Breve til elskerinden – Sommerhuset

SPAR MANGE PENGE

Liderligheden blev for meget for dig, og du kom i en skrigende orgasme, i det sekund flyttede Jan sin tunge og du kunne mærke hvordan Jan lod sin pik glide op i dig…

Du havde lovet at hjælpe en kollega, med at lukke hendes sommerhus ned for vinteren, da veninden var kommet af sted på hendes drømmerejse til Thailand. Du havde aftalt med din mand at du ville tage en overnatning i sommerhuset inden du ville komme hjem, så her sad du så, i det lækre sommerhus. Vi havde selvfølgelig aftalt at vi skulle benytte muligheden til at lege, da det ville give os nogle hemmelige fritimer både over dagen, men også natten.

Vi havde aftalt at jeg skulle komme klokken 13.00 og oven på vores sidste møde, var du forventningsfuld, og du kunne allerede nu mærke hvordan den snurrende fornemmelse begyndte at brede sig ud fra din kusse, videre ud i din begærlige krop. Klokken var kun 11.00 så du havde god tid til at gøre dig klar, men du valgte alligevel allerede nu at fylde boblebadet med varmt vand, imens din krop glædede sig til boblernes kærlige leg, over din krop.

Du tog din trøje af og din BH, foran det kæmpestore spejl på badeværelset. Du lod dine hænder glider over dine bryster, og kiggede op i spejlet, så hvordan dine hænder legede lidt ekstra med dine bryster, så hvordan dine fingre nærmest af sig selv fandt dine brystvorter.

Du lod bukser og trusser falde, og du stod nu nøgen foran spejlet, og igen lod du dine øjne glide op og ned af din krop, du var faktisk meget godt tilfreds med dig selv. Du stillede det ene ben op på kanten af boblebadet, og så hvordan din kusse åbnede sig klar og villigt, du kunne ikke modstå fristelsen men lod en finger glide ned igennem sprækken, op igen op til din ventende klitoris.

Du lagde dig ned i boblerne, og nød det varme vand tage imod din krop. Du nød at mærke hvordan det varme vand, sammen med boblerne fik hele din krop til at slappe af i vandet, hvordan boblerne nærmest virkede som massage af din krop. En boble gled op imellem benene og du kunne mærke hvordan boblen gled over din fisse, du nød boblens leg over din krop.

Du lå med hovedet på et håndklæde der lå på kanten af boblebadet, og du måtte være faldet lidt hen, for du vågnede ved at du kunne høre nyhederne i radioen, klokken måtte være blevet over 12, og der var kun en time til jeg skulle komme. Du steg ud af badet, tørrede din nu afslappede krop, efter du havde tørret dig smurte du hele din krop grundigt ind i creme.

Du fandt den hemmelige pose, hvori du havde gemt det sidste nye indkøb, som var indkøbt specielt til denne dag.

Du tog hofteholderen frem, og de tilhørende strømper, du fandt halv BHen frem, den du havde set i brug sidst vi var sammen, sidste gang, da du havde fået din kusse slikket så grundigt, og du selv havde leget med hendes bryster, brystvorter slikket hende til hun var kommet i en orgasme. Tankerne alene var nok til at du kunne mærke dine safter imellem dine ben.

Du iførte dig outfittet, og tog en gennemsigtig lille kimono ud over kunstværket. Du kiggede endnu engang på dig selv i spejlet. De sorte blonder, og fødderne der forsvandt ned i et par høje røde sko, gav dig det frække look du havde været ude efter, du vidste med dig selv at jeg ville kunne lide det. Nu var det din tur til at overraske mig, nåede du at tænke, inden du hørte en bil ankomme.

Du skyndte dig ind i stuen hvor du satte dig i sofaen, med dine ben op på bordet. Du tog dit andet nyindkøb, en dildo og førte den op i dig så det ville være det første syn der meldte sig når jeg kom ind. Dildoen havde en lille roterende pind som nok var tænkt din klitoris, men du ´havde vendt den, så den lille roterende pind nu snurrede om dit røvhul, samtidig med dildoen havde en roterende funktion der drejede rundt oppe i din fisse. Du havde godt fat med to fingre om din ene brystvorte, løftede op i dit brystvorte og mærkede tyngden fra dit bryst, i brystvorten du nød det, og ikke mindst nød du tanken om hvor fræk du så ud som du sad der lige foran døren, bare ventende på at døren gik op.

