Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.1

SPAR MANGE PENGE

Min kæreste sad på hug i indkørslen, jeg råbte til ham at slaver ikke skal optræde i tøj offentligt, og så fik han besked på at smide tøjet og kravle hen til affaldsstativet…

Min fyr er vildt forelsket i mig, og har hidtil i byen været kendt som den store seje fyr der bestemmer, og som nok skal nedgøre alle der mener noget andet end ham.

Jeg har fortalt ham at ingen bestemmer over mig, og at hvis han vil være kæreste med mig, så skal ikke ikke mene noget selv, ikke gøre vrøvl, ikke gøre andet end hvad han får besked på, og i det hele taget bare være 100% underdanig overfor mig.

Det har ikke været let for ham med den nye rolle, men jeg har fra dag et bestemt mig til at han skal have det på den hårde måde, og at jeg ikke bliver blød, uanset hvor hård jeg – og naboerne der har lovet at hjælpe mig – nødvendigvis må være for at pille viljen fra ham.

Han har efterhånden fået flere omgange af som straf. Han har stadig ikke forstået at det er mig der bestemmer over ham, så opdragelsen må nok fortsætte.

Min fyr er vild med fodbold, så da Danmark spillede mod Tyskland sad han på hug i skammekrogen ved mit TV, med sort bind for øjnene og fjæset ind i hjørnet og hænderne bundet til hans ankler så han ikke kunne rejse sig, så der sad han overladt til sig selv og kunne kun høre kampen, som jeg sad og så.

Hvis Tyskland tabte straffes han med at skulle sidde  på hug i hjørnet natten over. Vandt Danmark væltes han om på ryggen og skal sove sammenkrøllet på gulvet i TV stuen. Endte kampen uafgjort straffes han ved at skulle kravle ud i hestestalden, hvor han skal sove alene med sig selv natten over.

Kampen endte jo desværre 2 – 2 så da den sluttede satte jeg et halsbånd på ham og trak ham kravlende på alle 4 ud af stuen, inden de mange kommentarer og analyser kom til kampen. Jeg trak ham over i vores gamle kostald hvor der var en ledig boks, uden halm på gulvet. Jeg satte en dobbelt karabinhage i halsbåndet og den anden ende i en ring i bunden af boksen så han lå hjælpeløst på det hårde kolde gulv.

Jeg spurgte ham om han ville have lidt sundt og nærende at drikke, han svarede ja. Jeg malkede så lidt frisk mælk fra en af køerne og rørte honning ned i mælken, som jeg hældte ned i halsen på ham.

Efter kampmåltidet sagde jeg godnat og at han måtte sove godt indtil i morges hvor jeg kom og sendte tyren på arbejde.

Næste morgen kl. 06.00 gik jeg ud i stalden og vækkede ham og løsnede ham fra halsbåndet samt rebet som ankler og håndled var bundet med. Han stank slemt da han i løbet af natten havde gjort i bukserne, fordi honning og mælk har den effektive kur, at det virker som afføringsmiddel så han bare skal af med skidtet uanset hvor meget han holder sig tilbage.

Han blev sendt ud i vaskerummet hvor han vaskede sig i koldt vand, inden han blev sendt på arbejde, og jeg ventede på han har fri kl. 18.00, hvor han mødte mig siddende på hug og med hænderne foldet bag nakken i indkørslen. Han ved godt han bare skal sidde og vente til jeg kommer, og sidder han ikke velopdragent på plads, så falder mors hammer.

Kl. 18 så jeg min kæreste sad på hug i indkørslen, jeg råbte til ham at slaver ikke skal optræde i tøj offentligt, og så fik han besked på at smide tøjet og kravle hen til affaldsstativet og smide tøjet deri og så kravle tilbage og sidde på hug til jeg hentede ham.

Han så meget ussel ud da han kravlede over og smed sit tøj ud og nøgen kravlede tilbage og satte sig på hug i indkørslen med hænderne på nakken.

Jeg lod ham sidde en god times tid, inden jeg gik ud og fortalte ham at han ikke kom ud og så fodbold i weekenden, da han om lidt ville blive hentet og kørt ud til et weekendarbejde jeg havde skaffet til ham. Dem du skal passe er meget sunde, og krævende dyr, så han fik besked på at tage en lyseblå plastikkedeldragt på, og stå på alle 4 i gruset indtil transporteren kom.

Han stod som et bedre dyr på alle 4, og da kl. var 20 standsede en svinetransport lastvogn ved indkørslen, og en stor chauffør gik ud og lagde et halsreb om halsen på min kæreste og trak ham ind i en af svineboksene i bilen.

SEX I DAG?

Min kæreste vidste ikke hvad der ventede ham, men jeg have i weekenden lånt ham ud som husbondafløser hos en stor landmand, der manglede en afløser, da de skulle til familiefest på Fyn.

Da  han kom frem til gården fik han et langt kotøjr lagt om den ene ankel, som blev låst fast til en stolpe på gårdspladsen. Kæden er så lang at min kæreste kunne gå rundt på hele gården, og han skulle i weekenden muge ud hos grisene og malke køerne samt muge ud bag dem.

Men straffen var at malkemaskinen ikke virkede så alle køerne skulle malkes med hånden, og der var ingen trillebør til at køre lort ud på møddingen fra køerne og svinene, så alt skulle bæres ud af ham.

Det var et rigtig knokle arbejde og det er helt sikkert han blev træt i hænderne af at malke de 20 køer, og hans krop blev træt af at bære lort og vådt halm ud på møddingen, samt strø nyt halm i grebningen bag køerne og i svinestien der er den gamle slags med halm i bunden.

