Middag med nydelse – 2 – Parrets skjulte dagsorden

SPAR MANGE PENGE

Lotte kyssede langsomt og krævende hans pik, og lod den frækt glide ind og ud af hendes mund, inden hun skubbede ham ned på sengen. Hun fik fat i massageolien og hældte…

Telefonen ringede igen, og i den anden ende af røret var stemmen fra en, efter Nicolais vurdering, ung dame. Hun præsenterede sig som Lotte, og fortalte at hun havde fået ham anbefalet af en veninde, som havde nydt en lækker middag, og nydt det medfølgende arrangement. Nicolai trak på smilebåndet ved hendes pæne omskrivning af massage og hed elskov, men lyttede fortsat interesseret, og inden han lagde røret på havde Nicolai fået oplyst at hun havde været uden kæreste i næsten 1½ år, selv om der var mange der havde forsøgt at få fat i hende, hun tændte bare ikke på dem, og var sikker på at de kun tænkte på at få hende med i seng og så droppe hende igen. Hun var 27 år, og havde helt sikkert et flot udseende, det var nok det der var problemet, sagde hun, de tror bare alle sammen at jeg er en smuk dum gås. Nicolai kunne næste høre gråden i hendes stemme, og fik langsomt drejet samtalen ind på hendes ønske. Hun livede helt op, og fortalte at hun gerne ville bestille en ”middag med nydelse”, og da hun faktisk havde besluttet sig for at det skulle blive til noget, måtte det blive så hurtigt som muligt. De aftalte at hun skulle komme næste dag kl. 19:00 til trods for at det var onsdag midt i ugen.

Nicolai var ved at vende sig til det. En af hans venner havde for sjov fået sat et skilt i vinduet, som lovede at man kunne købe en ”middag med nydelse”, og om det var skiltet der virkede, eller om det var mund til mund metoden, der fik kvinder til at bestille et arrangement, skulle han ikke gøre sig klog på, men et var sikkert, de havde alle set frem til, og forventet den sidste del, som var massagen. Det var tilsvarende tydeligt, at hvis de havde besluttet sig for, at de kun ville have kropsmassage, var de blevet ganske omvendt efter kort tid, hvor hans hænder med velduftende massageolie havde blødgjort deres krop, og inden de igen forlod ham, havde hans pik fået lov til at sørge for varm og indvendig massage. Det var ikke noget kæmpe foretagende, men en enkelt måned havde han da haft 7 aftaler. Mange af kvinderne var gengangere, som kom igen og igen. Nicolai holdt fast i, at der altid skulle være en middag med i arrangementet, hvilket alle havde accepteret, kun en enkelt gang var middagen aldrig blevet til noget….

Dagen efter kom Lotte som aftalt, og Nicolai havde gjort sig selv klar med et varmt bad og duftende parfume. Middagen var godt forberedt, og stort set færdig, Nicolai havde fået oparbejdet en ganske stor rutine som gjorde, at det hele forløb nemt og det virkede som om det var det letteste i verden at have spisende gæster, være vært, konversere, anrette, sørge for vin og ellers virke afslappet. Han tog Lottes overtøj, og mærkede at hun virkede en smule anspændt, hvilket var ganske naturligt og den oftest forkomne reaktion når de kom første gang. Da han kort efter serverede velkomstdrinken for hende slog det ham hvor smuk hun var, hun havde ikke kun et smukt ansigt, men havde også en krop hvor nærmest alt virkede som det var perfekt proportioneret, og Nicolai frydede sig allerede over at skulle tage hende under behandling senere. ”Du har ret, du er meget smuk, jeg kan godt forstå hvis der er mange der sender beundrende blikke efter dig”. Han smilte mens han sagde det. ”Tak” sagde hun og slog blikket ned, men fortsatte: ”Der er mange som har bemærket mit udseende, men det har aldrig virket ægte, hvis du forstår, men selv om du siger det samme, virker din ros meget mere ærlig”. Nicolai kunne mærke hvordan han blev helt varm ved hendes kompliment. Isen var brudt, og i løbet af kort tid, talte de sammen som om de havde kendt hinanden altid, og ganske utilsigtet fik de tømt den afkølede hvidvin. ”Jeg skal lige op og gøre forretten klar, men du er meget velkommen til at følge med op”. Køkkenet og spisestuen som var ud i et, lå 5 trappetrin oppe i forhold til det gamle butikslokale som udgjorde Nicolais stue.

