Italiensk sommer nat

SPAR MANGE PENGE

Det ville være en oplevelse, at prøve to pikke samtidigt i aften. Veninden gnubbede pikken på fissen, mens kæresten suttede på hendes bryster…

Hun løb ned af de brostens belagte trapper, gennem de smalle italienske gyder. Lyset fra gadelamperne dannede stærke mørkegule farver på trapperne og hus murerne. Han fulgte hende i samme hastige tempo, ligesom to forelskede teenagere. Hun stoppede et øjeblik. Så stoppede lyden af hans fodtrin også. Hun havde en tynd orangerød kjole med små hvide blomster på. Kjolen var knappet lige til midten af hendes lår. Gade lyset skinnede på hendes hvide lår, og dannede en sexet farve.

Hun mistede et øjeblik tidsfornemmelsen. Hun var væk i et symfoni af blomster duft og natte fugtighed. Hun kiggede betaget på de blomster, som hængte ned af hus murene. Pludseligt kunne hun høre langsomme fodtrin fra gyden ved siden af. Hun kikkede opmærksomt efter. Der var en ældre man med sin hund. Hun forsatte ned af vejen, mens vinden tog fat i hendes kjole, og viftede den til siden. Hun drejede ned af en endnu smallere vej hen mod sit hotel. Hun var anspændt og ville væk fra den fristende oplevelse, hun havde været udsat for i baren.

Det var forresten den bar, hvor hun sad og drak drinks sammen med sine venner, efter en hård dag på seminar. Hun havde fået øje på en mand, mens hun snakkede med sine venner. Manden sad ved baren med ryggen mod hende. Han havde lyse cowboy bokser og en sort V-krave T-shirt på. Ved siden af ham hang hans læderjakke på barstolen. Et øjeblik vendte han hovedet mod midten af baren. Han fik øje på hende og hun på ham. Det var nok til at de begge var kortvarigt solgt. Hun blev varm og lige pludseligt fløj der tusind tanker gennem hendes hoved og ingen dem var anstændige ifølge hendes hverdags moral.

Ja ,det er kun en flirt, tænkte hun. Hun vendte stolen lidt væk fra bordet, så hun kunne have benene lidt frit. Kjolen var gledet lidt til siden, så man kunne se hendes knæ. Man kunne sagtens se hendes flotte hvide lår, og hvis man var lidt mere opmærksom, kunne man se mere end det. Hun havde dog klemt lårene sammen så der ikke var helt frit udsyn. Hun blev bevist om situationen og det tændte hende. Hun legede i tankerne med – hvad så hvis han kunne se hendes trusser?.

Synes du ikke også …, spurgte veninden. Jo sagde hun uden at vide, hvad det var, hun havde svaret på. Han kunne høre hendes stemme for første gang den aften. Han vendte hovedet mod hende. Hun bød ham velkommen ved at smile blidt men diskret til ham, mens hun kikkede væk. Det gjorde ham endnu mere tændt. Hun rejste sig for at gå på toilettet. Hun spurgte, om hun skulle tage nogle øller med, når hun kom tilbage. Ja sagde begge veninder.

Hun kom tilbage og stillede sig ved baren for at bestille øl. Han lagde mærke til hende, da hun lige så stille, stillede sig ved siden af ham. Hendes dejlige duft trak benene væk under ham. Hun bestilte øllene, og da hun skulle til at betalle, afslørede hun sig selv. Hun havde sine lyserøde trusser i hånden.

Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre ved dem. Det med at tage trusserne af og vise sig frem havde hendes mand lært hende. Han plejede at bede hende om at gøre det, når de nogle gange var til bryllup eller fester. Så legede de med tanken om at nogen måske opdagede, at hun ikke havde trusser på. Det plejede at tænde hende meget, selv om hun ikke ville indrømme det. Hun prøvede at gemme trusserne i den ene hånd, så hun kunne holde øllene. Men hun tabte dem på gulvet. Han bøjede sig ned for at samle dem op, men hun var hurtig til at sætte sig på hug for at samle dem op. Hun spredte benene lidt, så han kunne se lidt af hendes mis.

Hun samlede trusserne op og puttede dem ned i hendes taske. Da hun kom tilbage med øllene, så hun helt omtåget og forvirret ud. Nå! hvad var det? Var han flot? Spurte veninderne. De havde lagt mærke til noget, men var ikke helt sikre på hvad. Mens de drak deres øl, åbnede hun meget diskret en af sine øverste knapper i kjolen. Nu kunne man se hendes runde og flotte røde blonde brystholder. Inde i den bulede hendes bryster ud. Hun vendte sig mod ham. Han løftede sit øl glas og skålede med hende. Hun smilede og løftede sit glas og skålede diskret med ham.

