De tre vilde piger suttede og kneppede mig!

SPAR MANGE PENGE

i senge med 3 liderlige pigerJeg var helt varm i kroppen, og liderlig som aldrig før.

Jeg lå sammen med tre vilde piger, som nærmest sloges om mit stive lem! De suttede løs på mit dunkende lem, som var det en slikkepind med en smag de aldrig før havde smagt.

Det føltes som om jeg var i den syvende himmel, og pludselig kunne jeg mærke orgasmen komme i fuld udbrud. Aaaarrrrhhh jeg følte min pik var ved at eksplodere, jeg kom i den vildeste orgasme så det sprøjtede ud i hovedet på de tre lækre sild.

For satan en ladning kom det fra Maria, og så grinede vi alle ellers højt i kor. Sofie begyndte at slikke alle safterne væk, så de kunne få en ordentlig tur. Efter hun havde gjort rent for safter, satte hun sig på mit godt stive lem det var sgu ikke ret længe, det fik lov at hvile sig.

Hun begyndt at ride mig i et langsomt tempo, hvorefter hun satte farten op hun var forfærdelig god til at ride. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, Maria satte sig på mit hoved og så begyndte jeg ellers at slikke løs.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke at hun virkelig nød det, Julie var ligesom mig i godt gang med at slikke. Men det var bare på mine boller, det var ret svært at skulle koncentrere sig om både at tilfredsstille Maria, og ikke at komme ud over det hele. For det var kraftedme dejligt, jeg synes selv det er ret utroligt jeg ikke er kommet endnu, når det lige før jeg kunne komme bare ved tanken om det her.

Lidt efter kunne jeg så småt begynde at mærke en orgasme komme stigende fra Maria, som sad godt presset mod mit hoved.

Så begyndte hun ellers at ryste hvorefter hun kom i en kæmpe orgasme, så safterne løb ud over det hele hun ville rejse sig, men kunne ikke da hun stadig rystede efter orgasmen. Så kom der en høj stønnen nede fra Sofie jeg kiggede ned, og så hun kom i en enorm orgasme.

Så manglede mig og Julie bare jeg rejste mig op, tog Julie hen til mig vendte hende om, og satte langsomt mit dunkende lem op i hendes våde fisse.

Hun var godt stram i forhold til de andre, jeg tog hende i doggy-style indtil vi begge kom i en vild orgasme, derefter lå vi alle fire bare ved siden af hinanden og hvilede os.

Men mit lem fik ikke lov til at hvile ret længe… Læs 3 unge pigers jagt på sexoplevelser

porno med danske piger