Ulven og hans kone!!!

SPAR MANGE PENGE

Jeg kunne slet ikke koncentrer mig om at slikke konen mens han kneppede mig så jeg fingerkneppede hende så godt jeg nu kunne. Ulven satte tempoet op og kneppede mig hårdt…

Det var ved at være fyraften da jeg blev kaldt ind til chefen. Det tegnede ikke godt for jeg havde på fornemelsen at han ikke brød sig meget om mig. Bag hans ryg gik han under navnet Ulven da han virkede som en rigtig alpha-han og kunne kigge lige gennem een.

Jeg gik ind til ham og satte mig ned over for ham. “Den rapport du har skrevet er fuldstændig håbløs” startede han med at sige. “Den skal laves om og derfor bliver du nu inviteret hjem og spise hos mig i aften så vi kan snakke tingene igennem”. Jeg begyndte straks at tro at der var nogle bagtanker men han fortalte at rapporten var vigtig og at hans kone ville stå for madlavningen så vi havde lidt arbejdsro. Jeg indvilligede og aftalte at være der kl 18.

Da jeg kom hjem skyndte jeg mig at tage et bad og overvejede hvilket tøj jeg skulle tage på. Normalt i min fritid har jeg lidt vovet tøj på, men var ikke sikker at jeg skulle gøre det denne gang. Det endte med at jeg alligevel gjorde det naturlige og tog det tøj på som jeg havde lyst til. Det blev til en lille sort sommerkjole og sort bh med matchende g-streng trusser. Som sko tog jeg nogle sandaler som blev bundet omkring mine ben næsten op til knæene og ellers bare ben.

Kl lidt i 18 ringede jeg på døren hos Ulven og lidt efter kom hans kone og åbnede døren. Hun var en køn kvinde i midten af 40’erne, lidt buttet med store brysterog meget smilende. “Kom indenfor maden er ved at være klar”. Jeg gik ind og blev ført ind i et spisekøkken hvor der var dækket op og hvor Ulven tog imod mig. Vi satte os og spiste den gode mad og der blev talt lidt om løst og fast men ikke noget arbejde. Efter maden sagde konen at hun lige var nødt til at gå et øjeblik og bad sig undskyldt. Ulven fulgte efter hende og der gik ikke uden 5 minutter før han var tilbage igen.

SEX I DAG?

“Hvad siger du til at se resten at huset” sagde han. Det ville jeg da gerne og fulgte rundt efter ham. De boede meget flot og manglede bestemt ikke noget. Til sidst kom vi op på første salen hvor han åbnede en dør og bad mig gå indenfor. Da jeg kom ind fik jeg et lille chok for det var deres soveværelse og på sengen lå hans kone bundet fast til hvert hjørne og med et bind for øjne. Over sig havde hun et lille silketørklæde som kun lige dækkede hendes bryster og fisse. Jeg vendte mig om hvor Ulven havde lukket døren. “Det er her jeg irettesætter dem som trænger til det og med det arbejde du har leveret på det sidste er det på tide at du bliver sat på plads”.

Jeg kunne mærke mit hjerte bankede meget hurtigt og vidste ikke helt hvordan jeg skulle reagere. “Tag din kjole og sko af” kommanderede han. Jeg tænkte et par sekunder over det og besluttede så at det var så pirrende at jeg ville gøre som befalet. Det skal lige siges at jeg seksuelt er meget åben og ikke helt grøn over for diverse lege trods mine kun 22 år. Jeg tog skoene af og lod kjolen glide ned på gulvet. “Kom herover og tag min pik frem og smid den bh” sagde han. Jeg gik over og satte mig på knæ foran ham og smed bh’en. Han havde en stor bule i bukserne og pikken skreg på at komme ud. Jeg knappede hans bukser op og trak dem ned og straks kom hans store stive pik til syne. “Gør mig glad” sagde han. Jeg begyndte langsomt at spille pik på ham mens han kælede for mine bryster og jeg kunne se at han nød synet og rollen. Langsomt begyndte jeg at slikke på pikhovedet mens jeg kælede for hans nosser. Så tog jeg pikken i munden og begyndte at sutte løs.

Jeg var på det tidspunkt blevet meget våd og liderlig ved tanken om at hans kone lå lige ved siden af og kunne høre det hele. Jeg suttede og slikkede nogle minutter inden jeg blev bedt om at stoppe. Ulven tog sit tog af og gik over til sin kone og fjernede langsomt silketørklædet så hun nu lå helt nøgen. Hun havde som sagt nogle store flotte bryster og en behåret fisse. Han satte sig op ved siden af hende og stak sin pik ind i munden på hende og begyndte at mundkneppe hende. “Slik min kones dejlige fisse” sagde han. Jeg var voldsom liderlig og havde ikke noget problem med at slikke fisse så jeg lagde mig op mellem hendes ben. Jeg begyndte at slikke omkring hendes klit og på skamlæberne og hun gav nogle små støn fra sig. Det var første gang at jeg slikkede en så behåret fisse men hun var smaskvåd og det var dejligt. Jeg spredte hendes skamlæber og begyndte at slikke hendes åbning og stak tungen så langt ind som jeg kunne. Det var dejligt og jeg kunne mærke mine safter nærmest løbe ud af mig så jeg begyndte at kæle lidt med mig selv. “Stop det og koncentrer dig om at slikke” sagde han meget bestemt og jeg gjorde som han sagde selvom at det næsten brændte i min våde fisse.

