Middag med nydelse – 1 – Gigolo ved et tilfælde

SPAR MANGE PENGE

Da Nicolai kom til trussekanten trak Nicolai den lidt ned, så revnen mellem ballerne blev lidt mere synlig, skiftevis smurte noget mere massageolie på lænden og hofterne…

Nicolai lagde telefonen på, og stod nu lettere smilende, mens han endnu en gang lod samtalen løbe gennem hoved. Nicolai var klar over at det var noget helt specielt, og at han ikke helt var klar over konsekvenserne, men alligevel havde han accepteret at udarbejde en lækker middag, servere den, konversere samt på anden måde skabe rammerne for en perfekt afslappet og forkælende aften for en helt ukendt dame/pige. Nicolai kendte hende ikke, vidste ikke hvordan hun så ud og vidste heller ikke hvor gammel hun var, men alligevel havde Nicolai accepteret hendes ønske om at blive betjent efter alle kunstens regler.

Hvordan var det nu Nicolai var kommet i den situation? Jo, Nicolai havde fået job på en større virksomhed i det nord­sjæl­land­ske, og havde valgt at flytte dertil fra hans ejerlejlighed i København. Nicolai havde i en lidt mindre by fundet et lille hus som passede til hans økonomiske formåen. Huset lå i udkanten af byen, og havde tidligere været en lille butik, og der var et stort udstillingsvindue ved siden af den smukke indgangsdør. Nicolai havde haft en del af hans venner fra København til at hjælpe med at sætte huset i stand, og var egentlig ganske godt tilfreds med resultatet, både det indvendige og det udvendige, hvor udstillingsvinduet havde genvundet gamle dages storhedstid.

Efter få ugers istandsættelse pakkede Nicolai sine ting sammen fra lejligheden og flyttede. Alle de kammerater som han havde haft til at hjælpe blev inviteret til housewarming. Det blev et brag af en housewarming, og der blev drukket tæt. På et tidspunkt først på natten kunne Nicolai ikke mere og gik ud som et lys. Da han vågnede dagen efter var han helt alene. Gæsterne havde været ganske flinke og havde ryddet op så stort set alle spor fra festen var væk. På sofabordet lå en lille seddel med beskeden: ”Tak for en god fest. Håber du får nogle gode kunder i din nye butik…”. Nicolai brugte dagen efter til at komme på plads, og kom ikke uden for en dør. Mandagen kom og Nicolai tog cyklen til hans nye arbejde. Da han kom hjem igen og kiggede gennem udstillingsvinduet, fik han øje på et lille skilt som stod i et lille forsølvet stativ. Nicolai vidste godt, at han ikke selv havde sat det der, da han selv havde ordnet udstillingsvinduet et par dage før housewarmingen. Nicolai satte sig på hug udenfor vinduet, og læste skiltet:

”Middag med nydelse. Forkæl dig selv med en romantisk middag, levende lys, en gastronomisk middag som er den bedste restaurant værdig, en hyggelig konversation samt helkropsmassage efter eget valg. Nydeligt udseende gentleman står for hele arrangementet. Fuld diskretion. Bestil tid på telefonnummer……. Prisen… Betaling efter nydelse.”

Nicolai trak på smilebåndet. Det måtte være nogle af hans venner der ville lave gas med ham. Han overvejede ganske kort at fjerne skiltet, men valgte alligevel at lade det stå. Det var da en meget pudsig og speciel udstillingsgenstand. Nicolai havde egentlig glemt skiltet, og blev derfor overrasket da han flere måneder efter han var flyttet tog telefornen da den ringede og damen i den anden ende forespurgte til skiltet. Hun oplyste at hun var mange gange gået forbi, og havde fået mere og mere lyst til at prøve at blive forkælet. Nicolai overvejede at fortælle hende at det var nogle af hans venner der havde lavet en joke med ham, og at det kun var for sjov, men fortsatte alligevel med at lytte til hendes forventninger, og nu var telefonsamtalen altså endt sådan at Nicolai i den førstkommende lørdag, havde lovet en ganske ukendt dame at beværte hende som en sand gentleman. Nicolai var bestemt ikke dårlig til at lave mad, men var alligevel godt klar over at han her var nødt til at få hjælp. En af hans klassekammerater fra folkeskolen var i lære på en ret god dansk restaurant, og Nicolai ringede med det samme til ham for at få nogle gode ideer til en lækker middag, som også Nicolai kunne frembringe. Inden aftenen var omme havde han fået middagen i hus samt planlagt hvad han skulle gøre.

