Spil til sekseren

SPAR MANGE PENGE

Ulla var nu helt oppe og køre. Først bad hun blidt og venligt om udløsning, så skruede hun bissen på og forlangte, at jeg gav hendes den udløsning, hun hungrede så meget…

Min kæreste, Ulla, og jeg har et dejligt afslappet forhold til sex. En aften medens vi lå og hyggede os efter et godt knald, fortalte vi hinanden om vore sexfantasier. Men inden jeg fortæller om dem, får I lige en beskrivelse af os. Ulla er 35 år. Hun er en rødhåret vildkat, der elsker alle former for blid sex (også lettere eksperimenterende). Hun mener selv, hun vejer et par kilo for meget. Det er jeg nu ikke enig med hende i, idet det netop er de par kilo der rigtig fremhæver hendes kvindelige fortrin: flotte, faste, velformerede bryster med opadstræbende vorter, gode flotte ben og vuggende hofter, der er førsteklasses håndtag, når jeg i kampens hede skal finde hendes g-punkt. Jeg selv er velholdt, veludstyret og seksuelt ud- og vedholdende.

Tilbage til vore sexfantasier. Ulla fortalte, at hun forestillede sig at være sammen med flere piger om mig, for, som hun sagde, for at prøve at få mig pumpet helt flad. Jeg blev glad – og lidt overrasket – over hendes fantasi, idet jeg for min part kunne sige, at jeg drømte meget om en ekstra pige i sengen sammen med Ulla.

Efter et par dage kom Ulla hjem med et glad og veltilfreds smil om munden, og jeg kunne straks se, at hun have nyheder at fortælle. Hun kastede sig glædesstrålende i mine arme, trykkede et varmt kys mod min mund og sagde, at hun havde talt med ”tøserne” om vores sexfantasier, og at de gerne ville være med til at udleve dem. Aftalen var, at de kom lørdag aften kl 18:00 til en god middag med efterfølgende oplevelser. ”Tøserne” var tvillinger og Ullas bedste veninder vist nok helt tilbage fra skoletiden. Det var søde, flotte og hyggelige piger, som jeg tit havde været sammen med, men aldrig overvejet som sexpartnere (dertil mente jeg, at venindeskabet var for godt), men når de nu selv havde tilbud det så hellere end gerne for min skyld. De var enæggede og derfor meget lig hinanden, men da de stilmæssigt var meget forskellige kunne jeg altid kende forskel på dem. Lise, som den ene hed, var kjolepige – og var meget bevist om at klæde sig på, så hun fremtrådte mest lækker og strømlinet. Line var buksepige og mere tilfældig i påklædningen. De var begge brunetter med skulderlangt hår. De var slanke og sportstrænede. Her var i alt fald ingen overflødige kilo. Deres hoveder rejste sig stolte på lange, slanke halse. Deres bryster var flotte og stramme. Hofterne smækre og velformede og benene lange og slanke. Kort sagt to piger, der ikke skulle løbe særlig stærkt for at få fat i mig – og nu dalede de sådan bare ned i min turban. Hvor heldig har man lov til at være? Ulla forsatte med at fortælle, at ”tøserne” havde betinget sig, at de skulle finde på de lege der skulle leges efter maden, men at alt ville blive blid og lækker sex.

Lørdagen oprandt. Formiddagen gik med diverse indkøb og forberedelser til aftensmaden. Ulla og jeg var fælles om opgaverne og midt på eftermiddagen var aftenens festmåltid klar, bordet dækket og alt parat til at byde ”tøserne” velkomne. Så gik vi sammen i bad, hvor vi kælede begrænset med hinanden (vi ville jo blot forberede – ikke ødelægge – aftenens forventninger). Ved badets afslutning barberede vi hinanden for på den måde at virke så indbydende som muligt på vore gæster. Da vi skulle tage tøj på meddelte Ulla, at ”tøserne” har sagt at ingen måtte have mere end fem beklædningsstykker på (sko ville tælle for et stykke, strømper for et andet). Det grundede jeg lidt over inden jeg valgte: bluse med stolpelukning, boksershorts, lyse lærredsbukser samt både sko og strømper. Jeg kunne se, at Ulla også grundene over sagen inden hun valgte: stramsiddende overdel, der fremhævede hendes fantastiske kavalergang, trusser, kort stram nederdel, sko med høje hæle og selvsiddende strømper. Så var vi klar til aftenens oplevelser.

