Fortsat italienske begejstring

SPAR MANGE PENGE

Marco trængte igen op i hende mens han bad hende kigge lidt til højre fra klippeafsatsen med det elskende par, og der, først nu, opdagede hun fyren med kameraet…

Eva lukkede øjnene. Weekenden som hun tilbragte sammen med Marco og hans lillebror Pino var forbi og arbejdet kaldte for alvor. Der løb en let frydefuld gysen igennem hende da hun tænkte på deres vellystne kroppe og det frydefulde syn den særlige kropsdel på dem udgjorde (læs novellen: ” Den italienske overraskelse”). Der ville nok gå lidt tid før hun igen kunne være sammen med dem, men hun glædede sig allerede. De var begge ihærdige og ringede tit til hende, hvor hun dog måtte skuffe dem den ene gang efter den anden. Hendes firma havde besøg fra Danmark, og det blev forventet af hende at hun var til rådighed med oversættelser hver dag og en del af de selskabelige aftener også.

Den efterfølgende weekend gik på samme måde, men så var det også ved at være slut. Danskerne tog hjem igen. Da Marco ringede for gud ved hvilke gang, kunne hun glad oplyse at hun havde fri et par dage. Marcos stemme blev smilende og han virkede meget begejstret for at de kunne mødes igen. Han fortalte ivrigt at naturparken, hvor vandfaldet som gav vand til floden nedenfor, kunne opleves på en hel særlig måde den kommende torsdag. Parken var ganske vist lukket for offentligheden, men han kendte en måde at komme ind på, og netop det, at parken var mennesketom, gjorde det helt specielt at gå rundt derinde. Det bedste tidspunkt ville være sidste på formiddagen, hvor solen viste sig fra sin mest gavmilde og varmende side. “Vil du med”? Spurgte Marco forventningsfuld i telefonen.

Selvfølgelig ville hun med. Hun havde hørt om naturparken og det brusende vandfald som mange steder var næsten 100 meter højt, og ramte klipper og jorden med kaskader af vand, som mættede luften med små vanddråber hvis man var tæt nok på. Dette havde hun allerede oplevet på de første riverrafting ture som hun havde haft.

Det blev torsdag, og Marco kom og hentede hende klokken 11, på hans scooter som de havde aftalt, og kort efter var de på vej mod den lukkede naturpark. Solen og varmen var med dem og det var allerede ganske varmt. Det var tydeligt at Marco var meget målrettet i hans kørsel, først gennem de fyldte gader i byen, men senere af noget der nok ikke var vej, og ej heller en officiel sti, men helt sikkert en sti som der var andre der havde kørt på før, hvilket førte dem ind i noget der godt kunne være en del af naturparken, tænkte Eva, og efter et lille stykke tid stoppede han i en lille lysning ved siden af et hegn som lukkede parken inde.

Hun tog hjelmen af og kunne høre det brusende vandfald langt væk og dog tæt på, mens Marco stillede scooteren lidt ind i buskene og låste den. De lagde hjelmene ved siden af og Marco tog Eva i hånden og førte hende langs hegnet væk fra lysningen og nedad i den tætte bevoksning. Det var bagende varmt og de svedte begge ved den minimale anstrengelse som den lille gåtur var, før de stod ved et stort hul i hegnet.

“Kom” sagde Marco og førte hende gennem hullet og videre ind i det tætte løv som voksede vildt og kun svagt gjorde plads for en lille næsten usynlig nedtrådt sti. Marco stoppede, vendte sig mod hende og tog hende i sine arme mens hans læber søgte hendes i et krævende kys. Hans tunge legede med hendes og hun følte et svagt sug i hele kroppen ved deres berøring. “Jeg lovede dig at du skulle opleve noget helt særligt” sagde han og trak sig lidt væk fra hende. “Når parken er lukket, kommer der ikke andre, som kan forstyrre. Når solen skinner som den gør i dag og der er så varmt som der er, giver vandfaldets usynlige vanddråber en dejlig svalende oplevelse”.

