Stod Croquis model for fire kvinder

SPAR MANGE PENGE

Jeg indtog min position, og det var ikke svært at få den op at stå med fire kvinder, der stirrede på mig med mere og mere slørede øjne. På et tidspunkt faldt min pik igen, jeg smilede og…

Det var blevet tid til at realisere sig selv, og jeg har altid godt kunnet lide at tegne. Jeg har bare aldrig fået gjort noget ved det. Jeg havde en kæreste i mange år, der drillede mig med, at jeg sad og griflede. Jeg var heller ikke dygtig, men det kunne jeg måske have været blevet, hvis jeg var blevet ved.

Hun var sportstøs, og vi løb og svømmede og trænede sammen, så i det mindste kom jeg i superform, også selvom de fleste af de ting ikke interesserede mig særligt meget. Men nu var jeg blevet single, så det var tid til at tage de gamle hobbyer op igen.

Men jeg ville have et intensivt kursus, ikke en time om ugen torsdag aften. Jeg skyndte mig at melde mig til et højskolekursus, og snart efter tog jeg af sted til højskole på Sydsjælland. Det fede ved sådan nogle højskoler er jo blandt andet, at de har de fedeste beliggenheder, og at maden er på Sydsjælland. Det fede ved sådan nogle højskoler er jo blandt andet, at de har de fedeste beliggenheder, og at maden er supergod.

Så jeg startede dagene med at løbe en smuk tur i naturen rundt omkring højskolen. Så vendte jeg tilbage til det store morgenbord og et koldt bad. Det var skønt at starte dagen på den måde.
Selve kurserne var halvt snak og halvt praksis. Jeg var mest til bare at tegne, mens der var en del af de halvgamle damer på kurserne, der gerne ville diskutere de gamle mestre og deres traditioner, så det tog vi med.

Der var mest kvinder på holdet og hovedsageligt over 40. De få mænd, der var med, var alle over 50. Jeg var selv i midten af trediverne og virkelig en sjælden fugl i den her sammenhæng.
De fleste kiggede nysgerrigt på mig, men snart snakkede vi alle sammen hyggeligt sammen, da de fandt ud af, at jeg var flink nok, selvom jeg nok i deres øjne lignede en ung, pumpet rocker-hvalp.

Det var ganske hyggeligt, og jeg fik tegnet en masse og forberedte mig meget. En del af de ældre herrer tog mig under deres vinger, da de opdagede, at jeg både var respektfuld og nysgerrig. De tegnede og malede guddommeligt, syntes jeg, men havde naturligvis også været i gang 40 år længere end mig.
Så en dag var der en af kvinderne, der hed Liselotte, der spurgte mig, om ikke jeg kunne sidde croquis-model for hende og nogle af de andre tegnekvinder på holdet. Det havde jeg ikke lige overvejet, men de fortalte, at de havde set mig løbe hver dag, og at jeg ville gøre mig rigtig godt som model.

Jeg bemærkede, at Liselotte rødmede, og jeg vidste godt, at når man sad model på den måde, var man normalt nøgen. Men en ting, der var godt ved at have været kæreste med en super sportstøs, var i det mindste, at jeg ikke havde noget problem med at være nøgen. Så jeg indvilligede smilende.

Vi aftalte, at jeg skulle komme ned efter aftensmad og sidde model i et rum, hvor jeg ikke havde været før. Det var fire kvinder, der kom ind og smilede til mig. Jeg kendte dem alle sammen udmærket.

SEX I DAG?

Det var Liselotte, der var høj og lyshåret med slank krop og fine træk. Så var der de rødhårede tvillinger, som jeg kaldte dem for sjov. De var hverken tvillinger eller i familie, men lignede hinanden ret meget med det røde, krøllede hår og fregner på brysterne, der var tunge og gode, selvom de var et par og fyrre år begge to. Til sidst kom Elin, der havde kort, sort 20’er-hår og lignede en kurtisane fra forbudstidens USA. Hun var også den eneste kvinder, der var på min egen alder.

Pigerne satte sig, og jeg smed tøjet og indtog min position. Alle kvinderne var stille et øjeblik, så rømmede Liselotte sig og bad mig om at indtage en anden position.

Alle kvinderne sad og stirrede lidt, så huskede de, hvorfor de var her og gik i gang med at grifle. Jeg kunne se, at de rødhårede tvillinger smilede til hinanden på en måde, der viste, at de begge to vidste, at de tænkte på det samme.

Jeg smilede let ved tanken om, at alle kvinderne havde mænd, der var fede og halvgamle og nok ikke gav dem hverken opmærksomhed eller pik. Jeg holdt hovedet i ro, mens jeg lod øjnene kigge rundt på de fire kvinder. De virkede alle sammen optaget af at tegne og havde lidt for rank ryg for ligesom at vise, at de var professionelle og tog det hele meget seriøst. Samtidig havde de på skift lidt røde kinder, der blev rødere, hvis de kom til at stirre lidt for meget på min pik, der også hævede lidt ved opmærksomheden.