SEX I DAG?

Det blev lørdag, og han havde forberedt en 4-retters menu, som han ville være i stand til at frembringe samtidig med at han skulle være den konverserende gentleman. Nicolai var godt klar over at den del af aftalen der indeholdt helkropsmassagen ikke var helt gennemtænkt, men havde alligevel sikret, at han havde den fornødne velduftende massageolie. Han havde været i bad, klædt om og var klar til at modtage hans ukendte gæst. Da klokken nærmede sig 19:00, ringede det på døren, og med en underlig fornemmelse gik han ned og åbnede. Udenfor stod en ung dame som Nicolai vurderede til at være sidst i 30’erne. Hun var ikke nogen gudinde, men så ganske pæn ud, hun var en smule buttet, men ikke noget som ødelagde hendes figur, da hun havde en højde som kunne bære det. Hun introducerede sig, og oplyste at hun var Line, som havde ringet og aftalt en hyggelig aften. Nicolai bød hende indenfor, tog imod hendes overtøj, som han hængte på stumptjeneren. Nicolai havde trukket gardinerne for udstillingsvinduet, og sørget for at der var masser af tændte levende lys overalt. Han bad hende sætter sig over i sofaen, og hentede to kolde glas velkomstdrink og resten af den kolde flaske hvidvin i en vinkøler. Mens de nød vinen, som blev til mere end blot det ene glas, fik Nicolai roligt og afslappet spurgt til hendes forventninger til aftenen. Line, var ganske frisk og det virkede ikke, som om det kun var en halv time siden, hun var kommet ind af døren for første gang, og med et smil på læberne og et glimt i øjet, fik hun fortalt at hun bestemt så frem til middagen, men i høj grad også så frem til at blive masseret over det hele…..

Nicolai fulgte hende til bords, og fik smidigt og roligt klargjort og serveret de forskellige retter, som for en stor del var færdiggjort i forvejen, og det åbne køkken gjorde det muligt at konversere med Line uden besvær. Han måtte erkende at vinen var begyndt at gøre sin virkning, specielt da de havde fået nydt et par vidunderlige glas Pommerol til hovedretten. Line var bestemt heller ikke upåvirket, og hun snakkede og grinede som var det en sand fornøjelse, og til trods for at de havde givet sig god tid til at nyde middagen fløj tiden bare af sted. Nicolai spurgte hende om hun ville have noget varmt at drikke, eller om hun hellere ønskede at blive masseret? ”Jeg føler mig dejlig varm indvendig, og kunne godt tænke mig massagen nu” svarede Line. Nicolai bad hende gå med ind i soveværelset, hvor han tændte et par stearinlys, trak sengetæppet til side, og bad hende tage sit tøj af. Hvis hun helst ville beholde trusserne på var det ok.

Line tog tøjet af og beholdt trusserne på. Ok tænkte Nicolai, mens han stod og beundrede hende, og fandt hende ganske pæn og velproportioneret til trods for de lidt buttede former. Nu måtte de se hvad der skete. Han kunne da mærke at han ikke var helt upåvirket af, at have en næsten nøgen kvinde liggende på sengen i soveværelset, som kun ventede på at blive masseret af ham. Hendes bryster var flotte og store, endog meget store og Nicolai gyste svagt ved tanken om at han snart skulle tage dem under kærlig behandling. Han bad hende lægge sig ned på maven på sengen, og tog en god portion massageolie som han varmede i hænderne inden han fordelte den i et tyndt lag på hendes ryg, skulder, hals og arme. Nicolai begyndte herefter at massere hendes krop ganske minutiøst – ikke et punkt forblev uberørt. Olien gjorde det nemt for hans hænder at glide med rytmiske bevægelser hen over hendes ryg som han startede med inden han skiftede til hendes hænder, hvor hver en finger blev smurt ind, armene blev taget under behandling, og igen befandt hans hænder sig ved hendes nakke og skulder som igen blev masseret med krævende hænder, som også ganske let masserede hende under armene og ned langs siden.