Han kiggede på hende, mens han på en og samme tid beundrede hende og nysgerrigt observerede hendes reaktion. “Man oplever bedst denne fortryllende oplevelse uden tøj på” sagde Marco og begyndte at tage tøjet af og lægge det i en lille sirlig bunke, mens han med øjnene opfordrede Eva til at gøre det samme.

Hun mærkede hvorledes det gibbede lidt i hendes krop og hvorledes hendes bryster blev pirret af en usynlig kraft, mens hun overvejede hvad hun skulle. Hun begyndte at tage tøjet af, og lidt efter stod de begge fuldkomne nøgne og smilende til hinanden. Marcos lem hang let fyldigt ned mellem hans ben, og Eva kunne se hvorledes det ind imellem fik lidt mere fylde som om det overvejede om det skulle rejse sig til elskovsleg.

Igen tog Marco Evas hånd og sammen gik de nøgne længere ind i naturparkens uforstyrrede ro. Træerne dækkede heldigvis for den bagende sol, og det virkede som at temperaturen bare var rigtig når man ikke havde tøj på. Det var svært at gå med bare fødder, men efter et stykke tid virkede det som om, der var en nedtrådt sti der kunne følges.

Som en anden Adam og Eva i Edens have gik de nøgne videre på den lille sti, mens de fra tid til anden tilfældigt berørte hinanden. Eva kunne mærke en indre spænding og tiltagende liderlighed ved fantasiens leg med hvad der kunne tænkes at skulle ske samt ved tanken om at de måske alligevel ville blive opdaget.

Vandfaldets brugsen blev højere og højere, og da de nåede til nogle klipper, hvor det virkede som om vandfaldet var inde i klipperne, stoppede Marco og omfavnede hende. Han pressede sit nøgne underliv mod hendes, og hun følte hvorledes hans lem rejste sig og hun lagde forsigtigt en hånd om det dunkende lem. Forsigtigt masserede hun det mens hun mærkede varmen i det, for til sidst at trække forhuden tilbage og blotte pikhovedet.

Marco lukkede øjnene ved hendes berøring og sukkede dybt, mens hendes hånd skiftevis blottede og dækkede den fyldte glans. Med en umærkelig viljestyrke rykker han sig fri af hendes berøring, læner sig mod hende og visker i hendes øre “Kom, du skal opleve naturens berusende liderlighed i al sin flor”. Han tager hende med rundt om klipperne og mærker hvorledes en masse små forstøvede vanddråber rammer hendes nøgne krop samtidig med at solen uhindret varmer deres kroppe.

Eva trækker på smilebåndet ved oplevelsen af deres nøgenhed, vandfaldet, solen og…. Marcos lem der endnu står rank ud i luften. Hun går mod ham for at sætte sig ned og tage hans dunkende lem i munden, men endnu inden hun når så langt viser Marco med to fingre at hun skal kigge lidt længere væk i retningen mod det solbeskinnede vandfald og en større klippeafsats lidt derfra.

Det gibber i hende. På klippeafsatsen stå et andet par nøjagtig lige så nøgne som de er. Fyren i det andet par har hænderne på hendes hofter, mens han knepper hende med et hastigt tempo bagfra så pikken igen og igen fylder hendes kusse. De ænser ingenting andet end hinanden, og Eva bliver for et kort øjeblik opslugt af deres knepperi.

“Jeg lovede dig noget særligt” sagde Marco mens han nu bagfra kærtegnede hendes hårde bryster og gned det hårdt erigerede lem mod hendes baller, og ned mellem lårene så pikken kunne presses op mod hendes kusseåbning. Eva spredte benene lidt, så han kunne komme til og mærkede frydefuldt hvorledes hans store pik lidt efter lidt trængte op i hende. Med krævende langsomme bevægelser kneppede han hende på denne måde et langt stykke tid, mens parret på klippeafsatsen igen havde skiftet position.