Efter en halv time holdt vi pause, og jeg fik lov til at tage en housecoat på og bevæge mig lidt. Alle kvinderne kom over og spurgte mig moderligt, om jeg var okay. Det var jeg da. Jeg så nogle af skitserne, og andre måtte jeg ikke se, da de var generte og alt det der.

Da det var tid igen, rømmede Liselotte sig lidt og var knaldrød i hovedet. – Øh, vi havde snakket lidt om, vi kunne komme med et særligt ønske? Jeg kunne høre, at det var svært for hende, og jeg prøvede at komme hende i møde, og det endte med, at jeg gættede mig til, at de gerne ville prøve at tegne mig med rejsning. Det var da okay, selvom jeg forklarede, at jeg nok var nødt til at få lidt motivation hen ad vejen. Liselotte nikkede.

Jeg indtog min position, og det var ikke svært at få den op at stå med fire kvinder, der stirrede på mig med mere og mere slørede øjne. På et tidspunkt faldt min pik igen, og jeg smilede beklagende og sagde, at det måske ville hjælpe, hvis… her tøvede jeg høfligt… nogle af de damer ville tage deres trøjer af. Jeg mener, nu var jeg jo nøgen, og fire sæt bh’er ville hjælpe meget. Først tøvede de alle fire, så startede Edel med at hive sin sorte striktrøje af hovedet. Hun havde fine bryster, der hang godt i bh’en. Så fulgte de rødhårede trop og til sidst Liselotte.

Jeg kunne se, at alle brysterne havde stive brystvorter, og min pik rejste sig igen. Jeg tror også, at det var ret smigrende for damerne at fornemme, at bare deres bryster kunne få min pik op at stå.
Pludselig var der en af de rødhårede kvinder, der spurgte, om ikke en af kvinderne kunne sætte sig hen ved siden af mig. Som et dobbeltmotiv. Det ville den anden rødhårede gerne. Hun satte sig ved siden af mig.

Jeg spurgte forsigtigt, om hun ikke lige kunne holde om min pik, bare sådan lidt fast. Det kunne hun da godt, selvom hun rødmede, og jeg kunne mærke hendes fingre ekse lidt. Men nu var der i hvert fald intet problem med at holde min pik strunk. Og pigerne griflede løs, alt hvad de kunne.
Jeg kunne mærke den rødhårede kvinde begynde at trække vejret tungt, mens hendes hånd så småt begyndte at bevæge sig. Vi kiggede hinanden i øjnene og vidste begge to godt, hvad der nu skulle ske.
Jeg lukkede øjnene. Efter få øjeblikke mærkede jeg pludselig et par læber lukke sig omkring min stenhårde pik. Jeg kunne høre, at blyanterne var forstummet. Så blev de lagt ned.

Da jeg åbnede øjnene igen, var alle fire kvinder nøgne rundt om mig, undtagen hende, der sad med min pik i munden. Jeg rakte ud efter Liselotte, der stod ved siden af mig og kælede for hendes bryster.
Snart lå vi alle sammen i en stor klump på gulvet. Jeg lå på ryggen med lange Liselotte ovenpå mit ansigt, mens Edel red min pik med små hidsige ryk, mens hun kom med små udbrud. Ved siden af lå de rødhårede og slikkede fisse på hinanden i en skøn 69’er.

Det var nok sådan cirka det frækkeste, jeg nogensinde havde oplevet. Og de kom lynhurtigt. Da Edel havde hylet sin orgasme ud, kom Liselotte med en langtrukken jamren, og jeg kastede mig over de rødhårede, mens de lå i en 69’er.

Det var skønt at stikke pikken ind i først den ene og så i munden på den anden. Pludselig kom den ene af dem, mens hun fik pik og blev slikket samtidig. Det var nok mere, end hun kunne klare. Vi skiftede stillinger på skift, og når jeg kom, og det skete flere gange, kastede alle pigerne sig over min pik og slikkede sæd i sig, der sprøjtede udover ansigtet på dem.

De to rødhårede havde vist god rutine med at slikke hinanden, mens de to andre kvinder aldrig havde prøvet det før. På et tidspunkt sad den ene rødhårede kvinde med spredte ben og fik slikket fisse af Edel, mens langbenede Liselotte sad med vidt spredte ben og en rød krøltop rumsterede mellem benene på dem.

Imens skiftedes jeg til at kneppe den ene rødhårede og Edel bagfra, mens jeg gav deres røvbalder nogle solide klaps. Det var skønt at være på kunsthøjskole!

porno med danske piger