I seng med kusinen og hendes veninde

SPAR MANGE PENGE

Jeg trak mine bukser ned og lod pikken stå stiv i mine boxere. Jeg kunne se, hvordan både Julie og Sofie nærmest stod med munden på vid gab, så trak også min trøje af…

Jeg var 19 og hun 21. Allerede siden jeg var 14 år, har jeg haft lyst til at være sammen med min grandkusine. Min familie havde inviteret min grandkusine, Julie, til det nordjyske i julen for, at finde ud af hvordan det gik på Sjælland. Julie var allerede dengang en flot pige på 16 år og havde en rigtig flot krop med, tror jeg, en B-skål. Julie skulle sove inde ved mine søstre, satans også, mens jeg sov inde ved siden af.

En dag skulle mine søstre spille fodbold og mine forældre sagde, at de gerne ville med over at se dem. De spurgte Julie om hun havde lyst til, at tage med over at se dem, men hun sagde at hun hellere ville være her hjemme og skrive nogle digte, hun var allerede dengang i gang som forfatter. Mine forældre spurgte derfor mig, om jeg havde lyst til at blive og ”tage mig af” Julie, altså være her hvis hun skulle bruge noget hjælp. Jeg havde egentlig ikke lyst til, at se fodbold i dag så jeg sagde ja. Julie sagde, at hun gerne ville være lidt for sig selv så hun kunne få ro til sine digte. Jeg sagde, at hun da bare kunne gå ind på mine søstres værelse og at jeg nok skulle lade være med at forstyrre.

Julie gik ind på værelset og jeg satte mig til, at spille Playstation®. Der gik hurtigt et par timer uden, at jeg hørte fra Julie. Pludselig kom hun ind på mit værelse og spurgte om jeg lige ville læse de to digte igennem, som hun havde lavet. Selvfølgelig, svarede jeg og hun satte sig på min seng ved siden af mig. Jeg begyndte og læse, mens mine øjne skuede over mod hendes bryster en gang imellem. Om hun lagde mærke til det, ved jeg ikke, men pludselig spurgte hun om jeg kunne lide det. Jeg blev lidt forbavset, men læste bare videre. Da jeg havde læst ca. halvdelen af teksten, sagde jeg at det ser rigtig godt ud indtil videre, men at jeg gerne lige ville læse det sidste også. ”Selvfølgelig skal du det” sagde hun, mens hun gik mod døren. ”Jeg går ind og tænker lidt mere” sagde Julie mens jeg gloede på hendes skønne bagdel.

Efter ti minutter mere gik jeg ud af døren og ind på det værelse, hvor Julie sad. ”Det ser rigtig godt ud” sagde jeg og lod mærke til, at Julie ikke længere havde sin t-shirt på, men kun en top. Hun reagerede ikke, udover at sige ”tak, du kan bare ligge det der” og pegede på en af de to senge på værelset. Jeg kiggede lidt mere på Julie, der pludselig sagde ”der er ikke mere lige nu”. Jeg måtte skuffende forlade værelset og tænke på Julie. Lige overfor mine søstres værelse var badeværelset, hvor jeg ikke syntes at det kunne gå for hurtigt med at få bukserne af og tilfredsstillet pikken.

Mine forældre kom hjem og mere skete der ikke den dag, udover aftensmaden. Da vi stod op næste dag havde jeg en dårlig fornemmelse i maven. Julie skulle hjem i dag og jeg havde kun gloet på hendes smukke krop. Da vi havde spist morgenmad blev der givet kræmmere til alle fra Julie. Min mor spurgte hvem der ville følge Julie til banegården, men Julie var hurtig inde og sige ”jeg kan godt klare det selv”. Der blev sagt farvel og på forhåbentligt snarligt gensyn, inden Julie forlod huset og gik mod bussen.

I løbet af de sidste 4½ – 5 år har jeg løbende haft kontakt med Julie, mest via internettet. Vi havde aftalt, at nu måtte vi altså snart mødes igen og jeg havde egentlig håbet på, at det kunne blive tidligere end det gjorde. I løbet af 2009 fik jeg så en besked fra Julie om, at hun flyttede til Odense og spurgte derfor om ikke jeg havde lys til, at besøge hende efter hun lige var flyttet ind, for ikke at det skulle virke for kedeligt. ”Jo, selvfølgelig” havde jeg svaret uden tøven, for jeg var meget interesseret i at se hende igen.

SEX I DAG?

I april 2009 fik jeg en SMS, at nu havde hun flyttet adresse til Odense og at jeg nu var velkommen. Jeg gik hurtigt ind på DSB’s hjemmeside og så, at det gik et tog om morgenen dagen efter. Jeg skrev til hende om jeg kunne komme dagen efter, ca. ved middagstid. ”Ja, det er i orden, så kan du også hjælpe med at pakke ud”, skrev hun tilbage, så jeg bestilte billetterne. Dagen efter havde jeg pakket mine ting og var på vej mod togstationen. Da jeg kom ind på banegården, så jeg at der gik et tog en halv time tidligere, end det jeg havde bestilt billet til, så gik ind og spurgte om jeg kunne bytte. Det kunne jeg sagtens, jeg kunne bare ikke få pladsbillet. ”Okay”, tænkte jeg. ”Der er nok et ledigt sæde et eller andet sted”. Jeg skrev en SMS til Julie og fortalte hende hvornår jeg var der. ”Jeg henter dig ved togstationen og så tager det 5 minutter om at komme hjem” skrev hun og jeg kunne mærke min pik begyndte at gro.

