Nabo datteren på 17

SPAR MANGE PENGE

Den ene persienne er drejet så man kan kigge ind og der ligger Erika fladt på sengen uden en trevl på kroppen. Hendes små søde spidse bryster peger op i vejret…

Selvom jeg har lovet at fortælle videre hvad der skete på selve juleaften med svigermor, Lene og kæresten, er her i stedet en ny frisk oplevelse Trine og jeg havde i sommerferien da vi var alene oppe i svigermors sommerhus.

Det var heldigvis den/de uger hvor vejret var godt vi var landet deroppe, ankommet om fredagen og glædede os til rigtigt at slappe af alene og langt væk fra den daglige trummerum. Vi havde slappet af fredag aften, set lidt film og gået tidligt i seng og kom først op ved 11 tiden lørdag. Det var dejligt varmt så ingen af os havde noget tøj på. Trines dejlige store babser svingede rundt i luften mens hun gik rundt og fik ryddet lidt op efter morgenmaden. Hun ville ud og have noget sol på dem, bruge den første dag på at ligge i solen og slappe af, så jeg havde imens fundet solvognene frem og stillet dem ned bag i haven hvor vi ville ligge ugenert mellem granerne.

Da hun kom ud havde hun taget en lille G-streng på og med sit lange sorte hår sat op i nakken lignede hun en prinsesse. Jeg smurte hende ind i solcreme over hele kroppen og min pik havde ikke uventet rejst sig halvt og strittede ud af buske benet på mine boxershorts. Efter vi havde ligget lidt og kl. var blevet 13-14 stykker kørte en bil ind i indkørselen ved nabohuset. En tysk familie var ankommet kunne vi høre. Terrassen inde ved naboen er rimeligt dækket af og ugenert, dog kunne vi gennem granerne der nede i baghaven hvor vi lå se lige op på deres terrasse mellem nogle små buske. Da døren blev åbnet kom først en mand ud ca. sidst i fyrrene, efter ham hans kone og en datter på 17 år (fandt vi ud af senere) Datteren havde langt lyst hår og en lang slank ung pige krop, Trine kiggede på mig og sendte nogle frække øjne og sagde; Nåå hun er da vist ikke så tosset” og kiggede derop igen, de talte lidt sammen, hyggede sig og man kunne se de glædede sig til en sikkert fortjent ferie. De kiggede sig lidt omkring uden at kunne se os, og gik så ind igen for at pakke bilen ud.

Efter en halv times tid kom datteren som den første ud igen på terrassen nu kun i en minimal lyserød bikini som var snøret sammen om hofterne og BH’en snøret om halsen og på ryggen. Hun gled ned i en af stolene med sin mobil og var hurtigt optaget heraf. Lidt efter kom moderen ud i en hvid bikini der klædte hende perfekt, skøn velholdt dame, slank og et par store solbriller i håret. Hun smed sig på en drømmeseng ved siden af datteren og de snakkede lidt frem og tilbage. Da faderen kom ud havde han som jeg et par boksershorts på og listede ned på græsset for at skridte matriklen af. Han kom selvfølgelig til sidst ned i bunden af haven og lige forbi os, fik et lille chok da han så os men Trine var hurtigt på benene for at byde dem velkommen. Han stirrede uhæmmet på hendes kæmpe babser som hoppede rundt på vej hen til ham.

Trine er god til tysk og jeg sådan rimelig så vi kom hurtigt i snak med ham. Da han var kommet hen og sidde ved siden af mig på solvognen kaldte han på sin kone. Hun kom ned oppe fra terrassen med datteren bagefter og kom ind mellem buskene for at hilse. Trine havde ikke nogen top med ned så hun kunne ikke dække brysterne til. Jeg tror også hun var ligeglad og da moderen og datteren kiggede ligeså intenst på dem som faderen havde gjort tror jeg nu hun nød at vise dem frem.

