Kom hjem fra arbejde til en dejlig overraskelse

SPAR MANGE PENGE

Han parkerede bilen i carporten. Han var lidt træt efter den lange dag på arbejdet, men inde i huset viste han at Sofie var ved at lave mad så han skyndte sig at låse bilen med fjernbetjeningen og gik mod huset. Hansen som ejer firmaet, havde spurgt om han nu også var tilfreds med den nye stilling han havde fået som overmontør. Det synes han da, men lige pludselig at skulle til at bestemme over alle sine kollegaer, var han inderst inde ikke så tilfreds med. Det var lige som om at, nu hørte han ikke til fællesskabet mere og det kunne han ikke lade være med at tænke på.

I entreen lagde han mærke til at der var mystisk stille i huset…… ingen rumlen fra køkkenet eller fra bade værelset. Han gik ind i stuen…… ingen der…… i køkkenet var der heller ikke nogen, heller ikke noget spiseligt i køleskabet…… han tænkte på om han skulle tage en kold øl……men nej han havde ikke lyst. Hvor mon Sofie var hende…… havde han glemt noget……næææ ikke det han kunne komme tanke om. Måske han alligevel skulle havde købt det store køleskab med glasrude i døren, så kunne han da se lige ind i skabet uden at åbne døren……. Nej det ville ikke være det samme!!
Han lukkede køleskabsdøren og gik ind i stuen igen…… stadigvæk ikke en lyd nogen steder. Så råbte han på hende…… helt stille……Sofie…… intet svar……så lidt højere……Sofiiiiieeee……stadig ikke en lyd. Så gik han ind i soveværelset, selvom han egentlig ikke vidste hvad han skulle der. På sengen var den store dobbeltdyne mærkelig høj på midten. Han løftede dynen væk fra sengen i et stort ryk……… Der lå hun…… gemt under dynen, kun iført en lille cremefarvet bodystocking…… waw tænkte han…… sikke en god aften det bliver.
Han så hende lige i øjnene…… de var lidt slørede. Hun smilte…… har du glemt hvilken dag det er i dag, spurgte hun stille? Neeeeej øøøøøhhh………jow sagde han. Det er vores to årsdag fra hvor vi så hinanden første gang, sagde hun. Ups tænkte han, ingen blomster eller chokolade med og nu lå hun jo der…… hvorfor skulle det egentlig også altid være manden der skulle huske på sådan noget.
Han bukkede sig ned til hende, kyssede hende blidt på maven…… videre op til brysterne…… kyssede dem blidt med spidsede læber…… hendes hals var dejlig varm…… han kyssede hende på munden……stak tungen forsigtigt ind…… hun svarede igen med tungen. Det var meget godt han ikke to den øl alligevel.

Han lagde sig ned ved siden af hende. Hun lå helt stille…… lige som han godt kunne lide det…… han begyndte at kysse hende igen…… ned af halsen…… han gik uden om brysterne denne gang, bodystockingen smagte jo heller ikke så godt som hendes dejlige bløde hud…… hun havde taget sol kunne han se…… hendes hud under bodystocking, havde en smuk rødlig farve i skæret fra vinduet…… hun smagte lidt salt på lårene…… hun havde jo også ligget under den store dyne i et stykke tid, så hendes krop var dejlig varm.
Han kyssede blidt på hendes venstre lår…… tungen gled forsigtigt ned af indersiden…… hun gispede da han kyssede hende på klitoris igennem bodystocking …… for at gå over til det andet ben som han nu sad op af på hug med sine egne knæ. Hun tog om hans nakke nærmest for at presse ham tilbage til klitorisen. Men han ville kysse hende lidt mere på de dejlig bløde lår…… han nåede ned til hendes føder…… han kyssede blidt på højre store tå…… gik op igen forbi maven……kyssede og slikkede hele vejen…… hendes arme var også varme.
Han smagte på hendes fingre…… de var lidt saltede og smagte af de dejligste safter som han så tit havde smagt fra hendes skød…… han tænkte, at hun jo nok ikke kunne holde sig fra sig selv der under dynen…… han vidste at hun godt kunne lide at lege med sig selv…… varme sig selv op, med tankerne om vad hun ville gøre ved ham senere ……

Han kikkede på hende…… hun lå bare der og ventede på at han skulle smide tøjet tænkte han…… men han ville ikke have at det skulle gå så stærkt…… han krammede hende helt ind til sig…… så hun næsten ikke kunne få vejret…… han viste godt at han var meget stærk, men han kunne godt lide at kramme hende og mærke hendes bløde runde former helt ind til sin egen krop.
Han begyndte at kysse hende igen. Imens ledte han efter låsen nederst på bodystockingen. Skide smart, bare det var ham der havde opfundet en knap lige der, så ville han være pavestolt.