Marco trængte igen op i hende mens han bad hende kigge lidt til højre fra klippeafsatsen med det elskende par, og der, først nu, opdagede hun fyren med kameraet, som tydeligt filmede det elskende par. “Det er Pino” sagde Marco mens han satte tempoet lidt op og deres fugtige kroppe klaskede mod hinanden. Eva mærkede hvorledes hele situationen påvirkede hende og den liderlighed der var ved at få bolig i hende pressede pludselig på for en voldsom orgasme.

Med et kom hun, så hendes ben skælvede og bryster trak sig sammen i en frydefuld hårdhed, mens Marcos pik pumpede ind og ud af hende. Orgasmen var skøn og hun havde kun tankerne fokuseret på sig selv og hendes egen nydelse. “”Kig” sagde han og hun rettede blikket over mod det elskende par. Fyren havde taget pigen op i armene og lod hende nu trænge ned over hans rejste lem med ryggen hvilende mod klippesiden.

Marco trak sin endnu stive pik ud af Eva, selv om han endnu ikke var kommet, mens han dog stadig kærtegnede hendes bryster. Parret overfor skiftede igen position, og med et voldsom begær kneppede fyren hende bagfra igen, inden man næsten kunne høre hans høje orgasme-brøl gennem det larmende vandfald. Han faldt nærmest sammen over hende mens han med hårde ryk pumpede pikken op i hende og tømte den for sperm. Efter et kort stykke tid vendte det elskende par sig mod hinanden og kyssede let.

SEX I DAG?

Marcos pik dunkede mod Evas baller, og Eva førte hånden ned til pikken og førte den endnu en gang op i hende med et svagt suk. Marco gengældte kun umærkeligt hendes kneppebevægelser med underlivet, og Eva forstod nu hvorfor. Parret fra klippeafsatsen var på vej over mod dem mens de trådte på sten der som små trin lå i vandet og gjorde det muligt.

Pigen i parret forsøgte først at skjule sine bryster og kusse da hun fik øje på dem, men grinte så i stedet højlydt, da de gik forbi Marco og Eva. Eva så hvorledes de to fyrre nikkede indforstået smilende til hinanden. Marcos pik forlod igen Evas kusse og han førte nu hende over på klippeafsatsen.

Eva var liderlig som aldrig før. Hun vidste at Marcos pik endnu ikke havde sprøjtet, og hun viste at Pino stod med et kamera lige i nærheden og filmede dem. Solen bagte ubønhørligt ned på dem, og kun vandfaldets svalende dråber gjorde det muligt at stå der på afsatsen helt nøgne.

Med en let bevidsthed om hvor Pino stod tog hun fat om Marcos hofter, drejede ham lidt, gik ned i knæ og tog hans dunkende lem i munden. Læberne klemte fast om lemmet og kunne med lethed krænge forhuden tilbage og mærke hans blottede pikhoved som hendes tunge dansede over. Marco mundkneppede hende let mens de stod i denne position et stykke tid, som om de skulle være sikker på at Pino fik det hele med. Hans pik var varm og dunkende og Eva var sikker på at hun kunne få ham til at komme hvis hun bare fortsatte, men Marco ville noget andet.

Han fik hende op og stå og kyssede hende i stedet længe og insisterende på munden. Hans tunge spillede i hendes mund og hendes legede med. De pressede deres underliv mod hinanden, så Eva igen og igen kunne blive mindet om hans pik. Marco kyssede nu hende på halsen med lette krævende kys mens han langsomt nærmede sig hendes bryster. Først den ene hårde brystvorte blev pirret af hans krævende mund og derefter den anden. Igen og igen kærtegnede hans hænder brysterne, mens tungen og munden hjalp til. Han fortsatte kysseriet ned mod hendes kusse, og løftede hendes ene ben så kusseåbningen åbnede sig let og han ubesværet kunne komme til med hans øvede mund.

