Med svigerinden i sauna del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun havde en badekåbe på som hun smed udenfor og kom ind og lukkede døren. ”Læg dig ned”, sagde hun bestemt ”og du sætter dig på hans hoved så han kan slikke dig…

Dagen efter startede helt normalt. Vi lavede alle mulige juleting og det var super hyggeligt og lige efter planen. Vi var jo familie og på ingen måde berøringsangst, så på et tidspunkt hvor jeg sad og hyggede mig med at spille et spil sammen med de andre kom min svigerinde hen og spurgte om hun måtte være med på vores hold. ”Ja selvfølgelig” sagde jeg og lagde armen om hende og gav hende et lille klem. ”Men du må sidde på armlænet. Det er vist det eneste sted der er plads”. ”Det vil jeg mægtigt gerne”, sagde hun og satte sig. Hendes venstre ben kom helt naturligt til at være imellem mine, på en helt almindelig og uskyldig måde. Imens vi spillede fandt jeg ud af at jeg faktisk ubemærket kunne føre min højre hånd ind mellem hendes ben og heldigvis for mig havde hun nederdel på, som hun havde trukket op, da hun satte sig. Så stille og roligt førte jeg min hånd op ad hendes lår indtil jeg ramte trussekanten. Hun kiggede bedende ned på mig men tænkte at jeg ville se hvor meget selvkontrol hun havde, så jeg stak fingeren i hendes trusser og stak forsigtigt min op i hendes fisse. Der kom et spørgsmål til vores hold hvor svaret var ”en trisse” … hun svarede uden tøven: ”en fisse” .. hun blev HELT rød i hovedet. Jeg grinede imens jeg bevægede min finger lidt. Hun kiggede ned på mig og sagde: ”Jeg mente En Trisse, din tosse” sagde hun og klemte min finger med sin lækre fisse. Vi grinede alle sammen og spillede lidt videre, indtil de andre vandt. Af en eller anden grund kunne vi ikke koncentrere os. Da hun rejste sig, gav det en lille sluprelyd der afslørede at hun var driv-våd. ”Tak fordi jeg måtte komme med på jeres hold”, sagde hun. ”Måske taberholdet skulle tage sig en tur i saunaen”, foreslog hun … De andre ville hellere gå en tur, og sagde at vi selv måtte klare saunaturen selv. OK .. ”Er det ok med dig”, spurgte jeg min kone. ”Ja, bare jeg ikke skal med”, grinede hun og rejste sig og gik ud og tog tøj på lige som de andre og gik ud af døren. Hvad vi ikke havde opdaget var at den tredje svigerinde ikke var gået med alligevel. Hun havde sagt til de andre at hun ville ordne noget til aftensmaden.

Vi fik startet saunaen op og gjorde os klar. På vej ind ind i saunaen tog hun godt fat i min pik og hev lidt i den. Jeg gav hende et klask bagi og kyssede hende i nakken. Vi gik indenfor og nærmest kastede os over hinanden. Hun satte mig ned og lagde sig på knæ og startede med at give mig et blowjob. Imens vi var i gang åbnede søsteren døren og vi var ved at få et hjertestop begge to. ”Jeg tænkte det nok”, sagde hun og så rigtig vred ud. ”Og så uden at invitere mig med”, sagde hun og grinede. Hun havde en badekåbe på som hun smed udenfor og kom ind og lukkede døren. ”Læg dig ned”, sagde hun bestemt ”og du sætter dig på hans hoved så han kan slikke dig til en ordentlig orgasme”. Hun gjorde som hun havde fået besked på. Selv satte hun sig på min meget stive pik og begyndte at ride mig vildere end jeg er blevet reddet før. ”Vi har ca. en halv time før de andre kommer tilbage”, …. Men jeg holdt heller ikke så længe hvis hun fortsatte i det tempo, tænkte jeg. Og det blev kun værre da hun rejste sig lidt, rykkede sig en smule og satte sig ned igen, men hullet var meget stramt. ”Bol mig så i røven din bandit”, sagde hun og efter ganske kort tid med langsomme bevægelser satte hun igen tempoet op, så jeg troede at min stakkels pik ville blive til en varm fransk hotdog. Jeg kunne mærke på ”den første søster”, at hun var ved at komme, og besluttede mig for at hjælpe lidt ekstra til ved at stikke en finger op i hendes røv også. Resultatet kom med det samme i en ordentlig orgasme som hun skreg ud, alt hun havde lært. ”Den anden søster” var nu også tæt på. Jeg fandt hendes klit og masserede den det bedste jeg havde lært. Hun kom nu også i en meget larmende orgasme hvor efter hun let og elegant hoppede af, lagde sig ned og trak benene op til brysterne og bad os slikke hende ren. Vi gjorde som hun sagde og det blev til både at vi både slikkede hende og kyssede hinanden meget intenst.

SEX I DAG?

”Nu har du været sammen med min lillesøster to gange og mig kun én gang. Det er jo smadder uretfærdigt”, sagde hun med et skævt smil. ”Jeg vil også have en gang mere med dig mens vi er her. Du skal arrangere det, med mindre du vil have at jeg fortæller det til din kone. Hende søsteren der jo mangler lige nu”.

”Selvfølgelig. Det er bare en aftale”, sagde jeg imens jeg stak en finger op i dem begge to. De stønnede højt imens jeg masserede deres g-punkt .. De rystede næsten synkront og kom imens de prøvede at klemme fingrene af mig.

Jeg kyssede dem begge før jeg hjalp dem op og stå og ud af sanuaen. Jeg troede nu at vi var færdige, men ”den første søster” ville have en ekstra tur. Storesøster tog et hurtigt bad, tog sin badekåbe på og gik. Vi gik nu sammen under bruseren og hun tog med det samme fat i min pik igen, og fik den op at stå. ”Jeg vil også bolles i røven .. nu, PLEASE” .. Jeg vendte hende lydløst rundt og bukkede hendes overkrop frem mod den ene væg. Jeg satte pikken mod hendes stramme hul og stødte den i bund i én bevægelse. Hun kom med et højt skrig men det blev med det samme afløst af en meget dyb stønnen. Jeg tog hun fat i begge hendes brystvorter og holdt godt fast. Jeg bollede hende hårdt og hurtigt. Hun kom hurtigt igen og nu var det også min tur til at komme. Jeg trak mig ud og gjorde tegn til at hun skulle tage min pik i munden. Det gjorde hun og jeg kom i munden på hende. Hun slugte begærligt alt jeg havde at byde på.

Vi badede færdig og gik hver til sit for at tage tøj på igen.

Jeg må lige skrive om da jeg var sammen med storesøsteren en anden dag.

Kh
[email protected]

porno med danske piger