varme sperm. Sperm min våde fisse til” Så kunne jeg høre at de begge kom i en kæmpe orgasme, og så blev røret lagt på. Jeg var liderlig ud over alle grænser. Min pik stod som et søm, men turde ikke pille da det var en del af legen. Jeg må kun komme når jeg har fået lov.

Jeg gik i seng, men kunne ikke sove. Vred og vendte mig, og billeder og lydene fra opkaldet kørte rundt i mit hoved. Næste gang hun ringer hjem optager jeg samtalen. Det kunne være frækt at have. Omkring midnat kom der 4 MMS´er. Det ene var et billede af fyrens pik. Den var sølet ind i hendes safter og hans egen sperm. Nr. 2 viste hendes venusbjerg med et par dråber sæd på. Nr. 3 og 4 var billeder af hendes fisse, som var vildt rød, og hvor spermen løb ud af hende. Det var ikke nået så langt på det første billede, men på nummer to, var mellemkødet og hendes stjerne dækket af sæd. Der lå en lille sø under hende, kunne jeg se. Så kom der en SMS ”En skam du er så langt væk. Nu går alt det gode sperm til spilde. Allan har lovet at kneppe mig inden jeg kører hjem i morgen, så vær klar når jeg kommer hjem. Skriver når jeg er en time hjemmefra. Sov godt min skat”

Havde den største lyst til at spille min pik, men lod være. Billederne var vildt frække. De skulle helt sikkert gemmes. Fald dog i søvn til sidst. Kom op og på arbejde. Dagen sneglede sig af sted. Fik dog et par SMS´er om hvor øm og dejligt brugt hendes fisse var.

SEX I DAG?

Endelig fyraften. Skyndte mig hjem, og kom i bad. Fik gjort mig klar til hun kom hjem. Forberedte maden, så det ikke var det vi skulle bruge tid på. Endelig skrev hun ”Er hjemme om en time. Du er klar til at gøre mig ren så snart jeg er hjemme. Min fisse er fyldt med sperm igen” ”Javel Frue” skrev jeg tilbage. Mente ikke der kunne være særligt meget sperm tilbage efter sådan en lang køretur, men det måtte vise sig. Gik rundt med jern på konstant. Da der næsten var gået en time, gik jeg ind i soveværelset og lagde mig på sengen. Tænkte at hvis jeg lå der på ryggen kunne hun sætte sig på mit ansigt så jeg kunne slikke de sidste rester op.

Endelig kom hun hjem. Kom direkte ind i soveværelset, da jeg kaldte på hende. Smed nederdelen med det samme, samt trøjen. Hun havde intet indenunder. Kom op i sengen og satte sig med fissen 10 cm over mit ansigt. ”Se hvad jeg har til dig” sagde hun. Så åbnede hun de yderste skamlæber. Så kunne jeg se vores store buttplug. Den er kun 5-6 cm lang + foden, men lige så stor i diameter. Det var det hun havde ment da hun skrev at hun nok skulle have sperm med hjem til mig. Med den store buttplug kunne spermen stort set ikke komme ud. Så trak hun stille i den. Kunne se hvordan hendes fisse gav sig, for at den kunne komme ud. Så snart den var ude, begyndte spermen at løbe ud af hendes fisse. Omgående maste hun fissen ned over min mund, og røven over min næse. ”Slik så slave” stønnede hun. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Der var godt nok meget, og det smagte himmelsk. ”Nyd det slave. Jeg fik Allan til at fylde mig med sperm to gange inden han satte buttpluggen på plads. Der skal være helt rent før jeg flytter mig” Jeg slikkede og slikkede, og til sidst var det bare at slikke rundt om fissen for at få det sidste med. Da jeg nåede hendes stjerne, og slikke blidt på den, kom hun i en kæmpe orgasme. Hun faldt sammen oven på mig, med hovedet hvilende på min pik. Der gik et par minutter før hun havde fået vejret igen. Så begyndte hun at slikke min pik. Først stille og roligt rundt på hovedet, og op og ned af skaftet. Tog mine nosser i munden og bed let i dem. Det gjorde lidt ondt, men var også ophidsende. Efter nogen tid, var jeg ved at eksplodere. Hurtigt tog hun pikhovedet i munden og begyndte at suge som var det et sugerør, samtidig med at hun onanerede mig i et heftigt tempo. Det gik ikke længe, så kom jeg med et brag. Jeg sprøjtede og sprøjtede i hendes mund. Da jeg endelig var færdig, vendte hun sig om og smilede til mig. Bukkede sig ned og gav mig et kys. Kunne mærke at hun ville tungekysse. Så snart jeg åbnede munden kunne jeg mærke min sæd løbe ud af hendes mund og ind i min. Det var vildt frækt. Vi kyssede længe og til sidst havde jeg fået det hele.