Da jeg ankom til Odense togstation spejdede jeg lidt efter Julie og kunne umiddelbart ikke se hende. ”Nå”, tænkte jeg. ”Hun kommer nok”, da jeg pludselig blev prikket på skulderen og vendte mig om, så jeg at det var Julie, der havde taget pænt tøj og make-up på. Jeg kiggede op og ned af hendes krop og sagde ”hold da op. Det ser godt ud. Jeg kunne næsten ikke kende dig igen”. ”Nej”, sagde hun, ”det er også mange år siden, ikke?”. Det måtte jeg jo give hende ret i og spurgte så hvordan vi kom videre. Julie havde fået lejlighed ganske tæt på togstationen, så vi skulle bare gå i fem minutter. Da vi ankom til hendes lejlighed, fik jeg nærmest et chok. Ikke nok med, at den var ganske stor, så sad der også en pige derinde, en pige jeg kun havde set på billeder og hørt en masse om. Sofie var Julies bedste veninde og var åbenbart taget med til Odense, fra København, for at hjælpe med at pakke lidt ud. Julie præsenterede os for hinanden og vi gav hinanden hånd. Jeg spurgte om der var nogle ting vi skulle have ordnet inden vi spiste. ”Du kan da bare gå med herind” sagde Sofie og pegede på en dør. ”Hold op Sofie, du må ikke drille ham”, sagde Julie og smilte. ”Jeg har gjort maden klar, så kan vi kigge på det andet bagefter”. Jeg blev glad og tænkte hele tiden, mens vi spiste, på hvad ”det andet” var.

Da vi var færdige med at spise spurgte jeg, generøst, om ikke jeg skulle tage opvasken. ”Nej, jeg har da opvaskemaskine”, grinede Julie. Nånå, det var der jo ikke noget at gøre ved tænkte jeg, selvom det ville have set godt ud, mig stå med opvasken. Da vi havde ryddet bordet spurgte jeg, hvad det var vi skulle ordne bagefter. ”Der er så mange ting” sagde Julie, mens Sofie stod bagved og grinede let. ”Nå”, sagde jeg. ”Så må vi da vist hellere se at komme i gang”. ”Ja, lad os det” sagde Sofie og kiggede på Julie. ”Først synes jeg vi skal gå herind”, sagde Julie.

Vi gik ind i Julies soveværelse og jeg havde mine tanker om, hvad der skulle ordnes herinde. Sofie lagde sig på sengen, der var redt til to personer – tydeligt piger, hvilket kunne ses på sengetøjet. Jeg kiggede lidt mellem Julie og Sofie, der begge havde et stort smil på ansigtet. Jeg tænkte om de havde en konkurrence om hvor lang tid der gik inden jeg spurgte om noget frækt eller sådan noget. Julie nikkede lidt og jeg tænkte hvad hun mente, da det gik op for mig, at Sofie ikke længere havde top på, men kun BH og bukser. Min pik begyndte og vokse, hvilket tydeligt kunne ses i mine bukser. ”Nå da, hvad er det for noget”, spurgte Sofie og Julie fulgte efter. ”Ja, du må nok hellere tage toppen på igen, han kan vidst ikke klare det den lille dreng. ”NEJ”, råbte jeg nærmest. ”Jeg kan sgu godt klare det”. Jeg tænkte, at nu skulle jeg satme vise dem noget de ikke kunne stå for, så jeg trak mine bukser ned og lod pikken stå stiv i mine boxere.

Jeg kunne se, hvordan både Julie og Sofie nærmest stod med munden på vid gab, så jeg trak også min trøje op over hovedet, mens jeg sagde ”ja, jeg havde nu forventet at skulle pakke lidt ud”. Julie sagde, ”ja, du kan da bare pakke mig lidt ud. Det trænger jeg lidt til”. Jeg gik over mod Julie og begyndte, at trække hendes trøje over hovedet, da jeg viskede hende i øret at jeg er jomfru. Hun kiggede lidt på mig, men sagde så, ”har du hørt det Sofie. Du skal have gang i en jomfru. Sofie kiggede lidt på mig, men smilte så. ”Jamen, det glæder jeg mig da til, så kan han rigtig mærke nydelsen i det”. Jeg trak Julies bukser ned og kunne se en våd plet på hendes trusser og tænkte at jeg lige skulle mærke dem. Jeg tog min hånd mod hendes trusser og kunne rigtig føle saften vælte ud af hende. Jeg havde helt glemt Sofie, indtil jeg hørte en stønnende lyd over fra sengen og vendte mig om. Sofie lå med BH og g-streng, mens hun havde sin hånd nede i g-strengene og hendes trusser blev vådere og vådere. Uden rigtig at ane det havde jeg taget min hånd fra Julies trusser til min egen pik og begyndte at lege lidt med den, inde i boxerne. Julie så skuffet ud og sagde ”nå, så er jeg måske ikke god nok mere, eller hvad?”. Jeg kiggede forlegent på hende og gik hurtigt mod hende. Da jeg nærmede mig så jeg, at hun begyndte at forme sin mund så jeg gik hen mod hende og var forberedt på et kys. Da jeg nærmede mig, bukkede hun sig ned to tog hånden mod mine boxers. ”Ja”, tænkte jeg. ”Julie, jeg elsker dig”, sagde jeg uden rigtig at have tænkt over det. ”I lige måde”, fik hun sagt inden hun tog mine boxers ned omkring mine knæ. Da hun begyndte at føre sin mund ind og ud over min pik kunne jeg mærke at min udløsning kom nærmere. ”Julie, det sker snart”, fik jeg sagt, men Julie forsatte bare med at sutte mig.