Du havde lært at sætte pris på mørket, sidste gang vi havde været sammen, så du havde lukket dine øjne, og billederne af hende, af mig gled forbi din nethinde, og du blev mere liderlig.

Døren gik op, og du tvang dig selv til at holde øjnene lukket og sagde ”så kom og knep mig nu, jeg kan ikke vente mere, jeg vil bruges nu”

”hold da kæft en velkomst” sagde en fremmede stemme…

Du åbnede med et sæt øjnene, og foran dig stod en komplet fremmede mand. Jeg stod lige bagved den fremmede ”ja det er så Jan” sagde jeg med et smil i min mundvig.

Du sad stadig med vidt spredte ben, den eneste lyd der var, var lyden fra dildoen der roterede rundt oppe i dig, du var pinligt berørt over at sidde stort set nøgen foran os, men jeg smilede opmuntrende til dig, og du lod langsomt dildoen glide ud. ”når drenge skulle i ikke gi mig noget pik i stedet for det her plastik” du ville lege med, du ville mere end det, du ville kneppes. 

Jan som gik forrest hen mod dig og stillede sig foran dig imellem dine ben ”pak ham ud, og tag hans pik i munden” sagde jeg. Jan lod sine hænder lege med dine bryster igennem det tynde stof, hans fingre fandt hurtigt dine stive brystvorter, som han brugte til at løfte dine bryster, du nød vægten af dine bryster i dine brystvorter, imens du med dine hænder begyndte at åbne hans bukser. Da du havde åbnet de to øverste knapper i hans bukser kunne du se at han ikke havde underbukser, ligesom du kunne se roden af en tyk pik, som endnu ikke var stiv. Du åbnede hans bukser helt og lod dem falde mod gulvet, hvorefter du tog hans halvstive pik i munden. Hans pik begyndte at vokse i din mund, hans pik voksede og voksede og da den var helt stiv, lod du den glide ud af din mund, for at se pikken.

Jans pik var stor tyk og lang, det var ikke den største pik du havde set, men den kom meget godt deropad, den var omkranset af kulsort hår ved roden, den stod lige ud i luften, og du lod dine læber lege med hans blottede pikhoved. Du tog prøvende fat om hans nosser, som var tunge og hang. Du kunne med det samme mærke og høre at han kunne lide din leg.

Du lod dit spyt flyde over hans pik, så den start var dækket af dit spyt imens du lod din hånd glide op og ned af hans pik, du kunne kun lige akkurat lukke din hånd om omkredsen af hans pik. Jan tog let fat om dit hår og førte hans pik ind i din mund, langsomt frem og tilbage. Jan åbnede sin skjorte, og smed den på gulvet, hvorefter han trak sig lidt tilbage, og trådte ud af sine sko, bukser og strømper. Jan var en slank mand på omkring de 40, hans krop var i modsætning til min fuldstændigt fri for hår, lige på nær omkring pikken. Jans krop bar tydeligt præg af at han var den sportslige type.

Jeg satte sig på hug lige foran din ventende kusse, han trak langsom dildoen ud af dig, og lod sin tunge glide direkte ned imellem dine skamlæber, hvor han lod sin tunge glide ind i dig som var den en lille pik, han lod tungen glide grådigt op til din klitoris. Han lod tungen hårdt glide rundt om din klitoris, imens jeg kom om bag ved dig, og tog fat i dine bryster som jeg begyndte at masserer.

Jans tunge, havde næsten fået dig til at glemme at jeg også var der, og da du lod dine hænder glide op bag dit hoved, om bag min røv, og du blev lidt overrasket over at mærke min nøgne røv bag ved dig, men du lagde hovedet bagover sofaryggen og min pik gled over dit ansigt, og du åbnede munden, min stive pik forsvandt ind i din mund. Jeg åbnede din frække kimono, og lod mine fingre lege med dine sensitive brystvorter. Sanseligheden, liderligheden blev for meget for dig, og du kom i en skrigende orgasme, i det sekund flyttede Jan sin tunge og du kunne mærke hvordan Jan lod sin pik glide op i dig, hvordan din kusse blev fyldt ud, hvordan din klitoris gled over hans pik. Han lod sin pik glide i bund, imens din orgasme blev afløst af en ny, han trak pikken helt ud og lod den glide i bund igen, igen var resultatet det samme, en ny orgasme kom rullende over dig, hver gang hans pik forsvandt dybt i dig, startede han en ny orgasme, du kunne mærke på hans pik og bevægelser at også han begyndte at skyde sin sperm dybt oppe i dig. Samtidig kunne du mærke at også min pik begyndte at sperme, spermen flød ud over dine bryster, imens den sidste orgasmes kramper forlod i din krop.