Præcis kl. 18:00 ringede det på døren, og Ulla gik ud for at lukke op. Den høje latter og ”venindefniset” fortalte mig, at det var Lise og Line, der var ankommet. Efter de havde lagt overtøjet og nettet sig lidt kom de ind i stuen fulgt af Ulla. Lise var som sædvanlig kjolepige, d.v.s. i dag var det bluse og nederdel. En bluse, der ikke gjorde meget ud af at dække for de ypperlige former, der var inde bag ved. Det var tydeligt, at brysterne var støttet godt op af en halvskåls BH. Jeg spekulerede på, om de måske ville droppe ud allerede under middagen. Hun var barfodet. Line var som vanligt i bukser. Nogle vide nogen i florlet, næsten gennemsigtigt stof. Hun havde en løsthængende overdel på. En overdel der tydeligt fortalte, at brysterne var i fri dressur under blusen. Hun havde bare ben i skoene. Efter de obligatoriske velkomstkrammere, der var længere og mere intense end sædvanlig gik vi til bord til en let menu med masser af rød- og hvidvine til.

Under desserten tog Lise ordet for som hun sagde, at oplyst spillereglerne for resten af aftenen – og måske natten føjede hun til med et svedent grin. Line og hende havde bestemt, at der skulle spilles terning efter følgende regler: Første afdeling: Hver deltager starter med tre terninger. Når der blev slået en sekser, var der gevinst i form af at vinderen kunne ønske et klædningsstykke – eller andet fra en af medspillerne. Når en pige slog en sekser kunne hun få opfyldt et ønske. Samtidig med var der en sidegevinst til pigen til højre, der også måtte få opfyldt et ønske. Når jeg slog en sekser fik jeg tre ønsker (et for hver af pigerne). Når den første havde tabt alt sit tøj, startede anden afdeling, der varede til alle havde mistet deres tøj. Taberen af første omgang deltog ikke i terningkastene, men kunne få tildelt opgaver af de vindende. Der skulle stadig bruges tre terninger, men nu var det kun vinderen der kunne ønske. Dem der ikke havde noget tøj at aflever skulle levere andre ydelser efter vinderen ønske. Tredje afdeling begyndte så, når alle var nøgne. Her gik det ud på, at den der først havde mistet alle sine beklædningsgenstande skulle stå seksuelt til rådighed for de øvrige deltagere. De beholdt deres tre terninger og når de slog en sekser gav det dem ret til at bestemme, hvilke ydelser de ønskede af taberen. Denne ret havde de indtil en anden deltager slog en sekser og så fremdeles. Vinderne i denne afdeling kunne ændre på de fastsatte regler. F. eks. forlange flere seksere eller et færre antal terninger. Hvor længe denne tredje afdeling ville vare var således helt op til de enkelte deltageres sexlyst og –evner. Her sendte hun mig et glubsk sideblik.

Under Lises enetale, havde jeg vurderet mine ODDS i denne her forsamling. Derfor sagde jeg, at jeg synes det ville være meget hurtigere og enklere, hvis jeg startede med at smide kludene, lagde mig ind i soveværelset og ventede medens pigerne raflede om i, hvilken rækkefølge jeg skulle betjene dem. Her var Lise hurtig med et svar, idet hun sagde, at det selvfølgelig var både hurtigere og lettere, men det var ikke nær så spændende. I øvrigt kunne hun sige, at udfaldet af rafleturneringen ikke var så oplagt, som jeg forudså. Hun havde f. eks. deltaget i et lignende arrangement med samme kønsfordeling. Her havde hun været den første til at tabe alt sit tøj, og måtte derfor efterfølgende servicere de øvrige deltagere Det havde været hårdt – men det havde været skide skægt – sagde hun med et bredt grin.

SEX I DAG?

