Min kæreste tog en fyr med hjem!

SPAR MANGE PENGE

Igen brummede min mobil. Endnu en sms tikkede ind… jeg havde også ventet den med længsel, da det efterhånden var et stykke tid siden, jeg sidst havde hørt fra hende. Jeg elsker at høre fra min kæreste, når hun er i byen med veninderne… høre om hendes flirt med fremmede fyre. Høre om hvordan hun spiller op til dem og om, hvor vilde de er med hende. Min kæreste er en ret sexet pige… 30 år, 165 høj, langt mørkt hår, brune øjne, slank velformet figur med en fantastisk røv og nogle lækre frække bryster… og når hun er klædt på til ballade, er hun helt uimodståelig. Så når hun er i byen, er der altid mange interesserede fyre.

”Du gætter aldrig, hvem jeg lige har mødt på ”Den engelske””, skrev hun. Hun og en flok veninder var endt på The English Pub, og jeg kunne fornemme, at hun efterhånden var blevet ret fuld. ”Kan du huske ham politimanden fra i sommers… ham fra sommerfesten?”, skrev hun videre.

Jo, jeg kunne sagtens huske ham… Maria, som min kæreste hedder, havde været til sommer-havefest nogle måneder tidligere sammen med en masse politimænd. Hun havde flere gange skrevet hjem og fortalt at specielt to var ude efter hende… de havde begge flirtet kraftigt med hende, og hun skrev på et tidspunkt, at hun lige nu blev kælet på hver sit inderlår under bordet af hver sin fyr… Jeg vidste, at Maria kun havde en kort sommerkjole på, og med det indre billede, havde jeg nysgerrigt og ret tændt skrevet tilbage for at høre, hvordan det gik, da hun pludselig havde ringet hjem… fnisende og småfuld… ”Hej søde… jeg er blevet rigtigt tændt af alle de frække mænd… Mmm… der er specielt en, der slet ikke kan lade mig være”. Jeg var allerede supertændt, så jeg ville meget gerne høre mere. Tanken om at hun blev ombejlet var rigtigt fræk… Vi sludrede lidt om, hvordan det gik, og om hvad han var for en fyr, da jeg efterhånden kunne mærke, at Maria blev mere og mere fraværende…. Hun svarede efterhånden kun med små suk og støn… Jeg havde en ret klar forestilling om, hvad der foregik…  ”Sidder han ved siden af dig nu?”, spurgte jeg. ”Mmm”, stønnede hun bekræftende. ”Rører han ved dig?”… Der var stille lidt… ”Åhh…jahhh”, fik hun fremstønnet… ”Han kører… hånden op af mit inderlår… op under min kjole…. Åhhhh… Mmmm… Jah, leger med mig uden på trusserne…”. Et stykke tid lyttede jeg bare til hende… ”Åhh… fuck, det er dejligt, Michael”, hørte jeg hende sige til ham.

Lyden af min liderlige kæreste i telefonen gjorde mig helt vild… Min pik var stenhård og nær bristepunktet alene ved lyden af hende, og samtidig blev jeg grebet af tvivl og kunne mærke jalousien nage. Synes pludselig at jeg var lidt langt væk. Men mest af alt havde liderligheden overtaget… jeg kunne forestille mig hende side med let spredte ben, tilbagelænet og med det frække fjerne ansigtsudtryk hun altid får, når hun er liderlig. Pludselig røg forbindelsen på mobilen, og jeg var efterladt med tvivlen om, hvad der foregik og om, hvordan jeg skulle reagere. Var strømmen gået, havde hun lagt på eller…? Jeg besluttede mig for ikke at ringe tilbage… ville afvente hendes træk.

Vi havde en gang tidligere – efter lang tids fantaseren – med stor succes prøvet at have en ekstra fyr med i sengen til Maria, så det var bestemt en mulighed igen, men vi vidste begge, at der ikke kunne ske den dag, da vores barn sov hjemme. Lidt efter ringede Maria igen… hun var på vej hjem til mig… alene, men meget liderlig og med mod på at se fyren igen. Hun fortalte, da hun kom hjem, at de havde kysset lidt, inden hun kørte, og at hun havde vildt meget lyst til ham. Resten af den nat var vores fantasier fyldt med ekstra pikke til Maria.

Og nu… et par måneder senere var hun altså rendt på ham igen… endnu engang fuld og liderlig. Min interesse var straks vakt, og jeg kunne mærke min pik reagere med det samme, jeg læste hendes sms. ”Han sidder her ved siden af mig… han er ret lækker”, skrev hun videre. ”Vi har været ude og danse… tæt… kan mærke han er vild med mig”.

Det var den sidste sms, jeg fik i næsten en time… jeg var lidt forvirret… men rigtigt rigtigt tændt! Jeg skrev til hende et par gange, men uden svar. Pludselig brummede min telefon igen: ”Må jeg godt tage ham med hjem?”. Det var det eneste der stod. Jeg var helt ædru, så mit mod var ikke det største, men samtidig var jeg også ret tændt på ideen og tænkte tilbage på, hvor frækt det var, sidst jeg så Maria være sammen med en fremmed fyr. Jeg vidste, at denne mulighed ikke skulle gå tabt, og da vores søn denne gang blev passet, brugte jeg ikke lang tid på at overveje. ”OK”, skrev jeg bare. ”Hvornår kommer I hjem?”