Hun var helt i sansernes vold, og da Marco pressede første en finger og lidt efter to op i hendes glohede kusse vidste hun at hun snart skulle have endnu en orgasme. Hun mærkede hvorledes fingrene gled ind og ud af hendes fugtige kusse og brystvorterne blev endnu hårdere. Med et stoppede Marco og rejste sig langsomt op og kyssede hendes krop hele vejen op til han igen ramte hendes læber. Med en let berøring fik han hende til at vende sig om, læne sig mod klippen og skyde hofterne bagud. Han spredte hendes ben og kort efter mærkede hun igen hans vidunderlige pik trænge op i sig langsomt og pirrende. Det varede ikke længe før hans kneppebevægelser blev voldsommere og hurtigere. Igen og igen gled han ind og ud af hende, mens hun nu for første gang hørte hvorledes han højlydt stønnede og brølede liderlige ord ud som hurtigt blev overdøvet af vandfaldets brugsen.

Eva nåede kun lige at mærke orgasmen nærme sig da Marco trak pikken ud af hende, vendte hende rundt og løftede hende op i armene og lod hendes sultne kusse krænge ned over hans voldsomt erigerede pik. Hans hænder holdt fast rundt om hendes lår ved ballerne, og løftede og sænkede hende skiftevis ned over pikken. Eva lukkede øjnene og var sikker på at Pino nu stod og filmede hvorledes hendes kusse igen og igen tog mod Marcos pik.

De kneppede ikke længe på denne måde, selv om deres voldsomme fysiske kontakt betød at Evas kusse på ingen måde kunne undslippe Marcos pik når han lod hendes kusse synke ned over den i sin fulde længde. Endnu en gang fik Marco vendt hende, greb fat om hofterne, blottede pikhovedet og pressede det med et dyrisk brøl op i hende. Eva var nu så tæt på endnu en orgasme, at hun råbte højt at han ikke måtte stoppe. “Knep mig, knep mig, knep mig” lød det højlydt og bydende fra hende, mens det på den anden side også var det som Marco gjorde. Tempoet og brølene blev om muligt endnu højere og med et kom Marco i en orgasme som næsten var ved at flå benene væk under ham mens han brølede “Ja, ja, ja, fuck, fuck, hvor er det bare godt, jeg kommeeeerrrrr”. I flere voldsomme hug pumper han pikken op i hende mens spermen vælter ud af den, på stort set samme tidspunkt som Eva oplever den længe ventede orgasme der med et får hende til at udstøde nogle dybe lyde fra en vulkanagtig orgasme. Hendes krop skælver ved den ene spasme efter den anden som vælter ned over hende, men Marco oplever en tilsvarende mistet kontrol over en skælvende krop. Som en ubevidst skygge synes Eva at hun kan se Pino i det fjerne med kameraet.

De står sådan et stykke tid mens de sidste skælv klinger ud og vender sig så mod hinanden. Han kysser hende taknemmeligt på læberne mens han kærtegner hende på ryggen. “Kom” siger han igen og fører hende tilbage over gangstenen som førte dem fra deres skjul og over til klippeafsatsen. Da de nærmer sig den anden side, ser Eva, uden at blive helt overrasket, et par der står lige så nøgne som dem, og knepper ganske let, mens liderligheden lyser ud af deres øjne og de med undersøgende øjne kigger på Eva og Marco. “Betragteren bliver den betragtede” tænker hun og trækker på smilebåndet.

Efter et stykke tid er de tilbage ved deres tøj igen, og da Marco spørger hende hvordan det havde været kommer det med det samme fra hende at det havde været meget lækkert og helt anderledes end hun kunne drømme om. “Hvis du har lyst til flere oplevelser kan vi jo køre en tur i eftermiddag. Jeg kender et helt specielt historisk sted, som kun få turister og for den sags skyld Italienere besøger. Det er helt sikkert en fantastisk oplevelse”. Eva overvejer det slet ikke men siger bare ja med det samme, mens hun tænker på hvad det kunne være.

