Top 4 ting du skal huske til sex ude i det fri + Gode steder.

Top 4 ting du skal huske til sex ude i det fri + Gode steder.

SPAR MANGE PENGE

Sex udendøres i skove, strande og parker.

Se ude i naturen beste steder i DanmarkDet varme tøj viger pladsen for let og luftig sommerbeklædning, solen skinner, det er lyst længere og temperaturen stiger. Det samme gør lysterne oftest – og så er det godt, at det er tilladt at dyrke sex i det fri, så længe det ikke støder nogen.

Lige præcis det med at blive opdaget midt i det hele, gør sex i det fri til en endnu frækkere og mere pirrende oplevelse for de fleste. Ja, der er ligefrem dem, der bliver ekstra tændt af det!

Samtidig er der noget tilbage til rødderne eller naturen over det. Det er sex, som vores forfædre dyrkede det, dengang de kom ud af hulerne og indtog de store, øde vidder efter den sidste istid.

Og så er der vinden, solen og alle de andre naturfænomener, der kan bidrage til nydelsen. F.eks. den lille, lune luftstrøm, der kærtegner din nøgne krop – eller solstrålen, der varmer dig op, lige der hvor du er mest følsom for pirrende berøringer.

Jo, sex i det fri er frækt og – nå ja – helt naturligt.

Må vi dyrke sex i det fri

Der er intet, der forbyder, at du har sex i det fri. Så længe det ikke bliver opdaget af nogen, der finder det vulgært, anstødeligt eller blufærdighedskrænkende. Sker det, kan de politianmelde jer for blufærdighedskrænkelse jf. straffelovens paragraf 232. Det kan både give bøde og fængsel.

Derfor er det en god ide at vælge et lidt øde og diskret sted til jeres forehavende. Måske kender du allerede et godt og velegnet sted, der passer præcist til det. Og gør du ikke, kan du nemt finde det, ved at gå ind på hjemmesiden Sexidetfri.dk/steder og finde det nærmeste sted nær dig, hvor du og din udkårne kan make out!

Praktisk udstyr til at sex i det fri

Sex i det fri er dog ikke helt uden problemer, især ikke hvis underlaget er fyldt med sand. Derfor er der en række praktiske ting, du med fordel kan tage med, når du skal ud på en fræk sextur i det fri. 

SEX I DAG?

På listen kunne med fordel være:

På listen kunne med fordel være:

Et tæppe der er stort nok til jer begge
Det allervigtigste er at få en rent og sikkert underlag at gøre det på. Et der er fri for forskellige kryb, sand, jord og andet, der kan give ubehag eller ligefrem problemer efterfølgende.

Her er et stort tæppe med plads til jer begge en rigtig god ide. Gerne et tykt et af slagsen, hvor kryb, marehalm og sand ikke kommer op igennem. Køb f.eks. et såkaldt picnictæppe. Det er udstyret med et plastiklag på undersiden, der giver en sikker adskillelse mellem tæppet og underlaget. Køb f.eks. wet games laklagen

Du kan også købe et særligt laklagen til formålet, I kan lægge under eller over tæppet. Det kan både sikre mod, at noget stikker op igennem tæppet, og mod at der kommer pletter på det – hvis det er et i har lånt.

Glem ikke præventionen
Secura Original Kondomer – Stærke og tyndeSelv om det er ude i det fri, betyder det ikke nødvendigvis, at du eller din partner skal være helt nøgen over det hele. Når det kommer til prævention er kondomer også her det mest mest praktiske og nemmeste at håndtere. Skal det være så tæt på nøgent som muligt, kan du naturligvis vælge et tyndt kondom fra f.eks. Secura.

Køb Secura Original tynde og stærke kondomer til sjov
Praktisk sexlegetøj som begge parter kan nyde
Skal der lidt lir med i kurven, kan et praktisk stykke sexlegetøj som denne Power Flower fra Satisfyer være god at have med i kurven. Den kan bruges på alle kroppens erogene zoner på både ham og hende. Det lidt underligt udseende stykke sexlegetøj har hele 12 vibrationsmønstre, så der er med garanti også et, der tænder dig!

Bestil Satisfyer Vibes Power Flower
Glidecreme – både hjemme og ude
En god glidecreme er en fremragende ting at have med i picnickurven, når den står på sex i det fri. For tit er I måske svedige og varme – og så kan der nemt opstår en kedelig friktion mellem jer, der både kan gøre ondt og gøre det mere besværligt at have sex.

Køb 100 ml vandbaseret glidecreme

Solcreme
Når nu vi er ved cremerne, er det en god ide også at stoppe en solcreme med i kurven til turen. For skal det ske midt på dagen, vil solen sikkert bage ned fra himlen. Så sørg for at være smurt godt ind med en solcreme med høj faktorværdi. Det er en god måde at lade op på, og så undgår I kedelige minder og følger af at dyrke sex i det fri!

En flåttang – for alle tilfældes skyld!
Den største fare ved at dyrke sex i det fri – udover en tiltale for blufærdighedskrænkelse – er nok risikoen for at få en flåt på dig. Det er et kedeligt bekendtskab, der kan ende med at give dig borrelia. Det er en sygdom, der i værste fald kan angribe nervebanerne og give lammelser og paralyseringer rundt om i kroppen. Opdager du en flåt, er det derfor vigtigt, at du får fjernet den med det samme.

En skraldepose
Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at I får ryddet ordentligt op efter jeres lille tur i naturen. Kondomer er f.eks. ikke specielt nedbrydelige i naturen – og vådservietter kan også tage sin tid at nedbryde. Så husk skraldeposen og ryd op efter jer.

God fornøjelse 😎 

porno med danske piger