Middagen blev nydt, vinen blev drukket, og det var en meget afslappet Lotte, som ganske fordomsfrit spurgte om Nicolai ikke ville give hende massage nøgen fra starten af, så de begge var nøgne. Hun ville godt nyde synet af hans krop og Nicolais pik som hun forventede ville blive stiv i forbindelse med massagen. Lige på og hårdt, selvfølgelig ville han godt det, det var jo trods alt hende der bestemte hvordan hun ville nyde middagen og hans selskab.

Lotte nikkede og Nicolai gjorde hentydning til at de skulle trække ind i soveværelset, hvor han langsomt og behændigt hjalp hende tøjet af, og da hun til sidst stod nøgen overfor ham, var hun hurtig til at hjælpe ham af med hans. Nicolais lem var allerede en smule fyldt, og da hun trak underbukserne af sprang den nærmest fri og hilste på hende. Lotte lod en hånd kærtegne pikken, mens hun kiggede på ham og sagde ”Min veninde lyver bestemt ikke, det er en ganske utrolig flot pik du har, jeg ser frem til at den bliver helt fast og kampklar”. Nicolai rødmede lidt, det var egentlig ikke noget han gjorde så tit, men denne smukke kvindes ros af hans velproportionerede pik, fik alligevel kinderne til at blusse svagt. Lotte gik hen til sengen, som om hun havde været her før, og lagde sig på ryggen og lå og kærtegnede sig i skridtet samt tog sig på brysterne. Nicolai tog massageolien som var varm af sin placering på radiatoren, og lod en fin tynd stråle ramme Lottes mave, bryster, skuldre, lår og ben, og skyndte sig hurtigt at fordele olien inden den løb væk. Han masserede hende længe, og det virkede ganske enkelt som om Lotte havde besluttet sig for at denne nydelse skulle være ultimativ, og mens Nicolai masserede hendes bryster godt indsmurt i massageolien spredte hun benene og begyndte at lege med sig selv. Nicolais pik voksede ved synet, og det var da også et stort smil der bredte sig på Lottes mund, da hun tilfreds så forandringen. ”Onanere du aldrig?” spurgte hun pludselig. ”Jo, det gjorde Nicolais da, måtte han indrømme” en lille smule forundret over spørgsmålet. ”Hvor tit? Og hvordan gør du?”. Nicolai kunne godt fornemme hvor det førte hen, og svarede at han onanerede mindst en gang hver dag, med mindre han havde en smuk ung dame på besøg. ”Lad mig se hvordan du gør.”. Lotte lå stadig og kærtegnede sig selv, da Nicolai stoppede med at massere hende, og tog fat i pikken der strittede forventningsfuldt ud i luften, Nicolai startede med blidt at krasse sig på nosserne med begge hænder, trak forhuden tilbage, og med højre hånd gned han frem og tilbage på pikken, så forhuden igen og igen pirrede kanten af pikhovedet.

Lotte kiggede frækt på ham mens Nicolai lå på knæ og onanerede for hende, og da hun bad ham tage massageolien igen og sætte sig ned på sengen, gjorde han som hun sagde. Hun kravlede ind over ham, og placerede med den ene hånd Nicolais ekstra voldsomt stive pik i hendes kusseåbning, hvor skamlæberne var godt spredte, og gled langsomt og liderligt ned over pikken til den til sidst fyldte hende ud. ”Rejs dig op og masser mig på ryggen” stønnede hun med svagt lukkede øjne. Nicolai tog massageolie på hænderne, og masserede hende nu på ryggen, mens hun sad over skrævs på ham. Nicolai kunne mærke hvordan hun blev urolig, og ganske svagt begyndte at rotere med underlivet. Han lod hænderne kærtegne hendes baller mens deres kroppe gned sig mod hinanden ”Åhh hvor er det dejligt at mærke dig oppe i mig, jeg vil ride på dig.”. De skiftede stilling, og Lottes kusse trak sig rytmisk frem og tilbage, så Nicolais pik farede ind og ud, mens hendes kussesafter drev ned af nosserne. Han kærtegnede nu hendes bryster det bedste han kunne, og det var næsten uvirkeligt da hun efter ganske kort tid kom i en heftig orgasme, mens hun pressede kussen fast ned over pikken.

