Skridtet videre

SPAR MANGE PENGE

Den arabiske mand nød at have en eller flere vestlige kvinder, som han kunne dyrke sex med, da de ofte var mere villige og liderlige af natur, end de arabiske kvinder…

SEX I DAG?

Dagen efter den første aften, i vores nye roller, vågnede jeg til duften af nylavet kaffe. Kom på fødderne og bevægede mig langsomt ud i køkkenet. Frederik kom mig i møde med et langt dejligt knus og et inderligt kys! Vi sagde ikke meget ved køkkenbordet, imens kaffen og et par rundstykker røg ned. Men det var som om at der herskede en meget rolig, nærmest harmonisk stemning. Jeg kunne tydeligt mærke på Frederik at han ikke havde fortrudt noget igår. Det virkede faktisk som om, at han slappede lidt mere af end han plejer. Jeg selv havde stadig lidt svært ved at vænne mig til tanken om min “nye” mand! Men kunne jo også sagtens huske hvor frækt jeg havde synes det var aftenen før. Kom til at smile svagt for mig selv, da jeg pludselig synes han vimsede lidt når han gik rundt i køkkenet.
 
Efter morgenmaden spurgte jeg ham om han ikke ville rydde af, imens jeg fandt noget tøj. Da jeg  åbnede skabet i soveværelset, så jeg min gennemsigtige charong. Den har lidt blonder for neden og er ellers helt gennemsigtig. Jeg besluttede mig nu for at fortsætte vores leg fra dagen før! Den er lidt løs i det, så han ville godt kunne passe den, men den ville sidde stramt. Jeg gik tilbage i køkkenet hvor han stod med ryggen til og vaskede op. Beordrede ham til ikke at vende sig om, men i stedet klæde sig helt af. Derefter vende sig. Da han vendte sig om kastede jeg den i armene på ham og sagde at han skulle have den på resten af dagen! Jeg kan huske at han så helt chokeret ud. Og en lille smule flov. Herefter gik jeg ind og.fandt lidt frækt undertøj frem og han fortsatte med køkkenet. Jeg tog mine hvide blonde-trusser på, med matchende strømper og bh.
 Da jeg kom ind til Frederik igen, var jeg lidt hårdere i tonen; “Hva så min tøs!!” sagde jeg højt og drillende. Han smilede lidt forlegent til mig og jeg fortsatte; “Du er da bare en rigtig lille tøsepige hva skat! Jeg bliver sgu nok nødt til at finde mig en mandepik der vil kneppe mig til jeg ikke kan mere!! Er det ikke en god idé?!” Han nikkede og gav mig med en lille lyd ret.
 
 Jeg satte mig til rette ved computeren. Jeg havde besluttet mig for at lave en profil på nettet, som ville lokke nogle liderlige mænd til. Nogle som ville tage del i ydmygelsen af min mand og som kunne give mig en rigtig omgang mandfolke-pik!! Det var efterhånden et stykke tid siden jeg var blevet kneppet godt igennem! Og jeg havde vel nok opgivet at få Frederik til det. I profilen skrev jeg kort om mit udseende; slank, velformet og lys. Og temmeligt detaljeret om hvad Frederik havde bedt mig om. Jeg gjorde meget ud af at skrive, det skulle være maskuline, stærke og gerne lidt alfa-agtige typer, der kunne ydmyge min mand lidt!!
 