Desserten var efterhånden spist. Klokken nærmere sig 21:30 og en intens forventningsfuld stemning begyndte at brede sig. Pigerne ryddede hurtigt af bordet og Lise gik ud i gangen og kom kort efter ind med en lille sportstaske. Op af den tog hun et grønt klæde, som hun lagde over bordet som dug samt fire raflebægere, der indeholdt hver tre terninger. Herefter sagde hun, at vi skulle starte med at finde ud af i hvilken rækkefælge vi skulle slå. Derfor skulle vi starten med hver en terning. Højeste antal øjne begyndte. Lise og jeg slog hver en sekser. Ulla slog en fire og Line en toer. Så var tredje- og fjerdepladsen besat. Lise og jeg skulle slå om. Det blev to femmere. Efter endnu en omslåning slog Lise en fire og jeg igen en femmer. Så jeg skulle altså lægge ud. Så placerede vi os ved ”spillebordet”. Jeg og Lise på højresiden. Ulla og Line på venstresiden, og ”spillet” begyndte. Jeg lagde ud med en sekser, en treer og en ener. Jeg bad derfor Lise og Line om at aflevere deres overdele. Det betød, at Lises buste blev synlig, nydeligt hvilende i en hvid halvskåls BH, medens Line var uden BH og derfor fremviste et par flotte, struttende bryster med store mørke brystvorter. De var piercede. Det betød så, at jeg fortsat kunne kende forskel på tvillingerne efterhånden som klædningsstykkerne blev færre og færre. Da jeg havde nydt synet af tvillingernes frontpartier, vende jeg mig mod Ulla og bad hende kæle for Lines bryster i to minutter. Det gjorde hun med stor iver og fornøjelse. Da de to minutter var gået havde Lines brystvorter rejst sig og strittede frækt ud i lokalet.

Så var det Lises tur til at slå. Hun slog to femmere og en treer. Så gik turen videre til Ulla. Hun slog en sekser og to toere. Hendes valg overraskede mig. Hun forlangte nemlig Lises BH. Line, der jo havde en sidemandsgevinst forlangte mine sko. Så skulle Line slå. Hun lavede ingen seksere. Jeg gjorde hurtigt første omgang op, nikkede anerkendende til resultatet: topløse tvillinger, Ulla fuldt påklædt og jeg et par sko fattigere. Ikke noget dårligt udgangspunkt for næste omgang. Her slog jeg ingen seksere. Så var dette Lises tur. En sagte ed undslap hende. Hun havde heller ingen seksere. Ulla slog en sekser, en femmer og en toer. Igen overraskede hun mig med sit valg. Hun ville nemlig have Lises nederdel. Lise stirrede måbende på hende og smøg sig ud af nederdelen. Nu sad hun i et par almindelige hvide Sloggie-trusser. Lines sidegevinst var mine sokker. Så slog Line. Ingen seksere. Tredje tur tog så sin begyndelse. Jeg slog ingen seksere. Det gjorde Lise heller ikke. Ulla var med igen med en sekser, en femmer og en treer. Nu forlangte hun min bluse. Line ville have Ullas sko. Næste omgang gik i gang. Her lagde jeg ud med en sekser og to treere. Det betød, at jeg ønskede Lises trusser og Line benklæder. Lise sad nu kun iført et par af de meste frække og udfordrede tanga-trusser jeg nogen sinde havde set. De var stramme, meget stramme, bitte, bitte små og højrøde. De lignede nærmest noget der var malet på. I alt fald var de så kropsnære, at hendes fisse tydeligt kunne anes, idet trussen nærmest sugede sig ind til kroppen af hende. Line havde nu et par nydelige blondetrusser samt sko på. Herefter kom turen til Ulla. Hun fik ordre til at kæle med Lise i tre minutter. Det gjorde hun så med stor omhyggelighed og fryd. Så kom turen til Lise. Igen bad luck: ingen sekser – efterfulgt af en indædt ed. Ulla slog igen en sekser. Så hun forlangte Lines sko, samt at Lise skulle kæle for min pik uden på mine bukser i to minutter. Det gjorde hun så professionelt, at der snart fremkom en velvoksen bule under hendes ivrige og øvede hænder. Bulen i bukserne fremkaldt anerkendende udbrud fra Line. Så var det Lines tur. Og nu skete katastrofen. Hun slog sin første sekser, og forlangt straks at få mine lærredsbukser. Lise forlangte lynhurtigt som sin sidegevinst mine boksershorts. Så nu stod jeg pludselig som taberen i spillet. Da min pik, der først blev frigjort først for lærredsbukser og herefter for boksershortsene, svuppede ud i fuld størrelse, blev den mødt af anerkendende blikke og lystne tilråb af tvillingerne, der begge sagde til Ulla, at hun ikke havde overdrevet hverken med størrelse eller omfang.