Hun lå længe hen over mig, og gjorde svage kneppebevægelser mens Nicolais pik stadig lå uforløst oppe i hendes kusse, men lagde sig så ned på ryggen og bad ham onanere så han kom ud over hendes bryster. Nicolai kravlede ind over hende og greb fat i pikken, som han ihærdigt masserede, og kort efter sprøjtede den første stråle sperm med en sådan kraft, at den ramte hende i ansigtet, Nicolai pressede hurtigt pikken svagt nedad og de næste ladninger ramte hendes bryster, indtil han forløst slap grebet i pikken. ”Du er vel ikke færdig endnu?” sagde hun, og bad ham om at presse pikken op i hende igen. Nicolai ville ikke sige at han ikke kunne mere end en gang, men det er helt sikkert at der plejer at skulle gå noget tid før han kunne igen, men det var Lotte ligeglad med, og som hun lå med hans sperm i ansigtet og på hendes bryster, og med hans halvstive pik oppe i kussen bad hun ham massere spermen ud på hendes bryster sammen med endnu en gang massageolie. Hun tørrede ansigtet af i dynen, og lå nu med et skævt smil på læberne, mens Nicolais med blide træk masserede spermen og olien ud over hendes bryster. Han masserede længe, og Lotte gengældte hans massage med et roterende underliv, og langsomt – det vil sige meget langsomt – men sikkert genvandt pikken sin fylde og stivelse, og efter et stykke til hvor de lå sådan, voksede liderligheden i Nicolai og han begyndte at kneppede hende igen mens hænderne fortsat masserede hendes bryster og brystvorter.

SEX I DAG?

Nicolai kom efter et stykke tid i en orgasme som ganske tømte ham for de sidste kræfter, da spermen blev pumpet op i hendes kusse.  Lotte lå stadig og gjorde kneppebevægelser, som tydeligt talte sit eget sprog, hun ville have mere, og Nicolai trak sig derfor ud af hende og pressede hurtigt et par fingre op i hendes plaskvåde kusse. Hun sukkede, og lidt efter lidt øgede han antallet af fingre, så han næsten kneppede hende med hele hånden mens tommelfingeren nulrede hendes klitoris. Lottes vejrtrækning blev hurtigt hurtigere og hurtigere, og den ventede orgasme kom som et vandfald skyllende ind over hende, mens Nicolai stadig hurtigere håndkneppede hende.

Det havde været en ganske anderledes oplevelse end det plejede at være, men bestemt ikke dårligere, Nicolai var blevet inspireret til nogle nye stillinger, og da Lotte efter et bad havde forladt lejligheden gik Nicolai stadig nøgen rundt og frydede sig.

Lotte blev en ofte ”spisende” gæst, for som hun selv sagde ”Her kan jeg få al den pik jeg ønsker, hvor det er mig der har bestemt menuen”, og det var da også helt forventet, da hun efter en forholdsvis lang pause ringede igen og oplyste at hun godt ville bestille en speciel menu. ”Så gerne, hvad mener du vil være det bedste?”. Nicolai blev overrasket, da hun forklarede ham om menuen ”Jeg har fundet en fyr, han er vidunderlig, jeg vil gøre alt for ham, han elsker pornofilm og jeg har fortalt ham alt om dine ydelser, og jeg vil derfor godt bestille en middag med nydelse for to”. ”Jeg håber ikke at du har noget imod dette, for jeg har allerede lovet ham, at du vil give ham den mest vidunderlige gang massage, og han ser frem til det. Og selvfølgelig skal jeg også have en tur, jeg har aldrig prøvet en 3-kant før”. Nicolai vidste ikke hvad han skulle svare, og om det var fordi stilheden varede for længe eller om det var fordi hun godt vidste hvad han tænkte, fortsatte Lotte med et stille grin uden at Nicolai havde svaret. ”Bare rolig, du skal kun give Jesper helt almindelig massage, det andet skal jeg nok tage mig af, men du må selvfølgelig godt…”. Nicolai genvandt hurtigt fatningen og svarede, at han selvfølgelig godt kunne tage imod dem begge til en middag med nydelse, og at han godt kunne acceptere hendes forslag til fordeling af nydelsesydelserne. Da Nicolai lagde røret på havde han som så mange gange før med Lotte, denne underlige oplevelse af at det var hende der styrede hele forløbet, og at han (og andre) kun var statister, hvilket egentlig var ham meget imod, da han bedst kunne lide det når det var ham der styrede situationen, men det kunne måske løses…..