Vi lå og slappede af. Så sagde hun ”Allan har fået vores brugernavn på Scor, så han kontakter dig en af dagene. Jeg vil gerne kneppes af ham igen. Og du skal se på. Denne gang må du bare nøjes med at se på” ”Ja Frue” svarede jeg ”Jeg glæder mig allerede til at se jer elske. Håber han er mindst lige så god som Frank”

Der gik ikke længe før jeg hørte fra Allan på Scor. Han havde sendt et par billeder med af konens godt brugte fisse, fra deres første aften, samt et par stykker der viste hvordan det så ud da hun fik den store buttplug op, inden hun kørte hjem. Hun stod nærmest på hovedet for at spermen ikke skulle løbe ud.

Allan ville meget gerne komme forbi, og kneppe min kone, som han skrev. Vi aftalte at han kunne komme den følgende fredag.

Fredag har vi begge tidligt fri, så vi brugte dagen på at gøre os klar til Allan kom. At vide at jeg bare skulle kigge på uden mulighed for at deltage gjorde mig totalt liderlig. Konen fik barberet sig over det hele og gjort klar til analsex. Det havde de ikke nået på hotellet. Hun tog igen dansetrussen på så begge huller var udvidet og klar til en stor pik.

Allan kom kort efter vi havde spist aftensmad. Rigtig charmerende og gjorde et godt indtryk. Kunne godt forstå at konen var faldet for ham. Vi snakkede et stykke tid. Han var specielt interesseret i hvordan jeg havde det med at lade ham kneppe min kone. Han syntes det måtte være fedt at kunne stole så meget på hinanden at man kan have et forhold på den måde. Der gik lidt tid med smalltalk og vi fik lidt at drikke. Så begyndte konen og Allen at pille ved hinanden. Han kyssede og krammede hende. Lod hans hænder udforske hendes lækre krop. Fik hurtigt pillet hendes kjole af, som afslørede at hun ikke havde BH på. Kun dansetrussen. Den begyndte han øjeblikkeligt at lege med. Trykkede på skift på begge dildoer. Kunne se på hende at det var noget hun kunne lide. Han rejste sig op og begyndte at tage tøjet af. Hun var hurtigt over ham. Hjalp ham hurtigt af med tøjet. Da der kun var underbukserne tilbage gik hun på knæ, og begyndte at kæle for hans pik. Kunne se at den var pænt stor. Langsomt trak hun underbukserne ned så pikken kunne komme fri. Da den slap elastikken, slog den mod maven med et klask. Kunne se at prespermen allerede var begyndt at løbe ud af den. Konen tog den i munden, så langt som hun kunne. Den var godt på vej ned i halsen på hende. Viste at hun ikke kunne tage den helt. Det har hun aldrig kunnet med min, og den er ikke så lang som Allans. Kunne se at hun alligevel pressede på, og pludselig gled den helt ned i halsen på hende. Jeg stirrede med vantro på det syn der var foran mig. Det så sindsygt frækt ud. Han havde pikken helt nede i hendes hals, og hendes næse rørte ved hans mave. Kunne se at det var svært for hende, men hun blev ved, og efter lidt tid, begyndte hun at køre hovedet frem og tilbage. Hun fortalte mig senere at hun havde øvet med en dildo i smug. Grunden var at Allan havde fortalt om det da de havde været sammen på hotellet. Det tænder ham nemlig helt vildt, og det syntes hun skulle prøves. Han havde fortalt hende hvordan hun kunne øve sig, og nogle forskellige teknikker hun kunne bruge. I starten havde det været svært og hun havde været ved at kaste op flere gange, men til sidst lykkedes det.

Hun slikkede længe på han pik. Kunne høre han var tæt på at komme. Hun stoppede op, kiggede på mig og sagde ”Hent kameraet. Jeg vil se hvordan det ser ud med den kæmpe pik helt nede i min hals” Jeg sprang op og hentede kameraet. Jeg ville også gerne have de billeder som minde. Hun begyndte igen at slikke ham. Dybt og længe. Da han var ved at være tæt på at komme ville han stoppe, men hun fortsatte, og i det han kom, kørte hun pikken så langt ned i halsen hun kunne. Kunne se på ham hvordan pikken pumpede spermen ud i hendes hals. Han brølede som en tyr, og efter lidt tid trak han sig ud. Jeg knipsede billeder på livet løs. Specielt et af dem er rigtig godt. Der er hans pik 15-20 cm fra hendes ansigt. Det eneste der forbinder dem er en tynd streng af sperm. Det er så godt, specielt med det frække blik min kone har i øjnene i mens.