”Vi er allerede nede efter vores jakker i garderoben… jeg vidste du ville sige ja”, lød sms’en kort efter.

Fuck… nu var der ingen vej tilbage, tænkte jeg. Jeg skulle lige beroliges lidt, så jeg skød et par shots ned og bundede et par øl ret hurtigt… jo, nu var jeg også fuldstændig klar, til det der ventede. Jeg tog et bad og tændte lidt stearinlys… tiden føltes meget lang lige pludselig. Lidt efter kom endnu en sms. ”Nu sidder vi i taxien… han kysser ret dejligt!”. Jeg smilede for mig selv… ”frække tøs”, tænkte jeg.

Det gav et lille sæt i mig, da det ringede på dørtelefonen… ”Det er os”, fnisede hun. Lidt efter trådte de ind af døren… Maria først… hun smilede frækt til mig, og jeg kunne se liderligheden stråle ud af hende. Det var tydeligt, at taxituren havde været ret intens. Lige efter hende trådte Michael ind. Fuck, han var en stor fyr! Næsten lige så høj som mig, vel omkring 190, men meget mere muskuløs og hans velbyggede krop var tydelig, da han fik jakken af. Men han smilede venligt, gav hånd og præsenterede sig.

SEX I DAG?

Jeg havde stillet et par øl frem, og vi satte os alle nede i køkkenet… for lige at se hinanden an, vil jeg tro. Small-talken gik og jeg fik ret hurtigt et godt indtryk af Michael. Maria lod os være alene, mens hun gik op på toilettet for at gøre sig klar… Hun var allerede helt glatbarberet, så hun tog bare trusserne af, så hun var helt nøgen under sin stramme festkjole. Da hun kom ned til os igen, havde hun slået sit lange hår ud, så mig lige ind i øjnene og smilede frækt.  Det var tydeligt, at nu var hun klar til at få pik.

Jeg vidste, at hun godt ville starte med ham alene, så jeg undskyldte mig med, at jeg lige skulle op og tisse, og på vej ud af køkkenet sendte jeg hende et kort nik som tegn på, at hun måtte begynde… jeg fik bare et liderligt lille smil tilbage.

Jeg gik op i stuen, men lyttede ned… kunne høre at hun sagde, at han skulle følge med ind i soveværelset. Fuck, jeg var tændt… jeg kunne ikke længere høre dem… jeg ville helst gå ned til dem med det samme, men vidste også at Maria lige ville være alene med ham lidt. Jeg tændte for Kanal København… og selvfølgelig tonede en scene frem med en mørkhåret pige, der fik pik af to store fyre. ”Om lidt er det din tur, Maria”, tænkte jeg. Efter ca. ti min kunne jeg ikke vente længere… jeg gik stille ned af trappen… kunne efterhånden høre lyde fra soveværelset. Jeg stillede mig i døråbningen, og så min kæreste sidde helt nøgen på knæ ved siden af Michael, der sad på sengekanten… han havde bar overkrop, men stadig sine jeans på. Maria sad lænet ind over ham og kyssede ham vådt og liderligt. Han havde sine store hænder overalt på hendes krop… Jeg blev endnu engang imponeret over hans veltrænede overkrop, og Maria kunne tydeligvis også godt li’ det.

Min pik var hurtigt helt stiv ved synet af min kæreste sammen med en fremmed fyr… et billede jeg har fantaseret om igen og igen. Jeg fik hurtigt smidt tøjet og stod nu nøgen med min stenhårde pik og betragtede dem. Fuck, det var frækt at se hans hænder gå på opdagelse… ned over hendes ryg… længere ned over røven… Se hendes krop sitre under hans berøring… høre hende gi’ et suk, da han lod hånden glide ind mellem benene bagfra. Se hende villigt sprede benene lidt, så han med en finger kunne massere hendes glatte mis…. Se hvordan hun liderligt åbnede munden en smule og gispede stille, da han spredte skamlæberne og med en finger brugte hendes liderlige væske som massageolie omkring hendes klit…. Maria var allerede svømmet væk i hans behandling af hende. Han fortsatte sin leg med hende, mens han kyssede hende dybt. Jeg kunne se deres tunger mødes i et vådt liderligt kys…. Se hvordan hun lænede sig tilbage og lod ham lege med sig… lod ham kysse sine bryster… Bare høre hende stønne og sukke fjernt, mens hun gled ind i en tilstand af hengivenhed og liderlighed….  Det var tydeligt, at hun var klar til ham, og han havde ingen problemer med at lade en finger glide op i hende og massere hende indvendigt. ”Ja, ja ja…. Åhhh”, stønnede hun. ”Pik… jeg vil ha’ pik…”, tryglede hun.  ”Du skal nok få pik… men ikke endnu”, sagde Michael bestemt. ”Sæt dig op på knæ”, beordrede han. Han rejste sig selv og stillede sig lige foran hende.