Taberen var nu fundet, men inden anden afdeling begyndte summerede jeg lige op. Lise havde kun et par meget frække, røde tangatrusser på, Line havde sine blondetrusser og en del til under dem. Ulla havde indtil nu kun afleveret sine sko, så hun havde både over- og underdel, trusser og selvsiddende strømper i behold. Lise fjernede nu mit raflebæger, og gjorde klar til anden afdeling. Nu var der ingen sidegevinster. Lise startede med at slå en sekser, en treer og en toer. Hun forlangte Ullas overdel. Så gik Line i gang. Hun havde ingen seksere. Ulla slog så en sekser, en femmer og en toer, og forlangte Lines blondetrusser. Da hun smøg sig ud af dem viste det sig, at hun også som Lise havde bitte, bitte små tangatrusser på. Hendes var bare sorte. Lise kastede så igen og igen var der en sekser blandt terningerne. Ulla måtte af med sin nederdel, og sad nu iført trusser og selvsiddende strømper. Så kastede Line. Også hun havde en sekser – og forlangte Ullas trusser. Ulla kikkede sig lidt beklemt omkring, men gav så trusserne til Line og sad så der helt glatbarberet og kun iført de selvsiddende strømper. Ullas kast gav en sekser, så hun bad om Lises tangatrusser. Da Lise lod trusserne falde åbenbarede der sig en lækker – helt glatbarberet fisse, hvor kussesafterne var begyndt at pible frem. Så fulgte en omgang, hvor ingen af pigerne slog seksere. Forfra igen. Nu havde Lise heldet med sig, og slog en sekser. Til min overraskelse forlangte hun nu Lines sorte tangatusser og ikke Ulla strømper. Line løsnede sine trusser med et lille pikant hvin, og en flot, intim barberet fisse kom til syne. Ullas kast gav ingen sekser. Så kastede Line en sekser og igen blev jeg overrasket over hendes valg. Hun bad nemlig Lise om at onanere mig i to minutter. Så igen slap Ulla med strømperne på. Lises behandling af min pik var bare himmelsk. Hendes hænder var bløde som fløjl og hun gned dem uendeligt blidt og forsigtigt op og ned af pikken. Så kastede Ulla. Hun fik en sekser og kikkede først på mig så på Line og bad hende så om at give mig en gang body to body massage i to minutter. Jeg blev lagt på ryggen på gulvet. Herefter kravlede Line hen over mig, og samtidig med, at hun lod sig synke ned over mig tog Ulla om min pik og presse den ned mod mit maveskind. Line kantede sig så ned over pikken så hendes skamlæber gled ned på hver side af den, og så startede en body to body-tur jeg sent vil glemme. Line piercede brystvorter kørte rundt på min brystkasse medens hendes skamlæberne gled op og ned langs pikskaftet. Line øgede hastigheden mere og mere. Og pludselig sagde Ulla, at nu var de to minutter gået. Det fik både Line og jeg til at sukke dybt. Lines kast gav også en sekser. Så hun bad mig kæle med Lise bryster i tre minutter. De gik også alt for hurtigt. Spillet fortsatte flere gange med seksere til både Lise og Line, men på intet tidspunkt bad de om Ulla selvsiddende strømper. Derimod afprøvede de allehånde kysse- og kælelege. Alt sammen med tæt kropskontakt til modparten. På et tidspunkt gik det op for mig, at tvillingerne helt bevidst styrede showet, idet de havde nogle fantasier, de lige skulle have afprøvet. Derfor sørgede de bevidst for, at Ulla beholdt sine selvsiddende strømper, der således blev et slags gidsel i deres sexlege.

