Aftenbesøg på politistationen

SPAR MANGE PENGE

Lå gispende og ventede på hvad der nu skulle ske. Jeg hørte døren blive åbnet og lukket hurtigt igen. Hvad skete der. Jeg mærkede hans hænder der åbnede min kjole og trak min bryster ud…

Jeg sidder i min varme bil på vej på arbejde. Solen skinner og det er ulidelig varmt. Jeg kører som inspektør for et rengøringsselskab og er på vej ud til politistationen i Kbh´s lufthavnen, hvor der har været en klage. Det er et par uger siden jeg har været der sidst og jeg glæder til at se om Erik er der. Han er kriminal betjent. Omkring de 50 år. Høj med brede skuldre, helt kort hår og et utroligt sexet look. Jeg er selv i starten af tyverne, med langt mørkt hår og lange slanke ben,

De sidste par gange jeg har været der ude har han drillende klappet mig i røven og kommet med frække bemærkninger om mine faste bryster og store brune øjne. Men når man kører runde på mange forskellige arbejdspladser der hovedsalig er over befolket af mænd lærer man hurtigt at svare igen på deres perverse og til tider meget opfordrende tilbud. Men der var alligevel noget specielt over ham og jeg ville gerne udforske han krop nærmer.

Da jeg kom ind på stationen kom Hanne mig i møde. Hanne er den pige der gør rent på stationen til daglig. Vi sludrede lidt og hun lovede mig at rette op på problemet med det samme. Sammen gik vi en tur rundte og resten af huset så fint ud. Hanne gik i kælderen og jeg gik ud i vores lille rum for at tjekke om jeg skulle bestille flere rengørings midler.
Jeg stod og smilede lidt for mig selv ved tanken om alle de lækre mænd i deres uniformer. Mine veninder er altid lidt misundelige når de hører jeg har været en tur på stationen. Men når man ser dem til daglig bliver man hurtigt kureret.

Døren smækkede pludselig bag mig og jeg vendte mig forskrækket om og der stod han i sine stramme slidte cowboy bukser og en forvasket t-shirt. Erik smilede til mig mens han langsomt kom hen i mod mig. Jeg havde ikke set ham da vi gik rundt og jeg troede han var på job ude i byen. Hej sagde han stille, så er min frække tøs tilbage. Jeg kiggede undersøgende på ham og smilede. Jeg ventede spændt på hvad han ville gøre og da han kom helt hen til mig rakte han armen frem og greb fat i mit hår og tvang mit hovedet bagover. Han begyndte at kysse mig blidt på halsen og jeg kunne mærke ophidselsen bølge ind over mig. Han begyndte forsigtigt at knappe min skjorte op med den frie hånd og jeg stønne lidt. Jeg rakte hænderne frem for at mærke hans store arm i den stramme T-shirt, men han bad mig lade være og stå helt stille. Han åbnede skjorten helt og begyndte at kysse min længere og længere ned. Jeg stod helt stille med nakken båret bagover og brysterne skudt lige frem mod ham. Han begyndte at små bide mine bryster og jeg kunne tydelig mærke hans varme ånde gennem min tynde bh. Pludselig slap han mig og tog fat om mit ansigt og kiggede mig dybt i øjnene. Er du liderlig sagde han, jeg kunne kun nikke svage og han smilede. Kom her ud i aften kl. 22 så lukker jeg dig ind af bagdøren. Jeg nikkede forsigtigt igen. Han slap mig og vent sig om og gik sin vej. Der stod jeg så med åben bluse og driv våd mellem benene. Jeg fik hurtigt tøjet på og skyndte mig ud til bilen.

SEX I DAG?

Dagen gik hurtigt og tankerne kredsede hele tiden om hans intense og krævende blik. Jeg var meget spændt på hvad aften kunne bringe.

Da jeg kom hjem satte jeg høj musik på anlægget og tog et dejligt langt karbad inden jeg fandt den sorte bh frem og de selv seedende strømper. Trusserne røg tilbage i skuffen og udover kom en lang sort kjole og lange støvler. Det var en dejlig fornemmelse at sidde der i bilen og mærke det bløde stof der smøg sig om mine baller og lår.

Da jeg stoppede bilen stod han allerede i døren og ventede på mig. Vi skyndte os ind på kontoret uden der var nogle de opdagede det. Sæt dig på bordet kommanderede han og jeg gjorde som han sag. Han satte sig på kontorstolen og skubbede min kjole op inden han spredte mine ben. Han træt sin store stive pik ud af bukserne og begyndte at spille den af mens han kiggede på mig. Rør ved dig selv kommanderede han og jeg slikkede på mine fingre inden jeg begyndte at lege med min spændte klit. Jeg var meget ophidsede og snart dryppede mine varme safterne ned på gulvet.