“Var det ikke Pino der stod og filmede ved vandfaldet”? Spurgte hun med et smil på læberne. “Han er da kommet efter det siden vi sås for 2 uger siden”. Marco trækker med et grin på skulderne. “Han er blevet helt besat og fuld af gode ideer som alle sammen har det fællestræk at de skal rumme en masse knepperi. Jeg tror der er ganske meget af en lurer i ham……”. Hun griner og spørger om det er ham der står for eftermiddagens oplevelse. “Måske” svarer Marco.

Om eftermiddagen blive hun hentet af de to brødre på hver sin scooter, og får af vide at de skal ud og opleve det gamle Italien. De har taget en let frokost med, med lidt pølse, brød og vin, og en stor ternet dug som de alle kunne se på. Marco fortæller at de skal ud til en gammel middelalderby, hvor dele af den er blevet restaureret, der er resterne af en lille borg med voldgrav og vindelbro. Efter at have kørt i en lille time når de frem, og Marco og Pino opfører sig som to galante ungkarle de på bedste vis skal opvarte en ung uskyldig kvinde. Den store dug bliver foldet ud og maden og vinen anrettet.

Mens de nyder det vidunderlige måltid og deler vinen fortæller Marco om resterne af den lille restaurerede middelalderby, som oprindeligt havde været meget større og centreret om den lille borg, som der kun var voldgraven og enkelte mure samt et borgtårn tilbage. For at kunne komme ud på borgen, var der etableret en lille vindelbro som førte over voldgraven. De gik rundt mellem de små huse, og Eva kiggede nysgerrigt ind af de små vinduer. De fulgte byens eneste vej og kom langsomt tættere på den gamle borgruin. “Her ovre er den gamle torveplads” sagde Pino mens han filmede løs. Et skue af mandshøje dukker var opstillet på markedspladsen som også bestod af diverse boder med kurve med flasker og kunstige frugter. Det var utroligt godt lavet, og det var lige før at Eva fik oplevelsen af at det var virkeligt. “Hvad er det”? Spurgte hun og nikkede over i retning af et lille hjørne af markedspladsen. Tre figurer stod og kiggede på en fjerde som stod fastspændt i en gabestok. De gik over mod den, og det slog Eva mærkeligt det måtte have været at stå på den måde i flere dage. Figuren i gabestokken havde kun et par knækorte lærredsbukser på som blev holdt sammen om livet med et stykke reb. Hun forestillede sig et kort øjeblik at det var Marco, og blev med et tændt af ideen.

“Marco, Marco jeg vil se hvordan du ser ud i den der”. Hun kendte ikke det Italienske ord for gabestok og måtte klare sig med at pege. “Rigtig god ide” sagde Pino mens han hjalp med at få åbnet gabestokken og få dukken ud af den. “Du skal have bar overkrop ligesom dukken” bemærkede hun og trak let i hans åbne skjorte. Det var en solid gabestok, lidt lav måske, bemærkede hun, da Marco i en svag protest nu med bar overkrop, lagde hovedet og hænderne ind i de tilhørende huller, og den øverste del af gabestokken blev lukket ned over ham. En lille trædyvel gjorde det ud for låsemekanisme, men den var ganske effektiv, da “forbryderen” ikke havde skyggen af chance for at nå den i hans fastspændte situation. Det eneste han kunne se med sikkerhed, var de andres baller, som var lige ud for hans hoved når de stod med ryggen til.