Da Nicolai kom til trussekanten trak Nicolai den lidt ned, så revnen mellem ballerne blev lidt mere synlig, og skiftevis smurte noget mere massageolie på lænden og hofterne og det ganske yderste af hendes baller. Line sukkede svagt af velvære, og sagde at det var dejligt. Nicolai gik ned i fodenden til hendes fødder som han smurte ind og masserede inden han med faste bevægelser fik masseret hendes lægge og lår. Igen kom Nicolai til trussekanten, men i stedet for at krænge dem lidt op, lod Nicolai i stedet sine godt olierede hænder glide lidt op under trussekanten, så ballerne blev smurt ind. Nicolai bad hendes vende sig om, og nød synet af hendes store bryster der lå der i al sin magt og vælde og hvor brystevorterne strittede let. Nicolai fik langsomt men alligevel hurtigt masseret forsiden af hendes ben, dog ikke længere end til trussekanten, fortsatte herefter med hendes mave, trak ganske lidt ned i trusserne så han kunne ramme så meget af maven som muligt. Han skiftede stilling, og bad hende lukke øjnene – som dog var en ganske overflødig opfordring –  og gav hende nu en fuld gang ansigtsmassage og berørte hver en lille del af ansigtet, inden han gik ned over halsen og skulderne, over det øverste af brystkassen, inden han stoppede op og tog endnu en lille portion massageolie i hænderne som han herefter med blide men faste bevægelser smurte på hendes bryster.

Line sukkede mere end blot et tilfredshedssuk, og brystvorterne voksede ganske voldsomt ved Nicolais berøring som blev mere kærtegnede end masserede. Nicolai forsatte med dette ganske længe, og Lines vejrtrækning blev tungere og tungere indtil han stoppede, og igen bevægede hænderne ned over hendes mave. Han sprang bevidst hurtigt ned til lårene som han gav en afsluttende tur. Nicolai spurgte hende om det havde været godt og om der var nogen steder hun mente der manglede at blive masseret. ”Det har været vidunderligt, specielt i lænden, der vil jeg godt have noget mere – og måske også på ballerne…..” sagde Line med et frækt smil på læberne. Hun vendte sig om på maven, og Nicolai begyndte igen at massere hendes lænd og nærmede sig naturligt igen hendes trussekant, som Nicolai denne gang lod hænderne glide helt ind under, så han fik godt fat i hendes baller. Nicolai trak hænderne ud igen, men hans fingre fulgte revnen mellem ballerne op mod ryggen. Line sukkede igen, og da Nicolai tog fat i siden af trusserne og langsomt begyndte at trække dem af, løftede hun underlivet så Nicolai let og ubesværet kunne befri hende for trusserne, og hun nu lå helt nøgen på sengen.

