Den frækkeste 3kant

SPAR MANGE PENGE

Hun skreg en orgasme ud i rummet. Bo holdte inde men trak sig ikke ud, Pias fik lige et par sekunder til at samle sig, så begyndte Hans at bevæge sig frem og tilbage igen…

SEX I DAG?

Fik en henvendelse på chatten, den anden dag. Det var en kvinde som beordre mig til at fortælle hende om den frækkeste sex oplevelse jeg havde haft til dags dato.
Det er faktisk lidt svært, at dele gode sex oplevelser op på den måde. Men valgte at fortælle hende om en, for min daværende kæreste. Grænse overskridende oplevelse.
Det var meget kort fortalt, det giver næste sig selv når det forgår over chat.
Men fik lyst til at fortælle den til jer andre, har skrevet den før på en anden proside, så måske der er et par stykker der genkender den.
Jeg boede den gang sammen med en sød pige. Hun var ikke til de store udskejelser seksuelt. Men vi havde et godt sexliv, bare os to sammen.
Dog var der dog ved flere lejligheder hvor vi havde hvisket frækt, mens vi havde sex. En af de ting der var blevet hvisket var, at hun skulle have bind for øjne og tages af en fremmed mand. Troede dog at det ville blive ved fantasien.
MEN så en dag, hvor jeg og en ven. Efter en bytur endte hjemme hos mig og kæresten.
Hun sov og vi sad i stuen og fik et par drinks. Bo og jeg sad og talte og på et tidspunkt kom vi ind på sex og vores kærester.
Jeg fortalte bla. anden om fantasien, om bind for øjne og en ekstra fyr. Bo fortalte at han og kæresten havde en fantasi der minde meget om den.
Jeg ved stadig ikke den dag i dag, hvad der fik meget til at gå op i soveværelset. Men det gjorde jeg, og jeg satte mig på sengekanten og kælede lidt for min kæreste Pia. Pia er brunette, ca 178 høj, vejer omkring 55 kilo lidt bred om røven, med de dejligste a skåls bryster.
Pia vågnede lidt op og jeg kyssede hende, hun kyssede mig overraskende nok igen.
Jeg have min hånd på hendes mave mens jeg sagde til hende. At jeg have en overraske til hende.
Hmmm var hvad hun svarede til det. Jeg vendte tilbage til stuen og sagde med hviskende stemme til Bo at jeg næsten var stikke på at det, at det var i dag, fantasien kunne leves ud. Bo var med på det med det samme, sagde til ham at han skulle være stille så ville jeg lige tjekke op på det.
Tilbage til kæresten kælede lidt mere for hende, hun tændte på min på mit kæleri. Listede trusserne af hende og bed hende lidt i skamlæberne. Min kæreste pleje at barber sine læber og trimme resten.
Kunne se at det var et stykke tid siden hun havde brugt skraberen.
Sagde til hende at jeg ville barber hende, men jeg ville give hende bind for øjne først. Hun kom ikke med nogen indvendinger da jeg gav hende det på.
Jeg gik ned for at hente barber grejet og gjorde tegn til Bo om at komme, og så stod vi der på badeværelset og små grinede og fulde af spænding, mens vi vaske vores pikke, jeg viste godt at Bo skulle være rimeligt udrustet, meeeeen jeg så ikk lige den der komme. For hold kæft hans pik er stor.
Vi fulgtes op af trappen, gik i takt så Pia ikke skulle høre at vi var to. Bo stillede sig ved siden af sengen, og jeg begyndte at barbe hende, da jeg var kommet halvvejs gjorde jeg tegn til at han skulle overtage.
Vi gjorde på sådanne en måde at Pia ikke bemærkede at skraberen havde skiftet hænder. Hvor var det frækt at se min ven side og barbere Pia, da Bo var ved at være færdig satte jeg mig i sengen og greb Pias hænder, hun gjorde ikke modstand men et dybt suk forlod hende. Jeg kyssede hende og hun stak med det samme, tungen ind i min mund, og vi snavede lidenskabeligt.