SEX I DAG?

Hun var rigtig dejlig varm i skødet og meget våd….. Hvor længe mon hun havde ligget og ventet på ham. Han tog forsigtigt fast med flad hånd og begyndte at køre den op og ned meget langsomt, pressede lidt med håndroden mod klitoris….. Hun begyndte at blive lidt ukoncentreret om kysset. Hans hånd var våd af safter fra skeden, så han spredte skamlæberne med pege og ringfingeren og stak forsigtigt lange fingeren ind i skeden, stadig med hele hånden kørende langsomt op og ned. Det gav et stort spjæt i hende da han var inde forbi de indre skamlæber……

Hendes bryster så rigtig dejlige ud under bodystockingen, 80b tænkte han og brystvorterne ligesom skreg efter at blive nusset om. Med højre hånd tog han langsomt skulderstropperne ned, uden at stoppe med venstre hånd, så nu kunne han blidt rører venstre bryst…… Først tog han hele brystet i hånden og masserede det blidt….. Så kørte han rundt om vorten med en våd pegefinger og nogle gange hen over vorten stadig meget blidt……
Så var det højre brysts tur for nu kunne han ikke få venstre vorte til at blive mere hård. Da han havde fået den lige så hård, lagde han armen bag om hendes nakke, så kunne han lige nå hendes højre bryst og samtidig slikke på venstre alt imens han stadig havde gang i venstre hånd vor han nu var nået til at lange og pege finger var oppe i skeden…..
Hun lå i en stadig større ekstase og lidt efter kunne han mærke skeden trække sig sammen og blive endnu mere varm samtidig med at hun nu knap nok kunne få luft uden at gispe efter det.

Hun må havde gjort et stort stykke forarbejde selv, for sjældent havde han mærket så stor en orgasme så tidligt. Nu ville han ned og slikke for lige efter en orgasme smagte hun rigtig dejligt af jordbær med sukker på. Det havde han tænkt på mange gange før, for Sofie sagde at han kunne smage lige fra surt mose vand til champagne. Alt efter vad han havde spist dagen før. Så hvorfor smagte hun altid så godt.

Mon gutterne nu ville have ham med ud at fiske, nu vor han var deres chef. De plejede altid at tage ud på den store sø sammen og fiske efter gedder og aborre og de kunne jo godt smage af surt mose vand nogen gange….. Det var lige som om at hun smagte af jordbær med fløde, så lidt mod det sure kunne hun altså også godt smage.
Han kyssede klitoris meget blidt flere gange og sugede så hårdt ind……. hun gispede igen. Så slikkede han med lange langsomme træk helt nede fra og til top…..
Vor så den rigtig indbydende ud, der uden et eneste hår på, helt nybarberet og med de pæneste lyserøde skamlæber….
Med våde fingre på venstre hånde, spredte han forsigtigt skamlæberne oppe fra, så kunne han rigtigt slikke klitorisen og skeden skiftevis….. igen med våde fingre på højre hånd legede han nu med skede indgangen samtidigt med at slikke på klitoris og spredte skamlæberne med venstre hånd oppe fra…… da han førte fingrene ind i skeden, blev hun helt stiv i kroppen og gispede efter vejret igen, samtidigt med at hun holdt fast om hans hoved med begge hænder…..
Han kunne mærke hendes G punkt lige inde på oversiden af skeden…… der var lidt løst hud nærmest som riller og når han masserede det med højre pege og lange fingrer blev hun endnu mere stiv i kroppen…….
Det tog ikke mange minutter før hun igen fik en lige så stor orgasme. Denne gang var det jordbær med sukker og Sofie ville også smage på sig selv, så hun fik et ordentlig tunge kys til afslutning.

I morgen ville blive en lige så god en dag, for så var det hans tur til at ligge under dynen.

porno med danske piger