Fra hyggeligt visit til fræk overnatning

SPAR MANGE PENGE

Du har endelig taget dig sammen til at gi mig den øl du har lovet…. Du har hentet mig og vi får nogen af de grønne sammen i sofaen og slapper af. Du har en top på, som fremhæver din flotte bryster og du har set jeg lurer lidt på dem, men siger ikke noget. Jeg prøver med vittig stemmeføring at joke om, jeg glæder mig til at se dine bryster når vi skal i seng. Du griner af mig og siger, nej du ved godt… kun venner…. Jeg siger jaja jeg pjatter bare, men drømmer om at se dem.

Som aftenen bliver til nat og vi er ved at blive godt fulde, sidder vi efterhånden ret tæt på hinanden. Du læner dig op af mig og jeg spørger om du er træt. Du nikker og siger ja lidt.. Jeg prøver igen og siger, så skal jeg jo snart ser dine twins…. Du svarer ikke men drikker bare resten af din øl. Jeg spørger dig om du vil i seng, men det vil du ikke endnu…. Du ligger dig op af mit bryst og jeg nusser dig lidt i håret. Sådan sidder/ligger vi et stykke tid, hvor jeg nusser dig blidt.

Du vågner med et sæt og siger nu skal vi i seng. Du går på wc og gør det du nu skal, jeg sidder og drikker resten af min øl. Du kommer tilbage men har smidt bukserne og går forbi mig i din top og små trusser som jeg lige kan ane. Jeg kigger efter dig men siger ikke noget. Jeg går på wc’et og børster mine tænder og tager lidt deo på, vil jo ikke lugte af sved, når jeg skal sove ved siden af dig.

Jeg kommer ind i stuen, hvor du er ved at rydde lidt op, du siger jeg bare skal gå ind og ligge mig… Jeg tager mit tøj af, men beholder en tshirt på… vil jo nødig gøre noget jeg ikke må…. For vi er jo kun venner. Du kommer ind og smiler, du kan se jeg har den på endnu og spørger om jeg altid sover med den på? Nej det gør jeg ikke svarer jeg, men var for din skyld. Pjat siger du, smid den så bare… Ok siger jeg og sætter mig op og trækker den overhovedet… håber du kigger lidt…

SEX I DAG?

Godt siger du og trækker i det samme din top over hovedet… jeg gør store øjne og kigger væk, da jeg bliver lidt genert og vil være en gentleman. Du ser det og siger lige ud… var det ikke dem her du ville se? Jeg kigger på dig og du står i småtrusser og en flot bh…. Du fører dine hænder til dine bryster og klemmer dem. Jeg siger ikke noget, kigger bare. Du griner og fører dine hænder bag om din ryg og åbner din bh… Kig så siger du og trække den langsomt af…. Du smider den på gulvet og lader dine arme være langs siden. Der står du kun i trusser og damn et syn…. Nå hvad så knægt siger du og klemmer dine vorter som stritter. Jeg er målløs… wow er alt jeg kan sige. Du griner bare og ligger dig under din dyne. Det var alt for den 25 øre siger du. Jeg kan mærke jeg er rød i kinderne og min pik er begyndt at rejse sig.

Jeg gemmer mig under min dyne. Vi ligger og hygge snakker, men jeg kan ikke glemme du stod lige der, næsten nøgen. Det er så længe siden jeg har været tæt på en nøgen kvinde… min pik er så hård at den banker, jeg ligger uroligt og gnider lidt på den uden på mine boxere, uden du kan mærke eller se det. Lige pludselig siger du, skulle du ikke ligge i ske, var det ikke det du ville? Øhhhhm jow siger jeg, men det er da lige meget, var bare pjat. Nej hold nu op, det er dejligt siger du, det kan vi godt selv om vi er venner. Ja men nok ikke lige nu siger jeg… hvorfor ikke? spørger du, selv om du nok ved hvorfor… Ja ser du, jeg har du ved… stammer jeg. Hvad? Spørger du. Ja øhhhh du ville komme til at ligge på noget hårdt…. Nå hvor kom den fra, spørger du dumt… Ja hvor tror du? Svarer jeg og griner. Kom nu bare siger du, og løfter din dyne. Jeg tøver lidt, men kommer ind under din dyne. Jeg ligger min arm om din talje ikke langt fra dine nøgne bryster.