Nicolai fortsatte igen med ballerne, som han nu havde fri adgang til, og søgte ned langs indersiden af hendes lår, hvilke med det samme bevirkede at Line spredte benene, måske lidt mere end hun havde behov for, for det betød at hendes kusse åbnede sig let mens hun lå der, og nød behandlingen. Hendes safter havde samlet sig som små perler på skamlæberne, og hun var synligt ophidset. Nicolai kunne ikke stå for dette syn, og lod ganske let og prøvende et par fingre glide ned mellem skamlæberne. Line sukkede igen højlydt, og spredte benene lidt mere. Nicolai pressede forsigtigt et par fingre op i hendes fugtige kusse, og blev mødt af et gisp og et dybt suk. Hendes klitoris var hård, og da Nicolai med et par fingre nulrede den blidt og nænsomt klynkede Line. Nicolai fortsatte med at fingerkneppe skiftevis langsomt og hurtigt, mens han med den anden hånd masserede hendes baller. ”Åhh hvor er det dejligt, du må ikke stoppe, bliv ved, bliv ved”. Line roterede helt vildt med underlivet, og Nicolai havde svært ved at fastholde fingerknepperiet, og satte tempoet lidt ned så hun blev roligere. Nicolai flyttede nu hånden som masserede hendes baller hen til hende numsehul som lignede en lille lyserød olieindsmurt blomst, og pressede forsigtigt en finger op i hende. Det var fuldkommen som der gik et stød igennem hende, og da Nicolai igen øgende tempoet med fingerknepperiet, nu i begge hullerne, varede det ikke længe før Line kom i en orgasme som fik hendes krop til at ryste længe, og mens spasmerne fra orgasmen fik hende til at stønne af vellyst, lod han igen tempoet falde til ganske blide kærtegn.

Line drejede hovedet til siden og løftede sig lidt op på den ene arm og kiggede på Nicolai. ”Er her ikke meget varmt?” spurgte hun med røde kinder og et sagligt smil ”Hvordan kan du dog holde ud at have alt det tøj på?”. Nicolai svarede ikke men skyndte sig i stedet at tage tøjet af, og afslørede et lem der ikke blot var stort, men også var stift strittende ret op mod loftet. Line vendte sig hurtigt om og kravlede hen til sengekanten, hvor Nicolai stod med strittende lem, og inden han havde fået set sig om, havde hun taget pikken i munden, som hun erfarent suttede på. Nicolai lukkede øjnene og nød behandlingen, mens han lagde sine hænder på hendes hoved. Hendes tunge og læber pirrede krævende kanten af pikhovedet, og Nicolai følte at han kunne komme når om helst, og trak derfor pikken ud af hendes mund, og pressede hende blidt bagover, og bad hende rykke ind midt på sengen. Nicolai satte sig let hen over hende og bad hende samlede sine store bryster omkring det blottede lem. Nicolai lod pikken glide let og ubesværet frem og tilbage mellem hendes olieindsmurte bryster, og nød vellysten i hele hans krop. Line prøvede mens pikken farede frem og tilbage at fange den med munden, hvilket lykkedes ganske ofte, og hun ramte det blottede pikhoved med tungen og munden. Nicolai bukkede sig let bagover, så han med den ene hånd kunne nå hendes kusse. Hun spredte hurtigt benene og nærmest sugede hans fingre op i sig, som hurtigt fandt hendes klitoris igen. Nicolai nåede ikke at side i denne position længe, for med et skyllede orgasmen ind over ham, og spermen blev skudt i kraftige stråler mod Lines hoved, mund og hals. Nicolai mærkede suget og rystelserne i kroppen da orgasmen langsomt klingede af, og slap tilfreds taget i Lines kusse.