Selvfølgelig skulle han også fodre svinene og køerne lørdag og søndag, så det er den rene straffe arbejdsgårdmandslejr han var på i weekenden.

Han var på fri kost i weekenden med samme mad som han fodrer dyrene med, og hans seng er samme halmleje som køer og svin har. Der er selvfølgelig hverken bestik eller tallerkener til ham, så han havde en rigtig dyre weekend.

Bonden er meget glad for sine dyr, så det var ikke nogen let arbejdslejr min fyr var på, og han har aldrig malket med hænderne, så der kom han på en ny opgave, hvor køerne var genstridige overfor ham.

Jeg hyggede mig i weekenden med at tænke på min kæreste gik lænket rundt i en lang fodlænke på en fremmed gård, uden mulighed for at stikke af, og hvor han bare skulle knokle hårdt og gå alene rundt mellem køer og svin, uden at han kunne snakke med andre.

Da bonden kom hjem søndag aften, efter en vellykket familiefest, som alle var rigtig glade for, ringede han meget vredt til mig og fortalte hans husbondslave havde været lud doven og køerne var ikke malket ordentligt så der manglede mælk til mejeriet og kun halvdelen af stalden var der muget ud i.

Bonden, samt 2 af hans voksne sønner, der skulle overnatte hjemme til mandag har set hvad der er lavet, og især hvad der ikke er lavet, og de er alle 3 indstilles på at det skulle straffes hårdt min kæreste ikke har passet de mange køer og svin ordentlig i 2 dage.

Jeg havde sagt de fuldstændig bestemmer, og hvis det bliver så groft at han ikke kunne komme på arbejde mandag, så ringer jeg gerne og fortæller han ser syg, så han kan få rettet op på sin ulykke hos bonden inden han igen kommer på arbejde.

Bonden fortalte min kæreste natten over skulle arbejde med at muge ud i de svinestier og bag de køer der ikke er muget ud hos, og at hans lænke blev afkortes så han kunne gå fra stalden til møddingen og tilbage igen.

Den ene søn blev i stalden om natten, sammen med en grisestøder, som han brugte på min kæreste hvis han arbejdede for langsomt eller tager en lur.

Om morgenen gik bonden og sønnen igennem stalden for at se på arbejdet, og de konstaterede han stadig var doven, så derfor blev han sat på græs sammen med køerne, hvor han blev bundet bundet i den lange stålkæde, med en kneble i munden så han ikke kunne spise eller drikke den mad der var sat ud til ham på engen, og han gik nøgen rundt på alle 4 indtil alle køerne havde været til malkning, hvorefter han selv tvangsmalket med malkemaskinen der nu er repareret af bondens søn der er smed.

Bonden er så vred på min fyr at han hver aften efter arbejde i resten af ugen skal møde på gården og muge ud hos svinene, og om natten låses ham fast med en kogrime i stalden så han står som tyr sammen med de andre køer, og kan mindes weekenden hvor han var doven.

Min fyr er på gården og arbejder der hver aften fra kl. 18 – 24, hvor han så staldes op og sover der til om morgenen, inden han sendes i koldt bad og på arbejde. Han tager direkte fra arbejde til sit ekstra arbejde på gården, hvor lænken og grise- samt komøjet venter på han kommer og fjerner det.

I dag mødte jeg op på gården for at besøge min fyr, og her aftalte jeg med bondens søn, at min fyr i aften måtte komme med hjem og få en friaften fra arbejdet på gården. Min kæreste var rigtig glad da jeg fortalte han at jeg trængte til sex, så derfor måtte han i aften komme på besøg der hjemme, men i morgen fredag skulle han igen møde på gården til natte arbejde når han havde fri.

Sønnen skulle med hjem til os for at holde vagt over slaven, så bonden kunne være sikker på han ikke flygtede fra sit straffeophold på gården.

Vi blev kørt hjem af sønnen, hvor sønnen og jeg spiste aftensmad sammen inden jeg gik ind i soveværelset og gjorde mig rigtig lækker, og han troede han skulle i seng med mig.  Jeg fandt en træplade der er så stor at han kan ligge på den. Jeg tager tøjet af ham og siger han skal lege med sig selv, og efterhånden som han blev helt vild kom sønnen ind i soveværelset med et reb i hånden.

Vi kastede os over min kæreste og bandt ham fast til pladen, der blev skubbet ind under sengen og blev klodset op så han ligger helt op til madrassen. Han fik så lov at ligge der medens sønnen og jeg dyrker sex sammen, alt imens han kan høre hvad vi laver og mærke hver gang jeg får  pik, og han fik en stor stådreng på, og den blev mast under den hidsige rytme vi havde i sengen.

Da min skede var fyldt med sperm trak vi ham ud på gulvet, og jeg satte mig  overskrævs på ham og fortalte ham at det er hvad ham får at spise og drikke , og så blev han skubbet ind under sengen igen og vi fortsatte med at hygge os.

Sådan vil vi fortsætte natten igennem, inden min fyr i morgen tidlig sendes på arbejde.

Han ved ikke hvor længe straffe arbejdet står på, men det er til i morgen fredag og i weekenden får han den helt store omgang, for da er der dyrskue hvor han skal med, og hvor der venter ham en særlig nedværdigelse men mere om det senere.

Så min kæreste er forhåbentlig med den strenge straf i hele ugen efterhånden ved at lære, og forstå, han er et nul som kun skal gøre hvad jeg siger, samt at han skal sørge for at arbejdet med bondens dyr skal være 100% i orden, da vi ellers sammen nok har kræfter til at fortsatte opdragelsen af den genstride fyr.

 I næste afsnit kan du læse hvordan weekenden gik for ham på dyrskuet.

porno med danske piger