Håndværker hjælp til frækt ægtepar

SPAR MANGE PENGE

Vi skulle have lavet noget ved huset og til det havde jeg fået hjælp af en pensioneret håndværker, Erik på 67 år. Da vi var færdig havde konen dækket bord med en god frokost på terrassen. Vi sad og sludrede lidt imens vi spiste, da vi var færdige med at spise blev der ryddet af bordet. Erik og mig sad og sludrede over en øl. Konen kom ud til os iført G streng og top, hun fik en enkelt øl sammen med os. ” jeg vil have noget sol” sagde hun, derefter smed hun toppen og lagede sig på et tæppe.

” Du har vel nok en dejlig kone” sagde Erik og kiggede ned på hende. ” Tjaa” sagde jeg og bemærkede at Erik stirrede på hendes store bryster.
” Det er lang tid siden jeg har rørt ved så dejlige og unge bryster ” sagde han. ” Så gå hen og tag på dem ” sagde jeg, ” Må jeg godt mærke dem” sagde han til hende. ” Det sker der vel ikke noget ved ” sagde hun.

SEX I DAG?

Pludselig ringede telefonen og jeg gik ind for at tage den, en eller anden der havde fået forkert nummer. Jeg gik ud mod terrassen, men fik igennem vinduet øje på Erik der sad på knæ ved siden af konen og mærkede på hendes bryster. Jeg stoppede op for at se hvad de lavede, lidt frækt at se på syntes jeg.
Erik kælede med begge hendes bryster og hun så ud til at nyde det, hendes hånd gled langsomt op af Eriks lår indtil den nåede hans underliv. Hun begyndte at kæle for hans pik og det så ud til at have effekt. Eriks hånd gled ned over hendes mave og ind under G-strengen. Hun begyndte at lyne Eriks bukser ned og havde snart trukket hans bukser ned. Hun hjalp Erik med at tage sine egne trusser af og snart kørte hans finger ind og ud af hendes fisse.
Jeg stod stille og betragtede det liderlige optrin, langsomt tog jeg min pik frem og begyndte at lege med den.
Erik var nu kommet af bukserne og hun havde hans pik i munden imens han finger kneppede hende. Hun vendte sig om på alle fire, ” åhh.. knep mig ” sagde hun. Erik var ikke sen til at gå om bag hende og føre pikken op i hende. ” ja, giv mig pik, knep mig ” sagde hun. ” Din liderlige tøs, du skal få pik ” sagde Erik og klaskede hende i røven med en flad hånd.
” Knep mig, sprøjt din sperm op i mig ” stønnede hun, Erik kneppede hende hurtigt og snart kom han med et brøl. ” Ja, ja, sprøjt mig fuld ” stønnede hun.
Jeg gik ud på terrassen igen. ” Nå i hygger jer nok ” sagde jeg ” må jeg også være med ”. Erik trak sin nu slappe pik ud af hende og straks efter havde jeg taget hans plads. Imens jeg kneppede hende bagfra suttede og slikkede hun på Eriks pik.
Det varede ikke længe inden jeg måtte overgive mig og sende en ladning sperm mere op i hende.

Bagefter sad vi og snakkede, vi blev enige om at det havde været dejligt og at vi burde gentage det en anden gang.

porno med danske piger