De kom alle ind og sidde, jeg hentede nogle øl og så gik snakken. De kom fra Hamburg og var kørt hjemmefra tidligt i morges, så det var lækkert at komme på plads og de glædede sig til en uges sommerferie også. Mens vi skålede havde faderen Bernd hed han og jeg den bedste udsigt over på 3 tøser på den anden drømmeseng, jeg tror han nød det ligeså meget som mig. Min pik var da heller ikke upåvirket i shortsene, lige overfor sad datteren Erika og trykkede sine små spidse bryster sammen mellem armene mens hun interesserede lyttede til hvad moderen fortalte. Det var for meget for min pik som begyndte at vokse i bukserne, langsomt kunne jeg mærke den kravle ud af benet på mig, låret i bukserne var spændt nu og fik jeg den ikke stoppet ville hovedet snart hoppe ud for enden af buksebenet. Pludselig fik jeg kigget over på Erika som allerede havde opdaget at pikken fyldte det meste af det ene bukseben. Heldigvis lå den ud af det venstre ben så de andre ikke kunne se den for låret. Hele tiden så jeg den lille tøs smugkigge over på min pik bag stoffet, hvilket gjorde at den voksede endnu mere. Hovedet kiggede ud af buksebenet og tøsen sad med åben mund og stirrede på pikken, så op på mig for at se om jeg så noget og ned igen. Jeg fangede hendes blik i et kort sekund og straks kiggede hun bort. Jeg kunne se hendes brystvorter var blevet hårde under den tynde bikini BH og hun sad helt stiv og lod som om hun fulgte med i samtalen, men hendes tanker var tydeligt et andet sted.

Efter et par øller blev vi enige om at mødes en af dagene for at grille lidt sammen og de forsvandt ind på deres terrasse igen. Jeg fortalte Trine om hvordan Erika havde siddet og smugkigget på min halvstive pik, Trine var samtidigt blevet lidt tændt over at have siddet lige over for Bernd (faderen) og flash’et de bare bryster – Hun smilte lidt af min fortælling og sagde; Nåå så den lille jungfrau er horny efter din pik… Hende må jeg vist have lidt i skole”.

Dagen efter ved frokosttid lå vi igen nede i krogen af haven og slikkede sol, vi havde ikke set noget til Erika men moderen lå deroppe på solvognen mens Bernd sad og læste, de kiggede jævnligt ned mod vores hjørne, men kunne ikke se os derfra, derimod kunne vi se gennem den ene busk og op til deres terrasse. På et tidspunkt rejser Bernd sig og går over til konen og står lige ved hendes hoved, hun rækker en hånd op under hans bukser og begynder at spille ham af mens de taler sammen, han bukker sig ned og kører hele klør fem rundt mellem benene på konen som nu ligger med spredte ben, hun er åbenbart smask våd for med det samme kører han 3-4 fingere op i hende så hun giver et lille støn, hun løfter hovedet og begge kigger de rundt i haven og ind mod huset. Moderen siger noget og Bernd trækker hånden ud af den våde fisse og går med stiv pik i bukserne over og sætter sig på stolen. Efter ca. 5 min begynder moderen at ligge og kærtegne sin mis uden på bikini trusserne, hun kigger bagover på sin mand mens de taler sammen. Pludselig rejser hun sig og går over til manden, går ned i knæ foran ham, fisker hans pik frem og begynder at sutte ham. Med den ene hånd nede i sine egne trusser og den anden på mandens pik sutter hun som en gal. Trine… kigger frækt på mig mens hendes hånd allerede selv er nede i hendes bikini trusser og Så sker det uventede.

Tøsen Erika kommer valsende ude fra vejen om langs siden på sommerhuset i en lille sommerkjole som knapt skjuler hendes bikini, hun har en lille strandtaske og et håndklæde over skulderen. Så var det derfor hun ikke havde været at få øje på hele formiddagen. Så for..! siger Trine og stopper helt sit eget onani. Da Erika kommer hen på højde med hushjørnet og plankeværket stopper hun brat, hun må have hørt hvad der foregår på den anden side af hegnet for hun træder et par skridt baglæns. Man kan se hun står og lytter, og kigger sig nervøst omkring, da hun ingen ting kan se stiller hun tasken fra sig i græsset og lister frem til hus hjørnet. Hun bukker sig lidt og kan åbenbart både se og høre hvordan hendes mor sutter som en gal på faderens stive pik mens hun febrilsk fingerknepper sig selv. Hernede sad vi og kunne følge med i det hele, sikke noget. Der gik ikke 10 sekunder før Erika havde sin hånd nede i trussen og gned forsigtigt på sin mis. Da moderen efter nogle minutter rejser sig op og vender sig rundt for at trække hendes trusser til side og sætte sig på pikken lister Erika ud mod vejen igen. Moderen når lige at få pikken kørt i bund og på det værst tænkelige tidspunkt kan de høre noget inde i huset. Hun springer af, retter på trusserne og smider sig hen på solvognen mens faderen forsøger at skubbe sin glinsende pik ind bag stoffet på bukserne.