Klokken nærmede sig efterhånden 23:30. Nu var det Lines tur med terningerne. Hun fik en sekser. så med et lystent grin sagde hun til mig, at jeg skulle slikke Ulla til hun fik udløsning. Lise supplerede, at jeg skulle gøre det langsomt og grundigt. Ulla måtte ikke komme de første 7-8 minutter. Jeg rejste mig, gik over mod Ulla, der i mellemtiden havde langt sig på ryggen midt på gulvet. Jeg kravlede op mellem hendes spredte ben og begyndte langsomt at slikke hende. Jeg begyndte helt nede ved anus og fortsatte op over mellemkødet og førte tungen hele vejen op mellem skamlæberne og stoppede først lige før klitten. Det gjorde jeg igen og igen. Virkningen udeblev ikke: Ulla lå mere og mere uroligt på gulvtæppet. Efter et par minutter tog jeg hænderne til hjælp. Med den ene hånd skilte jeg hendes skamlæber og begravede min tunge dybere i hendes skød. Nu kom der små vellystne lyde fra Ulla. På et tidspunkt meddelte Lise, at nu var der gået seks minutter. Men så fór der en djævel i mig, idet jeg besluttede, at nu ville jeg bestemme, hvornår raflekonkurrencen kunne komme i gang igen. Så jeg fortsat mit intense slikkeri – uden at gå til angreb direkte på Ullas klit. Ulla var nu helt oppe og køre. Først bad hun blidt og venligt om udløsning. Så skruede hun bissen på og forlangte, at jeg gav hendes den udløsning, hun hungrede så meget efter. Det betød kun, at jeg satte hastigheden lidt ned. Samtidig med pressede jeg en finger op i hendes anus. Det betød, at Ulla røg et gear op. Samtidig bevægede hun sine hænder ned mod sit underliv for selv at give klitten en tur. Det opfangede tvillingerne, og lagde sig hurtigt ned på hver side af Ulla, fangede hendes hænder, og lagde sig på dem. På den måde forhindrede de Ulla i, at onanere sig selv til den udløsning hun hungrede sådan efter. Da tvillingerne havde lagt sig rigtig tilrette begyndte de at lege med Ullas bryster. Først klemte dem blid og roligt. Så tog de hver en brystvorte mellem fingrede og nulrede hårdere og hårdere. Så nappede de i dem og begyndte at dreje dem rundt Endelig tog de munden til hjælp. Først slikkede de dem blidt, så tog de tænderne til hjælp. Først med små lette bid. Så bed de lidt hårdere om roden af brystvorten for til sidst at sætte tænderne hårdt i. Nu var Ulla helt oppe og køre. Hun hylede og skreg på udløsning og hendes krop roterede i vild galop. Rotationerne var så voldsomme, at jeg kun med største besvær kunne holde hendes hofter så meget i ro, at det fortsat var mig, der bestemte hvor min tunge skulle ramme i hendes vidt åbne og drivvåde fisse. Så smed Ulla trumfkortet – troede hun da. Med højt stemme sagde, at hvis jeg ikke gav hende den udløsning nu, så var det nul sex til mig i den næste måned. Som på tælling stoppede tvillingerne deres ”brystbehandling” og som af en mund sagde de, at jeg bare skulle ringe, så ville de klare det problem for mig. Det fik mig til at trække Ullas udløsning lidt mere. Til sidste fik jeg dog medlidenhed med hende, gjorde tegn til tvillingerne, at nu ville jeg give hende den udløsning, hun havde skreget på de sidste 5-6 minutter. Så jeg satte mine læberne direkte mod hendes klit, der efterhånden havde vokset sig stor og stiv, sugede den ind i munden og lod min tunge rotere om den. Samtidig med det bed tvillingerne hård og ubarmhjertigt i Ulla brystvorter. Resultatet kom øjeblikkeligt. Ulla nærmest eksploderede i en kæmpeorgasme, hvor den ene krampe efter den anden gik gennem kroppen på hende.