Jeg blev ret hurtigt kontaktet af en fyr på 37, der kaldte sig; “Sgr Dansk par”. Det var en arabisk mand, der ledte efter et par han kunne besøge jævnligt! Han skrev at min mand nok var, hvad hans folk kaldte en “Dayyuth” og at den slags mænd, efter hans mening var nogle skvat der ikke kunne bruges til meget! Han havde en temmelig hård tone, hvilket fangede min interesse og efterhånden som jeg fik kigget lidt på hans billeder, blev jeg også lidt varm i skødet. Det ene billede var af en smuk og stor, omskåret pik! Den lignede lidt den der havde sprøjtet mig i munden dagen før! Lækker og brun, men den så større og tykkere ud. Et andet var af hans overkrop, som var meget velholdt! Meget stærk og maskulin så han ud. Han havde også et nærbillede af en lyshåret pige, der suttede på hans pik! Det var sløret, så man ikke kunne se andet end hendes mund og så håret. Under billedet stod teksten: “Min 19 årig ludertøs!”. Frækt billede tænkte jeg og besluttede mig for at spørge lidt ind til hans brev. Han skrev bl.a. noget om at der i hans kultur var tradition for, at maskuline, muslimske mænd kneppede vestlige mænds liderlige koner. Med mandens fulde accept og vidende og stort set uden at manden selv, havde nogen ret til konens skød! Bortset fra, at han måtte slikke hendes fisse, når hun havde fået pumpet maskulint arabisk sæd  helt op i sig, måtte han ikke have noget med hendes krop at gøre! Dette var noget der stod på i længere tid og efter hans mening ville mænd der slikker deres koner rene for fremmed sæd, nok også tage sæd direkte fra en anden mands pik! Så det var en ting der ofte indgik. Det skete også at manden slikkede den mørke pik ren. Jeg kunne senere forstå at det, i arabisk kultur, ikke anses som homoseksuel adfærd fra den dominerende mands side, at få slikket pik af en anden mand. Derimod ansås den vestlige mand, som homoseksuel og meget svag. Denne tradition havde efter hans udsagn stået på i århundreder og gav en masse nydelse til både den arabiske mand og det vestlige par! Den vestlige kvinde fik oplevelsen af at blive begæret og taget af en rigtig mand! En mand der kun ville have hendes krop og bruge den til hans egen fornøjelse! Hendes mand, nød at se hende med en maskulin mand! Og elskede at se hende blive ordenligt tilfredsstillet! Den arabiske mand nød omvendt at have en eller flere vestlige kvinder, som han kunne dyrke sex med, da de ofte var mere villige og liderlige af natur, end de arabiske kvinder.
 
Jeg besluttede mig for at skrive tilbage, da jeg var blevet lidt nysgerrig efter at høre mere om hvad han skrev i hans brev. Han uddybede og forklarede og jeg stillede flere spørgsmål. Det viste sig at den hvide
kvinde ville fungere som en slags slave for ham og at hendes mand, så på en måde var slave for dem begge. Jeg spurgte ham om han havde tænkt sig, at vi skulle indlede et sådant forhold. Til det svarede han, at han selvfølgelig lige måtte mødes med mig først! Og inden da, ville han se et billede af mig i fuld figur. Jeg skyndte mig ind for at hente et kamera og bad så frederik om at tage en masse billeder af mig, i forskellige stillinger! Han spurgte nysgerrigt ind til det og jeg sagde bare at den var til min profil. Da det var gjort fandt jeg  tre billeder jeg var tilfreds med og skyndte mig at sende dem til hans mail. Jeg havde ikke besluttet noget endnu, men ville jo gerne se om han synes jeg var “egnet”. Og det gjorde han! Han bad mig om at mødes med ham samme aften. Det følte jeg mig alligevel ikke helt klar til. Det virkede som om at han var noget af en mundfuld og jeg var trods alt lige startet op med mit “nye liv”.
 
Efter et par timer og en del henvendelser, besluttede jeg mig for at gå i bad. Ude i badet, nød jeg det varme vand strømme igennem mit hår og ned over kroppen. Som jeg allerede havde gjort en del gange efterhånden, stod jeg igen og tænkte på alle de nye oplevelser jeg havde haft med min mand. Jeg blev helt varm forneden af at tænke på min oplevelse med indvandrer-fyren på toilettet. Tænkte på hvordan jeg havde følt mig enormt billig samtidig med at jeg havde følt at jeg havde fuld kontrol med situationen. Og ikke mindst min mand! Jeg nød faktisk virkelig at tænke på, at han intet havde at skulle have sagt! Tanken om at fyren vidste besked om min mand, tændte mig også. At han så ham som en mand der ikke kunne tilfredsstille sin kone og derfor ville hjælpe mig, med sin stive pik! Jeg havde bestemt fået mod på at ydmyge Frederik! Ligesom han jo så gerne selv ville have! Det at det var sådan en araber knægt, tror jeg virkelig nagede ham. Det førte til at jeg mere eller mindre kom til min konklusion, her under bruseren. Jeg ville mødes med den 37 årige araber fra nettet! Tanken gjorde mig afsindigt liderlig! Og jeg var nødt til at røre mig selv, indtil det ikke længere var nok! Jeg skyndte mig ud af badet, tørrede mig grundigt og hentede Frederik med ind til computeren. Her fik han besked på at falde på knæ bag mig, imens jeg bukkede mig ind over bordet med albuerne hvilende på kanten. Jeg beordrede ham til at slikke mig godt og grundigt, imens jeg skrev et brev. I brevet stod følgende;
 
 
“Hej Sgr Dansk. 
 