Et splitsekund efter kommer Erika ud på terrassen og snakken går som intet var hændt, hun går ind i huset og kommer ud med kolde sodavand og en øl til sin far. Som om det var helt tilfældigt sætter hun sig på skødet af sin far og lader som ingen ting mens hun åbner sin sodavand og virker interesseret i faderens bog, bag om hendes skulder kan vi se moderen og faderen udveksler blikke. Den lille so” siger Trine, nu sidder hun og gnider sig på sin fars stive pik og bare lader som ingenting”. Efter nogle minutter rejser hun sig og udveksler et par ord med sin mor og går ind. 100 på hun skal ind og file sig i revnen” hvisker Trine.. hmm siger jeg; Det vil jeg sku se” og rejser mig. Trine kigger frækt efter mig da jeg går med min stive pik klemt op ad maven i elastikken på shortsene.

SEX I DAG?

Jeg lister forsigtigt op til vores hus, ud på vejen og ind til deres hus, værelserne ligger omme mod vest så jeg sniger mig derom. Ved det lille værelse hører jeg svag musik og persiennerne er rullet ned, dog er den ene persienne drejet i klem så man kan kigge ind og ganske rigtigt, der ligger Erika fladt på sengen uden en trevl på kroppen. Hendes små søde spidse bryster peger lige op i vejret og vorterne er hårde og spændte. Hendes ben er trukket helt op mellem armene og med en hånd gnider og napper hun sin klit mens den anden kører håndtaget af en stor hårbørste ind og ud i hendes stramme hul. Både børsten, hendes fingere og lår er smurt ind i safter. Hårbørsten bliver nu med begge hænder banket så langt op i hende den kan komme og hun er helt væk, hendes krop rejser sig i bro da orgasmen skyller ind over hende, hun slipper sit tag med den ene hånd og fører den hurtigt op for munden mens den anden med børsten knepper hende helt færdig. Hun spræller som en fisk og forsøger ihærdigt at skjule sine skrig, trækker en pude over hovedet indtil orgasmen er rullet af og ligger så stille og lytter. Jeg lister tilbage og fra vores terrasse vinker jeg Trine op til huset. Hun trækker mig indenfor og kigger spørgende… ”den var go nok” sagde jeg, hun sprællede som en fisk i sengen. Jeg var så trængende at min pik var ved at eksplodere så jeg vendte Trine om trak hendes trusser ned og spiddede hendes våde revne, med et fast tag om brysterne kørte jeg pikken i bund på hende så hun nærmest blev løftet op på stangen. Hun kom med det samme og skreg ud gennem terrassedøren så naboerne helt sikkert kunne høre det. Jeg bankede min sæd op i hende hængende på min pik, i lange sprøjt som lavede overtryk og hvæsede ud mellem pikken og hendes skamlæber.

Jeg har en plan stønnede Trine bagefter.  I alt sin enkelhed skulle vi tage Erika med til stranden dagen efter så moderen og faderen kunne få lidt ro og samtidig var hendes bagtanker at få hende lært op. Jeg protesterede ikke, men hentede i stedet en kurvfuld kolde øl og vi strøg over til naboen gennem hækken.

Erika var endnu ikke kommet ud så jeg kom i snak med Bernd henne ved bordet mens Trine og moderen sludrede henne på solvognen. Da tøsen kom ud lidt døsig men stadig smuk kaldte hendes mor hende over. Jeg kunne høre hun spurgte om hun ville med os til stranden i morgen. Så havde Trine alligevel i sinde at føre planen ud i livet. Tøsen smilte over hele ansigtet og kiggede på Trine og mig for så at nikke til sin mor.

