Optagelsprøve til at være medlem af klubben

SPAR MANGE PENGE

Han var nøgen, hans pik ramte mit ansigt. “Vi vil ikke sige, hvad du skal gøre, Tove! Det er dig, der skal bevise, at du er værdig til optagelse i Selskabet!”, lød formandens stemme…

Som 19-årig boede jeg en tid sammen med en veninde, Yvonne, i et værelse hos et yngre par, Gert og Karin, på Nørrebro. Jeg havde fået job på et forsikringskontor og Yvonne prøvede at blive pædagog. Vi havde den aftale, at hvis (læs: når) en af os havde en fyr med hjem, smuttede den anden diskret ned ad køkkentrappen eller ind til Gert og Karin. Prisen var en biografbillet – vi begge fik set rigtig mange film i den periode…

En aften, da jeg var alene hjemme, kom Karin et smut ind. Vi delte en flaske vin, som hun havde taget med, og vi havde det vældigt hyggeligt. Efter endnu en flaske begyndte vi at fortælle hinanden om vore seksuelle drømme. Karin havde nogle meget farverige fantasier om sex med dyr, og jeg betroede hende, at jeg ofte legede med tanken om, nøgen og med bind for øjnene, at være til disposition for ukendte mænd. Vi fantaserede lidt over disse temaer, og pludselig sagde hun: “Ved du hvad, jeg har en ide! Gert og jeg kunne invitere til en lille, intim fest, og ud på aftenen, når stemningen var der, kunne vi måske gøre din fantasi til virkelighed! Hvad si’r du så?” Tanken om, at en af mine hedeste drømme måske skulle blive realiseret, fik mit hjerte til at springe nogle slag over! Det kunne blive meget spændende! “Ja, men hvordan skulle det dog kunne gøres i praksis?”, spurgte jeg lidt usikkert. “Overlad bare det til os!”, svarede hun smilende og rejste sig. “Jeg vil prøve at planlægge sådan en fest! Det kunne blive alle tiders! Nå, tak for i aften, Tove!” sagde hun og gik ind til sig selv.

Den næste dag fortalte jeg Yvonne om Karins forslag, og Yvonne var straks fyr og flamme! Men ugerne gik. Jeg traf en fyr, som beslaglagde al min fritid, og Karins forslag havde jeg fuldstændig glemt, indtil hun en aften kom ind og fortalte, at vi godt kunne sætte et stort kryds i kalenderen. Gert havde inviteret nogle friske fyre og deres piger, han havde også lånt en villa for en aften – og resten havde hun styr på, vi skulle bare komme og være friske! Ups! Nu var det pludselig alvor! Én ting var at fantasere sammen med en veninde, noget helt andet at drømmene kunne blive til virkelighed! Selv om jeg havde prøvet at være sammen med flere fyre samtidig, så var dette her helt anderledes! – og meget spændende!

Den fastsatte lørdag brugte vi hele eftermiddagen på at gøre os klar med nyt, sort undertøj, sorte strømper og raffinerede, højhælede sko. Og pludselig holdt taxaen nedenfor, klar til at bringe os ud til adressen i Valby.

Dirrende af spænding og fulde af forventning ringede vi på, og en smilende Karin lukkede op. Hun kyssede os og førte os ned til en stor havestue, der rigtig var pyntet til fest. Vi hilste på Gert, tre af hans venner og deres piger. Gert skænkede en velkomstdrink, og kort efter satte vi os til bords. Jeg havde ham på min ene side og en ung fyr på den anden, og Gert fik snakken til at gå ganske afslappet og hyggeligt. Yvonne og en af pigerne serverede, og vore glas blev ustandselig fyldt op. Det varede da heller ikke længe, før stemningen blev temmelig løssluppen! Vi sluttede den lækre middag med kaffe og cognac, og herunder foreslog Gert, at vi senere på aftenen skulle prøve at opføre et skuespil, et erotisk rollespil, men uden manuskript, og han opfordrede os alle til at bruge vores fantasi og at leve os ind i rollerne! Han skulle nok hjælpe os! Gæsterne kikkede spændt på hinanden – hvad mon dette skulle gå ud på? Mens vi dansede, var der flere, der spurgte mig, om jeg vidste noget, men det gjorde jeg naturligvis ikke! Gert dirigerede senere Yvonne og mig ud i entreen, hjalp os vort overtøj på og bad os om at gå en lille tur ude på vejen og så komme tilbage igen!

