Et dejligt frækt nytår

SPAR MANGE PENGE

Lyden af et heftigt samleje lød op fra stuen, og Mona s jamren og stønnen var meget velkendt. En heftig varme skød gennem mig, men noget forhindrede mig i at røre mig…

Vi er et par der er sidst i fyrrerne, og vores sexliv har i mange år kørt på automatik, altså uden spænding og vildskab. Det er bare gledet derud, uden vi har bemærket det, og sådan er det vel i mange hjem. Men nytårsaften sidste år har genstartet gnisten for os, og det vil vi her prøve at fortælle.

Vi havde inviteret nogle vennepar, der ligesom os selv ikke havde hjemmeboende børn, og dermed ingen forpligtelser havde denne aften. Vi hyggede os med nytårstalen på tv, før god mad med vin og efterfølgende snak over kaffe med diverse. Ved midnat var der champagne, før vi var ude og se fyrværkeriet. Her mødte vi naboerne, og der var flere der fulgte med os ind, hvor der nu gik fest i aftenen. Jeg John, var ude og trække lidt frisk luft ved 2 tiden, lige da vores genbo kom kørende hjem. Han er i starten af trediverne, og rygterne har fortalt at han blev skilt pga. at han bollede alle konens veninder. Vi havde ikke talt med ham før, men jeg inviterede ham ind, og han tog glædelig imod invitationen. Jeg havde nok været for dygtig ved flaskerne denne aften, så ved 3 tiden listede jeg op i seng, mens festen i huset fortsatte. Jeg vågnede ved 6 tiden og kunne se at Mona ikke var i seng endnu, men der var ikke larm fra festen, så jeg stod op, og så at der stadig var lys nede i stuen. Jeg listede stille ned ad trappen, men stoppede pludselig op. Lyden af et heftigt samleje lød op fra stuen, og Mona s jamren og stønnen var meget velkendt. En heftig varme skød gennem mig, men noget forhindrede mig i at røre mig, og varmen ændrede sig til lyst, faktisk kunne jeg næsten ikke trække vejret af ophidselse. Jeg gik de par trin ned, så jeg kunne se ind i stuen, og der lå Mona med vidt spredte ben og kjolen oppe om livet, mens genboens unge hvide røv pumpede løs mellem hendes spredte lår. Det var vanvittigt liderligt at se på, men jeg trak mig lidt tilbage for ikke at blive opdaget. Åndeløst hørte jeg Mona s orgasme, før genboen kom med undertrykte udbrud.

Jeg listede tilbage til soveværelset, mens mit hjerte hamrede vildt, og jeg fik en lys ide. Jeg lod som om jeg nu stod op, og sørgede for at smække med døren til badet, så det ikke kunne overhøres i stuen. Jeg rystede helt da jeg tissede, og var overrasket over at min pik ikke var stiv, da jeg var hammer liderlig, men jeg var nok blevet overliderlig. Jeg gik ned i stuen, og som ventet var fyren væk, og Mona var ved at sætte glas i opvaskemaskinen. Hun så nervøst på mig, og jeg så at hun ikke var så perfekt i hendes udseende, som hun ellers altid er. Hendes bluse var tydeligvis hurtigt proppet ned i nederdelen, og jeg så at hendes store brystvorter var synlige mod stoffet som tegn på at hun ikke længere havde bh på. Jeg gav hende et kys og sagde: "Lad nu det stå, så ordner vi det, når vi står op igen, og kom i seng. Du må være godt træt". Hun lo lidt og svarede: "Ja det er jeg da vist". Jeg kunne høre at hun var meget beruset, ret meget endda, så jeg lo og skubbede hende ud af køkkenet og videre op af trappen til soveværelset, trods hendes lette protester. Jeg kyssede hende og begyndte at knappe hendes bluse op, hun blev pludselig nervøs og sagde: "Lad mig lige gå ud på toilettet, jeg skal tisse" Jeg sagde frækt: "Jeg skal lige bruge dig først".