Næste morgen var der afgang kl. 10, Erika troppede op i en lille hvid sommerkjole med et guldfarvet bikini sæt indenunder, gudeskøn ligesom hendes lange ben.  Dagen ved stranden gik hurtigt, vi hyggede og pigerne snakkede en del mens jeg bare lå og nød synet af 2 lækre babes…  På et tidspunkt fniste de en del og til sidst rejste de sig op på albuerne og gloede uhæmmet over på mit skridt, Trine slikkede sig om munden og langsomt fik jeg rejsning i bukserne. Trine sagde at Erika gerne ville se den, hun havde indrømmet at hun havde kigget på den, den anden dag hvor vi sad og snakkede bag i haven. Da de blev ved med at glo og insisterede på at se den vendte jeg mig lidt om på siden idet der lå nogle lidt længere henne ad stranden. Trak mine bukser lidt ned og vippede den halvstive pik ud i sollyset. Åh den gør mig så liderlig sagde Trine på tysk, Erika sad med åben mund og nedstirrede mit lem hendes brystvorter var blevet stive på rekordtid. Jeg udnyttede pigernes blikke og gned lidt frem og tilbage på skaftet så den blev helt stiv. De snakkede sagte sammen og fniste lidt, Trine pegede på Erikas strittende brystvorter og så fniste de lidt igen. Erika tog til sidst Bh’en af så hendes små ungpige bryster kunne få lidt sol. Efter et stykke tid med lidt lir hist og her skulle pigerne smøre hinanden ind i solcreme da Erikas telefon ringede. Det var hendes mor og de snakkede lidt frem og tilbage i lyntempo, på et tidspunkt spørger hun Trine om hun må blive hos os resten af dagen da hendes forældre har haft kontakt til et andet tysk vennepar som lå i sommerhus i en anden by og de gerne ville besøge. Trine får telefonen og taler lidt med moderen, da hun lægger på smiler Erika over hele hovedet og Trine siger med et smørret grin til mig på dansk; de sagde de kom sendt hjem, måske overnattede de og om ikke Erika kunne være hos os, som hun gerne ville.

Vi pakkede sammen kort efter og stemningen var høj på vej hjem, jeg vidste Trine var skrup liderlig, det er hun altid efter en dag ved stranden og Erika havde vist også haft en oplevelsesrig dag indtil nu…

Vel hjemme var Bernd og konen kørt, Erika ville ind hos dem selv og tage et bad og så komme over og være med til at grille bagefter. Vi gjorde det samme og Trine var helt oppe at køre ude under bruseren, da jeg slukkede for den var hun ikke kommet og jeg grinte bare til hende og sagde hun måtte vente lidt endnu. Når hun går i den liderligheds rus ved man aldrig hvad hun kan finde på og jeg var spændt på aftens forløb.

Da Erika kom ind havde hun en lille kort silkekjole på som akkurat dækkede hendes små balder, Trine havde en stram lille sommerkjole på og intet inde under den. Hun var hoppet i et par højhælede sko og brysterne pressede sig ud i stoffet og hun så lækker ud. Erika havde et par kolde flasker hvidvin med ind som hendes forældre havde skrevet på en seddel hun skulle tage med. Trine tog flaskerne og stillede på bordet og trak hende med ind på værelset. Da de kom ud lidt efter havde Erika fået et par af Trines højhælede på også, jeg kunne nu se at hendes BH var væk og hendes små spidse bryster prikkede ud i kjolen. Da de kom ud til grillen grinte de begge lidt og så helvedes godt ud. Da de havde fået et glas vin rækker Trine en hånd over mod Erika og løfter lidt op foran i hendes overdel så hendes stramme lille fisse kommer til syne, en lille blond streg af hår på midten viser sig og synet af den lille stramme fisse nedenunder er fantastisk, imens kigger Erika nu mere afslappet på mig for at se min reaktion mens hun nipper til vinen.

Pigerne suser ind for at tilberede salaten, efter et stykke tid kan jeg høre en af dem små klynke derinde fra, hurtig står jeg i køkkenet og op af bordet står Erika og vipper på de højhælede med den lille kjole trukket op over brysterne, Trine sidder på hug foran hende med tungen dansende på hendes klit. Erikas øjne er helt sløret da hun kigger på mig, optaget af Trines slikkeri og stønner og klynker hver gang Trines tunge får fat i hendes klit. Jeg får smidt bukserne og med min allerede stive pik går jeg om bag Erika og klemmer pikken ind mellem hendes lår, gennem hendes sjask våde revne og ud i munden på Trine. Mens jeg kan stå og klemme Erikas stive brystvorter og bide hende i nakken sutter Trine min pik foran.