“Synes du ikke der mangler noget i forhold til ham der stod der for lidt siden”? Spurgte hun henvendt til Pino. Pino nikkede og filmede løs mens Eva trak hørbukserne af figuren der nu lå på jorden. Marco kunne ikke se hvad der skete da dukken og Eva var bag ved gabestokken, men kort efter kunne han mærke Evas hænder først trække hans sko af for derefter at løsne bæltet i hans bukser og krænge dem ned. Han stod nu kun iført underbukser og Eva skulle lige til at give ham hørbukserne på, da det gik op for hende at dukken jo ikke havde nogen underbukser på, og resolut trak hun også underbukserne af ham.

Pino grinede højt mens Marco bad om at komme fri igen og Eva klaskede ham let i røven og med den ene hånd og kærtegnede hans pik med den anden. Det virkede og efter kort tid stod han med et voldsomt jern på. Hun smilte til ham og sagde at et måtte vente, først måtte hun se ham med hørbukserne på, som han modvilligt fik trådt ind i og trukket på. Hørbukserne kradsede tydeligt og da hun bandt rebet omkring hans liv var det kun lige at hun kunne få pikken indenfor da den ihærdigt forsøgte at komme op over buksekanten.

De lod ham stå et stykke tid, på denne foroverbøjede måde, og Eva tirrede ham med at blotte hendes bryster foran hans ansigt og nærmede sig med hænderne under brysterne så hun kunne føre brystvorterne hen til hans mund. Han slikkede begærligt og grinte på samme tid. “Din skøge, du er ikke et hak bedre end ham der stå i gabestokken nu. Du bør overtage hans plads”. Hørte hun Pino sige mens han gik hen og åbnede gabestokken så Marco kunne komme ud. “Af med skjorten, så alle kan se dine vulgære bryster der lokker mænd i fordærv” sagde han med et grin på læben. Hun var selvfølgelig med på legen som havde sine helt egne erotiske undertoner. Da den øverste del af gabestokken lukkede sig om hendes hals og hænder blev hun et kort øjeblik usikker på om det rigtigt at gøre, men hvad kunne der ske? De to brødre havde allerede set hende nøgen mange gange og hun havde elsket med dem hver for sig og sammen, senest samme formiddag.

Pino filmede mens Marco, stadig iført hørbukser, gik om bag gabestokken, og stykke for stykke fik fjernet hendes tøj og sko, så hun til sidst stod helt nøgen ved siden af Marco og fuldendte illusionen om et middelalderssceneri. Hun mærkede nu Marcos tunge mod hendes lår mens den langsom bevægede sig op mod hendes kusse, der som følge af den lave gabestok var skudt godt bagud. Han vidste hvad han gjorde kunne hun mærke da lysterne steg op i hende og safterne fugtede hendes kusseåbning. Hun lukkede øjnene mens hun nød den pirrende situation og hans liderlige tunge.

Hun kunne ikke se nogen af brødrene da de begge var bag hende, Pino filmende og Marco slikkende. Hun blev mere og mere fugtig og var nu liderlig som bare pokker. Marco rejste sig op og pressede de kradsende hørbukser mod hendes baller med det erigerede lem bag det kradsende stof. Det kradsede let da han roterede med hofterne og samtidig forsøgte at gribe fat om hendes bryster der hang ned fra hendes nøgne krop. Han løsnede rebet om bukserne som faldt ned over hans ankler. Pikken glinsede i solen, og den første presperm piplede allerede frem i revnen. Han trådte ud af hørbukserne og med et hårdt dunkende lem gik han om til hendes hoved. Hun åbnede velvilligt munden og lod hans pik glide ind mellem læberne. “Du havde ret bror, hun havnede i gabestokken” hørte hun Marco sige og undrede sig et kort øjeblik over hvad det betød, men suttede i stedet videre på Marcos pik som gled langsomt ind og ud af hendes mund mens Pino filmede det på nært hold.

