Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.4

SPAR MANGE PENGE

Vi sælger dig til en der vil købe dig dyrt nok til hård sex. Jeg spændte så kyskhedsbæltet hårdt på ham og låste det med hængelåse, så det ikke kan åbnes af andre end mig…

Slave opdragelse på gården – Mandag mødtes bonden og jeg i folkestuen, hvor de 2 sønner havde fået besked på at indfinde sig, så de kunne få at vide hvordan vi har aftalt at familie livet skal være den kommende tid.

Bonden og jeg sad for enden af bordet og fortalte sønnerne, at vi var blevet rigtig smæk forelsket i hinanden, og at vi ville prøve at flytte sammen og se om vi kunne leve sammen under samme tag. Det skal selvfølgelig gå ud over min fyr, og vi syntes selvfølgelig han skulle fortsætte med at komme på gården, ligesom vi begge er enige om, at han ikke skal vide om vi er forelsket, eller det at vi flytter sammen er en del af vores straf til ham.

Vi har derfor aftalt at min fyr resten af året skal være slave på gården, og at han hver dag skal passe hele besætningen og knokle fra tidlig morgen til sent aften, og at der er sønnerne der har det fulde ejerskab til ham døgnet rundt alle ugens dage.

For at det kan lykkedes skal han i dag ringe til sit arbejde og fortælle han ønsker at sige op med det samme, og så snart han har gjort det starter hans hårde liv som slave uden rettigheder.

Sønnerne flytter hjem på gården hvor de får hele stuehuset, mens slaven skal bo og arbejde i udhuset, og da der ikke bliver meget tid til fritid, så indrettes en slaveafdeling til ham i et hjørne af stalden.

Begge sønner sagde at det syntes de var en god ide. Vi aftalte derfor at når min fyr kom i dag, så ville bonden og jeg tage imod ham, og gøre ham klar til det nye liv indtil nytår som slave uden rettigheder.

Når det er overstået flytter jeg og bonden hjem til mig. Det tøj og møbler min fyr har stående hos mig samler vi sammen og kører over til gården hvor det opbevares i sikkerhed.

Vi gav alle hinanden hånd på at det skulle blive en hård, streng og underkuet vinter min fyr skulle have som slave, og er der for meget vrøvl med ham indkaldes vi alle 5 til husråd, hvor vi beslutter hvordan liver skal gøres endnu mere ulideligt for ham.

Vi sad og fik et par øl og skålede over den store nyhed, og pludselig så vi min fyr komme gående ind på gårdspladsen.

Bonden og jeg gik ud og tog imod ham og sagde han skulle kravle med over i stalden, hvor han skulle klæde sig af alt sit tøj, og aflevere det sammen med nøgler, mobil telefon og andet han havde af værdi.

Han tog lydigt tøjet af, og afleverede pænt det hele til bonden, som sagde at han skulle føre en sidste samtale og ringe til sin mester og sige han ville sige op og ikke kom mere. Du siger ikke andet og når du har givet din besked aflever du din telefon til mig sagde bonden hårdt.

Han ringede noget modvilligt og gav sin besked og afleverede så telefonen igen. Jeg fortalte ham så at han i resten af året skulle være slave her på gården, og passe alle dyrene og hele gården samt at bonden og jeg flyttede sammen hjemme hos mig og at det derfor var de 2 sønner der ejede ham resten af året.

Vi befalede ham at lægge sig op ryggen på en gammel stor høvlbænk hvor vi skruede hans hænder fast i skruestikken på bænken og bandt hans ben og krop fast til bænken.

Du skal vide du kun er en slave der ingen rettigheder har. Derfor skal vi have dig udrustet til dit kommende liv som slave, uden rettigheder sagde jeg.

Bonden sagde vi begynder med at klippe dig skaldet, og så barberes dit hoved så du er helt kronraget og alt hår barberes af hele din krop. Han tog en gammel barbermaskine og barberede slaven indtil han var helt bar over hele kroppen.

Du skal heller ikke lege med dig selv sagde jeg. Derfor spænder vi et kyskhedsbælte fast på dig så du ikke kan røre hverken pik eller nosser, og du kan ikke få nogen som helst form for sex før vi sælger dig til en der vil købe dig dyrt nok til hård sex. Jeg spændte så kyskhedsbæltet hårdt på ham og låste det fast med hængelåse, så det ikke kan åbnes af andre end mig.

SEX I DAG?

Så kom bonden og stillede sig for enden ved hovedet af ham, og sagde du skal ikke kunne sige et eneste ord, eller spise undtaget når det passer os, og så tog han hårdt fast på næsen af slaven og klemte på kinderne til han åbnede munden højt.

Slaven fik så en såkaldt mundspærre på, der er en slags grime med to metalplader forneden, der normalt bruges til heste. Hans fortænder sættes på metalpladerne, der så skrues fra hinanden, så munden presses helt op. Når munden er åbnet på denne måde kan han ikke sige noget og han må bare gå rundt, uden at kunne åbne eller lukke munden selv. Når du skal æde eller drikke hælder vi sondemad i halsen på dig, ligesom du kan drikke vand med den åbne mund.

Jeg tog så fat i hans 2 ankler og låste en kort stålkæde fast mellem benene, så han kun kunne gå med små slaveskridt, og fortalte ham at der i fodlænken var et 20 meter kotøjr så han frit kunne gå i hele stalden, laden og ud til møddingen, men at han ellers ikke havde ret til at gå andre steder.