Erika er totalt ude af kontrol og står bare i trance og mærker pikken som glider frem og tilbage i hendes lille revne. Hun tager fat om Trines hoved og klemmer til samtidig med hun skriger ud i køkkenet, hendes krop kramper og mens jeg holder hende stående op til orgasmen rinder ud mærker jeg hendes ene hånd bagpå klemme hårdt om min pik.

Kødet ude på grillen er for længst brændt på, men det er også lige meget for nu skulle jeg have noget fisse og det i en fart.

Inde i stuen får pigerne smidt de sidste klude og har kun stiletterne på, jeg placerer mig i sofaen og vinker Erika hen og sidde oven på mig. Hun kigger faretruende ned på min spræng klare pik som står op af maven på hende – Trine tager fat i pikken mellem Erikas ben og sætter den resolut for hendes snævre indgang mens hun presser hendes skuldre ned af. Hovedet popper indenfor og Erika kommer med et lille skrig, Trine stiller sig om på siden og tvinger Erika til at slikke på hendes store babser. Synet og følelsen af min pik i Erikas lille fisse der langsomt hugger sig ned over skaftet gør at min pik er ved at sprænges.

Jeg holder vejret og hører Erikas klynken, halvvejs nede over pikken siger hun noget til Trine om at den er i bund i hendes livmoder.. Trine går om bag ved hende og igen trykker på hendes skuldre ”weiter so.. siger hun! Mens hun nu presser Erika ned over min pik. Hun stønner nu vildt og er helt væk, hun begynder selv febrilsk at hoppe på pikken, prøver at banke den lidt mere op for hvert ridt. 2/3 dele oppe knepper hun min pik i vildskab, Trine har sin ene hånd på Erikas klit og gnider den hurtigt mens en finger fra den anden hånd leger med Erikas anus. Hendes små spidse bryster sitre og hopper i takt med hendes ridt lige foran mit ansigt – hun skriger ud  i hele stuen da hun kommer, hendes lille fisse klemmer min pik hårdt mens hun i kramper kaster sig ind mod mit bryst og med sine lange små negle klemmer mig i skulderne. Hun falder helt sammen, men Trine trækker hende hårdt op i håret så hun igen sidder lige på pikken og siger en masse hurtigt på tysk som jeg ikke lige fanger, med den anden hånd tager Trine og gnider sig selv i fissen og da de er sjask våde fører hun en finger over til Erikas anus igen og stikker den op i hende. Hun holder hende stramt i håret og fingerknepper hende i røven, jeg mærker på pikken gennem fisse væggen hvordan Trines finger ryger ind og ud. Erika kommer igen i et splitsekund og endnu kraftigere end før, hendes fisse malker min pik og det begynder at snurre i mine nosser. Da Erika er faldet forover trækker jeg hende af pikken og kigger på Trine bagved, hun ved godt hvad der skal gøres og pumper løs med begge hænder indtil spermen vælter ud i hendes ansigt og ned over hendes tunge bryster i lange sprøjt.

Jeg henter noget at drikke til os alle og da jeg kommer ind sidder Trine med spredte og gnider sig i revnen, prøv at se siger hun; jeg har sku aldrig været så liderlig før, safterne løber bare ud af min fisse.. se bare siger hun; og rækker en hånd frem som er væddet til i fisse safter, hun smager på sig selv og gnider resten rundt på brystvorterne sammen med min sæd fra før.

”Nu er det fandeme jer som skal gøre hvad jeg vil” siger hun; Erika sidder lidt groggy i sofaen og smiler, hendes puls er ikke helt kommet ned endnu og hun kigger skiftevis ned på sin brugte fisse og min pik for ligesom at overbevise sig selv om at den lige før næsten var i bund på hende. Med et frækt smil til Trine siger hun på tysk; Du skal nok få det som du vil have det Trine” hvad ønsker du?

Du fortalte mig på stranden at du aldrig havde slikket fisse før, så det kan du begynde med, siger Trine; Trine sidder på gulvet med spredte ben da Erika kravler ned til hende, jeg sidder behageligt og nyder Erikas første forsøg med tungen i Trines sjask våde revne. 2 lækre tøser der foran mig, den ene med sin lille røv lige i vejret og hovedet begravet i min kærestes fisse, kunne det blive bedre. Trine sidder og styrer Erikas hoved mens hendes vejrtrækning stiger og går over til små klynk, jaa gut so, weiter so stønner hun. Et par fingre af Erikas har fundet vej op i Trine og det nyder hun. Trine lægger sig bagover og løfter sine ben op til skuldrene, hun presser nu Erikas hoved helt ned i fissen mens hun bliver kneppet af Erikas fingre. Min pik er på vej op igen og blodet dunker lystigt ud i den. Mens Erika slikker på livet løs kan jeg høre Trines orgasme er på vej, hun ryster i hele kroppen og skriger ligesom Erika lige før, Erika tager hovedet lidt væk, men bliver straks presset ned igen indtil orgasmen er rullet helt af. Hun kigger stolt op på Trine og de snakker lidt frem og tilbage imens de sunder sig.