Nu trængte Allan til en pause. Det mente konen så ikke, så han blev beordret til at slikke hendes fisse og røv. Han skulle dog først have dansetrussen af. Elsker synet når begge dildoer langsom glider ud af hende samtidig, og efterlader begge huller lidt åbne. Han havde kun lige fået trussen af, inden han begravede hovedet i hende våde varme skød. Hun stønnede helt vildt og bad ham slikke hendes røv. Ved det tænder hende helt vildt at få slikket stjernen. Han slikkede længe og koncentreret. Kunne se hans pik igen var ved at vågne til dåd. Efter nogen tid hvor min kone blev mere og mere liderlig og tændt, bad hun ham om at kneppe hende i røven. Han kom hurtigt i position og forholdsvis nemt gav hendes stjerne efter så han kunne begrave sin pik dybt i hendes røv. Kunne høre på dem begge at de ikke havde langt igen. Pludselig siger hun ”Stop stop. Jeg vil op på knæ. Slave. Du lægger dig ind under og holder din mund mod min fisse. Du må ikke slikke mig” Jeg skyndte mig at gøre som hun sagde, og da jeg var på plads begyndte de igen at kneppe i et helt sindsygt tempo. Der gik vel 5 minutter så kom de begge med et brag. Han brølede igen helt vildt, og konen skreg og hylede, at nu kom hun. I det hun kom, sprøjtede det fra hendes fisse. Tror aldrig hun har sprøjtet så meget. Da min mund var som limet til hendes fisse måtte jeg bare drikke det der kom. Var næsten ved at blive kvalt i det, men drak alt hvad jeg kunne. Fik næsten det hele. Så klaskede de begge sammen oven på mig. Var ved at blive kvalt og måtte skubbe lidt til dem, for at få luft igen. Allan trak sig stille ud af hendes røv. ”Når du nu ligger der, så slik mig ren” sagde hun. Begyndte at slikke hendes røv. Sikken en ladning der også var kommet anden gang. Nu kunne Allan ikke mere. Han trængte til en pause. Det gjorde konen også. ”Nu der ikke er mere at slikke på mig, så slik hans pik ren, og få så billederne over på en USB pen så vi kan se dem på fjernsynet” Jeg gav mig straks i kast med at slikke hans lækre pik. Fik den hurtigt gjort ren, og smuttede så ind til computeren og fik overført billederne.

Da jeg kom ind i stuen lå de i ske på sofaen. Allan lå bagerst. Jeg fik hurtigt fundet billederne frem, og fik sat den på automatisk visning. Der var godt nok mange. Næsten som at se en film der hakker lidt. Der kom mange frække kommentarer til billederne. Kunne så på Allan at han var ved at få jern på igen. ”Kom lige herover og hjælp Allans pik ind i min fisse” sagde konen. Hun løftede det ene ben så jeg kunne komme til og så fik jeg fat i hans stive pik og hjalp den på plads i hendes fisse. Hun sænkede benet igen, og så lå de stille og elskede, mens billederne fortsatte på skærmen. Kunne høre på dem at jo længere vi nåede i billederne, jo mere tændte blev de. De bevægede sig mere og mere og med et trak Allan sig ud, fik konen op på alle 4. Han begyndte at slikke hendes stjerne, og efter kort tid stak han fingrene i hendes fisse  Det gik rimeligt nemt, og efter nogle minutter rejste han sig op og satte pikken mod fissen. Han pressede blidt indtil hovedet var indenfor. Så gled han i bund i et langt stød. Hun skreg op, at det gjorde ondt, men han fortsatte med at kneppe hende. Efter kort tid ændrede hendes udbrud sig, så hun nu bad om at blive kneppet i til hun flækkede. At han skulle sprøjte hende fuld af sperm. Han holdt ikke længe. Han kom med at brøl oppe i hende. Samtidig kom hun i endnu en kæmpe orgasme. Nu faldt de begge sammen i sofaen. Allan havde stadig pikken dybt begravet i hendes fisse. Han begyndte at dreje hende rundt så hun lå med enden ud over kanten på sofaen. ”Kom her over og tag billeder når jeg trækker pikken ud” sagde han. Jeg skyndte mig at komme på plads, og da han trak pikken ud, begyndte spermen omgående at løbe ud af hendes fisse. Sikken et syn, og nu havde vi det også på billeder. ”Slik mig ren” sagde hun, og jeg gik straks i gang. I mens tog Allan billeder af os. De blev også rigtig gode.

Der skete ikke mere den aften. Vi sad og snakkede om oplevelsen, over et par øl, inden Allan kørte hjem. Vi var alle sikre på at det skulle gentages. Jeg sad med et kæmpe jern på hele tiden da jeg endnu ikke var kommet. Det fik jeg heller ikke lov til den aften. Bare for at drille mig, slikkede konen på min pik flere gang lige til jeg var ved at komme, men fik ikke lov. Ikke længe efter gik vi i seng. Kort før vi faldt i søvn kom det fra min kone ”Tror det kunne være frækt at være sammen med Allan og Frank samtidig” ”Det kunne det helt sikkert” svarede jeg, og så faldt vi i søvn.

 

porno med danske piger