Julie suttede forsat min pik og min udløsning nærmede sig hurtigt. ”Julie, jeg kommer altså snart”, sagde jeg, for at gøre hende opmærksom på det. Efter yderligere et par minutter trak Julie sig tilbage og gik over mod Sofie. ”Du skal ikke sperme nu, fætter”, sagde hun mens hun løste hendes BH. Da Julie lod sin BH falde til jorden, fik jeg for første gang opfattelsen af hvor store patter hun egentlig havde. De var vokset lidt siden hendes besøg hos os. Julie lagde sig på sengen ved siden af Sofie og begyndte at knappe Sofies BH op. ”Gider du ikke lige tage dine boxers helt af”, spurgte Sofie. Jeg bøjede mig ned og tog mine boxers af. Det gjorde ikke min pik mindre ophidset og jeg kunne mærke hvordan blodet forsat strømmede til.

Sofie havde fået hendes BH af og havde nu kun g-streng på, og Julie havde hotpants på. Julie begyndte stille og roligt, at tage på Sofie bryster, hvilket tydeligt gjorde hende liderlig. ”Ja, vi er biseksuelle”, fik Julie sagt, uden at jeg havde spurgt. Jeg nærmede mig sengen, da jeg spurgte ”nå, skal i ikke også snart have trusserne af, jeg er jo nøgen”. Jeg smilte, men pigerne forstod godt hvad jeg mente. De hjalp hinanden med at få trusserne ned omkring knæene og bad mig om at tage dem helt af. Da pigerne lå helt nøgen på sengen trak Julie lidt til højre, for at gøre plads til mig. ”Kom, skynd dig ned på sengen”, sagde hun og slog på sengen. Jeg lagde mig på sengen og tænkte ”hvor er det her dog dejligt”.

Jeg lukkede mine øjne og nød øjeblikket. Da jeg åbnede mine øjne igen fik jeg min orgasme uden tøven. Sofie var begyndt at kravle ovenpå mig og slikkede min krop. ”Det må du undskylde”, fik jeg sagt lidt forlegent, jeg havde ramt Sofie på maven. ”Det skal du ikke tænke på, vi skal nok få dig til at komme igen”. Sofie forsatte med, at slikke mig på kroppen, mens Julie begyndte at give mig et handjob. ”Uhh, hvor er det dejligt”, sagde jeg stønnende. Julie svarede, at ”det skulle det også gerne være”, mens hun smilte til mig. Jeg lukkede mine øjne igen, men begyndte at tage på Sofies patter. ”Nå, det har du måske ikke prøvet før”, sagde Sofie, men jeg smilte bare igen. Jeg kunne mærke hvordan min pik langsomt blev stivere og Sofies patter ligeså.

Jeg lå stadig med mine øjne lukket, da jeg pludselig mærkede en trykken på min pik. Jeg åbnede øjnene og fik mit livs oplevelse, da jeg så Sofie sidde og ride mig, mens Julie gav sig selv finger. Jeg kunne mærke hvordan Sofie blev vådere og vådere og kunne se på Julie at hun nød det hun gjorde. Da jeg kunne mærke min udløsning nærme sig sagde jeg til Sofie, ”nu får du altså snart et sprøjt, skat”. ”Det skal du ikke tænke på, jeg er på p-piller”, var Sofies meget kække svar. Julie lå stadig og gav sig selv finger, da hun tog fat i min hånd og spurgte ”vil du ikke godt hjælpe mig fætter”. ”Jo, det vil jeg da”, sagde jeg og trak min hånd nærmere Julie fisse. Jeg startede med to fingre, som jeg havde set Julie bruge, men fandt hurtigt ud af, at der sagtens kunne komme en finger mere ind. Der blev ved med, at strømme væske ud af Julies fisse og da hun skreg som om hun havde fået et slag eller noget lignende, sprøjtede hun ud over både mig og Sofie. Jeg kunne ikke modstå dette sprøjt og der gik ikke lang tid inden jeg spermede op i Julies fisse.

Resten af dagen gik med små kys en gang imellem, mens vi fik snakket om alt mellem himmel og jord.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie.
Håber at du nød den!

porno med danske piger