Erika kommer over for at tage min nu stive pik lidt under behandling, hun sætter sig mellem mine ben og hendes slanke fingre kører op og ned af skaftet, hun skiftevis griner og kigger mig frækt i øjnene. Mens hun klemmer om den med begge hænder leger hun med tungen rundt om pikhovedet, hun sutter forsigtigt og propper mere og mere af pikhovedet i munden mens hun gnider mig på skaftet.

Trine siger vi skal komme over til hende, hun lægger mig på ryggen på rokoko puden og sætter sig med front mod mig på min pik, kører den langsomt i bund og sidder lidt og nyder at mærke pikken. Hun placerer Erika over mit ansigt og trækker hende frem og giver hende en heftig tungeslasker mens hun begynder at ride min pik. Skiftevis kysser hun med Erika og tvinger hende til at sutte på hendes store babser, jeg begynder at slikke Erika som åbenbart igen er blevet frisk, hun gnider sin fisse rundt i min mund og stønner i takt med Trine og hendes babs i munden. Efter nogle minutter vender Trine sig om og sætter sig omvendt på pikken og kalder Erika ned mellem mine ben. Hun får at vide at hun skal slikke fisse som før og imens læner Trine sig bagover så jeg kan kramme hendes bryster foran. Med Erikas tunge på sin klit og mine hænder på begge bryster og min pik langt oppe i hende ridder hun som en sindssyg op og ned. Det tager til og jeg mærker hendes underliv klemme om pikken i samme sekund hun kommer, weiter, weiter skriger hun til Erika mens den ene orgasmer tager over efter den anden. Sådan kommer hun igen og igen over et minuts tid mens hun skriger og råber lige meget hver gang. Min pik bliver malket mens Erika trækker og nuller mine nosser.

Jeg trækker mig ud og fjerner Trine, jeg kan mærke min pik vil mere så jeg griber fat i Erikas arm, får hende op at stå og løfter hende op at hænge på mine arme. Hun lægger hovedet ind til min hals og bider mig da jeg sænker hende ned over pikken, jeg er ligeglad nu – hun giver sig men stønner liderligt.. jeg lader hende glide så langt ned over den det er muligt og begynder at kneppe hende stående der midt i stuen, min pik glider længere og længere op i hendes lille snævre ung pige fisse for hvert stød. Hendes negle borer sig ind i ryggen på mig og hun kaster hovedet bagover og kommer hurtigt, hun gør’ som en lille hund og hendes lille fisse bliver først lidt ekstra våd inden hendes fisse muskler klemmer om min pik og gør det næsten umuligt at støde i hende mere. Jeg sætter hende ned på gulvet og får begge piger placeret op ad væggen med ryggen til mig. Et herligt syn af 2 tøser i høje stiletter som stritter med røven, mens de står og tungekysser – knepper jeg dem på skift op ad væggen. Hver gang min pik går i bund i en af fisserne stønner de højt, Trines store bryster gynger foran hende og jeg klemmer dem hårdt mens jeg pumper op i hende – lige før jeg kommer får jeg dem ned på gulvet og kiggende op på mig spiller de sammen min pik til udløsning. Erika den lille frækkert klemmer det sidste ud af pikhovedet på sin finger og propper den ind i munden.. uhmm smiler hun og siger noget på tysk jeg var alt for åndsfraværende til at huske.

Efter at have overfaldet køleskabet alle 3, nusset og snakket nogle timer gik vi i seng (Erika på sofaen) hvis nu hendes forældre skulle komme. Jeg behøver ikke fortælle at Erika kom på besøg hver dag resten af ugen for lige at få et lille put midt på dagen, mens hendes forældre solede sig på terrassen.  De var for resten meget groggy dagen efter, så hvad mon de har lavet ….

porno med danske piger