En tur i sommerlandet del.3

SPAR MANGE PENGE

Der var varmt og glat derinde det skyldtes uden tvivl Peters sædrester – det havde jeg aldrig prøvet før, at kneppe en kvinde der havde sæd i kussen efter en anden mand…

Vores nye venner Vibeke og Peter ringede dagen efter vores herlige aften med masser af sex. De havde talt meget om deres oplevelser, som var gået en del ud over deres grænser, men de var begge enige om at det havde været en pragtfuld oplevelse, som de ikke ville tøve med at gentage hvis lejlighed bød sig.

Vi aftalte at vi skulle mødes med dem på campingpladsen og så finde et sted i nærheden hvor vi kunne spise sammen.

Hanne og jeg gik en tur langs hovedgaden og kiggede lidt på de forskellige forretninger der var der – det var en lille by og udvalget også til at overskue.

Da vi kom hjem til hotellet hvilte vi os en times tid og gik derefter i bad – klædte om og tog af sted til campingpladsen lidt før end vi havde aftalt.

Vi meldte os ved receptionen og fik mod en beskeden betaling 2 gæstekort, der gjaldt i 24 timer.

Information om pladsnummer ledte os hen til deres ret store campingvogn – Hanne skulle lige til at banke på men stoppede op og hviskede: ”Prøv at hør – de har vist gang i noget”

Ganske rigtigt om end svagt kunne jeg høre Vibeke stønne taktfast – helt sikkert i takt med at hun modtog en pik – vi gik naturligvis ud fra det var Peter hun kneppede med.

Vi satte os stille og forsigtigt ned i 2 stole i deres fortelt og ventede. Lydene inde fra vognen var ret ophidsende – jeg kunne mærke min pik var ved at blive stiv, så jeg måtte rette lidt på den for at den kunne være der – Hanne smilede og sad lidt uroligt, vi vidste jo begge hvad der var årsagen.

Pludselig kunne vi høre Peter stønne lidt højt og var sikker på at han lige havde ladet den gå i sin Vibeke.

I hver fald blev der stille et stykke tid – så gik døren op og Peter trådt du stivnede et øjeblik og sagde så grinende: ”Nå, der er nok nogen der har været med på en lytter, hvorfor kom I ikke ind?

”Jeg synes I skulle ha’ lov til at gøre det færdigt i fred, men det lød meget inspirerende” svarede jeg.

Hanne rejste sig og gik ind i vognen hvor Vibeke stadig lå på den store dobbeltseng med benene spredt ud til siden med et håndklæde under bagdelen til at opsamle den sæd der sivede ud af hende – Hanne lagde sig på knæ ved siden af hende og lod en hånd glide over hendes kind, som for at fortælle Vibeke at hun var skøn i den efter dønning, der kommer efter en heftig orgasme.

Vibeke slog øjnene op – så nærmest lidt panikslagen ud: ”Hvor kommer du fra, har du været her længe?” Hanne smilte til hende og sagde: ”Vi kom lidt for tidligt og hørte at i elskede – det var dejligt at høre, og jeg kan se du har nydt det min skat”

Vibeke smilte og tog om Hannes ansigt med begge hænder trak hendes ansigt nærmere og kyssede hende henført af den erotik hun lige havde oplevet.

Hanne mærkede hendes tunge spille lidt mod sine læber – det var første gang i mange år at Hanne kyssede med en anden kvinde.

Det var på en måde grænseoverskridende, men på den anden side set helt naturligt lige nu.

SEX I DAG?

Peter sagde han lige skulle hente et par badehåndklæder så de kunne komme i bad – jeg kiggede på ham og spurgte om de havde et håndklæde til overs så kunne vi da gå med – vi trængte ligesom til at få rejestøvet skyllet af.

God idé sagde Peter og gik ind i vognen for at hente et nyt håndklæde og samtidigt spørge pigerne om de ville med. Vibeke smuttede hurtigt i en fritidsdragt nøgen som hun var.

Alle tre kom ud fra vognen og vi gik op til baderummene der bl.a. havde nogle dejlige familiebaderum, hvor der var god plads til os alle.

Vi smed tøjet med det samme vi var kommet indenfor – min pik var halvstiv endnu hvad der fik Vibeke til at bemærke: ”Nå din pik har også hørt noget kan jeg se” hun kom tæt på mig og tog om min pik, der blev mere stiv og hård.

Hun kørte forhuden frem og tilbage alt imens hun masserede min ene balde. Jeg tog på hendes bryster og kælede især for hendes brystvorter, der stod stive og hårde mod min håndflade.

Hanne og Peter var gået ind under bruseren hvor de sæbede sig eller rettere hinanden ind. Peter var i fuld gang med Hannes fisse og hun kunne lide det kunne man høre.