“Tror du ikke snart det er min tur?” hørte hun Pino sige og så, da Marco trådte tilbage, at Pino var i færd med at smide tøjet. Hans pik var rejst og han greb selv om den og trak forhuden tilbage så den på samme måde som Marcos glinsede beredt. Pino tog kameraet op fra jorden og gav det til Marco, som nu indtog fotografens rolle. Pinos dunkende pik blev presset mod hendes læber og på samme begærlige måde tog hun imod den som hun havde gjort med Marcos for lidt side. “Nej, jeg kan ikke vente” hørte hun ham sige, og kort efter mærkede hun hvorledes hans blottede pik trængte op i hendes kusse og han pumpede løs. Der gik kun kort tid før han brølede sin orgasme ud i luften og pikken langt, langt op i hendes skød mens spermen blev pumpet ud af ham. Hun hørte dem tale om at skifte plads, og kort efter mærkede hun Marcos pik glide op i hende. Hendes orgasme nærmede sig mens hun forsøgte at nyde den specielle situation. Med Marcos pik pumpende ind og ud af hendes kusse, mærkede hun med et at Pino stod foran hende med pikken presset mod hendes mund. Begærligt åbnede hun munden og slikkede den ren for resterne af hans sperm som ikke var blevet i hendes kusse.

Hun kom ikke, men mærkede i stedet hvorledes Marcos krop spændte og pikken med en krævende kraft blev presset op i hende, og hans sperm blandede sig med Pinos. Det var en mærkelig uforløst situation hun stod i. På den ene side var hun tæske liderlig og tæt på en orgasme, havde to særdeles veludrustede fyre foran sig, men de var jo netop blevet tilfredsstillet, så hvorledes skulle hun selv komme til at mærke suset fra en pirrende orgasme. Hun suttede på livet løs på Pinos pik, i håbet om at han ville komme til kræfter igen og fylde hendes kusse, men af en eller anden grund trak han sig ud af hendes mund og lidt efter stod de begge foran hende.

“Det kan i ikke gøre mod mig” hørte hun sig selv sige, “jeg var lige ved at komme”. Marco undskyldte og smilede skælmsk og Pino bukkede sig ned og tog kameraet op fra jorden, samtidig med at han tog et andet ud fra rygsækken som han havde med og rakte til Marco. “Hvad mon nu de havde i sinde tænkte hun” og noterede at de begge filmede mod hende. “Jeg er sikker på at du nok skal blive tilfredsstillet” hørte hun Marco sige, mens hun så hvorledes han panorerede fra side til side med kameraet og filmede scenen bag hende.

Hun kunne stadig se de to brødre, da et par hænde lagde sig på hendes hofter, og en pik trængte op i hende. En ukendt mand stod bag hende og var i færd med at kneppe hende mens hun var fastholdt af gabestokken. Den ukendte pik forlod hendes kusse lige så hurtigt som den var kommet, men kun for at vende tilbage igen kort efter, men alligevel ikke det var en ny pik. Den føltes anderledes. Hvad skete der? Eva var på en og samme tid liderlig, uforløst, vred, bange og bare så helvedes klar til at opleve en orgasme. Pikken forsvandt og endnu en ny trængte op i hende. Hun sukkede højlydt og æggede derved fyren som nu stod bag hende og pumpede pikken ind og ud af hende.

Da endnu en pik trængte op i hende og hun kunne mærke at den var væsentlig tykkere end de andre der for lidt siden havde fyldt hendes kusse, kunne hun ikke holde det tilbage længere. Hun kom i noget der virkede som en eksplosion der langsomt var vokset frem for til sidst at fylde hele hendes indre. Hun gispede efter vejret, mens orgasmespasmerne fik hendes kusse til at trække sig mere fast om det tykke lem. De ukendte mænd og deres dejlig pikke skiftede fortsat med at fylde hendes kusse, mens hun langsom kom til kræfterne igen, uden at den pirrelige fornemmelse af en snarlig orgasme forlod hende.