Jeg fortalte ham at vi havde lavet en kontrakt som han skulle skrive under på, inden han fik den læst op. Jeg løsnede jeg hans ene hånd fra skruestikken og befalede ham at skrive under. Han brokkede sig noget, men så gav jeg ham et par flade og sagde skriv nu ellers vanker der.

Han skrev så under, og jeg skruede igen hånden fast i skruestikken inden jeg tog kontrakten og sagde nu vil jeg læse op hvad du har skrevet under på.

– Jeg er en lydig slave der passer godt på alle dyrene på gården resten af året, og jeg står for alt med fordring og rengøring af alle dyrene.

– Jeg er på arbejde døgnet rundt, og har ikke ret til fritid eller fridage og adlyder alt hvad jeg bliver befalet.

– Jeg må ikke komme udenfor stalden, eller få besøg af gæster. Jeg har ikke har ret til at sige et eneste ord resten af året. Bryder jeg det og begynder at tale med mig selv spændes mundspærren mere op, og om nødvendigt lukkes kæften på mig.

– Jeg lever af samme mad som dyrene, og har kun ret til at drikke vand eller andet som min ejer beslutter skal ned i halsen på mig.

– Mundspærren og kyskhedsbæltet skal bæres døgnet rundt så jeg ikke kan lege med mig selv eller sige noget, ligesom maden skal blødes op i vand så den kan glide ned i halsen på mig.

– Når jeg er færdig med dagens arbejde lægger jeg mig ind i slaveburet som jeg låser og smider nøglen ud på gulvet, så det kun er min hersker der kan låse mig ud, og er arbejdet ikke gjort godt nok, straffes jeg uden nåde.

– Jeg iklædes en kedeldragt som jeg skal sørge for at holde ren. Hvis den skal vaskes skal jeg tage den våd på og gå med den til den er tør, da det er det eneste tøj jeg har, og den skal holde hele efteråret.

– Vask af mig foregår med en spand koldt vand en gang om ugen, har jeg brug for mere skal jeg opsamle pis fra køerne og vaske mig i det uden at brokke mig, og stanken af kopis skal jeg nyde.

– Mine ejere kan altid komme og befale mig nye opgaver, som jeg skal udføre punktligt sammen med de andre ting jeg skal lave her på gården som den lille slave.

– Jeg overlader min kæreste til bonden som har det fulde ejerskab af hende, og jeg må ikke blive hverken misundelig eller vred over deres venskab.

– De to sønner har det fulde ejerskab af mig døgnet rundt i alle ugens dage indtil nytår. Hvis det passer dem kan slavekontrakten forlænges, og altid blive værre end den her første slave kontrakt er.

– En til flere dage om ugen må jeg ikke sove i slaveburet, men skal så bindes op på forskellig vis af enten mig selv eller mine ejere. Befales jeg til at lave en selvbondage, så bindes den så effektivt med vådt reb, at muligheden for at slippe fri selv er 0. Har jeg ikke gjort selvbondagen godt nok, så jeg kommer fri straffes jeg uden nåde.

– Jeg har helt frivilligt underskrevet denne kontrakt, og glæder mig til at leve efter den i resten af året.

Bonden fortalte også at han skulle være totalt døv. Derfor proppede han to ørepropper ind i ørene på slaven, så han ikke kunne høre noget, og til sidst spændte han en stram latex maske over hovedet hvor der kun var huller til øjnene og munden med mundspærre og masken blev låst stramt fast til halsen.

Vi løsnede ham fra høvlebænken og løsnede fodlænken fra hans ankler, og gav ham så en grim beskidt og våd kedeldragt på, inden jeg igen spændte fodlænken på anklerne.

Vi kaldte på sønnerne og sagde at nu var slaven klar, og at det fra nu af var dem der ejede ham, og at vi stolede på de ville behandle ham som den usle slave han er, og får de vrøvl med ham så var det vigtigt de straffede ham så hårdt og brutalt at han ikke en anden gang fristes til ulydighed.

De pressede ham til at lægge sig på ryggen på det kolde betongulv, og sagde så at jeg og bonden skulle tisse ham i munden. Jeg satte mig med røven lige over munden og tømte min blære og bagefter pressede bonden sin store bondepik dybt ned i halsen på slaven og pissede ham ned i munden.

Da vi var færdig bandt den en søn et træktov om halsen på slaven og trak ham brutalt hen over gulvet og ind i stalden hvor der lå en seddel med hvad slaven skulle lave hver dag.

Slaven læste sedlen og rejste sig så op og begyndte så dagens arbejde.

De 2 sønner og vi gik over i stuehuset hvor vi drak en øl og fik lidt mad inden vi sagde farvel til hinanden og jeg samt bonden gik så hjem til mig.

Bonden og jeg har hygget sig kodyl fedt sammen siden vi afleverede slaven til hans 2 sønner, og hvordan det går de unge mennesker med at afrette slaven ved vi ikke. Men de er begge yngre end os ”gamle”, så de har masser af kræfter til at klare min genstridige fyr, og vi har fuld tillid til, at de nok skal gøre det godt og ondt.

I weekenden pakker vi min fyrs ting sammen, og så må vi finde ud af om han skal straffes og selv hente sine ting, eller vi kører det over til ham på gården. Egentlig må han ikke forlade gården i resten af året, men hvis ejerne syntes det er OK, kan han godt straffes ved at skulle her over og hente sine egne ting hjem.

Men det er helt op til sønnerne, da det er dem der bestemmer over ham. Når vi ved noget nyt om hvordan det går ham som slavefyr skal vi nok fortælle om det her.

porno med danske piger