Han rejste sig og tog et tørklæde frem for sin skuffe. Låg dig ned på rygge sagde han og jeg gjorde som han sagde og kom til at ligge med hovet ud over kanten af bordet. Han bandt tørklædet for mine øjne og snart efter kunne jeg mærke han pressede sit stive lem mod mine læber. Jeg åbnede villigt munden og han kørte pikke frem og tilbage. Jeg slikkede villigt det store glatte pikhoved og kunne smage hans safter. Han stønnede højt og jeg blev lidt nervøs over om der var andre på stationen der kunne høre os. Det bekymrede åbenbart ikke ham.

Efter nogle tid trak han sig væk fra mig og jeg lå gispende og ventede på hvad der nu skulle ske. Jeg hørte døren blive åbnet og lukket hurtigt igen. Hvad skete der. Jeg mærkede hans hænder der åbnede min kjole og trak min bryster ud over bh’en. Han lænede sig ind over mig og viskede. Bare rolig jeg har helt styr på det der sker dig ikke noget. Han greb hårdt fat i min hofter og pressede hurtigt pikken op i min ventende fisse. Jeg gav mig lidt ved den hårde behandling men nød det samtidigt i fulde drag. Han knippede mig hårdt og længe samtidig med at han masserede min klit. Jeg kom smart i en voldsom orgasme og jeg mærkede hvordan hans pik blev mast af min fisse når den trak sig sammen omkring han. Han trak sig langsomt ud og jeg kunne høre han gik rundt om bordet.

Han greb fat i mine hænder og pressede dem ned på bordet ved siden af mine skuldre. Pludselig kunne jeg mærke endnu et par hænder der forsigtigt strøg mine lår. Jeg gispede nervøst. Hvem var det? Erik bøjede sig ned og kyssede mig blidt. Bare slap af min skat og nyd det viskede han. Jeg kunne mærke de fremmede hænder løfte mine ben op og en stiv pik presse sig mod mit skød. Denne pik var ikke så lang men meget tyk og den fyldte mig ud til bristepunktet. Jeg stønnede højlydt og skubbede mig længere ned mod den dejlige pik. De fremmede hænder greb om mine bryster og nulrede min stive brystvorter til de gjorde helt ondt samtidig med at han kørte pikken stille og roligt ud og ind. Erik slap mine hænder og den fremmede trak sig ud og de vente mig om så jeg kom til at stå lænet ind over bordet.

Jeg var nu så liderlig at min krop skælvede af lyst til mere pik. Erik gik om bag mig og jeg kunne mærke at han begyndte at udvide min numse. Han kørte skiftevis en finger ind i min drivvåde fisse og op i min røv. Lidt efter kunne jeg mærke hans pikhoved mod mit afslappede hul og han pressede forsigtigt sit pikhoved inden for. Jeg stønnede og bad ham om at knippe mig, men han bad mig hårdt om holde min kæft og jeg krympede mig lidt ved hans hårde ord. Ham kørte stille pikken længere og længere ind samtidig med at han strøg mig kærligt over ballerne. Han satte tempoet i været og jeg nød det pulsende pik i mig. Jeg kunne mærke at han var ved at komme og kort efter kunne jeg høre han stønnede højt og tømte sin spændte pik oppe i mig. Han faldt sammen over mig og jeg mærkede hvordan pikken blev slap og gled ud af min varme røv.

Jeg blev igen vendt om på ryggen og den tykke pik kom igen. Denne gang tog han mig hårdt og hurtigt. Pikken pumpede ind og ud og jeg skælvede igen i en skøn orgasme. Jeg mærkede pikken glide helt ud af mig og mærkede den varme sæd sprøjte ud over mine hævede skamlæber. Jeg lå helt stille og prøvede at få kontrol over min vejrtrækning. Jeg kunne høre døren igen blive åbnet og lukke jeg lå lidt tid og lyttede efter bevægelse i rummet, men jeg var formentlig alene.

Jeg fjernede bindet fra mine øjne og missede mod det stærke lys i loftet. Døren gik op og Erik kom ind med et vådt håndklæde som han tørrede mig ren med. Jeg satte mig op og fik styr på tøjet. Han smilede til mig. Kunne du li det spurte han smilende. Ja svarede jeg men hvem var den anden fyr? Det må du gætte dig til sagde han frækt og nægtede at fortælle mig det. Vi kørte straks efter fra stationen og fandt en lille hyggelig restaurant hvor vi snakkede om aftens dejlige begivenhed.

Efter denne dag har Erik besøgt mig flere gange, men han har stadig ikke røbet hvem den anden fyr er. Men han har lovet at ta ham med en dag. Jeg glæder mig til at se hvem det er og glæder mig til at få en masse dejlig pik.

porno med danske piger