Hun lo, stadig nervøst, og ville sno sig fri, men opnåede kun at komme til at stå i min favn, med ryggen mod mig. Jeg greb om de stadig faste store bryster, og mærkede spændt at hun reagerede på min berøring, brystvorterne stivnede under blusens tynde stof. Jeg spurgte hæst: "Har du gået hele aftnen med bare bryster Tøs?" Hun lød lidt spændt da hun svarede: "Nej da, jeg tog den af, mens jeg gik og ryddede op". Mine fingre havde nu åbnet blusen helt, og nød nu at kæle med hendes varme hud, mens jeg spurgte: "Hvornår gik de sidste hjem?". Hun kurrede "Det er ikke så længe siden tror jeg". Jeg åbnede erfarent hægterne i hendes lille korte nederdel, der faldt ned om hendes fødder, før hun nåede at reagere, men nu smuttede hun til gengæld fri af mine arme. Hun prøvede at slippe forbi mig, men jeg fangede hende, og ved at bruge hendes egen fart, smed jeg hende op i sengen, i en hurtig bevægelse. Jeg kastede mig over hende, og følte noget vildt vokse frem fra mit indre, en ubændig lyst til at besidde denne kvinde, der stadig strittede imod. Jeg knurrede som en hund, mens jeg holdt hende nede med den ene arm, og fangede trussen med den frie hånd. I et hurtigt ryk rev jeg de små trusser i stykker, og Mona s protesterende smertensudbrud ophidsede mig blot yderligere, så jeg løftede mig fri og snerrede bestemt: "Bliv liggende min Tøs".

Hun adlød og hendes ansigt udstrålede en blanding af frygt og ophidselse mens jeg flåede min morgenkåbe og trusser af. Jeg greb om hendes ankler, og smed dem ud til hver side, så hendes nykneppede fisse lå åben for mit grådige blik. Hun prøvede igen at komme fri, men hurtig fangede jeg den ene ankel, og trak hende brutalt tilbage, og mens jeg sad overskrævs på hendes mave fik jeg snoren fra min morgenkåbe fri, og bandt den om hendes håndled, og den anden ende om en sengestolpe. Hun hvæsede: "Hvad fanden er der i vejen med dig?, slip mig løs – nu". Jeg lo bare og sagde: "Nej nu er det min tur til at nyde det Tøs, og det er på min måde". Jeg kastede mig over hende, og trods hendes modstand fik jeg spredt hendes lår, og min pik der var jernstiv, gled op i den våde nykneppede fisse. Jeg kneppede hende hårdt, og ænsede ikke de protester hun jamrede frem med. Jeg var vildt beruset af magtfølelse, og stødte min pik op i hende igen og igen. Hendes protester ændredes til liderlige jamren og udbrud. Hun stødte sin fisse mod mine stød i perfekt rytme, og hendes orgasme var fantastisk voldsom, og jeg måtte bare lade min udløsning skyde op i hende.

Det var en fantastisk oplevelse, for os begge, så vi lå bare stille og gispede efter vejret. Jeg var dog stadig i en tilstand af trang til at beherske Mona, og trak min halvslappe pik ud, og satte mig op og sagde bydende: "Sug så min pik, som den luder du er". Hun fik på ny det blik af frygt og lyst, men adlød og sugede min våde pik ind i sin varme mund. Jeg følte en vild jubel og triumf strømme gennem mig, jeg kunne ikke lade være, men sagde: " Det er frækt at du sutter min pik Tøs, det er vildt at vide at du smager to fyres sperm nu". Jeg nød at se det udtryk af vantro, frygt og skam der kom over Monas ansigt, hun slap min pik og sagde hæst: "Åh gud – du vidste det – åh nej hvor er det skrækkeligt". Jeg svarede hårdt: "Kom nu ikke for godt i gang Tøs, du nød jo at kneppe med ham kunne jeg se, og det skal du komme til igen".  Jeg pressede min pik ind i hendes mund igen, før hun nåede at reagere, og til min store forbavselse og glæde, følte jeg min pik reagere ved at vokse sig stiv og stor igen. Det var mange år siden jeg havde haft lyst igen så hurtigt, og nærmest beruset af lyst, begyndte jeg at kneppe hendes mund. I takt med at min pik blev helt stiv og hård, fik jeg igen lyst til at kneppe min tæves fisse, og fik hende lagt ned på ryggen. Jeg stødt igen min pik hårdt op Monas fisse, mens jeg holdt hendes hoved fast. Mona stønnede anstrengt, men jeg mærkede at hun blev liderlig af min hårde behandling.