Jeg har tænkt lidt over dine breve og ikke mindst din krop 😉 og har
besluttet at du skal kneppe mig i aften, da min mand ikke har evnerne! Hvis
du altså vil..?
 
Min mand er helt afklaret med at han ikke kan stille krav, eller
betingelser og jeg lover at være din lydige luder fra jeg kommer til jeg
går!
 
Kh…”
 
Jeg fik Frederik på fødderne og lod ham læse mit brev. Han så kun det sidste jeg havde sendt og herefter beordrede jeg ham ind i soveværelset hvor han slikkede længe og grundigt imens jeg fortalte ham om manden fra  nettet. Jeg fortalte ham at det var en stor, stærk og maskulin mand! Som vidste lige hvordan man kneppede en under-stimuleret ung kone som mig. Jeg beskrev hans stærke krop og især hans pik, indtil jeg kom ved Frederiks tunge, jamrende og hylende ved tanken om min aftale senere på dagen!
 
Resten af dagen gik jeg rundt med sommerfugle i maven. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har været så liderlig før! Hver gang jeg tænkte på hvad der skulle ske senere, snurrede det i hele underlivet!!
 
Kl. kvart over syv gik jeg ind og hentede min lange frakke. Det var det eneste jeg skulle have på! Jeg havde aftalt med min tyr, at han skulle hente mig kl. halv otte. Og gik lidt rundt i stuen. Kunne slet ikke finde ro, gik hele tiden og kiggede ud af vinduet. Jeg gik over til Frederik og kiggede ham dybt i øjnene, imens jeg sagde; “Nu skal din smukke unge kone ud og lege billig luder! Har du slet ikke tænkt dig at stoppe mig, din tøsedreng?!” Han så ned. “Jeg vil lade ham kneppe mig sønder og sammen! Og komme hjem til dig, som en brugt tæve. Og så vil jeg drille dig lidt tror jeg!” Pludselig dyttede det udenfor! Det var ham. Jeg gav Frederik et langt tungekys og smuttede ud af døren. En sort Audi holdt ude på vejen og jeg begav mig med skælvende nervøse ben, ned imod den. Det går lidt ned af bakke fra vores indkørsel, så jeg ser først kun hans arme og hænder. De ser stærke og mandige ud! Jeg nærmer mig og holder nærmest vejret, da jeg stiger ind. Han smiler og lægger mærke til frakken der gluder op og blotter mine bare ben. Så bliver han pludselig meget direkte; “Fortæl mig hvad du har på under!” jeg siger at jeg er helt nøgen, hvorefter han svarer; “Så vis mig din unge fisse!! Jeg vil se hvor liderlig du er! Samtidig fortæller du mig hvorfor du er så liderlig!” Jeg var helt paralyseret, men havde besluttet mig for at gå hele vejen! Jeg spredte mine ben og hev frakken op. Han roste mine lyse hår forneden og spurgte igen; “Hvorfor er du så liderlig? Kan din mand ikke kneppe dig?!”  Jeg giver den hele armen; “Det kan han virkelig ikke. han er slet ikke mandig mere! Han finder sig i alt jeg byder ham!” “Jeg er liderlig fordi jeg har tænkt på din pik hele dagen! Jeg trænger til en rigtig mand!” Han beder mig trække frakken ned igen. Nu parkerer han foran et stort hvidt hus. Vi stiger ud og jeg følger ham hen til hoveddøren, hvor han lukker mig ind først.
 