SEX I DAG?

Spændte ringede vi lidt senere på og blev nu lukket ind i en mørk entre af en mand, der var maskeret, og som holdt en lysestage i den ene hånd. Han bukkede tavst, tog imod vores overtøj og førte os ind i en stor stue, der var svagt oplyst af nogle få stearinlys og af det blafrende skær fra en stor brændeovn. Noget røgelsesagtigt duftede nærmest berusende stærkt. Foruden en sofagruppe, der kunne anes i stuens fjerneste hjørne, var der ved kaminen anbragt en smal bænk.

En mand med et glas i hånden rejste sig fra en lænestol og kom os i møde. Også hans ansigt var skjult af en halvmaske. “Velkommen piger! Jeg er Selskabets formand. Vi har ventet jer!” Jeg var sikker på, at det måtte være Gert. Han førte os gennem stuen og ind i et tilstødende værelse, der ligeledes kun var oplyst af stearinlys. Inde i værelset overlod han os til en ung kvinde, der var iført sort undertøj, sorte strømper og højhælede sko. Jeg kunne ikke genkende hende, for også hun bar en halvmaske. Hun pegede på mig. “Du skal indvies i aften. Tag din kjole og dit undertøj af. Og du, (hun pegede på Yvonne), skal være tjenerinde. Du skal kun tage din kjole af. Jeg kommer tilbage om et øjeblik!” Kvindens stemme kunne måske være Karins. Vi så på hinanden. Begge var vi fuldstændig betagne og berusede, dels af den nye, spændende stemning i huset og selvfølgelig også af al den vin, vi havde fået under middagen. Vi følte os virkelig som medvirkende i et historisk drama og oplevede en vanvittig intens spænding. Uden et ord begyndte vi at udføre kvinders ordre. Hun kom lidt efter tilbage, vurderede min nøgne krop og nikkede anerkendende. “Kom her!”, sagde hun til mig, “Du skal blot have et bind for øjnene!”. Da tørklædet var anbragt, åbnede kvinden døren og førte os ind i stuen. Jeg var spændt på, hvad der nu skulle ske, men indstillet på at udføre min rolle til fuldkommenhed.

Så lød formandens stemme: “Yvonne, tag bakken her og byd vore gæster!” Selv blev jeg stående, nøgen, kun i strømper og sko og ude af stand til at se, hvad der foregik i stuen, men jeg følte varmen fra kaminen. “Byd også Tove!” sagde formanden, og jeg fik et glas stukket i hånden. “Skål, Tove!”, sagde han. Da jeg havde drukket ud, tog han mit glas og førte mig hen mod kaminen. Jeg mærkede mine knæ støde mod bænkens polstring. “Læg dig på ryggen, min pige!”, beordrede formanden og hjalp mig ned på den smalle bænk. “Tag fat om hendes ben og vær klar til at sprede dem, når jeg siger til!” fortsatte han, tilsyneladende henvendt til nogle piger, hvis parfume jeg nu kunne mærke. Jeg var ved at blive vanvittig af spænding og liderlighed…

Så hørte jeg trin og fornemmede, at de, der havde siddet i sofagruppen, kom hen og stillede sig omkring bænken. De talte dæmpet sammen og så mærkede jeg, at en mand skrævede ind over mit hoved. Han var nøgen, hans pik ramte mit ansigt. “Vi vil ikke sige, hvad du skal gøre, Tove! Det er dig, der skal bevise, at du er værdig til optagelse i Selskabet!”, lød formandens stemme, nu meget nær.

Jeg mærkede et lille klap på min ene fod, en hilsen fra en af pigerne, der holdt om mine ben, måske var det Yvonne. Jeg greb om pikken og begyndte at massere den. Så åbnede jeg munden, førte den ind og begyndte at slikke. Samtidig mærkede jeg grådige hænder, der greb om mine bryster, som allerede var meget spændte. Jeg følte, at mine skamlæber blev adskilt og en tunge begyndte energisk af slikke min fisse. Senere bevægede tungen sig ned mod mit bageste hul, slikkede rundt omkring det og pressede sig så ind, så langt, som det var muligt.