Uden at jeg havde lagt mærke til det stod Ulven pludselig bagved mig og sagde at jeg skulle smide røven i vejret mens jeg fortsat skulle slikke konen. Jeg satte mig op på alle fire og begyndte at fingerkneppe konen med 2 fingre mens jeg slikkede og suttede hendes klitoris. Ulven satte sig ned bag mig og begyndte at slikke min fisse og labbede mine safter i sig. Han kælede for min klit mens han slikkede og jeg nød det til fulde. Så begyndte han at slikke omkring mit bagerste hul mens han førte et par fingre op i min våde fisse. “Åhh ja knep mig” nærmest bønfaldede jeg. Ulven slikkede videre både i fissen og røven uden at bemærke min bøn. Konen nød at blive slikket og jeg kunne mærke at hun var tæt på at komme så jeg lod klitorisen være og begyndte at slikke hende i røven.

Endelig kunne jeg mærke at Ulven satte sin pik ud for min fisse og begyndte at føre den ind. Jeg gav et lille hvin fra mig da jeg var ved at sprænge af liderlighed. Jeg kunne slet ikke koncentrer mig om at slikke konen mens han kneppede mig så jeg fingerkneppede hende så godt jeg nu kunne. Ulven satte tempoet op og kneppede mig hårdt nu. “Jaaa bliv ved, knep mig” råbte jeg og han bankede pikken ind og ud.

Så satte han tempoet ned igen og trak sig ud men kun for at presse sin stive pik mod min røv. Jeg kunne mærke at der blev hældt lidt olie mellem mine baller og langsomt førte han sin pik op min røv. Der gik lige et par sekunder inden jeg kunne nyde det men så var det også fantastisk lækkert. Han satte tempoet op og kneppede mig i røven. Jeg kunne ikke gøre andet end at ligge og klynke mens jeg forsøgte at slikke konen. Jeg kunne mærke at konen var ved at komme igen så jeg begyndte at slikke mens jeg kælede for hendes klit så hun kunne skrige sin orgasme ud. Der gik ikke lang tid før hun skreg og lå og vred sin krop så meget hun nu kunne. Ulven tog sin pik ud af min gennemkneppede røv. “Sæt dig op så min kone kan slikke dig” sagde han. Jeg kravlede op og satte mig overskrævs på hendes ansigt og hun begyndte straks at slikke mig. Var jeg begyndt at pille ved mig selv på det tidspunkt var jeg helt sikket kommet da jeg var lige på nippet.

Ulven gik ud af soveværelset og vendte tilbage kort tid efter. Jeg kunne høre lidt vand så jeg regnede med at han var ude og vaske pikken. Da han kom ind igen lagde han sig op i senge og begyndte at kneppe konen mens hun stadig slikkede mig. “Vend dig om så jeg kan se at hun slikker dig” sagde han. Jeg vendte mig om så jeg havde ryggen op af væggen og fik slikket både fissen og røven af konen mens jeg kunne se Ulven kneppe sin liderlige konen. “Du må gerne kæle for dig selv nu” sagde han mens hans ansigt var lige ud for min fisse. Jeg begyndte at gnubbe løs på min klitoris og der gik ikke mange sekunder før jeg kunne mærke orgasmen rulle ind over mig. Jeg skreg og klynkede mens min krop rystede af lidelighed og forløsning og jeg kunne mærke safterne løbe ud af min fisse og ned over ansigtet på konen.

“Jeg er ved at komme så sæt dig ned på gulvet og vær klar til at tage imod” nærmest råbte han. Jeg kravlede ned mens min krop stadig skælvede af min orgasme og satte mig på knæ. Han trak sig ud af konen og stillede sig foran mig og begyndte at spille pik. “Du skal tage det i munden men ikke noget med at sluge” sagde han. Jeg åbnede munden og ventede på de første dråber og pludselig brølede Ulven nærmest og sprøjtede sin sæd ind i munden på mig og ud over mit ansigt. “Kys min kone” sagde han bare og kiggede på mig. Jeg satte mig op hos konen med spermen i munden og begyndte at kysse med konen. Hun var helt vild og modtog med glæde alt spermen mens vi tungekyssede. Vi kyssede et stykke tid og nød det begge to. “Så er det nok” sagde Ulven “tag dit tøj og gå ned i stuen og vent” sagde han til mig. “Og du kan lige slikke min pik ren” sagde han til konen.

Jeg kravlede ned fra sengen og samlede mit tøj sammen inden jeg stille listede ud mens Ulven fik sin pik slikket ren. Jeg gik ud på badeværelset og vaskede mit ansigt og tog mit tøj på. Derefter gik jeg ned i deres stue og ventede. Efter nogle minutter kom konen ind i stuen helt nøgen. Hun smilede til mig og sagde “jeg skulle sige fra min mand at den rapport du har afleveret er det bedste arbejde han længe har set”. Hun gik hen til mig og gav mig et kys og vendte sig om og begyndte at gå “tak for oplevelsen og du er altid velkommen her igen. Kan du selv finde ud?”. Så gik hun ud af stuen og jeg gik ud af deres hus med en voldsom vellyst og vidste at jeg længe ville onanere til denne oplevelse.

porno med danske piger