SEX I DAG?

Hun var vild i varmen men forvirret på samme tid. Nå! i morgen er en ny dag, sagde hun til veninderne. Jeg tror, jeg tager tilbage til hotellet. Vil du ikke have en øl til, spurgte de. Nej tak sagde hun og rejste sig op og gav dem begge et godnat kys på munden. Godnat så og kom godt hjem. Da hun åbnede døren til gaden blev hun omfavnet af den dejlige sommer varme. Hun kunne dufte sommeren – mærkede den på sin hud. Hun tændte en smøg og ventede et øjeblik med at gå. Hun løftede hovedet op og så på stjernerne. Nu havde hun kun 4 ud af de 10 knapper i kjolen lukket. Hun gik ned af den stille gade hen mod hotellet

Mens hun var betaget af den gamle mand med hunden, kom manden fra baren bagfra og hviskede hende i øret. Nå her er du. Hun vendte sig, og kunne se den mand, som hun ikke havde troet at ville se. Han stillede sig straks foran hende og begyndte at kysse hende. Så stak han sin hånd op under hendes kjole stille roligt. Han legede med hendes inderlår, og følte sig stille og roligt frem mod hendes mis. Han var utålmodig og begærlig. Han kyssede hende i nakken og lad sin tunge glide forsigtigt bag ved hende øreflip. Hun var våd i fissen nu – og fugtigheden begyndte at drive stille og roligt ned af hendes skamlæber.

Duften af hendes fisse blandet med parfume gjorde ham endnu mere tændt. Han trak hende tættere ind til sig, mens han tog fat i hendes baller. Hun kunne mærke den stive pik gennem cowboy bukserne. Hun var nu meget tændt. Han tog den ene hånd frem mod hendes fisse og begyndte at massere hende. Han brugte pegefingeren på langs for rigtigt at kunne mærke hende sprække. Hun ville gerne have fingeren ind.

Hun ville have alle fingerne ind, hun ville udfyldes af hans hånd, tænkte hun. Han trak hendes brystholder ned, så hende bryster kom ud. Det gule gade lys dannede en flot farve på hendes blonde hår og hvide bryster. Han begyndte at sutte på hendes ene bryst, mens han legede med den anden med hånden. Han stak to fingre ind i hendes fisse.

De lange fingre nåede lige akkurat hendes G-punkt. Han vidste, hvad han skulle gøre. Hun skubbede fingerne endnu mere op i, så han kunne klemme hendes klitoris op i hendes fisse. Han skubbede hende en lille smule op med sin hånd og begyndte at kneppe hende hårdt med fingrene. Hun kom i en kæmpestor orgasme, mens hun pressede hånden op mod fissen. AH aah ah ah, råbte hun og hun blev ved. Da hun var færdig, tog hun hans hånd og begyndte hun at slikke fingerne. Hun kunne mærke saften fra hendes fisse. Den var nået helt ned til hans knoer.

Hun tog sin hånd ned mod hans bukser og begyndte at åbne hans lynlås. Hun trak hans bukser ned . Hans stive pik bulede ud som en stor kæp i hans boksershorts. Hun tog fat i den og trak den ud. Hun satte sig ned med spredte ben for at sutte på hans pik. Hun kunne ikke have det hele i munden, så hun begyndte at lege med det runde pikhoved for at samle saft i hendes mund. Da der var rigeligt med mundsaft skubbede hun hele pikken ind i munden. Nu kunne hun mærke den lækre pik i halsen. Ja! det var det, hun havde tænkt på hele aftenen, mens hun havde vist ben i baren.

Hun suttede på ham, som om hun aldrig havde fået pik før. Hendes mundsaft begyndte at løbe ned af hans pik mens han legede med begge hendes bryster. Hun tog fat i sin fisse og begyndte at stikke sine fingre ind i den.

Han løftede hende op og skubbede hende mod muren. Han løftede hendes ene ben og stak sin store pik op i hende, mens han slikkede hendes finger. Hele hans ansigt duftede nu af hende fisse. Hun stak tungen ud af munden og begyndte at slikke fisse saften af hans ansigt. Han to fat i det andet ben og løftede hende op.