Da vi kommer ind, beder han mig tage jakken af. Jeg gør som han siger og han bevæger sig rundt om mig, imens han gramser mig på numsen og brysterne. Han stikker mig et let smæk på den ene balle, hvorefter han beder mig falde på knæ foran ham. Da jeg sidder på mine knæ, beordrer han mig bestemt til at tage hans pik frem og fortælle hvorfor jeg skal have lov til at tage den i munden! Jeg får lettere famlende spændt hans bælte op. Kører hånden ned over hans bule med en blid bevægelse, hold da op for en kæmpe der gemmer sig derinde tænker jeg! “Hvorfor vil du sutte min store pik?! Fortæl mig hvorfor din billige tøs!” Jeg fik bæltet op og åbnede bukserne. “Fordi jeg trænger til at mærke en rigtig mand!” Jeg kyssede hans store manddom uden på boxerne. “Hvad med din egen mand? Er han bøsse eller hvad?” Jeg fortalte ham, at det mente jeg bestemt ikke, men at han ikke rigtig kunne holde længere end et par minutter i min fisse efterhånden! Og at han var så ynkelig at han tillod mig at gå ud og kneppe med hvem som helst! Så jeg nærmest ikke gad ham mere. “Det er da synd for dig! Du er jo en lækker tøs!! Jeg fatter ikke de danske mænd! De har verdens mest liderlige koner og kan ikke finde ud af at kneppe dem! Sådan nogle svanser!!” Jeg tog hans store pik frem og sikke et syn! Den store mørke pik rejste sig langsomt op imod min mund og jeg spurgte pænt om lov. Det fik jeg og lod den glide ind. Jeg fik igen følelsen af en stor mandig pik i min mund og lysten bredte sig i min krop! Han bollede min mund ret længe og temmelig krævende, indtil han bestemt gav mig besked på at følge med ind i et tilstødende rum. Da jeg trådte indenfor blev jeg helt lamslået! Han havde indrettet rummet så det nærmest var et sm rum, med alle mulige dimser og anordninger. han tog mig i håret og slæbte mig hen til en slags stol. den mindede om de heste vi skulle hoppe over til gymnastik i skolen. Her blev jeg spændt fast på ryggen, med arme og ben ud til siden og bundet under “hesten”. Utroligt grænseoverskridende at ligge der! Med mit skød og alt, fuldstændig blottet for en fremmed! 

Nu begyndte han at slå mig blidt på brysterne. Min nervøsitet og liderlighed gav mig tilsammen en kildende fornemmelse i maven, som bredte sig længere ned. Han slog også mine lår og kinder! Og især min fisse!! Den slog han hårdt med et flad hånd, så det gav et ryk i hele kroppen. Da han havde “mishandlet” mig lidt, blev jeg bundet op og kunne til min overraskelse mærke at det løb fra mit skød med safter! Han vendte mig herefter og jeg blev nu bundet modsat! Så fik jeg ellers smæk i min numse!! Han blev ved og ved, imens han fik mig til at sige, ja nærmest skrige at jeg ville have hans store pik! Og ingen andres. Jeg havde aldrig nogensinde prøvet sådan noget før og havde aldrig overvejet at jeg skulle kunne tænde på den slags, men tændt, det blev jeg! jeg endte med at skrige ting som; “Giv mig din store perker-pik!”, “Danskere kan ikke kneppe deres koner, giv mig araber-pik!!” og “Knep min liderlige, lyse luder-fisse og pump den fuld af maskulint muslimsk sæd!!” Da jeg havde råbt det sidste roste han mig og stak herefter sin store pik ind i min driv våde fisse!! Sikke en følelse!! Efter at have overgivet mig fuldstændig til den fremmede og ladet ham binde, slå og ydmyge mig fik jeg endelig mandfolke-pik proppet op i mit underliv!! Han kneppede mig i lange dybe stød og jeg kom ret hurtigt til stor fornøjelse for min tyr! Resten af natten bollede han mig sønder og sammen, på mange måder og han kom flere gange dybt oppe i min fisse! Når vi ikke havde sex masserede eller nussede han mig, så dejligt at jeg faldt helt hen. For så igen at kneppe mig hårdt og brutalt!
 
Da han endelig var færdig, var jeg fuldstændig hævet op dernede og godt rød på bryster, balder og lår! Mit hår var uglet og der løb frisk sæd ud af mig og ned af benene, hvor det blandede sig med det størknede fra tidligere! Jeg fik ikke lov til at gå i bad, men blev hurtigt kørt hjem. I bilen forklarede han mig at jeg skulle informere Frederik om at jeg nu var hans ejendom og at jeg ikke længere ville have hans danske vatpik, når jeg havde en Arabisk. Jeg spillede med, selvom jeg ikke var helt med på den. Det var alligevel for grænseoverskridende! Selvom det havde været vildt frækt, var jeg ikke indstillet på et sådant forhold. Jeg var jo trods alt også kun lige begyndt på mit nye liv.

porno med danske piger