Jeg ta’r sgu chancen del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun stønnede nu højlydt og jeg måtte kysse hende for at dæmpe hende lidt. Jeg satte hende ned på gulvet igen og vendte hende om og tog et fast greb om hendes SUPER LÆKRE bryster…

Jeg troede ikke der var nogen der havde hørt mig sammen med min 2 SUPER LÆKRE kvindelige kolleger. MEN det var der … en af de helt unge kvinder havde listet rundt og både set og hørt os, og nu skrev hun altså: “Hvad har jeg gjort siden du ikke vil bolle med mig”. “Du har da ikke gjort noget. … og jeg vil da HELLER end gerne bolle med dig. Jeg skal nok lige have et bad først .. har jo lige været sammen med de 2 andre”. “Må jeg gå med dig, så kan vil jo slå 2 fluer med et smæk”, spurgte hun mig. Vi blev enige om at mødes ved toilettet med bruseren.

Vi mødtes lige udenfor og gik ind og jeg tog fat om hende bagfra og kyssede hende i nakken og bed hende lidt i hendes venstre øreflip. Hun bevægede sit underliv fra side til side, og fordi vi stod så tæt sammen, ramte hun min pik, og den blev stiv med det samme. Vi tog tøjet af og jeg tændte for vandet .. før jeg kunne nå noget som helst lagde hun sig på knæ foran mig og tog min pik i munden. “Men jeg skulle jo vaske mig først”, sagde jeg helt overrasket. “Det ved jeg”, sagde hun, “men synes det er så frækt at smage de andre to på din store dejlige pik”. Hun gav mig det bedste blowjob jeg til dato har fået. Vi stillede os tæt ind under bruseren sammen. Jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hendes krop. Hun har nogle faste, runde bryster og nogle lige så faste baller. Jeg tog fat om hendes baller og løftede hende op og kyssede hende krævende .. fik løftet hende lidt længere op og min stive pik smuttede ind imellem hendes ben som hun villigt spredte .. jeg lod hende glide lidt ned igen og nu hvilede hun på min pik og jeg kunne se at hun nød det. Når hun bevægede sig, masserede min pik hendes klit .. hun stønnede nu højlydt og jeg måtte kysse hende for at dæmpe hende lidt. Jeg satte hende ned på gulvet igen og vendte hende om og tog et fast greb om hendes SUPER LÆKRE bryster. Hun trak vejret tungt og stak bagdelen bagud. Jeg kunne fornemme at hun gerne ville have min pik, men besluttede mig for at trække tiden lidt. Jeg kyssede hende i nakken og fortsatte ned ad ryggen .. jeg holdt fast i hendes bryster så lang tid som muligt men da jeg nåede ned forbi hendes super sexede og velformede baller måtte jeg give slip. Til sidst holdt jeg kun fast i hendes brystvorter og nev en smule før jeg gav slip .. der kom et lille skrig på en MEGET kælen måde. Jeg slikkede hende nu hele vejen ned .. først hendes frække bagerste hul og det gav et sæt i hele kroppen. Det var hun vist ikke vandt til. Jeg fortsatte forbi hendes fisse der dryppede af hendes safter og jeg stak tungen så langt op jeg kunne. DET kunne hun godt bruge .. hun bevægede sig liderligt fra side til side. Jeg skiftede tungen ud med en finger og tungen fortsatte til hendes klit. … OG nu var hun så liderlig at hun rystede … først stille og roligt en hurtigt blev det voldsomt !! Hun kom nu i en stor og lang orgasme … hun vendte sig nu om og sagde lidt bestemt: “Nu vil jeg altså ha’ pik”.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig op og stak resolut pikken op i hende og direkte i bund. Stod lidt med pikken i bund og kunne mærke at hun forsøgte at løfte sig lidt væk fra mig, men jeg tog nu fast om brysterne igen og holdt hende tæt ind til mig, imens jeg begyndte at bolle hende. Hun kunne godt li’ det og stønnede nu igen tungt og lidenskabligt. Da jeg jo allerede var kommet tidligere kunne jeg holde længe … da vi havde været i gang i 10 minutter kunne jeg fornemme at hun blev lidt øm, da hun var stram og jeg var stor .. “Gør det ondt”, spurgte jeg .. “Ja lidt”, sagde hun, “undskyld”. Jeg stoppede og vendte hende om og krammede hende forsigtigt, varmt og omsorgsfuldt .. og imens kyssede jeg hende blidt men bestemt. “Har du prøet at få den bagi”, spurgte jeg friskt .. hun så nu helt forskrækket ud og sagde forsigtigt: “nej … gør det ikke helt vildt ondt”. “Ikke hvis man er forsigtig og gør det ordentligt” var mit svar. “Men vi kan sagtens gøre den en anden gang hvis du ikke er klar”. Jeg kunne se at hun tænkte og var super nysgerrig efter at prøve det. Hun sagde nu: “Hvis du lover at være forsigtig vil jeg rigtigt gerne prøve det … og jeg stoler 100% på dig” .. “OK, men lov mig at sige stop hvis du ikke vil mere”, var mit svar. Hun svarede med varmt kys .. hun bøjede sig nu fremover og signalerede med et nervøst blink at hun var klar. Jeg stak nu forsigtigt en finger op i hendes stramme hul og holdt den stille lige inden for. Efter det første lille ryk i kroppen, kunne jeg se at hun hurtigt havde vendt sig til fingeren. Jeg bevægede nu fingeren lidt ind og ud og kunne mærke at hun faktisk nød det. Jeg tog nu fingeren ud og satte min måske lidt for store pik mod det ventende hul. Jeg pressede den ganske langsomt ind og igen gav det et ryk i hendes dejlige krop. Hun vendte sig om og jeg kunne se at det her gjorde ondt. Jeg skulle lige til at sige noget, men hun satte en finger over min mund og bevægede sig frem og tilbage .. først kun en lille smule men stille og roligt blev bevægelserne større og nu kunne jeg se at at det ikke længere gjorde ondt og at hun var på vej til en ny orgasme … Jeg var også ved at være der, hvor jeg kunne komme, hvis jeg ville. “Hvor vil du ha’ mig til at komme”, spurgte jeg. Hun havde ikke lige tid til at svare, fordi hendes orgasme rullede ind over hende. Hun stoppede nu og trak sig væk og vendte sig om og tog fat i pikken med sine små fine hænder. Hun vaskede den lidt og gik nu på knæ foran mig og tog den i munden og gav mig et lækkert blowjob. Jeg kom i munden på hende og hun slugte begærligt alt hvad jeg havde i mig. Hun slikkede sig om munden og rejste sig op. “Vil du ikke nok bolle mig i røven igen meget snart igen”, spurgte hun og blev rød i hovedet. “Jo det kan du tro, var mit svar, lige så tit du vil”. Vi vaskede og tørrede hinanden. Vi tog tøj på og gik tilbage på kontoret. Jeg sidder lidt for mig selv i den ene ende og hun fulgte mig hen til pladsen og kyssede mig igen .. længe.
Vi skulle begge arbejde dagen efter og vi aftalte at mødes 2 timer før, så vi kunne være sammen igen og rigtigt udforske hinanden.

Men mere om det senere ..

 

K.H.[email protected]

 

porno med danske piger