Hun låste sine hænder om hans nakke, mens han kneppede hende hårdt op af muren. I mellemtiden kom der et par kørende på en Vespa motorcykel forbi. De kikkede på dem, smilede til dem og kørte grinede forbi. Han sendte den største ladning sperm op i hende, så hele fissen var fyldt og ved at eksplodere. Hun ville ikke af. Hun vil have mere og hun ville ride, indtil hun er kommet. Han stillede hende langsomt ned og sendte hende ned til sin pik. Hun begyndte at slikke den sperm fyldte pik.

I mellemtiden var parret på motorcyklen vendt tilbage for at se om de kunne deltage i herlighederne. Parret stillede motorcyklen fra sig og tog et tæppe fra bagklappen og lagde den under gade lampen. Parret spurte om de havde lyst til at bruge deres tæppe. Hun kikkede på ham og straks sagde hun ja til det. Man kunne læsse de frække tanker i hendes smil. Saften var ved at drive ned af hendes lår. De så at parret var fristet til at være med. Kvinden hilste på, mens hendes kæreste gav hende et knus. Duften af hende blandet med hendes fisse saft gjorde ham liderlig. Knuset udviklede sig til et tungekys. Han kyssede hendes hals og bevægede sig ned til brysterne. Det havde hun absolut ikke noget imod.

Hun begyndte at lege med hans pik, mens veninden begyndte af slikke spermen af hendes lår. Hun havde aldrig i sit liv prøvet en kvinde før. I starten virkede det lidt fremmed for hende. Men at få suttet brysterne gjorde hende så liderlig at hun glemte alt om sin generthed. Hun slikkede hende stille og rolig op mod hendes fisse. Så begyndte un at tage kærestens pik ud af bukserne og lege med den. Det så hun og det gjorde hende endnu mere ophidset. Hun ville prøve en til pik i aften. Det ville være en oplevelse, at prøve to pikke samtidigt i aften. Veninden gnubbede pikken på fissen, mens kæresten suttede på hendes bryster.

Hun tog pikken ud af hendes hånd og førte den mod sin fisse. Hun lagde ham ned og satte sig på hans pik. Hun rejste sig op og vendte sig med ryggen mod ham, så han kunne kneppe hende i hendes stramme røv, når nu der var sperm på hans pik. Han tog hård fat om pikken, så kun pik hovedet var synligt, og skubbede den stille og roligt op i hendes stramme røv. Hun råbte af glæde Oh ja sådan. I mellemtiden begyndte hans veninde at slikke hende. I begyndelse brød hun ikke særlig om tanken. Da hun fik øje på manden fra baren, som stod og legede med sin pik, blev hun meget varm i fissen. Ja det her ska jeg prøve, tænkte hun. Mens hun red på manden, prøvede veninden at stikke sin fine fingre med de røde negle op i hendes fisse.

Den feminine side af hende kunne hun lide. Hun legede med hendes klitoris med hurtige bevægelser ind til hun råbte nu nu. Nu kommer jeg. Hun fik den orgasme som hun håbet på at få. Men havde aldrig troet, at det skulle blive en kvinde, der gav hende det. Mens hun red på venindens kæreste, kom manden fra baren med sin pik i hånden. Hun kikkede længselsfuldt på den.

Ja det er nu det sker. Hun vil mærke to varme stive pikke i begge hendes stramme huller. Hun lænede sig lidt tilbage for at tage imod hans pik. Det var ikke nemt at stikke pikken i den stramme fisse. Da pikken begyndte med at komme ind i henses fisse gjorde det fissen endnu mere stram. Kvinden tog fat i pikken og skubbede den i, mens hun smilede til hende. Der var en gnist mellem de to piger, selv om der var 20 års aldersforskel mellem de to. Kæresten holdt hende på skulderen, så hun kunne slappe mere af og tage imod den dejlige stor pik med stor nydelse. Da pik nummer to var i forstod hun, hvad vil det sige at have to pikke samtidigt. De pumpede begge i hendes fisse. Hun havde aldrig før kunnet mærke sin fisse så stram som i dag. Manden fra baren rejste sig op mens spermen flød ud af hendes fisse og ned på kærestens pik. Hun skyndte sig at slikke den, mens den stadigvæk var varm og cremet. Hun rejste sig fra kærestens pik mens hun var ved at slikke hende.

Hun lagde sig ned, så hun kunne slikke hende grundigt. Kvinden stak sin lyserøde tunge op i hendes fisse, og sugede spermen ud af hendes fisse og så stak hun fingeren op i hendes røv. Det skulle hun ikke have gjort. Det var sådan hendes mand plejede at gøre ved hende, når hun skulle komme for femte gang. Hun skreg sin store orgasme ud så det kunne høres gennem gaderne.

porno med danske piger