Lotte og Jesper kom præcis på det aftalte tidspunkt, og det slog ham straks hvor godt de klædte hinanden. De var begge pænt slanke, gik pænt klædt, var lige høje og havde begge et nydeligt ansigt. De havde kun været der i kort tid, hvor de begge virkede en smule trykkede ved situationen, da Nicolai serverede det tredje glas kølig hvidvin. De talte stadig sammen om alt og ingenting da Jesper skiftede emne. ”Jeg ved ikke rigtig hvordan det plejer at foregå, selv om Lotte har givet mig nogle meget saftige beretninger, men jeg håber at det vil blive lige så fornøjeligt og frækt som det lyder. Jeg ser meget frem til massagen, men har et enkelt ønske som jeg håber du godt vil være med til at opfylde”. Han trak et lille handy filmkamera fem fra en lille taske, som Nicolai godt nok havde lagt mærke til at han havde med da de kom. ”Jeg, det vil sige vi, vil meget gerne have dig til at filme os når vi elsker”. Nicolai trak på smilebåndet, og oplyste at det ville han selvfølgelig meget gerne, de skulle bare sige til hvilke vinkler de synes han skulle filme dem fra.

Fra da af ændrede samtalen sig, og inden længe sad de og spiste den forberedte middag, mens de udvekslede synspunkter om deres favoritstillinger, som tændte dem vildt, når de så dem på film, dette gjaldt også Lotte som mere end en gang overraskede med ønsker til deres egen lille private pornofilm med dem selv i hovedrollerne. De sad længe over middagen, og vinen og den megen snak om erotiske stillinger havde løftet stemningen betragteligt, og det var med en stor mængde liderlighed de alle 3 gik ind i soveværelset, som Nicolai havde sørget for var bagende varmt. ”Jeg vil meget gerne give jer hver især en gang helkropsmassage, men jeg synes at I skal starte med at tage tøjet af hinanden, og meget gerne smøre hinanden ind i massageolien, mens jeg filmer jer”.  De nikkede begge blot som om det hele tiden havde været planen.

Nicolai havde tændt væsentlig mere lys i soveværelset end han plejede, og kameraet kunne da også helt uden besvær opfange alt hvad der var i rummet, så han kunne med lethed forevige hvordan de langsomt og kærligt afklædte hinanden. Lotte var den der først stod nøgen, og Nicolai kunne godt forstå, at Jesper lige måtte kysse og kærtegne hendes bryster inden han selv blev afklædt. Da han til sidst stod i underbukser, og Lotte med øvet hånd trak dem af ham, kunne Nicolai godt forstå at hun kiggede hen mod kameraet med et frækt og tilfredst smil på læberne. Jespers pik stod rankt op i luften, og Nicolai havde svært ved at vurdere om den var større end hans eller ej, dette til trods for at hans pik, vidste Nicolai, var ganske stor. Lotte kyssede langsomt og krævende hans pik, og lod den frækt glide ind og ud af hendes mund, inden hun skubbede ham ned på sengen. Hun fik fat i massageolien og hældte en pæn portion ud over hendes bryster, som hun holdt ind over Jespers bryst, således at det dryppede fra hendes bryster ned på Jespers tilsvarende, men i stedet for at smøre ham ind med hænderne, pressede hun sine olierede bryster mod hans bryst, og fordelte i stedet massageolien med dem. Nicolai filmede hver en bevægelse, og fangede da også deres gensidige liderlige blikke i øjnene, da Lotte kort efter havde smurt hele hans krop ind på denne måde, og nu var i gang med at indsmøre hans nosser og med bløde hænder greb om hans stadig stive pik, som hun langsomt og liderligt onanerede ved at trække forhuden af og hen over pikhovedet igen. Nicolai var nødt til at grave hans ene hånd ned i sine bukser for at lægge pikken til rette, da bukserne var begyndt at stramme betragteligt. Lotte bad Jesper lægge sig om på ryggen, og smurte ham hurtigt ind, uden at det dog var hurtigere end at ballerne næsten blev røde af hendes behandling.