Bo var nu færdig med at barbere Pia. Hvilket jeg sagde, og fuldt op med at sige og når man er færdig med at barbe fisse, så tjekker man jo om man har gjort det godt nok.
Bo smilede og lænede sig frem og stak sin tunge ud og lod den køre på mellem Pias glatte læbe, Pia stønnede sagte, og spredte sin ben mere, mens vi forsat kysse.
Jeg lod min tunge glide ned over hendes hals, fandt en brystvorte der rejste sig så snart min tunge ramte den.
Gjorde tegn til Bo om at han skulle tage sig af den anden. Bos læber omsluttede Pias anden vorten og Pia sagde jaaaaaaa. Jeg forsatte ned til hendes glatte, varme og meget våde fisse. Kiggede op over hendes krop og så at Bo nu kørte sin tunge hen over hendes læber. Hvis Pia havde fulgt lidt med, hvad jeg tænker hun faktisk havde gjort. Ville hun være klar over at det var den fremmedes tunge der nu kærtegnede hendes mund. Og derfor tændte jeg vildt, da jeg så at hun åbnede munden og mødte Bos tunge med sine egen, kunne ser hvordan hun lege med den fremmede tunge.
Og nu skød hun også fisse op mod min tunge.
En fisse der var så våd at det nærmest løb ud af den. Og jeg sugede begærligt hendes safter ind i min mund.
Jeg bevægede mig op af hende mens min tunge gled hen over hendes hud, hun var varm, brænd varm. Hun drejede sit hoved om mødte mig i et kys, hvor begærligt stak tungen ind i munden på mig. Bo gled nu ned til hendes fisse igen. Pias stønnede og vred sig liderligt under vores gøren.
Jeg gjorde tegn til Bo om at trænge op i hende. Han satte sig op på knæ og trak Pia tætter på. Jeg kunne høre Pias åndedrag blive dybere og takten steg. Bo satte nu sin store og ligeså stive pik i mod Pias fisse, dde så våde og hævet ud. Bo pressede på og Pias sagde ååååååå jaaaa, Bo gled ind Pia tog en dyb indånding stoppede med at trække vejret. Bo pressede sin pik halv op i Pia. Og trak sig langsomt ud af igen. Pias ånde ud med et langt jaaaaa. Jeg bed i hendes kinder, hendes øre og vi snavede vildt mens Bo kneppede Pia. Pia stønnede som aldrig før, hendes krop rejste sig fra sengen mens hun skreg en orgasme ud i rummet.
Bo holdte inde men trak sig ikke ud, Pias fik bare lige et par sekunder til at samle sig, så begyndte Hans at bevæge sig frem og tilbage igen.
Hans pik arbejde i Pias fisse, jeg kunne se hendes safter på hans skaft.
Jeg stoppede Bo, dog uden han trak sig ud. Fik ham til at ligger sig oven på Pia. På den måde at han så kunne vende dem om..
Pia sad nu oven på Bo hun lænede hovedet tilbage men en stønnen slap hendes læber. Hendes brystvorte stod lige ud i luften.
Hun begyndte at glide langsom op og ned af Bos stive pik.
Når hun trak sig op kunne jeg ser hvordan hendes safter løb ned over Bos pik.
Jeg tog hende om hagen drejede hovedet og stak min tunge så langt ind i munden på hende som jeg kunne. Stak min hånd ned mellem hendes baller, fandt Pias lille stramme hul.
Som jeg gav mig til at massere.
Hviskede Pia i øret om hun kunne regne ud hvad der nu skulle ske.
Pia greb ud efter min pik, tog godt fat om den og gav sig til at spille den mens hun sagde, ja knep i røven, i skal kneppe mig samtidigt. Jeg stak en finger op i hendes stramme røv.
Hele hendes krop rystede i en orgasme. Jeg hev fingeren ud, flyttede hånden ned til hendes mellem stykke og gjorde den våde i Pias safter. Flyttede hånden frem og tilbage til jeg mente at hun var våd nok nu. Fingeren gled uhindret op i hendes røv.
Hun var klar…
Jeg satte mig på knæ bag hende, greb hende op hofterne og pressede min pik op i Pias røv. Pias bøjede sig bag over mens hun nærmest skred jaaaaa, jeg begyndte nu at kneppe hende i et fast tempo. Bo faldt ind i rytmen. Pia skiftevis skreg og stønne som besat.
