Kæmpe Mallorcapik del.3

SPAR MANGE PENGE

Min kone lagde sig nu også ned og bad Anselmo om at kneppe hende, Jens og jeg sad nu i sofaen og spillede vores pikke men vi så på at de kneppede…

Hej igen, jeg vil nu fortælle om endnu en af vores forrygende sexture.

For nogle dage siden ringede Anselmo fra Mallorca, ham den lille brede med den store pik, han spurgte om vi havde lyst til et besøg da han skulle til København på forretningstur, det havde vi selvfølgelig, han ville så komme Søndag.

SEX I DAG?

Dorthe og jeg blev så enige om at invitere Pernille med, endvidere ringede vi og bad Jens og Søren om at komme også, min kone smilte og sagde det bliver en ordentlig 1st. adventsgave Pernille skulle have, hvad mon hun siger til deres store pikke.

Pernille var den første der kom, hun smed straks alt tøjet, det samme gjorde Dorthe, de gik over og lagde sig i sofaen og begyndte straks at slikke fisse på hinanden, jeg fik straks ståpik på, det ringede nu på døren, det var Anselmo, et øjeblik efter kom Jens og Søren, jeg gik nu ud i køkkenet og lavede nogle drinks til os, da jeg kom ind i stuen igen havde de alle taget tøjet af, jeg smed også mit i en fart.

Vi sad nu alle fire og nød synet af pigerne mens vi gned på vores pikke, pludselig fik Pernille øje på deres store pikke, især kikkede hun meget på Sørens, det er ligegodt den største pik jeg har set sagde hun og blev helt rød i kinderne, min kone sagde nu, så må du hellere prøve den, hun hentede nu dyner ind og lagde dem på gulvet, Pernille lagde sig nu på ryggen med spredte ben, Søren sagde – flot kusse du har – og lagde sig ned til hende, hun gav et ordentlig gisp da han pressede sin pik stille og roligt op i hende og begyndte at kneppe i faste og rolige stød, "herligt syn", min kone lagde sig nu også ned og bad Anselmo om at kneppe hende, Jens og jeg sad nu i sofaen og spillede vores pikke men vi så på at de kneppede så det var en fryd, min kone sagde nu, kom ned til os og lad os sutte jeres pikke, Jens gik ned til Pernille og jeg til min kone, hold da kæft hvor liderligt, jeg kom næsten med det samme min kone havde fået den i munden på hende, kort tid efter kom min kone i en orgasme så stor at hun jamrede sig helt vildt, bliv ved, bliv ved, skreg hun til Anselmo han kneppede nu i et forrygende tempo, pludselig hev han pikken ud og sprøjtede ud over maven på hende, sikken en ladning.

Min pik var nu faldet en del, Anselmos pik stod stadig lige op af maven, Jens sagde lad mig sutte den dejlige store pik, Anselmo satte sig i en stol og lod Jens sutte hans pik, jeg kunne nu se at Søren kneppede Pernille i et forrygende tempo, hun begyndte nu også at jamre, pik – pik -pik – ja kom nu med det, og hun kom i en kæmpe orgasme, Søren hamrede sin pik helt i bund og fyrede så sin ladning af , åh hvor dejligt skreg Pernille, jeg vil have mere pik, jeg vil kneppe med jer allesammen, så vi tog hende nu på skift og sprøjtede alle oppe i hende mens min kone kikkede på.

Anselmo var nu nødt til at gå, da han havde et møde ude i byen, han sagde dog inden han gik, i skal snart komme til Mallorca.

Vi andre sad nu og nød en drink hvorefter Jens og Søren også gik, min kone foreslog nu Pernille, at blive og spise med hvilket hun gjorde, under middagen sagde hun at det havde været pragtfuldt med alt det pik hun havde fået, hun var stadig liderlig så hun spurgte om hun måtte overnatte hos os så vi kunne hygge os sammen, hun ville gerne slikke min kone igen, vi gik nu alle i bad og derefter i seng, vi slikkede og kneppede nu i et par timer hvorefter vi faldt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg vi at min kone og Pernille slikkede hinanden og ind imellem min pik til vi alle kom i en ordentlig orgasme, herlig opvågning. Vi glæder os til næste gang.

porno med danske piger