Jeg holder med vilje mit underliv væk fra dig, så du ikke kan mærke min stive pik. Hvilket du har bemærket, men du vil drille mig lidt. Så du skyder din røv bagud så den ligger op af min pik. Jeg er helt stille, du siger heller ikke men ligger der bare. Jeg kan mærke min pik dunker og tænker om du nu oxo kan mærke det. Hvilket du kan, du begynder langsomt at bevæge din røv, så den nusser min pik som ligger lige mellem dine baller. Jeg er vildt tændt, og bevæger min hånd tættere på dine bryster. Jeg er lige under dem og kan mærke varmen, da din hånd tager om min og stopper den. Undskyld siger jeg, men du svarer ikke. Du ligger min hånd lige over trusse kanten og rokker vider med din numse…. Jeg trækker mig væk og siger, hvis du ikke stopper skal jeg en tur på wc’et og… ja du ved…. Næææ hvad skal du, siger du drillende… Jeg er så liderlig, at jeg bare sige, Ja spille den af, jeg kommer jo snart i bukserne! Ja det kan vi jo ikke ha, siger du og griner. Du kan jo ikke grisse dem til. Nej det går sl… inden jeg er færdig, siger du, så du må hellere ta dem af… Jaja den er god med dig, griner jeg bare. Kom nu siger du, tør du ikke? Øllene og min liderlig får mig til at til at trække dynen af og hive mine boxere ned. Pikken klasker op mod maven. Jamen dog siger du… jowjow svarer jeg og siger, jeg smutter lige på wc’et. Ja ikke for min skyld siger du tørt. Det er sgu din skyld siger jeg og løfter den op i hånden og vi griner begge 2. Bliv da her siger du. Jeg griner og siger jaja det kunne du li hva? Mmmm siger du bare… jeg kigger på dig og du nikker.

Jeg tager igen om min pik og trækker forhuden langsomt tilbage… du stopper mig og siger, ta stolen og sæt dig her foran mig. Jeg sidder nu lige ved siden af sengen helt nøgen og med min stive pik i hånden. Du ligger stadig helt gemt under dynen. Det er frækt at sidder der og spille den af mens dine øjne sluger mig. Jeg kan se under dynen at du massere dine bryster med begge hænder og du ligger ikke skjul på det. Det er frækt og tænder mig meget. Lige pludselig trækker du dynen af dine bryster. De er store og flotte. Vorterne stritter vildt og du trækker let i dem. Jeg er lige ved at komme, så jeg sætter farten ned…. Ikke et ord bliver sagt. Din ene hånd forsvinder under dynen og søger mellem dine ben. Den kommer op igen og går lige til din mund, hvor du sutter de 2 fingre der har været oppe i din våde fisse. Jeg giver et lille suk og klemmer om min pik for ikke at komme. Du slår dynen helt til side og jeg kan se du har trukket dine små trusser til side, så dine våde læber titter frem. Ja hvisker jeg og gnider på min pik. Du presser 2 fingre op i dig igen, trækker dem ud og fører dem mod min pik. Jeg sidder stille med pikken i hånden og forhuden trukket ned og venter på hvad der sker. Du smører safterne ind på mit pikhovede og smiler frækt. Du gnider nu hurtigt din klit som er klar og hård. Jeg spiller min pik vildt, jeg er bare så tændt nu. Jeg begynder at stønne og du sætter dig hurtigt op. Vi sidder ansigt mod ansigt. Dine bryster er lige ved at ramme mig… dine ben er spredte, så jeg kan se din barberede, våde og åbne fisse. Det bliver for meget for mig, hvor? Stønner jeg. Du samler dine bryster med hænderne, jeg rejser mig og spiller min pik for vildt. Kom så siger du, i det min varme sperm sprøjter ud af min pik. Det første rammer dig på halsen og på brystet. Jeg presser pikken lidt ned og det sprøjter ned mellem og ud på dine bryster. Du læner dig lidt frem og tager det sidste sprøjt i munden… jeg stønner højt…. Du slikker mig ren mens dine fingre leger vildt med din klit. Niv i dem, skriger du højt og jeg klemmer dine vorter i det du kommer i en stor orgasme…Du falder tilbage i sengen… forpustet siger du…. Nå kan vi så sove? og smiler frækt. Dine safter løber ud af din fisse…. Jeg sætter mig ned på knæ foran dig… men du stopper mig og siger nej… Jeg vil bare dufte dig, siger jeg. Du nikker jeg og tager en dyb indånding. Du dufter skønt… Det er kun mig der må smage siger du, og begraver 2 fingre dybt oppe i dig, årrrrrrrrrrh snyd siger jeg… du sætter dem på mine læber og jeg slikker dem grådigt rene… Du smager fantastisk!

Jeg ligger mig ved siden af dig i sengen og putter mig helt ind til dig… vi falder i søvn i hinandens arme…

porno med danske piger