Jeg slap hende, og hun udstødte et gisp af smerte, da jeg vendte hende om på maven. Hendes hænder var jo stadig bundet, Jeg gav hende et par hårde klask på balderne, det gav mig en fornyet ophidselse at høre hendes smertensudbrud. Jeg løftede hendes velformede røv op, og tog hende bagfra. Min vildskab fik mig til at bruge hende, uden at bekymre mig om, om hun var med eller ej, og efter et heftigt ridt, sprøjtede jeg igen og igen, op i den dejlige frække fisse, denne gang bagfra på hundemaner. Da vi fik vejret tilbage, løste jeg Monas hænder og hun sagde lidt stramt: "Du havde ikke behøvet at binde mig så stramt". Jeg ved ikke hvilke skjulte reaktioner Monas morgenknald havde vækket i mig, men uden betænkningstid havde jeg Mona over mit knæ, og min hånd ramte de sitrende balder med hårde rytmiske klask, mens Monas smertens skrig blev slynget ud i rummet. Jeg oplevede et nyt mirakel, da min pik igen var blevet hård og stiv, så jeg smed hende ned på sengen, og tog hende denne gang forfra med ny vildskab. Mona reagerede med en ivrig liderlighed, der forstærkede min iver, så jeg fik hendes ben op over mine skuldre, og vi kneppede heftigt med et indædt ønske om at knække den andens "magt". Endelig fik jeg glæde af de mange timers løb og badminton, for jeg følte at jeg kunne fortsætte evigt, så jeg hamrede pikken op i hende igen og igen, mens jeg fastholdt hendes blik, hvor de første glimt af usikkerhed brød frem, og så skete det: "Ååh dit svin – ååh gud – knep mig hårdt – ååhhguud – ååååh jaa pul mig – åååhguud".

SEX I DAG?

Den pragtfulde orgasme var en fryd at opleve, og da den var færdig trak jeg min dunkende kølle ud, og hurtigt pressede jeg den ind i Monas mund, hvor min udløsning sprang frem i hede stråler. Mona modtog hver en dråbe med grådige læber. Jeg lod mig falde ned på sengen – totalt pumpet – men med en skøn fornemmelse overalt, og den blev ikke mindre da Mona krøllede sig ind til mig og hviskede: "Undskyld at jeg var så dum". Jeg lo lidt og svarede: "Det skal du ikke bryde dit hoved med, jeg skal tage mig af dig som du fortjener, det her var bare en ny start på vores sexliv". Hun lo lidt nervøs: "Det lyder så hårdt på den måde du siger de på". Jeg sagde blot: "Du trænger åbenbart til en fast styring, og det skal jeg nok give dig fremover, og det er ikke til diskussion" Hun holdt mund og efter lidt tid faldt vi i søvn. Jeg vågnede et par timer senere og stod op. Efter et bad og kaffe fik jeg ryddet op i stuen, fandt Monas BH bag sofaen, før jeg gik ud og samlede nytårsaffald op i haven og udenfor på vejen. Vores genbo dukkede op i samme ærinde, og en vanvittig tanke slog ned i mig. Jeg gik over til ham, og vi sludrede lidt om dagens arbejde før jeg spurgte: "Har du ikke en kold øl så jeg kan få min væskebalance på plads igen?".

Det havde han da, så vi fulgtes ind i hans køkken hvor han satte en øl og en lille skarp på bordet. Vi skålede og drak før jeg roligt sagde: "Du fik jo også indviet det nye år med et knald?". Han så på mig med et roligt blik, og spurgte: "Var det derfor du kom herover?". Jeg løftede det lille glas, og vi drak ud, før jeg svarede: "Ja, men måske ikke af den grund du nu tror, næsten tværtimod". Han lænede sig tilbage. før han spurgte: "Hvordan tværtimod, hvad mener du?". Jeg fortalte ham om min plan, og da vi var færdige, gik jeg hjem, Mona var nu oppe, og vi fik de sidste synlige spor efter aftenen ryddet væk, selv om Mona ikke var helt frisk og oppe på dupperne. Jeg kunne ikke lade være med at se på min frække utro kone, og glædede mig til at overraske hende.

 

Jeg havde kneppet Mona da vi gik i seng, og havde forklaret hende de nye leveregler, der var resultat af at hun kneppede med genboen Jan:

1.              Hun skulle altid gå trusseløs herhjemme.

2  Hun skulle altid have strømper, selvsiddende, bundløse eller med hofteholder.

3. Hun skulle altid være glatbarberet omkring skamlæberne.

4. Hun skulle stå til rådighed seksuelt for mig, og hvem jeg ønskede hun havde sex med.

5. Jeg måtte give hende den straf jeg fandt passende for evt. brud på vores nye husorden.

Mona sagde ja til mine krav, men jeg fornemmede, at hun troede det bare var en hurtigt overstået grille jeg havde fået. Hun fik dog indføjet i aftalen, at jeg aldrig måtte straffe, eller udstille vores aftale for familie og venner. Det var jeg med på, men sagde samtidig, at jeg kunne gøre hvad jeg ville, hvis det var sexvenner der var til stede. Mona lo frækt og spurgte: ”Vil du da lade andre mænd bruge mig fra nu af?”. Jeg svarede: ’Har du ikke selv lagt op til det?’ Hun så undersøgende på mig og spurgte: ”Er du sur over det med Jan?”. Jeg følte min pik reagere, ved at tænke på Jans røv, der pumpede løs mellem Monas spredte lår og sagde: ”Nej jeg er ikke sur – men jeg er kommet til at indse, at du er en Tøs, der ikke ved hvordan du kan opføre dig, så nu må jeg lære dig det”.