”Var det dejligt?” spurgte hun da de lidt efter lå ved siden af hinanden, ”Jeg nød så absolut din behandling, det kunne næsten ikke være bedre”. ”Hvad mener du med næsten?” fik Nicolai spurgt. ”Jeg tror der er et enkelt eller flere steder der ikke er blevet ordentligt masseret” svarede hun mens hun slikkede sig frækt om munden. ”Hvilke?” Nicolai var lidt usikker på hvad hun mente, men havde en svag anelse. ”Med en pik af den størrelse skulle jeg nok mene at der er steder som den kan komme hvor dine – ellers ganske ferme – hænder ikke kan nå – faktisk er jeg sulten efter at mærke dig oppe i mig – og som der står på skiltet – middag med nydelse”. Med disse ord kravlede hun ind over Nicolai så hendes åbne kusse svævede lige ud for hans ansigt, og Nicolai mærkede hendes mund lukke sig om hans halvslappe tømte lem. Hun var dygtig og ihærdig, og suttede og slikkede som var det en lyst, og langsomt men sikkert voksede hans lem igen i munden på Line. Han nød behandlingen og trak Lines åbne kusse ned mod munden, og inden længe legede hans tunge med hendes skamlæber og lille stive klitoris. Nicolai suttede og slikkede og sugede begærligt hende ind i sin mund, mens Line endnu mere ihærdigt fik hans pik til at genvinde fylden og stivelsen, så den igen stod hård og klar. Nicolais ansigt var godt smurt ind i Lines kussesafter, da hun resolut vendte sig om, greb fat om pikken med den ene hånd og styrede den op i hendes velsmurte kusse. ”Jeg tror det er på tide at vi får afsluttet massagen” sagde hun med en lav næsten uhørlig stønnende stemme.

Line var vild, og havde det ikke været for længden, var hans pik sikkert smuttet ud mens hun skamløst red hårdere og hårdere op og ned på hans pik. Mens Nicolai lå med dette vilddyr oven på sig dansede Lines store bryster fra side til side foran Nicolais ansigt, dog fastholdt af Lines hænder, da de ellers så ud til at ville rive hende om kuld. Nicolai greb også fat i dem og fandt hurtigt brystvorterne som han skiftevis sugede ind og ud af munden. Lines orgasme var ikke langt væk, og Nicolai kunne intet gøre da hun med et brøl pressede sin kusse ned mod pikken samtidig med at hun kastede sig fremover så hendes bryster klaskede mod Nicolais bryst. Nicolai var ikke selv i nærheden af en orgasme, men nød da Lines kusse i faste kramper trak sig sammen om hans lem. ”Nej, hvor var det dejligt” sagde Line efter et lille stykke tid, mens hun stadig lå oven på ham, ”skulle du slet ikke være med” spurgte hun drillende. Hans pik var stadig hård og befandt sig stadig i hendes varme kusse. ”Jeg tror stadig at der er nogle steder der ikke er blevet masseret” fik Nicolai sagt, mens han trak sig ud af hende, og med en voldsomt strittende pik kravlede om bag hende. Nicolai nød denne position, og da han fik hævet hendes numse, så hun lå på knæene med kussen strittende lige mod Nicolais lem, var han ikke sen til at bore pikken op i hende. Hvis Lines ridt havde været voldsomt var Nicolais knepperi som en løbsk dampmaskine. Sveden haglede af ham mens han med et fast tag om hendes hofter pumpede pikken ind og ud af hendes kusse. Nicolai overvejede et kort øjeblik at forsøge at presse pikken op i hendes bagerste hul, men blev naturligt stoppet, da han med en voldsom kraft skød en ladning sperm langt op i Lines kusse, og orgasmen skyllede ind over ham.

De lå lidt og snakkede om alt og ingenting før Line, der stadig var smurt ind i sololie og til dels også Nicolais sperm, spurgte om der fulgte et brusebad med i arrangementet. Nicolai grinte og svarede at selvfølgelig gjorde der det, og fulgte hende derud, hvor de med fælles hjælp fik vasket deres kroppe. Pikken forblev slap og Line var mæt, så kort tid efter havde de igen begge tøjet på og Line oplyste at det nok var på tide at komme hjem. Nicolai hentede hendes overtøj og gav hende det på. Lige inden hun gik ud af døren rakte hun ham 1.500,- ”Som tak for en dejlig middag. Her vil jeg helt sikkert spise igen, jeg tror jeg vil anbefale det til mine veninder, der er helt sikkert nogen som kunne fortjene af blive forkælet”. Døren blev lukket og her stod Nicolai og smilede tilfreds for sig selv, mens han tænkte på hvad det nu kunne medføre og kiggede tilfreds på det lille forsølvede menukort som stod i vinduet ”Middag med nydelse……”.

porno med danske piger