En stor pik tog over og prøvede uden held at presse sig vej ind i min snævre anus. Jeg stønnede af smerte og hørte så en stemme sige: “Løft hendes ben, piger, og du, Yvonne, hjælp mig med at få den ind!” Jeg fornemmede, hvordan hun med sine hænder først førte pikken rundt i min fugtige kusse for derefter at presse den hårdt mod min våde roset, som nu langsomt begyndte at åbne sig op og blive føjelig. “Sådan! Kom så!”, hviskede hun til manden. Brutalt jog han den ind, mens jeg stønnede vildt. Så begyndte han langsomt at føre den frem og tilbage, helt ud og helt ind, uden ophold. Samtidig legede nogle dygtige fingre med min klit. Smerten var overstået og jeg kunne give mig hen og mærkede snart, at endnu en orgasme var på vej! Manden over mit ansigt brugte sine sidste kræfter, hans store nosser ramte mig ustandselig, når han stødte sin kølle ind i min mund. Så begyndte han at stønne! Jeg var klar til at modtage hans sperm. Nuuuu! Med munden fyldt udstødte jeg et langt, boblende skrig, fordi pikken i min røv samtidig eksploderede og sprøjtede mig fuld. Jeg fortsatte med at stønne, mens orgasmen rasede i min krop.

Lidt senere slappede jeg langsomt af, og pigerne slap mine ben. Jeg mærkede, at jeg blev vasket. Jeg fik også et glas Cognac, der hurtigt pustede liv i mig igen. Mine fantasier kunne i fremtiden udvides til fuldbyrdelse af drømmen! Efter nogle minutters pause hørte jeg imidlertid formanden sige: “Vi er ikke færdige med dig endnu, Tove! Læg dig ned på maven!”. ‘Jeg kunne godt have stoppet her’, tænkte jeg, da jeg lagde mig ned på bænken igen. Mine hænder blev ført op til hver sin pik, som jeg masserede hårdt, mens min mund arbejdede på skift. Da de begge var hårde og stive, sagde den ene fyr til mig: “Flyt dig og lad mig ligge underst!” Jeg blev hjulpet op, manden lagde sig på ryggen og jeg blev hjulpet til at ligge på maven over ham med fødderne på tæppet. Hans tunge søgte min mund og han greb om mine bryster. Jeg førte hans pik ind i min dåse. Så mærkede jeg, at en mand – den sidste? – stillede sig ind mellem mine ben, med en finger smurte han noget køligt creme rundt om og ind i min røv. Hans krævende, våde fingre fik hurtigt bugt med min lukkede røv! Så mærkede jeg hans pik! Uden større vanskelighed gled den gennem åbningen og pressede sig helt ind. Mens pikken i min kusse holdt pause, kneppede den anden min røv, og sådan skiftede de!

Jeg har kun en gang før haft to fyre samtidig, det gjorde ondt, men dette her var faktisk skønt! Enormt liderligt at mærke to pikke inde i mig samtidig! Igen stak den nederste sin tunge ind i min mund, han øgede sit tempo, han stønnede, jeg var med, jeg klemte omkring hans pik – og så kom han. Jeg nåede ikke selv at være med, men nu overtog pikken i min røv, hurtigere og hurtigere. Mine fingre fandt min kusse, der nu drev af sperm, og masserede min klit. En utrolig orgasme nærmest lammede hele min krop! Jeg var i en anden verden! Men langsomt vendte jeg tilbage og blev igen nærværende. Fyren trak sig ud af min røv og sprøjtede det sidste ud mellem mine baller. Så lød formandens stemme: “Kære Tove, jeg kan fortælle dig, at vi alle er enige om, at du er fundet egnet til at være medlem af vort selskab! Tak for i aften!”

Nu tog Yvonne sig af mig, hjalp mig op, vaskede mig igen og førte mig ind i værelset. Her bandt hun tørklædet op, så jeg igen kunne se. “Du var pragtfuld, Tove!”, sagde Yvonne og kyssede mig. Hun hjalp mig i tøjet. “Jeg tror bare, at vi skal smutte nu”, sagde Yvonne, “Gert har bestilt en taxa, der holder klar til os”.

Og således endte en aften, som stadig står for mig som noget af det mest spændende, jeg endnu har oplevet!

porno med danske piger