Ham og hans kammerater indfriede min sexdrøm

SPAR MANGE PENGE

Han havde aftalt med et par gutter om at indfri min drøm, den drøm som når vi når vi elskede vildt og lidenskabeligt havde leget med, så bilen var indrettet med en stor og dejlig blød madras…

Jeg har en god kammerat, som har en kassebil, og vi har flirtet vildt med hinanden, han kender ret meget til min “kinky” side af mig og til mange af mine ønsker og fantasier.
Jeg har så fortalt ham at jeg har en fantasi om at være sammen med to, måske endda tre mænd og han synes det er ret frækt, så vi har lavet lidt sjov om det.
Så i dag da jeg gik mine mange km med hunden, det gør jeg hver dag både for at glæde hunden men også fordi jeg tænker så godt og får ordnet verdens situationen, og hygger mig med at forfatte frække fantasier, holdt der pludselig en bil, på afstand en, meget lig hans et stykke ind på den markvej som jeg anvender at gå på.
Jeg ku dog så se at der “manglede lidt” så jeg et eller andet sted vidste jeg det ikke var ham men alligevel begyndte tankerne at flyve, og jeg var i med et min helt egen frække verden hvor jeg slet ikke skelnede mellem virkelighed og fantasi

Da jeg kom helt tæt på bilen steg han ud og sagde hej tossetøz, gav mig et stort knus og et kram, kyssede mig kærligt og hviskede, “jeg ved jo du har ønsket at dyrke sex i min køje så jeg synes det sku være nu, og jeg ved jo hvor jeg kan finde dig”, grinede uartigt og kyssede mig igen mens han førte mig hen til døren hvor jeg så stod, pludselig uden en trævl på kroppen og han lukkede døren op, og vi steg ind.
Vi lagde os i hans køje og han tog mig under kærlig behandling med sin frække dejlige tunge, jeg sukkede lidenskabeligt, vred mig af begær og klynkede lystent.

SEX I DAG?

Efter et stykke tid og mange dybe suk lagde jeg mig mellem hans ben og suttede og nussede han dejlige stive pik mens jeg tilkendegav at det var det bedste jeg nogensinde havde fået lov til, jeg slikkede helt nede fra kuglerne, cirklede om dem, drillende og nappede blidt. Jeg sugede først den ene så den anden ind i min mund, brugte min tunge til at kærtegne og massere, mens jeg blev mere og mere våd mellem mine egne ben, det tænder mig så meget at slikke.
Jeg lod tungen massere hele skaftet, gled med flad tunge fra roden og op, smagte…. uhm smagte på de dyrebare dejlige dråber og drillende lod jeg min tunge kører om hans krans, brugte spidsen til at mærke hver en milimeter og suttede på det vellystent strittende hoved.
Jeg sugede det blidt ind i min mund og lod den “gå i bund” så jeg mærkede den presse i min hals, alt imens han lå og vred sig, stønnede af begær, og bare stødte sit skød mod min mund.
Jeg nappede ham blidt, nappede i skaftet suttede lidt og sugede, og med et satte jeg mig over ham og begyndte at ride til han kom med et rungede brøl.

Så lå vi lidt og nussede og pludselig sagde han,” jeg har for resten en gave til dig bag i bilen, den kan du ligeså godt få med det samme”, vi stod ud og han åbnede bagsmækken, stillede sig hurtigt bag mig, og puffede mig ind og samtidig mærkede jeg et par arme gribe fat i mine hænder og trække mig ind.

Han havde lavet aftale med et par gutter om at indfri min drøm, den drøm som når vi når vi elskede vildt og lidenskabeligt havde leget med, og fantaseret om, så bilen var indrettet med en stor og dejlig blød madras, men i en højde som gjorde at jeg, når jeg lå der, lå i en stilling så han kunne ligge på knæ og frit og uhæmmet komme til min nu igen klare opstemte krop.
Han spredte mine ben, og lod sin tunge lege, og samtidig mærkede jeg de to fyre på hver side holde et fast greb i hver sin arm, så jeg ikke kunne rokke mig en tomme, han lo lidt uartigt og sagde, “ja min skat nu skal du få alt det pik du vil og mere til, du troede jeg ikke turde, men nu skal jeg vise dig”, og så bøjede han over mig og slikkede igen, slikkede som han ved, jeg næsten bliver drevet til vanvid og kun kan ligge og nyde, mens jeg vrider mig af begær
Samtidig mærkede jeg en tunge lege i min mund, fik nogen lange våde intense kys, udforskende, drillende og krævende, og tre par hænder, der var overalt på min krop, nappede, nussede, masserede og kærtegnede så jeg åndeløs lå og bare tog imod.
Jeg kunne næsten ikke kunne få luft så opstemt blev jeg, og i en pause fik jeg stønnet at jeg måtte mærke ham, og han lagde sig på knæ foran mig og lagde mig om på siden og førte sin stive dejlige pik op i mig.
Først meget langsomt, drillende, æggende, pirrede mig med et hoved der kun lige smagte min våde åbning, for dernæst lige tilpas uartigt, og som får mig til at klynke, vride og skyde min krop mod hans mund, holde mig fast og trænge bestemt og krævene ind i mig.

Mens jeg lå og nød det, fik jeg pludselig en pik presset mod min mund og jeg begyndte lystent at slikke, med min sultne tunge slikkede suttede og mærkede at han reagerede på min tunges krævende leg, jeg havde iøvrigt bind for øjnene men var ikke i det sekund i tvivl om hvem der var ham, men pludselig og uden varsel lå jeg på knæ mellem et par lår og med numsen lige i vejret fik jeg “lov” til at slikke, sutte, suge og nyde en dejlig pik, mens jeg blev gennemkneppet bagfra af dem alle tre på skift så jeg til sidst sprøjtede jeg min vildskab og alle mine orgasmer ud og sank rystende sammen i nydelsen og kick´et af noget dejlig sex…

Han kyssede mig og sagde “så var det jo en god ide jeg fik” og jeg stod ud af bilen, klædte mig på igen og fortsatte min tur med hunden mens jeg for hvert skridt jeg tog med et smil ku mærke den dejlige behandling jeg lige havde oplevet….

 

Tak 🙂

porno med danske piger