Hvor længe hun blev kneppet på denne måde viste hun ikke, men hun var også ligeglad. Den tredje orgasme var på vej, og selv om Marco havde givet hende bind for øjnene inden den ene pik efter den anden, på skift blev presset ind i hendes mund, nød hun situationen og slikkede med begær de dunkende pikke. Da den 4 fyr med en hørlig orgasme pressede pikken langt op i hendes kusse og tømte sin sperm oppe i hende havde hun for længest opgivet at finde ud af hvor mange der var og kunne kun konstatere, at de efter deres orgasme, fik hende til at sutte pikken ren for den salte sperm.

Spermen løb ned af hendes lår da endnu en fyr måtte overgive sig og pumpe spermen op i hende. Hendes tredje orgasme var for kort tid siden klinget af og hun kunne mærke at hendes krop var blevet mættet. Marco fjernede bundet fra hendes øjne og smilede til hende. Pino stod stadig ved siden af men var dog sluttet med at filme. Pinos pik var rejst og han var tydeligt opfyldt af begær, så da han gik om bag hende var hun godt klar over at hun skulle mærke hans pik endnu en gang. Hver gang han pressede pikken op i hende virkede det som om der blev presset lidt sperm ud af hende. Hun mærkede hvorledes Pino tog noget af spermen og førte op til hendes andet hul for at smøre det. Forsigtigt pressede han en finger op i hendes andet hul, for kort efter at udskifte fingeren med pikken. Langsomt pressede han sig op i hende, og hun mærkede en smerte som blev blandet med lystfølelse.

Pino kneppede hende i røven, igen og igen, i et stadig hurtigere tempo, uden at han kom. Han kneppede hende i den spermfyldte kusse og vendte så tilbage til det andet hul. Eva troede ikke det var muligt da hun kom i endnu en orgasme som fik hendes krop til at sitre voldsomt og på det nærmeste var ved at gå i knæ. Det eneste der holdt hende oppe var Pinos pik, der som et andet spyd holdt hende oppe. Pino brølede. Hans orgasme var total og spermen blev pumpet ud af ham i kaskader da han trak sig ud af hende og lod Marco filme hvorledes spermen ramte hendes baller og ryg.

Efter kort tid løsnede de hende, og der var tre veltilfredse venner der lidt efter lå på den store ternede dug, nøgne og med tilfredsstillede kroppe. Eva spurgte flere gange hvem de andre var, men fik hver gang af vide, at det skulle hun nok komme til at se. Det havde været en begivenhedsrig dag og de var enige om at tage hjem.

Der gik flere dage før Eva hørte fra de to brødre, men blev glad du hun blev inviteret til en uformel fest sammen med venner og bekendte til holdet bag riverraftingen. Festen blev holdt i den gamle fabriksbygning, hvor også undervisningen i riverraftingen blev afholdt, og tilsvarende der hvor alle ture blev afsluttet med mulighed for at vælge billeder fra de mange computere som viste billeder og film fra de enkelte ture. Aftenen startede med en hyggelig let anretning fra buffet, og drikkevarer ad libitum. Flere gange i løbet af aftenen kom såvel Marco som Pino over til hende og fortalte hvor glade de var for at se hende. Da festen havde været i gang et par timer lød der et brøl og en piften fra dem der stod ved de mange computere. Eva var af Marco blevet opfordret til at gå derhen lidt før, og da skærmene nu viste noget helt andet end riverrafting forstod hun det hele lidt bedre. De ukendte pikke havde nu fået ansigter og stod omkring hende. De andre piger i selskabet fik samme oplevelse, og med et kunne Eva godt genkende en af de andre som hende der gik forbi hende oppe ved vandfaldet nøgen og tilfredsstillet. Eva kiggede ud i lokalet og så at flere af de velbyggede unge mænd var ved at smide tøjet, og det samme var et par af pigerne i gang med.

Eva knappede skjorten op og lod den falde til jorden sammen med brystholderen i en og samme bevægelse, for med det sammen at mærke et par fugtige læber på skulderen og et klem på det ene bryst. Det skulle nok blive en god fest.

porno med danske piger