Jeg trak hende ind til mig og tog fat om hendes dejlig små spændte brystvorter.
Nev hende i vorterne og Pia kom igen, hun faldt ned over Bo og stønne så meget at det lød som om hun græd.
Vi var stoppet, for selv om jeg syntes jeg det kunne være fedt at vi kneppede hende til begge var komme.
Så have jeg andre planen. Vi trak os derfor ud af Pia. Jeg lage mig ved siden af hende og spurgte hende om det havde været godt. Pia kunne dårligt sige noget.
Men fik fremstammen et ja. Hmmm sagde jeg, så er vi vist der hvor du skal vise din taknemmelighed. Pia stønnede ja igen.
Gjorde tegn til Bo om at han skulle komme nærmere. Han satte sig på knæ ved siden af Pias ansigt. Jeg tog hendes hånd og førte hen til hans pik.
Jeg kunne mærke på Pia at hun havde fundet lidt af sin blufærdighed frem igen. Så jeg vente hendes hånd og lage den hen over Bos pik, hendes hånd lukke sig langsomt om Bos pik, jeg hviskede kom så.
Og hun gav sig til at spille den, sådanne stille og roligt.
Jeg hviskede hende i øret at jeg syntes det så dejligt frækt ud.
Men at jeg ville se hendes tunge spids kærtegne den pik hun nu havde i hånden.
Pia læne sig frem og lod sig tungen gilde hen over Bos store pik hovedet.
Jeg kunne se på ham at han pressede den lidt hen mod Pia.
Pia åbnede munden og tog i mod den. Så hvordan min vens pik langsomt gled ind i munden på min dame. Den var stor og fedte af hendes safter
Pia tog bedre fat og begynde at sætte tempoet op. Jeg kunne se at Bos pik blev stivere, alle blodårerne stod stærkt aftegnet på pikke.
Nosserne trak sig lidt sammen og jeg kunne ser at det rykkede i hans pik. Pia flyttede ikke munden. Hun sugede sig nærmere fast til den. Jeg kunne stolt se at hun sank flere gange. Bo faldt lidt sammen mens han smilede til mig. Jeg lavede thoms up.
Og vinkede ham væk. Vi gik nede under igen. Jeg takkede ham for deltagelsen. Og han listede ud af døren. Jeg gik op til Pia. Hun lå med let spredte ben, jeg kunne se hendes fisse glimte af safter, samt at hendes læber var røde og hævet. Jeg satte mig på knæ mellem hendes ben. Bøjede mig frem og tog bindet af hende, hun smilede varmt til mig.
Jeg tog fat om hendes hofter og trak hende helt til spidsen af min pik. Pia stønnede og jeg gled op i hendes våde fisse. Lage mig ind over hende og sagde til hendes at jeg var stolt af hende. Hun hviskede at det var det frækkeste hun havde prøvet. Det kunne jeg kun give hende ret i, og sagde til hende at nu ville jeg kneppe hende, til jeg kom. Og så tog jeg fat om hendes skulderne og med hendes hoved mellem min arme, satte jeg farten op.
Jeg havde været så tændt nu i lang tid. Så der gik ikke lang tid før min pik var helt stiv, kunne mærke nosserne trække sig sammen Pia kunne også mærke det for hun begyndte at stønne at jeg skulle fylde hende med min varme sæd…
Da jeg begyndte at pumpe min sæd op i hendes kom hun. Hendes fisse trak sig sammen om min pumpene pik. Mens hun klammere sig til mig..
Pia og jeg er ikke sammen i dag. Vi taler dog ind i mellem sammen, Pia har ikke prøvet noget ligne siden.
Pia siger selv at det er den frækkeste sex oplevelse hun til dato har haft. Og hun ved forsat ikke at det var Bo der barberede og tog hende 😉
Drenge og mænd i skulle give jeres kærester,kone sådanne en oplevelse. Skal så lige skynde mig at sige. Pia tænkte ikke over at der var forskel på størrelsen af pikkene. Men det var det at der var to om hende op alle måder.

porno med danske piger