Vi sov og stod op, for at gå på arbejde, og i løbet af dagen fik jeg skrevet den nye husorden ned, så den var klar til at blive skrevet under. Mona var som sædvanligt hjemme, da jeg kom hjem fra arbejdet. Jeg tog et hurtigt bad, og havde husordnen med ud i køkkenet, hvor Mona straks satte en kop kaffe foran mig. Jeg skubbede husordnen over til hende, og gav hende en pen. Hun så spændt ned over teksten. Øjnene glimtede, og hendes fyldige læber åbnede sig, før hun sagde: ”Jeg troede kun vi skulle havde en mundtlig aftale?” Jeg svarede, at jeg foretrak noget jeg kunne tage med i retten. Min ”nye” frække kone rejste sig, og løftede sin kjole op over sine flotte hofter. Jeg fik helt åndenød ved synet. Selvsiddende strømper, og over dem kom en trusseløs fuldstændig glatbarberet fisse til syne. Mona spurgte med en svag spæd lillepigestemme: ”Har din lille pige gjort, som HERREN ønskede?”. Jeg kommanderede hende op at sidde på køkkenbordet, og hun lænede sig tilbage, og så spændt på mig. Jeg rejste mig op, og stillede mig mellem hendes faste lange ben. Min pik var nu kampklar og stiv, så jeg befalede Tøsen til at løse min livrem op, og finde min pik frem, hvilket hun udførte uden protester. Hun trak mine bukser ned, og lod mit spændte store pikhoved køre ind og ud af munden, mellem hendes røde læber.

Straks efter, førte hun selv pikken ned til sit skød, og lod pikken glide op og ned mellem de fedtede skamlæber. Man skulle tro, at Tøsen lige havde fået pik af en fremmed igen, så fedtet og slimet var den. Jeg fjernede hendes fingre, og stødte nu pikken hårdt op i Monas våde fissespalte. Tøsen stønnede liderligt, mens hendes varme safter flød ud af fissegrotten mellem skamlæberne, hvilket gjorde mit pikhoved og hendes skamlæber, mega mega våde og fedtede af fissesafterne. Tæven stønnede: ”Du skal bruge mig hårdt nu, jeg har været så liderlig hele dagen på arbejde”. Jeg pressede pikken hårdt op i den varme bløde kusse, mens jeg spurgte: ”Var Jans pik større end min?”. Hun stønnede hæst: ”Ja – hans pik er så dejligt tyk, og den fyldte min fisse så meget ud, at jeg næsten ikke kunne trække vejret”. Jeg følte hvordan hendes kusse blev sejlende våd nu, det nærmest flød ud af hende, og jeg kneppede hende med lange hårde stød: ”Du har garanteret kneppet med andre end Jan før, fortæl mig det tæve”. Mona var vildt ophidset, men råbte: ’Huuguuddog du må ikke spørge nu – knep mig nu – åhgud du skal bare bruge mig, som den Tøs jeg er” Jeg hamrede pikken med stor kraft op i kussen på min tæve. Nu sejlede og drev fissen af safter, og Mona råbte: "Ooooohhh ja brug mig nu – knep mig – ooohhjaa nu kommer jeg uuuhh jaaah – uuuhguuud dog hvor er det godt, giv mig mere pik, giv mig mere pik”. Mine hede safter sprang ind i hendes vidunderlige våde kussemund i tykke sprøjt, og vi stod stadig op. Jeg trak min glinsende våde lanse ud af hendes fisse, og sagde krævende: ”Ned på knæ Tøs og slik din HERRES”. Mona gled lydigt ned på gulvet, og sugede min pik helt ind i munden. Hun sugede og slikkede pikken, til den var helt slap. Hun rejste sig, og kyssede mig med åben mund. Vore tunger legede frækt og kærligt med hinanden, før jeg slap hende, og fik fat i husreglerne og pennen og Mona skrev straks under uden protester. Jeg gjorde det samme, og tog kontrakten i min forvaring.