Jan rejste sig, og jeg trak mig tilbage. ”Du må ikke have mere tøj på end du har lige nu, medmindre det er noget vi har haft med,  ind til vi går” sagde jeg. Du lå / sad i sofaen og slappede af, inden du rejste dig og gik i bad, for nu anden gang denne dag.

Da du kom ud af badet kunne du høre at Jan og jeg var i gang med at dække bord ude i køkkenet, på sengen lå der en meget lille stuepige uniform. Da du havde taget uniformen på, så du dig selv i spejlet, dine bryster var løftet og blottet, uniformen var så kort at man mere end kun ane dine røvballer, der havde også været et par høje stiletter med, og den meget høje sko gjorde dig meget høj, men samtidig fik skoene dine ben og din røv til at se ekstra fræk ud. Du accepterede også denne del af legen, og lod forsigtigt dine fingre glide forventningsfuldt over din krop, hvad mere skulle denne dag byde på for du var sikker på at den langt fra var slut endnu, en tanke som du havde mere end ret i.

Da du kom ud i køkkenet, sad Jan og Jeg fuldt påklædte igen, vi var begge i skjorte, jakke og cowboybukser, og i det du kom ud i køkkenet følte du dig mere end en smule underklædt, men det var jo blot endnu en leg, endnu et lille rollespil på dagen.

Køkkenbordet var dækket op til et dejligt frokostbord, det stod tre tallerkner du skulle sidde for bordenden, og Jan skulle sidde på din ene side, og jeg skulle sidde på den anden.

”Så er der frokost, jeg regner med at du vil serverer os en øl” sagde jeg, og du gik op og kiggede i køleskabet, det havde vi fyldt op med lidt øl, mad, hvidvin og mere mad, dagens spise skulle være reddet.

Du åbnede tre øl, og tog den ene, som du gik hen til Jan med, da du stod ved hans side og skænkede øl op i glasset, mærkede du Jans varme hånd glide op ad dit lår bagfra, op over din røv, som du ubevidst strittede lidt ekstra med, måske også på grund af de høje hæle, men også fordi Jans berøring var dejlig blid og pirrende. 

Du gik tilbage og hentede min øl, da du kom hen til bordet, lænede du dig igen frem og skænkede øl op, jeg lod mit hoved glide lidt frem og fandt din brystvorte med min tunge imens min hånd gled op imellem dine ben, hvor en finger hurtigt fandt op i revnen og fandt din klitoris. Min finger gled langsomt ud af dig, da du trak dig lidt tilbage, for at hente din egen øl.

SEX I DAG?

Da du satte dig ved bordet, mærkede du næsten simultant en hånd på hvert af dine lår, kun en kort berøring, men nok til at du vidste vi var der og at dagen ville byde på meget mere.

Vi spiste vores frokost, og hyggede os den næste halve times tid. Du glemte næsten din påklædning, men ikke helt for du kunne se i vores øjne, at din påklædning, dine blottede bryster virkede på os. Du kunne li det, og en gang i mellem lod du nærmest tilfældigt din hænder berører dine bryster, dine brystvorter, og du nød vores opmærksomhed hver gang du fik dine brystvorter til at stritte lige ud i luften.

Da frokosten var spist, rejste jeg mig og begyndte at tage opvasken, idet jeg rejste mig, mærkede du igen Jans hånd på dit lår, du spredte velvilligt dine ben så Jans hånd kunne glide ubesværet op til din ventende fisse. Jans hånd skuffede dig ikke og den fandt hurtigt op til sit mål, du rykkede røven lidt længere ud på stolen, så Jans fingre kunne lege med hvad den nu ville finde.