Nicolais foreslog, at han kunne give Jesper den lovede massage, og de så kunne genoptage filmen igen bagefter. Jesper foreslog i stedet at de placerede kameraet, så det kunne filme os alle tre mens de fortsatte. Nicolai placerede kameraet på en stol, og kort efter var han i gang med at massere Jespers arme, hals og ryg, mens Lotte igen havde kastet sig over hans ben og baller, benene havde hun spredt så hendes hænder nemt kunne komme til hans nosser, og tilsvarende også kunne ramme hans pik selv om den lå rankt op langs maven. Efter et stykke tid fik de vendt Jesper om, og som to magneter fandt Lottes mund og læber Jespers pik hinanden, mens Nicolai nu masserede hans ansigt, brystkasse og skuldre. Nicolai nærmede sig Jespers mave, og Lotte slap nu grebet om Jespers pik, og masserede i stedet hans lår og videre ned mod fødderne. Nicolai havde egentlig ikke overvejet, hvad han skulle gøre nu hvor han langsomt men sikkert nærmede mig Jespers voldsomt strittende lem, men da hans hånd gled hen over hans krusede kønshår tættest på maven, besluttede hans sig for, at selvfølgelig skulle den også have en gang massage, og lukkede kort efter sinee hænder om pikken. Det gibbede svagt i Jesper, men han lod ham fortsætte, mens Lotte stadig masserede hans lår og kiggede interesseret på mens Nicolai gned på hans pik. Lotte bad Nicolai tage kameraet og overtog igen behandlingen af Jespers pik, og det var tydeligt at Jesper hjalp godt til med at føre pikken ind og ud af Lottes mund, og da hun øgede tempoet blev Jespers vejrtrækning da også tung og stødende, så da han nærmest råbte, at han kom, og Lotte trak munden væk, fra hans pik, men stadig med åben mund og med fast hånd onanerede ham, var det et vidunderligt stykke film der blev optaget, da hans sperm med en voldsom kraft blev skudt ud i hendes åbne mund og ansigt. Jesper sprøjtede flere gange inden orgasmen langsomt klingede af, og han igen kunne koncentrere sig om hvor han var.

”Nu er det vist Lottes tur til en gang massage, skal det også filmes?” spurgte Nicolai mens Lotte stadig gned på Jespers pik. ”Ja, det vil vi meget gerne have, men det må meget gerne være mere end blot massage, og……”. Jesper holdt en kort pause inden han fortsatte: ”Jeg vil meget gerne have lov til at filme det – det hele…….”. Nicolai var stangliderlig, så han var selvfølgelig med på det hele, men insisterede dog på at det var Jesper som smurte Lotte ind mens Nicolai filmede, så kort tid efter var Jesper i fuld gang med at smøre Lotte ind, som de havde talt om over middagen. Jesper tog sig god tid, og mere kærtegnede end masserede massageolien ind i Lottes krop, men efter et stykke tid var hele hendes krop indsmurt. Jesper havde behændigt undgået at ramme hendes skridt, selv om hun indtil flere gange havde skudt det op mod ham, og Nicolai var da også ganske liderlig, da han spurgte om han ikke måtte stillekameraet hen på stolen som før, smed tøjet og hjalp Jesper med massagen. Nicolai placerede kameraet og fik hurtigt taget tøjet af, og kort efter var de begge i gang med at massere Lottes olieindsmurte krop. Deres hænder var over alt på Lottes krop, og ind til flere gange fik de hende til at vende sig fra at ligge på ryggen til at ligge på maven og omvendt. De kærtegne hver et af hendes bryster, og kæmpede med mund og læber for at få brystvorterne så stive som muligt, mens de med hver sin hånd kærtegnede hendes lår op mod kussen. Lotte spredte benene helt ud til siden, så de ikke havde nogen problemer med at komme til, og lidt efter ramte Jesper hendes hårde klitoris, samtidig med at Nicolai listede et par fingre op i hende. Hun var plaskvåd, og Nicolai kunne uden besvær fingerkneppe hende mens hendes safter smurte hans hånd ind.