Jeg skulle til badminton, så der gik et par timer, før jeg var hjemme igen, Mona modtog mig med et varmt kys i døren, og hun lavede en drink til mig før vi spiste. Da vi havde ryddet af bordet, satte vi os ind i sofaen. Jeg kommanderede Mona til at åbne blusen, og det adlød hun straks, de faste flotte bryster stod blottede med stive brystvorter, der pegede lige op i luften. Jeg fik Mona op at sidde foran mig, så jeg kunne kæle med de spændte brystvorter. Jeg lod fingrene kæle blidt rundt om de hårde brystvorter, greb om de skønne bryster og masserede og krammede dem. Jeg nød at mærke hendes nydelse, før jeg udbrød: ”Du svarede ikke på mit spørgsmål, da jeg kneppede dig, før jeg skulle til badminton?”. Mona lo lidt nervøst: ’Hvorfor vil du vide det nu – du har vel også et par oplevelser, du ikke har fortalt mig om?”. Jeg svarede kort: ”Nu er det ikke mig der er på anklagebænken, det er dig der har bollet udenom. Klæd dig af, men behold strømperne på.”. Mona rejste sig lydigt, og trak bluse og nederdelen af, mens jeg smed bukserne og skjorten. Min pik var stiv og klar igen og jeg sagde: ”Sæt dig op på pikken, og rid mig langsomt, mens du fortæller hvem og hvor mange du har kneppet med”. Mona satte sig op, og lod sin saftige kusse synke ned over min stive lanse, og mens hun red mig meget stille fortalte hun om sine 7 tidligere sidespring. Det var vanvittigt liderligt at høre Monas stemme, som var helt hæs af de vilde lyster, hun følte, ved at afsløre sine frække hemmeligheder, Hun havde en fantastisk fornemmelse for min grad af overhedet liderlighed, og sørgede for at jeg blev holdt tæt på udløsningen, uden at jeg nåede den. Hun holdt mig/os på pinebænken i næsten en time, mens hun fortalte.

Hun sagde så: ”Nu har jeg fortalt om alle dem der har kneppet mig – Er du så tilfreds?”. Jeg kunne næsten ikke svare, men fik stønnet: ”Ja – nok lige nu – rid mig så igen nu Tøs”. Mona bøjede sig helt ned, og gav mig et liderligt tungekys, før hun hviskede: ”Skal jeg også fortælle dig, hvem jeg har suttet pikken af på?”. Nu kunne jeg ikke holde til mere, men stødte hårdt op i hendes varme kusse, og med et brøl, fik jeg en helt fantastisk udløsning. Jeg følte det sortne for øjnene, mens jeg tømte mig op i Monas kogende indre. Hun red mig helt tomt, før hun åndeløs satte sig op over mine læber og stønnede: ”Uuuha slik min spermfisse rent nu – ååhgud det er jo så vildt det her nye vi er blevet enige om, men vidunderlig liderlig, det du har startet på her – vil du ikke gerne slikke min fisse nu? jeg trænger til at mærke din tunge på min klitoris”. Jeg havde aldrig brudt mig om, at slikke fisse efter jeg havde sprøjtet mit sperm i den, men nu borede jeg tungen dybt op, og en skylle af safter flød over min tunge, Monas underliv ”red” min mund så der blev gnedet sperm og fissesaft ud over min hage og kinder, før jeg fik fat om hendes faste lår, og fandt den hårde strittende klitoris, som jeg slikkede med ivrig tunge. Mona stønnede halvkvalt: ”Uuuh jaa du skal blive ved nu – uuuhhnnggg guud da bliv ved nu – aaahhrrguudda jeg kommer igen nu – slik mig uuh slik mig”. Hendes orgasme blev skreget ud i stuen, mens hendes smukke krop gennemrystedes i heftige kramper. Hun faldt ned, og gled ind over mig, mens hun åndeløst hviskede: ”Det her må aldrig stoppe, men det er alt for frækt for os”. Jeg kyssede min skønne Tøs og sagde: ”Åh nej, men du kan tro, at jeg skal nyde at bruge dig, efter du nu har vist dit sande liderlige jeg – du kan glæde dig min lille tæveTøs”. Vi gik i seng, og lå længe og snakkede om vores genfundne spænding, før vi faldt i søvn arm i arm. Det var mange år siden, det sidst var sket. Og jeg havde endnu ikke fortalt Mona hvad der ventede hende den næste aften. *SF*

porno med danske piger