Jans fingre gled op og ned igennem din revne, oppe fra din klitoris ned til dit  anus og op til din klitoris igen, du var våd og klar. De to øl vi havde fået til frokosten havde langt fra gjort dig fuld, men måske havde de fået dig til at ligge de øverste af dine hæmninger. Du satte begge dine fødder op på bordkanten, og nød Jans fingres leg imellem dine ben.

Jan satte sig ned imellem dine ben og igen mærkede du Jans grådige tunge imellem dine ben, Jans tunge var over det hele, hans tunge legede med dit anus, for efter splitsekunder senere at være i gang med din klitoris, for igen senere at være i gang med dine skamlæber.

Jan brugte sine fingre til at sprede dine skamlæber helt, så hans tunge nemmere kunne lege med din klitoris. Jan sugede din klitoris langt ind i sin mund, og da din klitoris var dybt inde i hans mund, lod han tungen lege med den.

Din klitoris var let hævet, og tungens leg med din sensitive klitoris, var næsten for meget. Du sad med hovedet tilbage, og dine hænder legede med dine bryster, øjeblikket var ren nydelse, intet andet eksisterede i dette øjeblik, din kusse og dine bryster var det eneste i verdenen lige nu, og der var kun din nydelse.

Du mærkede hvordan orgasmen begyndte i din krop, du skreg ud i køkkenet ”ja, ja bliv nu ved” imens du klemte lidt hårdere om dine brystvorter, imens du mærkede endnu en stormflod skylle ind over dig, jeg stillede mig ved siden af dig, og endnu engang åbnede du munden og tog imod min stive pik, med din hånd onanerede du min pik i din mund, samtidig med at Jan rejste sig og stillede sig på den anden side af dig, med sin stive pik som du også trak hen mod dit hoved.

Du åbnede nu munden helt op og førte begge pikhoveder ind i din grådigt ventende mund.

Jan trak sig lidt tilbage og begyndte at lege med sit pikhoved på dine brystvorter, du nød følelsen af hans pik hoved på dine sensitive brystvorter, imens du havde min pik i din mund. Der gik ikke lang tid før du kunne mærke min pik begynde at pulserer for så at komme med en stor ladning sperm i din mund, da min pik begyndte at blive lidt slappere trak jeg min pik ud, og lod den lege med dine bryster, imens Jans pik nu stod klar foran din mund, du tog igen grådigt imod Jans pik, og førte den ind i din mund, hans pik blev dækket af min sperm, og den gled frem og tilbage i din mund, der gik heller ikke mange sekunder før hans pik begyndte at sende en ladning sperm ind i din mund, hans ladning var så stor at du ikke kunne nå at sluge det hele, så noget af spermen gled ud af dine mundvige, og gled ned over dine bryster.

To halvslappe pikke hang nu ud for dig, og med hver din hånd legede du forsigtigt med vores nosser. ”nå smukke, så kan vi vist lige klare os, lidt endnu, så hvis du tager et bad, og tager det tøj på der ligger på sengen kan vi vist godt klare en kop kaffe” sagde Jan.

Endnu engang gik du i bad, endnu engang kom du ind i soveværelset og med en vis spænding begyndte du at undersøge den lidt eksklusive pose der stod på sengen.

I posen var der en sort lang kjole, med en lang slids i den ene side, slidsen så ud til at nå helt op til dit hofteben. Der var også en meget lækker rød BH, samt en rød G-streng, der var ligeledes et lille æg, som du sagtens kunne regne ud hvor skulle puttes hen, i denne pose var der et par røde høje stiletter, du iførte dig langsomt tøjet, med en spænding knugende i din kusse da du skubbede ægget op, du kunne mærke hvordan det lå med sin tyngde inden i dig, og det var med til at øge spændingen.

Da du kom ud fra soveværelset, nød du igen den fulde opmærksomhed som du fik fra Jan og mig. Du og jeg satte os ud på terrassen hvor vi nød et glas rødvin, imens Jan tog et bad.

”Du ser fræk ud” sagde jeg da vi sad med hvert vores glas og nød efterårssolen, på terrassen der lå i læ var der omkring 20 grader. Jeg tog en lille fjernbetjening frem, og da jeg tændte den kunne du med det samme mærke at ægget inden i dig begyndte at snurre stille i dit underliv.