”Jeg vil se dig sutte på hans pik” sagde Jesper, mens han rejste sig op og tog kameraet, og inden længe lå Nicolai med hans kanon stive pik i Lottes mund. Nicolai nød det, og var ligeglad med, at Jesper ihærdigt kæmpede for at komme til med kameraet, så han kunne filme det hele på meget tæt hold. Nicolai drejede sig rundt så Lottes kusse nu var lige ud for hans mund, så han kunne slikke hende. Nicolai ramte hendes klitoris med tungespidsen, og pirrede den igen og igen inden han nærmest sugede den ind mellem læberne, og kunne mærke dens hårdhed. Jesper var der selvfølgelig med kameraet, og efter størrelsen og retningen på hans pik, var han langsomt ved at komme til hægterne igen. Nicolai kunne mærke at det ikke ville vare længe før han kom, hvis de fortsatte på denne måde, og trak sig derfor pikken ud af hendes mund, men blev hurtigt mødt af Jespers ønske om at Lotte skulle sætte sig på ham, og kort efter gled hans store pik langsomt op i hendes yderst saftige kusse, mens Jesper forevigede det på film. Lotte gled langsomt frem og tilbage, så Nicolais pik tilsvarende gled langsomt ind og ud af hendes kusse, så han kunne med en spændt viljestyrke holde orgasmen og udløsningen borte. ”Har hun ikke en dejlig stor kusse?” spurgte Jesper og bad ham med det samme om at komme om bag hende, så Nicolai kunne tage hende bagfra mens han filmede det. Nicolai sukkede dybt, da han igen førte sit stive lem op i hende, mens han nød synet af hendes åbne kusse der strittede bagud under de to faste baller. Med langsomme kontrollerede rytmiske bevægelser kneppede Nicolai hende på denne måde, mens de begge stønnede højere og højere.

”Tag lige kameraet” sagde Jesper, og Nicolai trak sit lem ud af hendes kusse, så den i sin stivhed svuppede op og klaskede ham på maven. Da Nicolai igen havde kameraet, filmede han nu hvorledes Jesper med øvet tunge slikkede og suttede Lottes savlende kusse, mens han fingerkneppede hende. Lotte lå på ryggen, og det virkede som om hun kunne komme hvert øjeblik det skulle være, for safterne drev ud af hende. Jesper pressede en finger mere op i hende, og efter Lottes vejrtrækning var det noget hun kunne lide, han pressede endnu en op, og inden længe filmede Nicolai hvordan Jesper knyttede hånden i en lille spids, og pressede den op i hendes kusse, langsomt kneppede han hende på denne måde, og da Lotte stønnede at hun var ved at komme trak han hurtigt hånden væk.

”Sæt dig oven på hans pik” bad Jesper, mens han stillede kameraet op på stolen igen, så det filmede hvorledes Nicolais pik igen gled op i hendes udblokkede kusse. Lotte begyndte hurtigt at ride på hans pik som var på bristepunktet, og da han mærkede hvordan Jesper kæmpede for at presse sin pik op i kussen ved siden af Nicolais pik, havde liderligheden helt taget over, og kort efter mærkede han hvorledes Lottes kusse trak sig sammen i en orgasme om deres pikke, og kom selv med et brøl, og mærkede hvordan hans sperm pumpede op i hende. Jesper øgede tempoet, og Nicolai kunne mærke hvordan hans pik voksede ganske kortvarigt, da han kom igen og hans sperm blandede sig med Nicolais oppe i Lottes kusse.

De havde sundet sig lidt, da Jesper takkede for oplevelsen, han havde været lidt skeptisk da Lotte havde talt om at komme til at prøve dette, men var bestemt ikke blevet skuffet. Lotte lå med et tilfreds smil og kiggede ”Tusind tak drenge, Nicolai havde aldrig troet det ville være så skønt, Jeg har altid ønsket at blive fyldt ud – helt ud, og det klarede i til fulde. Det skal vi prøve igen en anden gang, skal vi ikke?” . Jesper nikkede, og mens de alle tre lå på sengen, mærkede Jesper og Nicolai igen hver sin af Lottes hænder på deres slappe pikke. Hun kæmpede ihærdigt, men Jesper var færdig, og hun slap derfor hans pik, og koncentrerede sig i stedet om Nicolais. Jesper skiftede film i kameraet, og som en sidste fornøjelse fik Lotte Nicolais pik til at genvinde sin kraft og fylde, og til glæde for kameraet og Jesper, kneppede de igen, så sperm og kussesafter drev ud af kussen, da Nicolai igen i et hektisk tempo kneppede hende bagfra, var der ingen der kunne stoppe ham. Nicolai hørte Lotte komme som en stemme og råben langt borte, mens pikken pumpede ind og ud, og for anden gang tømte han sin pik langt oppe i Lottes kusse.

De mødtes enkelt gang mere alle tre, hvor opvarmningen stort set ikke var nødvendig, men det var bestemt heller ikke til nogen skade, da deres fælles pornofilm blev afspillet på videoen. Siden hen blev Lotte igen single, og levede sit eget lille ”forsømte” liv. Filmen, tjaa den har Jesper formodentlig…..

porno med danske piger