En varm dag i spabadet

SPAR MANGE PENGE

Vi kigger os omkring ”Leg med mig” hvisker hun. ”Og smid bukserne”. Trækker bukserne ned, min pik stritter ud under vandet. Hun tager fat. Det varme boblevand og hendes hånd…

Det har altid været specielt for mig at gå i svømmehallen. Ikke kun fordi, jeg ikke er god til at svømme, men fordi jeg har svært ved at holde øjnene for mig selv.

Engang var det problematisk, men efter en fræk oplevelse er det nu blevet en fordel, som giver mig masser af gode sexoplevelser, når man bare forstår at tolke folks signaler.

En dag var jeg alene i svømmehallen. Jeg ville egentlig bare i sauna, men skulle lige ud at dyppes først. Jeg gik også i spa-badet, som ligger lidt for sig selv, da jeg gerne ville mærke boblerne. Jeg satte mig derhen, lukkede øjenene og fantaserede lidt om de piger og kvinder, jeg trods alt havde set i svømmehallen.

Selv er jeg en helt almindelig fyr på cirka 40 år, almindelig af bygning og så med pæn kropsbehåring. Det er der heldigvis også en del kvinder, der lægger mærke til. Min kvindesmag er bred, men de lidt modne kvinder med dejlige bryster og lidt til gården og gaden går jeg ikke af vejen for. Har erfaring for at de er frække.

Pludselig mærker jeg et par plask….åbner øjenene. En kvinde på cirka 35 smiler bredt til mig. Sov du, spørger hun. Nej, hviler mig bare lidt. Nyder en fridag i svømmehallen. Hun dykker sig ned. Jeg når at se, at hun har en lys badedragt på. Hun er lidt buttet. En dejlig erotisk delle tittede ud fra maven. Hendes krop er skjult, men hendes kavalergang kan hun ikke gemme i boblerne, som er gået i gang igen. Jeg kigger – måske lidt for meget.

Har du ikke kæresten med, smiler kvinden. Jeg hedder for resten Helle. Jeg har ikke set dig før. Nej, Michael her, svarer jeg, jeg kommer ikke så tit i svømmehallen. Du ved, mig og vand…er ikke den store dykker.

”Du kigger da ellers vældigt – måske skulle du komme noget oftere og se på søde piger” smiler Helle.

”Det er da lidt pinligt hvis mit kikkeri bliver opdaget, ” svarer jeg.

Næ, siger Helle. Jeg synes, det er skønt, når nogle mænd kigger opmærksomt på en. Det er næsten lige så godt som et kompliment, siger hun. Og smiler sødt. Nå, hvor mon han bliver af?

”Hvem spørger jeg…”.

Helle tænker på sin mand. ”Nu er han vel ikke faldet over noget ungt kød” griner hun. Jeg tror, han er en frækkert lige som dig, der både kigger og….hun smiler og slår blikket ned. Og hvad, spørger jeg.

”Knalder”.

”Du er da godt nok ligefrem i dine ord og antagelser,” griner jeg. Jeg føler mig godt tilpas og pludselig gør det ikke noget at jeg kigger så direkte på hende.

SEX I DAG?

”Hold da op – jeg har da hygget med sådan en type som dig før her i spaen” siger Helle og kigger mig dybt i øjnene. ”Ja, det var altså min mand, men det var dejligt alligevel”.

Helle rykker over ved siden af mig, og jeg kan mærke at det rykker i mig under de sorte badebukser. Jeg kan se hendes brune lår under vandspejlet og jeg kan nu tydeligt se hendes skønne krop. Hun er ved siden af mig. Ser lige ned i hendes kavalergang…kunne se navlen hvis jeg bukkede mig frem, tror jeg.

”Hvad er det frækkeste, man kan gøre i en spa” spørger Helle.

”Øh, ja, jeg kunne godt komme i tanke om noget. Måske tage på hinanden. Kysse? Pille lidt?” siger jeg forsigtigt.

”Ja, måske men det frækkeste er da, når ens mand kan komme hvert øjeblik, det skal være, og måske kommer der også andre eller en livredder… tør du?”

Helle rykker helt tæt på. Kysser min overarm. Nusser min kraftige behåring på brystet.

”Jeg elsker hår” siger hun.

”Det gør jeg også,” svarer jeg.

”Så vil du kunne li mig. Jeg har dem forskellige steder”.

Jeg gisper. Jeg er nemlig vild med kvinder med dejlig dusk. Især når jeg kan komme til at se dem i fuld figur og dykke ned i dem med tungen og lemmet.

”Jeg vil gerne mærke” siger jeg med stødende åndedræt. Min liderlighed kommer bag på mig. ”Men hvordan gør vi”.

”Ja, nu er det jo ærgerligt jeg ikke har kroppen til bikini, men så er det godt, jeg har evnen til at slippe mig selv fri,” siger Helle og krænger hurtigt hele dragten af.

Hendes dejlige bryster – en 80E betror hun mig – hopper op i vandet og jeg kan nu se hendes skønne mave og under den se en sort trekant. Det er let at se, hvor der er fest.

Vi kigger os omkring.

”Leg med mig,” hvisker hun. ”Og smid bukserne”.

Jeg trækker bukserne ned og min pik stritter ud under vandet. Hun tager fat. Det varme boblevand og hendes faste hånd giver et sæt i mig. Mit pikhoved er følsomt og hun trækker langsomt op og ned. Vi kigger.

”Lad mig mærke dine fingre” siger Helle. ”Og fortæl mig hvad vi skal gøre bagefter”.

Mine fingre dykker ned i hendes revne, og jeg kan mærke den fyldige klitoris. Vi er både opmærksomme på hinanden og på Helles mand, og mens vi fantaserer og kærtegner hinanden, kommer vi i en hurtig og liderlig orgasme.

Min sperm flyder rundt i boblerne og Helle trækker sin dragt op.

”Hvad nu,” spørger jeg.

”Peter kommer vist snart, men hvis vi kan mødes alene i næste uge, så må vi hellere fortsætte ind på handicap-toilettet. Der er god plads”.

Jeg glæder mig allerede til næste tur i svømmehallen.

porno med danske piger