Du nød den stille summen i din fisse, du nød hvordan hver en lille del af din krop reagerede på æggets leg. Jan kom ud fra badet og han satte sig nøgen over for dig og lod solen tørre hans krop, inden jeg gik ind for at gå i bad, gav jeg fjernbetjeningen til Jan.

Jan sad stille over for dig, han satte sig lidt tilbage i stolen og begyndte forsigtigt at lege med hans pik, du sad lidt som forstenet over for ham, og fulgte hans hånd imens han sad og onanerede langsomt, der var ingen tvivl om hvem han onanerede til, fordi hans øjne kiggede grådigt på din krop imens han gjorde det. Hans øjne hang ved dine bryster, hvilket var nok til at få dine brystvorter til at rejse sig. Imens han onanerede kunne du mærke at han skruede op for æggets snurren inden i dig, du kunne mærke hvordan safterne fra din fisse gjorde dine trusser fugtige, du havde aldrig før oplavet en mand onanerer til dig, du lod forsigtigt en hånd berører dit bryst.

Pludselig kunne i høre en lyd henne fra hækken, lyden havde været tydelig, og ud af din øjenkrog kunne du se noget bevæge sig derhenne, men da du kiggede derhen var der ingenting at se, og Jan sagde ”det var sikkert bare et dyr”.

Jan rejste sig og hans store pik stod lige ud i lufte, du kiggede beundrende på den. Den var en pornofilm værdig, så perfekt lige, hårløse nosser men masser af hår omkring roden.

Du kunne høre hvordan det rumsterede lidt inden fra køkkenet, og lidt efter kom jeg ud derindefra ”stegen er klar om en halv time” så hvis du dækker bordet, laver jeg maden” sagde jeg til dig.

Jeg havde et par pæne bukser på og en skjorte der var åben i halsen, så du kunne se mit hår på brystet. Jan gik ind for at tage noget tøj på, og du gik i gang med at dække bordet.

Middagen var hyggelig, og du kom igennem uden nogen af os rørte ved dig, det eneste der skete ind i mellem under maden var da ægget i ny og næ kom i live. Da vi havde spist gik jeg hen og satte lidt musik på anlægget, Jan og jeg satte os ned i hver vores lænestol. ”Nu syntes jeg du skal strippe for os, så vi kan gøre klar til desserten” sagde jeg.

Strippe du havde sku ikke prøvet at strippe før, og du var heller ikke helt sikker på at du ville strippe for os, du følte hvordan dine grænser endnu engang blev rykket, hvordan du på den ene side elskede det, og hvordan du på den anden side hadede mig for at stille dig i denne situation. Men du rejste dig og stillede dig midt foran os, ”hvis i vil have strip, skal i sku få strip” sagde du.

Din krop fandt musikkens bløde rytme, og du lod kroppen følge musikken. Du lod langsomt din kjole glide af dig stykke for stykke til musikkens rytmer. Du kunne se på vores øjne, at du faktisk slet ikke var dårlig til det her, du lod kjolen falde helt til gulvet.

Du stillede dig med røven mod os og bukkede dig med strakte ben ned og samlede kjolen op, og smed den hen i sofaen. Du nød at følge vores øjne på din krop, og dit lille trick med at stille dig med røven lige i vejret, havde næsten taget pusten fra både Jan og jeg.

Du lod forsigtigt din BH glide til gulvet, du legede med dine bryster imens du fandt øjenkontakt først med mig bagefter med Jan.

Dine trusser faldt til gulvet, og igen bukkede du dig ned for at samle tøjet op, da du stod med røven og fissen lige ud for Jans ansigt, pressede du ægget ud af dig selv, og tog det sammen med tøjet og smed det hen i sofaen.

Musikken stoppede, næsten som havde du øvet showet, og jeg sagde ”nu ligger du dig hen på spisebordet, så gør jeg desserten klar”. Lidt forundret gjorde du hvad jeg sagde, da lagde dig på ryggen på bordet, og da du lå kom jeg hen og gav dig en maske for dine øjne.

Du kunne høre at både Jan og jeg var i køkkenet, og pludselig kunne du mærke noget blive lagt imellem dine bryster, du kunne ikke rigtigt regne ud hvad det var, men der gik kun kort tid, før du kunne mærke noget kold blive lagt imellem det første. Der gik kun kort tid før du kunne mærke hvordan noget mere blev hældt ud over dig, konsistensen kunne du ikke rigtigt blive klar på, men du kunne mærke hvordan det gled over dine bryster, ned over siderne.

