Hyggeaften på efterskolen

SPAR MANGE PENGE

Cecilie gik hen og begyndte at slikke min fisse igen, ud af øjenkrogen kunne jeg se at Frederik stod og spillede lidt på sin egen pik, Cecilie gik over i den anden seng…

Jeg havde gået på efterskole i et par uger, og var lige kommet ud af badet. De fleste andre så fodbold i opholdsstuen, da jeg kom ind på værelset. Jeg var kun iført et håndklæde, og min hud glinsede af den olie jeg havde på. Jeg så mit snit til at lægge mig på min seng, og førte forsigtigt hånden op til min klitoris. Da jeg ramte, gispede jeg. Døren var blevet åbnet, jeg var taget på fersk gerning – Melissa, min sambo kom ind og lukkede døren.

”Skal jeg hjælpe dig?” sagde hun skælmsk og dykkede ned til mit underliv. Hun kærtegnede mine inderlår og begyndte at kærtegne mig længere oppe.

”Dette her kan jeg ikke ordne alene, jeg sms´er lige Frederik” sagde hun, og skyndte sig at klæde sig af. Hun lagde sig tæt op af mig i enkeltsengen, og lagde sin ene hånd på min strittende brystvorte, og den anden fandt vej den til hendes fisse. Frederik åbnede døren, og stod så målløs i et par sekunder, inden han tog sig sammen til at komme ind på værelset, og lukke og låse døren.

SEX I DAG?

”Du skrev at i manglede en mand?” sagde han, og lod blikket glide ned over os.

Melissa sprang op, og i det hun løsnede hans bælte sagde hun ”Cecilie er så frygteligt liderlig, men jeg kan ikke ordne det alene!”

Både mig og Frederik var noget flove, men han fik hurtigt tøjet af, så han kun havde underbokser og strømper på. Hans pik begyndte langsomt at rejse sig, og det tændte også mig.

Cecilie gik hen og begyndte at slikke min fisse igen, og ud af øjenkrogen kunne jeg se at Frederik stod og spillede lidt på sin egen pik. Cecilie gik derefter over i den anden seng, og begyndte at kæle for sig selv, og stønne.

Jeg rejste mig op, og jeg gik hen og stillede mig, så min ryg var mod Frederiks mave. Jeg kunne mærke hans stive pik mod min numse, og hans hænder på mine bryster. Jeg stønnede og var klar til action. Jeg hev en skrivebordsstol frem, som Frederik satte sig på. Jeg satte mig langsomt ned over ham, og han fyldte mig helt ud. Jeg hoppede op og ned, og tempoet steg og steg. Frederik kom med en ladning oppe i mig, men jeg var ikke helt færdig. Jeg bevægede mit underliv i små cirkler, mens jeg masserede min klitoris. Min krop spændtes, og jeg klynkede højt. Mm…

Der blev taget i håndtaget, og en stemme lød. ”Hey Frederik, FCK fører, kommer du ikke ud?”.

Hurtigt blev Frederik påklædt, med en bemærkning om at han ville komme igen senere…

porno med danske piger