Maria knappede Michaels bukser op og fik dem hurtigt hevet af ham. Hun stønnede liderligt, da hans store tunge pik kom til syne bag boksershortsene. Da den først havde fået plads, voksede den sig hurtigt helt stiv, og lige foran Marias ansigt stod en kæmpe pik. I hvert fald 3-4 cm længere end min og også markant tykkere. Hun nåede lige at sende mig et grådigt blik, inden hun lod munden glide ned over hans store pikhoved.

Jeg ved, hvor vild Maria er med at sutte pik, og jeg ved også hvor exceptionel god, hun er til det. Reaktionen udeblev da heller ikke… Michael gav et stort støn, da hun vådt lod sin mund glide længere ned over skaftet. Jeg kunne ikke lade være med at tage fat og massere min pik ved synet af Marias mund, der omsluttede denne fremmede fyrs pik. Hun suttede ham længe… lod sin tunge lege med spidsen af pikhovedet… sugede, slikkede… Fuck, hun er SÅ dygtig. Jeg kunne høre på Michael, at han virkelig nød det… han tog fat i Marias hår og holdt hendes hoved fast, mens han kneppede hendes mund. Slap hende igen og lod hende overtage…  langsomt gled hendes bløde våde tunge ned af skaftet… ned til hans nosser, som hun slikkede, mens hun med den ene hånd legede med hans pik. Hun kunne høre, at han var tæt på at komme og skubbede ham lidt væk… ”Ikke endnu”, sagde hun.

Hun kiggede liderligt på mig og bed sig frækt i underlæben… ”Må jeg godt få to pikke nu?”, spurgte hun frækt. Hun lagde sig på alle fire med røven strittende ud mod Michael, der var hoppet om bag hende, og hovedet vendt mod mig. Jeg stillede mig foran hende ved siden af sengen, og bukkede mig ned og kyssede hende… Det var ret frækt at kunne dufte og smage Michaels pik i hendes mund. Hun var dog grådig efter pik og tog mig hurtigt i munden. Jeg tror aldrig før, at jeg har set Maria på den måde… fuldstændig opslugt af situationen… nærmest i en trancetilstand af sex og liderlighed.

Ret hurtigt skubbede hun røven bagud… opfordrede Michael til at tage hende bagfra. Han tog fat om Marias hofter og lod pikken støde ind mod hendes glatte fisse. Han masserede den med pikken og spredte skamlæberne med pikhovedet. I et kort stød var han indenfor… Maria stoppede med at slikke mig… åbnede munden, men sagde ingenting… lod sig bare opsluge af følelsen af Michaels pik på vej ind i sig. Det var lang tid siden en pik af den størrelse sidst havde fyldt hende ud… Jeg bilder mig selv ind, at hun har savnet det… følelsen af en rigtigt stor pik… ikke fordi jeg er lille… men alligevel… tror alle piger fantaserer om at blive taget og fyldt ud af en ekstra stor pik.

Ret hurtigt var han helt i bund og begyndte at bolle hende i skiftevis små stød og lange dybe bevægelser… stadig havde han et solidt greb om Marias hofter og førte nærmest hendes røv op og ned af sin pik… Maria glemte alt omkring sig i en tid, og jeg nød bare at se hendes ansigt udstråle, hvor dejligt det var at blive kneppet.

De næste par timer er et blur af stillinger, støn, skrig og liderlighed… Skiftevis kneppede Michael og jeg Maria…. Holdt pause, blev slikket, så på og kneppede igen… Maria var fuldstændig overladt til vores ideer og indskydelser og hun lod sig villigt kaste rundt med… Hun var som nævnt opslugt i en anden verden og kunne bare modtage vores pikke, tunger og hænder….

Allertydeligst for mig står billedet dog af Maria siddende oven på Michaels store pik… ridende han langsomt op og ned lænet ind over ham, så han på skift kunne kysse hende og slikke hendes bryster… tage dem i munden… Synet af hendes røv strittende bagud, mens hendes fisse er spilet helt ud om hans tykke pik… høre hendes liderlige støn hver gang han kom helt i bund…. Se ham tage fat og sprede hendes baller… lade en finger glide ind og massere hendes bagerste hul…. Høre Marias nydelse og se hende kysse ham og give sig fuldstændig hen til ham. Lade sine hænder udforske hans krop… hans ryg, hans nakke… brystkassen… Det billede vil for altid være printet ind på nethinden – sammen med en masse andre fra denne fantastiske nat.

Da morgenen nærmede sig, var vi alle fuldstændig udmattede… Maria faldt slap om på sengen…. Brugt op. Jeg tror dårligt, hun ænsede at Michael gik. Men jeg fik sagt ordentligt farvel… han var sgu en sej fyr.

Vi har endnu ikke gentaget succesen, selvom Maria et par gange har haft tlf.sex med ham – både alene og mens jeg lyttede på – men mon ikke vi en dag inviterer ham hjem igen… det drømmer vi vist alle tre om – specielt Maria, tror jeg.

Forfatter: Spitz

porno med danske piger