Ulla var helt groggy, så tvillingerne hankede op i hende og fik hendes slæbt tilbage til spillebordet. Inden Lise genoptog terningspillet hviskede hun til mig, at det var godt gået. Seancen havde samlet varet i 14 minutter. Sådan en tur ønskede hun sig også ved lejlighed. Jeg svarede, at det måske kunne arrangeres, men det krævede at hun lod sig binde, så jeg hele tiden havde den fulde kontrol over, hvad der skete. Lise slog med nakken, kastede sine terninger – og slog en sekser. Lise pegede på gulvet og bad mig lægge mig på ryggen med spredte ben. Så sagde hun at Line skulle binde min pik og mine nosser op, og at hun ville hjælpe hende. Medens Line så gled ned af sin stol og kravlede hen i mod mig, dykkede Lise ned i sportstasken og hentede et 1½ cm. bredt og 50 cm. langt, blødt læderbånd, samt en lædersnøre, frem. Det tog hun med, gik hen mellem mine ben og lagde sig på knæ. Line var i mellemtiden kravlet over mig og havde placeret sit skød direkte over mit ansigt. Så lænede hun sig frem og samtidig med at hendes læber ramte min meget stive pik sænkede hun sin underkrop så meget, at hendes fisse fik direkte kontakte med min mund, og medens hun sagde, at jeg skulle slikke, begyndte hun at sutte og slikke på min pik. Imens havde Lise lagt sig fladt på maven og havde suget mine nosser til sig. Efter et par minutter stoppede de deres intense behandling af pikken, der nu var stenhård og meget følsom. Så lagde Lise læderbåndet sammen på midten og lagde det ned på hver side af pikken helt nede ved roden. Dernæst trak hun i de to enden på læderbåndet og viklede dem flere gang stramt – meget stramt – rundt om pungen. Herved blev min pung presset ud og opad. Det betød at mine testikler blev presset ud i enden af pungen og nærmest sad som to knopper for enden af opbindingen. Denne opbindingsform var ny for mig, men effekten af den var at presset på pung og nosser var stort og konstant. Medens Lise forsat holdt godt fast om den stramme opbinding tog Line den tynde lædersnøre og bandt rundt udenpå den ”læderhals”, Lise havde lavet for på den måde at sørge for, at opbindingen ikke løsnede sig. Så overtog Lise snøren, kørte den et par gange stramt rundt om pikroden, trak i den så pikken på den måde kom til at slå vinkelret på mit maveskind. Så bandt hun en forsvarlig knude på snøren og lod enden af den glide ned mellem mine baller. Medens Lise ordnede det havde Line onaneret mig. Det skete med samme fløjlsbløde hænder som Lise tidligere havde benyttet sig af. Samtidig med at hun onanerede mig pustede hun direkte på min blottede glans. Jeg følte mig nærmest i den syvende himmel med den behandling.

Tvillingerne var øjensynligt færdige med opbindingsarbejdet. I alt af fald satte de sig på gulvet i skrædderstilling for at beundre resultatet af deres arbejde. De lød meget tilfredse med det. Det så også imponerende ud. Pikken var blevet endnu større, blodårerne stod frem som tove ned langs skaftet og pikhovedet var opsvulmet og helt blåviolet Line spurgte, om Lise godt troede, at de kunne tage en pik i den størrelse. Lise slog det hen med en hånlatter og sagde, at når hun kunne få hele halsen af en Rieslingflaske op, så gik det nok også med denne her. Jeg tog det for givet, at tvillingerne nu ville afslutte 2. afdeling, idet næste sekser fra en af deres hænder ville koste Ulla sine selvsiddende strømper. Tvillingerne satte sig igen ved ”spillebordet”. Ulla skulle slå. Hun slog en sekser, kikkede beklemt hen på mig og bad så Lise lege med mine brystvorter i to minutter. Da Lise kom tilbage til bordet slog Line. Der var ingen seksere. Det afstedkom en sagte ed fra hende. Så var det Lises tur. Hun rystede raflebægret meget længe – og slog så en sekser. Som af én mund udstødte tvillingerne et jubelskrig, og medens Lise bad om Ullas strømper, så de begge sultent hen – ikke på mig – men på deres opbundne mesterværk, der som følge af deres skrig gav et lille forskrækket hop.

Medens pigerne gjorde klar til tredje omgang kikkede jeg på uret. Det viste 00:30. Tvillingerne dykkede igen ned i sportstasken og hentede to underlige tuber forsynet med en lang, tynd plasticslange frem. Slangen førte de ind mellem deres skamlæber, der var opsvulmede og let adskilte. Slangen blev ført et godt stykke op i deres skeder, og samtidig med, at de trykkede på tuben trak de langsomt slangen ud og en tyktflydende cremet væske sivede ud sammen med at slangen blev trukket ud. Da Lise så mit spørgende udtryk sagde hun, at det en slags glidecreme med sæddræber. Det havde to formål, dels at lette de kommende samlejer, og dels at forhindre graviditet, hvis jeg meget mod deres ønsker – og forventninger – have ”en for tidlig sædafgang”, hvilket de regnede med, at deres opbindingsarbejde ville forhindre.