Du kunne mærke hvordan det blev smurt ind i dine brystvorter og du kunne lide det, du kunne lugte en blanding af is og chokolade, og pludselig var du også klar over hvad det første der var blevet lagt imellem dine bryster var.

Vi var i gang med at lave en bananasplit imellem dine bryster, du nåede kun lige at komme frem til dette, da masken for dine øjne blev fjernet. Du kunne kigge ned over dine bryster og se hvordan de dannede ramme om en fin lille bananasplit med masser af chokolade over dine bryster. Jan og jeg sad på hver side af dig med hver vores ske, og vi begyndte at spise fra dit bryst.

Hver gang jeg tog noget is i munden, lod jeg munden lukke sig om dit bryst så jeg kunne blande chokolade og is i min mund, og hver gang kunne du mærke den isnende fornemmelse om din brystvorte.

Jan var slet ikke interesseret i isen eller bananen hans tunge legede med dine brystvorte og dit bryst, hver gang hans mund forlod dit bryst eller din brystvorte efterlod den en ren plet, snart var hele dit bryst rent for chokolade. Jeg havde lige som Jan slikket chokoladen flødeskummet af dit andet bryst, isen og bananen var også væk.

Jan trådte lidt tilbage og lagde en flødeskumsstribe op ad sin stive pik, oven på flødeskummen lagde han lidt skåret bananer, oven på lagde han is, og flydte det hele med flydende chokolade.

”Så er der dessert” sagde han og du satte dig ned på stolen, imens hans dessert fyldte pik nærmede sig. Du åbnede munden og lukkede forsigtigt læberne, imens han langsomt trak sig bagud, din mund blev fyld af smagen af bananasplit blandet med pik. ”sådan her vil jeg altid have bananasplit” sagde du da du havde tygget af munden.

Da du havde spist desserten, tog Jan din hånd og førte dig ud på terrassen, hvor der var blevet lagt en madras. Jan lagde sig ned på ryggen og du satte dig forsigtigt ned over hans pik, lod den glide langsom op i dit indre. Jeg stillede mig foran dig og lod mit pikhoved lege med dine læber, du åbnede munden og pikken gled ind imellem dine læber, ind til din legesyge tunge, du kunne mærke Jans pik dybt oppe i dig, imens din tunge legede med min pik.

Du kunne høre hvordan din kusse svuppede hver gang du lod den glide op og ned over Jans pik, Jans hænder havde fat om dine bryster, imellem sine fingre havde han dine brystvorter, han klemte om dem imens han masserede dine tunge bryster.

Jeg trak min pik ud af din mund og gik om bag dig, hvor jeg lod min pik glide mod dit anus, imens du stadig red Jan, du kunne mærke hvordan jeg prøvede at mase min pik op i din røv, og pludselig mærkede du hvordan jeg lod min pik glide ind i dig. Du kunne mærke hvordan du var fyldt ud i begge dine hulle og du nød det højlydt.

Ved et rent tilfælde kiggede du ned i haven, dernede stod en mand i hækken, med pikken fremme, han stod sku og onanerede til synet, du strakte en finger mod ham, og bad ham komme nærmere.

Lidt tøvende kom han hen til os, og grådigt tog du også fat om hans pik med en hånd og førte den direkte ind i din mund, og han nød det, men ikke så meget som dig, en pik i hvert et hul, du kunne mærke hvordan pikkene næsten gled mod hinanden kun adskilt af din skedevæg, og du kunne ikke holde orgasmen tilbage, du kunne mærke hvordan jeg skød min ladning af oppe i din røv, imens Jan kom oppe i din kusse, manden der stod foran dig lod ligeledes sin ladning af sperm forsvinde dybt inde i din mund.

Du faldt udmattet ned over Jan, og kunne mærke hvordan jeg langsomt trak min pik ud af din røv.

Den fremmede mand, sagde blot tak og forsvandt ind i nabohuset. Jans pik blev langsomt slap og gled ud af din kusse.

Vi rejste os og gik sammen ind i soveværelset, hvor vi lagde os med dig i midten.

porno med danske piger