Hun støttede op ad væggen og skød underlivet frem mod hans hånd – hendes øjne var lukkede og hun nød i fulde drag hans fingres kælen for hendes skamlæber og klit.

Vibeke så med blussende kinder og blanke øjne på min nu fuldstændig rejste pik – hun hviskede: ”Bent lad mig mærke din pik inde i mig mens Peters sæd endnu ikke er helt ude af mig” – hun satte det ene ben op på en skammel og trak mig nærmere – jeg gik lidt ned i knæ og lod spidsen af pikke sprede hendes skamlæber. Stille og langsomt lod jeg pikken glide helt op i hende, der var varmt og glat derinde det sidste skyldtes uden tvivl Peters sædrester – det havde jeg aldrig prøvet før at kneppe en kvinde der endnu havde sæd i kussen efter en anden mand – totalt liderligt!

Jeg kneppede Vibeke med blide men lange tag – kom helt i bund hver gang. Det var en anstrengende stilling for os begge men den gav den fordel at vi kunne kysse dybt samtidigt med at pikken var begravet i kussen på hende.

Hanne havde nu vendt sig i bruseren og fik pik bagfra af Peter lyden af deres kroppe der klaskede sammen var meget liderlig – Peter kneppede hurtigt og hårdt og Hanne gav sig for hvert stød han gennemførte

Jeg kunne høre at min kære hustru var ved at få en kanon orgasme og det blev forstærket af at Peter rakte en hånd ind under hende og pirrede hendes klit – med en langstrakt dybt støn der nærmede sig et skrig kom hun – hendes ben eksede lidt men Peter holdt fast ved hende så hun ikke faldt om på stengulvet.

Han huggede 2-3 gange med hofterne og hold sig så dybt inde i hende mens han lod sæden springe i min kone.

Det er sikkert klart for enhver, at både Vibeke og jeg blev påvirket af det der hændte mellem Hanne og Peter – jeg mærkede den sædvanlige spændingen i lænden – en udløsning var på vej, men inden det skete mærkede jeg Vibekes kusse begynde en rytmisk sammentrækning.

I den situation er det som hele varden står stille, hjertet holder op med at slå og så kommer forløsningen kusse og pik sammensmeltet i vidunderligt sammenspil hvor pikken pumper sæd ind i en fuldstændig villig og klargjort kusse.

Kort sagt vi kom samtidigt Vibeke og jeg det har jeg aldrig prøvet hverken før eller siden – et magisk sammentræf.

Vi så lidt på hinanden røde i kinderne efter denne heftige tur. Vibeke smilte: ”Jeg tror Hanne fik resten af det der var i Peters pik, og jeg er fyldt op”

Vi gik ind under bruseren og sæbede hinanden et mens Peter og Hanne var blevet færdige med deres bad og var i gang med at frottere hinanden.

Vi fik tøjet på og gik tilbage til campingvognen hvor Vibeke tryllede i det lille køkken med en dejlig lille middag – vinene sørgede Peter for og snakken gik lystigt henover bordet.

Sex blev der ikke talt så meget om i begyndelsen men vi kunne naturligvis ikke undgå at komme ind på det.

Vi havde som par jo nok levet lidt længere end Vibeke og Peter men de havde en ret så omfattende erfaring med sex.

Bl.a. havde de nogle gange været i Sexklubber, hvor de havde deltaget i gruppesex ikke så få gange, men det var efterhånden stilnet af og i stedet havde de bestræbt si på at nyde hinandens seksualitet – de havde en forkærlighed for swingerklubber hvor de begge nød at se andre dyrke sex mens de selvs gjorde det – det kunne da hænde at der blev byttet lidt på partneren men som regel var det blevet til at de fandt et andet par som de så dyrke sex mens de selv gjorde.

Vi havde som par i vores lidt yngre dage dyrket en del partnerbytte med vore nærmeste venner og enkelt gange trekanter hvor jeg især nød at se Hanne blive taget bagfra af en anden mand, men jeg sad stille og nød synet mens jeg onanerede.

Men det vi havde oplevet inden for det sidste døgn havde været meget nyt og pragtfuldt – spontaniteten havde helt sikkert bidraget til at det blev så godt.

Aftnen skred alt for hurtigt fem og inden vi så os for var det blevet midnat og antallet af tomme vinflasker mere end antydede at ingen af os kunne køre bil hjem til hotellet – enden på det blev så at vi overnattede i Vibeke og Peters campingvogn – der var plads nok til 4 der kunne ligge i den forreste del af campingvognen.

Vi gik i seng alle 4 nøgne Peter og jeg lå så at sige i midten og pigerne på hver sin side af os.

Lyset blev slukket og vi faldt hurtigt i søvn alle 4 der var ikke det mindste optræk til sex.

Alt i alt en pragtfuld opdatering af vores sexliv.

porno med danske piger