Tvillingerne satte sig igen til spillebordet for at starte tredje og afgørende omgang. Lise kastede sine tre terninger, og da en ed slapt hende gik jeg ud fra, at hun ikke havde slået en sekser. Så var det Ullas tur. Hun havde heller ikke en sekser. Line kastede, da hun sprang op af stolen gik jeg ud fra, at hun havde slået en sekser. Det havde hun og uden et ord gik hun direkte hen mod mig, hvor hun straks satte sig i frøstilling og førte mit pikhoved ind mellem hendes skamlæber. Så sænkede hun sig meget langsomt og forsigtigt ned over min pik og begyndte at ride mig. Medens det skete slog Lise. Ny ed – ingen sekser. Så var det Ullas tur. Hun havde heldet med sig. Gik hen til Line og bad hende flytte sig. Så tog Ulla over. Hun trykkede sig i bund i første forsøg, og arbejdede som en vild for at få en ny orgasme. Det fik hun faktisk samtidig med, at Lise udstødte et glædeshyl. Hun havde nemlig slået en sekser og kom straks og forlangte Ullas plads. Hun huggede straks pikken i bund og sagde, at der nu skulle to seksere til. Så startede et vildt – og vildt dejligt – ridt. Først rullede Lise hofterne frem og tilbage. Så roterede hun med hofterne som havde hun indlagte kuglelejer. Så stoppede hun op, og pressede sin fisse hårdt ned over min pik. Så begyndte hun forfra med de rullende hofter. Snart var hun fuldstændig i ekstase. Rideturen tog sin tid – det måtte være svært at slå to seksere, men pludselig stoppede Lise det vilde ridt for at lade Line overtage pladsen. Hun gik fortsat mere forsigtigt til værks og havde øjensynligt ikke kuglelejer i hofterne som Lise havde. Det blev til en intens og rolig ridetur, der blev afbrudt af Ulla, der selvom hun havde slået en sekser sagde, at hun ville afstå fra videre deltagelse. Hun bad tvillingerne om at være sød ved mig og give mig al den fisse, de kunne præstere. Så gav hun dem begge et intenst tungekys, knælede ned ved siden af mig og hviskede, at jeg skulle passe godt på mig selv. Også jeg fik et kys før hun lagde sig over på sofaen. Lines intense ridetur fortsatte. Dog blev hendes bevægelser fortsat mere voldsomme.

Så kom Lise til og tempoet og vildskaben blev øget. Den næste halve times tid skiftede Lise og Line til ”at være på”. Terningerne havde de vistnok opgivet. Så det måtte være ren søstersolidaritet, der bestemte, hvem der ”var på” og hvem der hvilede. Pludselig sagde Lise henvendt til Line, at hun kom nu, så Line måtte gøre arbejdet færdig. Så mærkede jeg svage rytmiske sammentrækninger i Lises skede. Sammentrækningerne blev voldsommere og snart gennemrystedes Lise krop af voldsomme krampelignende trækninger, og medens hendes vejrtrækning blev kraftigere og kraftigere kom hun i en både langvarig og kraftig orgasme. Den klingede langsomt ud og blev erstattet af rytmiske sammentrækninger af Lises skede. Da også de var klinget af rejste hun sig og knælede ned ved siden af mig. Samtidig kom Line nærmere. Hun knælede også ned og sammen begyndte tvillingerne at løse opbindingerne af pik og nosser op. Først den tynde lædersnøre, der havde holdt min pik oppe i lodret stilling. Så læderbåndet omkring pung og pikrod. Nu hvor min pik var fri for alle bånd stod den fortsat med fuld rejsning, men det tryk, jeg havde følt på testikler og pung var væk. Lise greb om pikroden og medens Line satte sig overskrævs på mit underliv med ryggen mod mig og fissen direkte over min pik, dirigerede Lise den på plads og Line lod sig langsomt og forsigtigt glide ned over min pik. Helt i bund – eller så langt hun nu kunne komme – i første forsøg.

