Satans frækt klub besøg

SPAR MANGE PENGE

Min kæreste havde fat i mit lyse lange hår og forlagte at jeg suttede hans pik i bund. Alt imens jeg havde en dildo oppe i mig og en tøs ved min mis, han dunkede sin pik ind…

Mine brystvorter pressede og spænde og ventede på at blive klemt, suttet på og bidt i. Bare tanken om en ophidset berøring af mine bryster gør min glatte mis fugtig.

Min frække forlovede og jeg havde kigget intens uden berøring fra det lille rum. Vi havde stået en kvarters tid. det var første gang vi var i klub sammen. det havde dog været en stille tanke længe. skal skal ikke, men tanken om at kigge på og lade andre kigge på var overvældende. det skulle prøves.

Spejlvægen i vores lille rum gjorde at de ik kunne se os. men vi kunne betragte deres vilde show. der var 3 kvinder og 1 mænd, godt igang med anal sex og forspil. jeg fandt det svært at fokusere på det hele, desuden var der også en kvinde der fangede min interesse. Muskuløs kvinde med en romantisk buttet krop, lige efter min smag. min kæreste vidste godt jeg var til piger. Det havde bare været en tillægsting ved mig. ikke noget vi sammen havde udlevet. det kunne måske være tiden nu, tænkte jeg.

SEX I DAG?

Jeg greb hård om min forlovets lem, presset ham op af ruden, bed ham blidt i underlæben
og sagde hviskende… må jeg prøve hende den liderlige mørkhåret tøs. Min kæreste tøvede…"må jeg være med?" jeg smilede…. han vidste jeg mente at det kun ville gøre det endnu frækkere for mig, at se ham blive forkælet af 2 kvinder. men først en tirren.
2 af de kvinder der var på den anden side af ruden havde godt gang i én mands halvfede pik. den ene suttede hans boller på en blød intens måde imens hun kærtegnede den anden kvindes mis med en våd finger. Den anden kvinde spyttede og suttede ham hårdt. de gik til den. manden stønnede for mere han nød de blide kærtegn og den hårde behandling. den tredje kvinde (som var hende jeg beundrede mest) var i gang med at slikke den pige som suttede mandens boller. hun lå med røven mod os og bevægede sig svingende frem og tilbage i en gyngende bevægelse. en dejlig rund stor-hoftet numse med gode håndtag, hun var guddommelig fræk. mandens lem var hårdt nu (stor og flot stod den), han var klar til at bruge den på en af hans kvinder.

Da vi hemmeligt havde betragtet det frække spil og de 4 skulle til action, trådte 2 tøser ind i vores lille rum. "hejsa" sagde den ene…"er det godt derinde?" min kæreste nikkede overvældende på hoved "mmm" sagde han. jeg smilede – han kunne vente sig. jeg kunne snart ikke vente mere på at hoppe på ham og jeg vidste han også var tæt på at springe af liderlighed. han hvide stramme boxershorts afsløret hans begejstring, hans store, stive lem pressede sig mod indersiden. det var jeg ikke den eneste der bemærket. de to tøser i vores rum kiggede ned af hans flotte krop og smilede til mig…"ok, sagde den ene "

Pigerne i vores rum tog mig i armen og førte mig hen på en smal bænk i siden af vores lille rum. den ene trak min lille hvide g-string af med munden og lagde mig ned. jeg kunne se min kæreste lade sin hånd glide ned til hams stive pik. han nikkede til mig, jeg havde fået lov. jeg var så klar

Det var den rene nydelse begge piger nussede, slikkede min over alt på min krop… jeg summede ind i en trangce af sex, lydene og duften af safter der fyldte rummet. jeg kunne høre min kærestes stønnen i baggrunden, han nød min nydelse. jeg lukkede øjenene og mærkede en meget stor hård pik glide op i mig. det gav et sæt i mig. jeg kiggede tilbage, den ene af pigerne havde taget en strapon på og nærmest voldtog min mis. hårdt – hun stønnede højt. jeg stønnede og hev efter vejret. det var frækt, jeg drev i safter, var så våd. jeg lå i doggystyle og kiggede op i luften, den anden pige var godt i gang med at massere mine stive brystvorter og slikke min klitoris. hun sugede den blidt ind imellem hendes læber og lod spidsen af hendes tunge arbejde omkring min kugle. jeg var så opstemt. følelsen var ubeskrivelig. jeg vred mig af tilfredsstillelse.

I min trangce af nydelse blev mit hoved pludselig revet bagover. min kæreste havde fat i mit lyse lange hår, og forlagte at jeg suttede hans pik i bund. alt imens jeg havde en dildo hårdt oppe i mig og en tøs ved min mis. han dunkede sin pik ind i min mund, ned i min hals. det var svært at trække vejret. han var opstemt og jeg vidste at han havde kontrollen. jeg slugte hans store lem gentagende gange og pev efter vejret. "slug den" kommandere han. jeg nød hans kontrol. han havde fået nok af at se min liderlighed, han måtte være med. han stønnede tungt, jeg vidste han ville forlange min fisse om ikke så længe, kaste mig rundt og tage hvad der var hans.

Hende der havde gang i min mis var stoppet og havde bevæget sig over til min kæreste, han var for fræk til at hun ikke skulle være lidt med. hun lagde sig under mig og begyndte at nusse han små frække, glatte boller – han nød det og dunkede sin pik hårdere ind i min mund. "fuuuck" gentog han mange gange. han holdte stadig et fast greb om min hår. hun lagde sin mund op omkring hans boller og begyndte at slikke dem blidt og intenst, han faste greb blev mildere og han dunken af sin pik blev roligere…tunge lange træk, helt til roden af hans nosser – han fyldte min mund ud. jeg drev i væsker. han var så liderlig og det tændte mig at se ham så overvældet.

Der gik ikke længe før min mund blev fyldt med hans varme sperm det drev ud af min mund og ned i hoved på hende der lå under os hun legede med spermen. han trak sig ud af min mund og sprøjtede 4 ryk sperm ind i ansigtet på mig. det løb varmt ned over min kind. jeg kunne mærke jeg også var ved at komme, hans udløsning tændte mig.

porno med danske piger