Line var meget tændt – det var jeg i øvrigt også. Så da Line havde fundet sit tempo, hævede jeg mig op, så vi nu sad tæt sammen. Så førte jeg begge mine hænder op til Lines bryster og begyndte at massere og nulre dem. Lise, der stadigvæk sad tæt ved os, masserede Lines klit med den ene hånd. Samtidig brugt hun den anden til fløjlsblødt at massere min pung og mine nosser. Al det nusseri og al den massage gav resultater. Line satte tempoet op og trykkede endnu et stykke af min pik op i skeden, og samtidig med at Lines udløsning begyndte med rolige og regelmæssige skedesammentrrækninger begyndte min orgasme at komme. Den startede helt oppe i nakkehårene og krøb langsomt men sikkert videre ned i gennem kroppen for at samle sig i pikken, der pludselig eksploderede i kaskader af sperm, der blev pumpet dybt ind i Lines villige fisse. Da vi begge havde pustet ud, rejste Line sig – godt støttet af Lise. De gik begge ind i soveværelser og dejsede om i vores gode, brede dobbeltseng. Jeg gik hen til Ulla, der lå roligt og sov med et tilfreds smil om læberne. Jeg lagde nænsomt et tæppe over hendes nøgne krop, kyssede hende ømt – og gik så ind til tvillingerne. De havde lagt sig i ske, så jeg smuttede stille op til dem og lagde mig tæt ind til Lise. Snart faldt vi alle tre i søvn.

Jeg vågnede ved tretiden – stadig i ske med Lise. Forsigtigt lempede jeg min venstre arm ind under hendes hals og fik kantet hånden ned til hendes bryster, som jeg begyndte at kæle med. Min højre hånd listede jeg ind mellem hendes lår og nåede således frem til hendes fisse, som jeg forsigtigt begyndte at stryge frem og tilbage. Lise gav sig lidt – og spredte sine ben en anelse. Det gav mig mere blod på tanden, så jeg fandt hendes klit og begyndte at massere den. Hendes ben blev spredt lidt mere. Nu trak jeg hånden til mig og placerede i stedet min pik mellem hendes lår. Den begyndte at vokse og snart gled den frem og tilbage mellem hendes åbne skamlæber. Lise stønnede nu vellystent og begyndte selv af masserer sin klit. Så lagde hun sig på maven, trak benene op under sig og lå nu i en doggy-stilling. Jeg pressede hendes overkrop ned i madrassen så hendes ende på den måde kom til at stritte endnu mere samtidig med at hendes kusse på den måde blev mere åben og tilgængelig. Så rejste jeg mig op på knæ og placerede mit pikhoved direkte midt i hendes nu vidtåbne skede og samtidig med, at jeg trykkede mig fremad stødte Lise bagud. Resultatet blev, at jeg gik til bunds i hendes fisse. Der fulgte nu et lækkert og intenst spil, der endte med, at vi begge fik en god udløsning. Lise gled om på siden igen, og jeg lagde mig igen i ske med hende.

Ved sekstiden mærkede jeg uro omkring mig og snart efter mærkede jeg bløde og varme læber, der legede omkring min pik og mine nosser. Da jeg skævede ned så jeg direkte ned i Lines lystne øjne. Det var hende, der havde taget mit underliv under behandling. Jeg kikkede mig rundt og konstaterede, at vi var alene i sengen, og da jeg kikkede ind i stuen så jeg, at Lise og Ulla lå midt på gulvet og var langt inde i en 69´er. Herefter slappede jeg af og lod Line gøre arbejdet med at varme både hende og mig op. Det var hun rigtig god til, og inden længe var jeg fuld kampklar igen. Det betød, at Line gjorde sig klar til at kravle op over mig og igen lade sig synke ned over min pik. Det forhindrede jeg ved tvinge hende ned på maven og lade hende forstå, at jeg ville tage hende bag fra. Hun lagde sig straks i den mest indbydende doggy-stilling, og snart trængte jeg i bund i hendes fugtige fisse. Også her blev det en intens og god oplevelse. Lise blev mere og mere ophidset – det blev jeg også og snart jagtede vi begge den orgasme, der sendte os en tur i den syvende himmel. Sideløbende med vores udløsning fornemmede jeg, at Ulla og Lise også nåede deres højdepunkter.

Morgenen var noget speciel. I alt fald havde jeg aldrig før haft tre lækre, nøgne pigebørn vimsende omkring mig, medens jeg spiser mine cornflakes, men fornøjeligt det var det. Da tvillingerne skulle gå fik jeg det helt store farvelkram af dem begge to. Medens Lise afleverede sit hviskede hun, at jeg skulle huske, vores aftale. Jeg nikkede bekræftende, men huskede hende samtidig på betingelsen, at hun skulle lade sig binde og at en aftale ikke kunne laves uden at Ulla var involveret i den.

porno med danske piger